Gebeliğe Hazırlık Düşük ve Kürtajdan sonra Hamileliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Diger testlerde birsey cıktı mı? Hematoloji ve kadin doğum da bazi testler yapıyor, acaba onlarda mi birsey var? Bu genden olmaz diyorlar cunku bir de zaten aspirin ve igne kullanmissin, beta hcg duzgun artmis miydi?

Diger testlerde birsey cıktı mı? Hematoloji ve kadin doğum da bazi testler yapıyor, acaba onlarda mi birsey var? Bu genden olmaz diyorlar cunku bir de zaten aspirin ve igne kullanmissin, beta hcg duzgun artmis miydi?
testlerin hiçbirini göstermedim doktora eşimin testinin biri çıkmamış onu bekliyorum. biyokimya nükleer tıpta yapıldı testler normal değerlerle karşılaştırdım onlardada sıkıntı görünmüyor. gen testide temiz çıkmış. beta adetin günü 147 2 gün sonra 450 sonrada bakılmadı 6. haftada lekelenmeler başlamıştı iğne felan kullandım 7 haftada kalp atışını duyduk 8 de yine duyduk 9 da durmuştu kalbi

%14'un uzerinde normal yapi olmasi gerekiyormus, 28 cıktı bizim. 0-4 kötüymüş, 5-14 daha iyiymis 14'un uzeri normalmis.
Sizde bence en basindan sorun varmis beta hcg duzgun artmadigi için
aynen canım bizde morfoloji % 3 ama doktor önemsemiyor işte ne yapacağımı şaşırdım artık morfoloji de sorun olsa hiç döllenme olmazdı diyor bana sizin iki kere bebeğiniz oldu diyor şaka gibi oldu ama devamı gelmiyor...

Gözün aydın kuzu bak demiştim sana olacak diye Şimdi sırada S Storycan var o da yakında olacak
Denemelere başlayanlar inşallah bir daha 9 ay adet görmez
Herkese günaydın
Valla aydıki ne aydı fıstık ama şu an diş tedavisi olduğu için bitince başlayacağız çalışmaya

Valla aydıki ne aydı fıstık ama şu an diş tedavisi olduğu için bitince başlayacağız çalışmaya
Nisanda mi başlayacaksiniz yani, ben de nisanda başlayacağım, insallah 2. adet de fazla üzmeden gelir Bu ay bir de perinatologla görüşeceğim beklerken

Çok enteresan olmuş senin herşey yolunda giderken birden bire tersine dönmesi bizim bi akrabanında 5 aylık olunca doğum başlıyor 6 tane kaybetti bebek en son rahmini diktiler 9 ay hiç kalkmadan yattı allahım kolaylaşyırsın inşallah hepimizin gebeliğini unutacak kadar kolay rahat geçsin birdahaki sefere inşallah

öyle canım bir mutluluk yaşıyorsun ama ne olacağını kestiremiyorsun. onun acısı daha başkadır canım Allah sabır versin en azından biz hissetmeden bizleri bırak gitti. Rabbim inşallah bizlerinde yüzünü güldürür en kısa en hayırlı zamanda

Nisanda mi başlayacaksiniz yani, ben de nisanda başlayacağım, insallah 2. adet de fazla üzmeden gelir Bu ay bir de perinatologla görüşeceğim beklerken
Aynen canım mecbur belki durup dururken diş ağrısının çıkmasının sebebi budur. Hem rahim hazırlanır hem diş biter hormonlara bakılır. İnşallah zamanında gelir ikimizinkide tatlım

Aynen canım mecbur belki durup dururken diş ağrısının çıkmasının sebebi budur. Hem rahim hazırlanır hem diş biter hormonlara bakılır. İnşallah zamanında gelir ikimizinkide tatlım
Inşallah canım Sonra da gelsin güzel günler Aspirin kullanmaya başlayacağım adet bitince

Amin inşallah

Ne bitmeyen düşük kanaması var ya 13 gün oldu hala devam ediyor tuvalete girince sinirim bozuluyor daha sonrada adet bekle

Pıhtı sorunu mu çıkmıştı ki canım
Sonuçlar normal diyorlar, bir gende taşıyıcılık cıktı ama önemli değilmiş o tek, ama yine de isteyeceğim zararı yokmuş, doktorlar arasinda her kafadan bir ses çıkıyor bu konuda, valla ne yapacağımı şaşırdım kuzu hergün fikrim değişiyor birşeyler okudukça, en iyisi hiç okumamak mı onu da bilemedim...
Aşırı stres ve gerginlik yaptı bende ya olamadım bir türlü
Acaba sonuçların çıkmasını mı bekliyor? Ben pıhtılaşma sonuçlarım çıkınca baya bir rahatlamıştım ondan önce resmen sinir küpüydüm
Ne bitmeyen düşük kanaması var ya 13 gün oldu hala devam ediyor tuvalete girince sinirim bozuluyor daha sonrada adet bekle
Baya adet gibi mi kanıyor o kadar sürüyor muymuş ya, benim kanama değil de lekelenmem çok uzun sürmüştü kürtaj sonrası, şimdi de ilk adetim çok yoğun pintili pihtili geliyor, dertler hic bitmeyecek galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…