4 - 5 haftalıkken başladıkNe zaman başlamıştın aspirine ve iğneye?
testlerin hiçbirini göstermedim doktora eşimin testinin biri çıkmamış onu bekliyorum. biyokimya nükleer tıpta yapıldı testler normal değerlerle karşılaştırdım onlardada sıkıntı görünmüyor. gen testide temiz çıkmış. beta adetin günü 147 2 gün sonra 450 sonrada bakılmadı 6. haftada lekelenmeler başlamıştı iğne felan kullandım 7 haftada kalp atışını duyduk 8 de yine duyduk 9 da durmuştu kalbiDiger testlerde birsey cıktı mı? Hematoloji ve kadin doğum da bazi testler yapıyor, acaba onlarda mi birsey var? Bu genden olmaz diyorlar cunku bir de zaten aspirin ve igne kullanmissin, beta hcg duzgun artmis miydi?
aynen canım bizde morfoloji % 3 ama doktor önemsemiyor işte ne yapacağımı şaşırdım artık morfoloji de sorun olsa hiç döllenme olmazdı diyor bana sizin iki kere bebeğiniz oldu diyor şaka gibi oldu ama devamı gelmiyor...%14'un uzerinde normal yapi olmasi gerekiyormus, 28 cıktı bizim. 0-4 kötüymüş, 5-14 daha iyiymis 14'un uzeri normalmis.
Sizde bence en basindan sorun varmis beta hcg duzgun artmadigi için
Canm büyük ihtimal iğne önerir doktorun.Arkadaşlar anlayan varsa sonucuma bakarmısınız
Yok orta derece diyolar banaYüksek mi peki? sonki kürtajım aspirinle 04 lük iğne kullanmıştım
Hayırlısı evet hemen olmaya biliyor kısmetİnşallah canımm. Valla bende hemen kalabilcem mi pek emin değilim hayırlısı
Nisanda mi başlayacaksiniz yani, ben de nisanda başlayacağım, insallah 2. adet de fazla üzmeden gelirValla aydıki ne aydı fıstıkama şu an diş tedavisi olduğu için bitince başlayacağız çalışmaya
Çok enteresan olmuş senin herşey yolunda giderken birden bire tersine dönmesi bizim bi akrabanında 5 aylık olunca doğum başlıyor 6 tane kaybetti bebek en son rahmini diktiler 9 ay hiç kalkmadan yattı allahım kolaylaşyırsın inşallah hepimizin gebeliğini unutacak kadar kolay rahat geçsin birdahaki sefere inşallahtestlerin hiçbirini göstermedim doktora eşimin testinin biri çıkmamış onu bekliyorum. biyokimya nükleer tıpta yapıldı testler normal değerlerle karşılaştırdım onlardada sıkıntı görünmüyor. gen testide temiz çıkmış. beta adetin günü 147 2 gün sonra 450 sonrada bakılmadı 6. haftada lekelenmeler başlamıştı iğne felan kullandım 7 haftada kalp atışını duyduk 8 de yine duyduk 9 da durmuştu kalbi
kürtajımda zaten kullanmıştım iğne ve aspirinCanm büyük ihtimal iğne önerir doktorun.
öyle canım bir mutluluk yaşıyorsun ama ne olacağını kestiremiyorsun. onun acısı daha başkadır canım Allah sabır versin en azından biz hissetmeden bizleri bırak gitti. Rabbim inşallah bizlerinde yüzünü güldürür en kısa en hayırlı zamandaÇok enteresan olmuş senin herşey yolunda giderken birden bire tersine dönmesi bizim bi akrabanında 5 aylık olunca doğum başlıyor 6 tane kaybetti bebek en son rahmini diktiler 9 ay hiç kalkmadan yattı allahım kolaylaşyırsın inşallah hepimizin gebeliğini unutacak kadar kolay rahat geçsin birdahaki sefere inşallah
Aynen canım mecbur belki durup dururken diş ağrısının çıkmasının sebebi budur. Hem rahim hazırlanır hem diş biter hormonlara bakılır. İnşallah zamanında gelir ikimizinkide tatlımNisanda mi başlayacaksiniz yani, ben de nisanda başlayacağım, insallah 2. adet de fazla üzmeden gelirBu ay bir de perinatologla görüşeceğim beklerken
Inşallah canımAynen canım mecbur belki durup dururken diş ağrısının çıkmasının sebebi budur. Hem rahim hazırlanır hem diş biter hormonlara bakılır. İnşallah zamanında gelir ikimizinkide tatlım
Öyle inşallah bekletmez bebeğimHayırlısı evet hemen olmaya biliyor kısmet
Amin inşallahöyle canım bir mutluluk yaşıyorsun ama ne olacağını kestiremiyorsun. onun acısı daha başkadır canım Allah sabır versin en azından biz hissetmeden bizleri bırak gitti. Rabbim inşallah bizlerinde yüzünü güldürür en kısa en hayırlı zamanda
Pıhtı sorunu mu çıkmıştı ki canımInşallah canımSonra da gelsin güzel günler Aspirin kullanmaya başlayacağım adet bitince
Sonuçlar normal diyorlar, bir gende taşıyıcılık cıktı ama önemli değilmiş o tek, ama yine de isteyeceğim zararı yokmuş, doktorlar arasinda her kafadan bir ses çıkıyor bu konuda, valla ne yapacağımı şaşırdım kuzu hergün fikrim değişiyor birşeyler okudukça, en iyisi hiç okumamak mı onu da bilemedim...Pıhtı sorunu mu çıkmıştı ki canım
Acaba sonuçların çıkmasını mı bekliyor? Ben pıhtılaşma sonuçlarım çıkınca baya bir rahatlamıştım ondan önce resmen sinir küpüydümAşırı stres ve gerginlik yaptı bende ya olamadım bir türlü
Baya adet gibi mi kanıyor o kadar sürüyor muymuş ya, benim kanama değil de lekelenmem çok uzun sürmüştü kürtaj sonrası, şimdi de ilk adetim çok yoğun pintili pihtili geliyor, dertler hic bitmeyecek galibaNe bitmeyen düşük kanaması var ya 13 gün oldu hala devam ediyor tuvalete girince sinirim bozuluyor daha sonrada adet bekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?