Gebeliğe Hazırlık Düşük ve Kürtajdan sonra Hamileliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün çıkması gerekti ama daha varmış süresi. 31 gün oldu ya ne ara olacam

Pembemsi renge döndü bugün bi azalıyor bi çoğalıyor ne olduğunu anlamadım doktor bir hafta sonra gel içinde parça kaldımı bakalım dedi onada gitmedim kadın doğumcu göresim yok

Bugün çıkması gerekti ama daha varmış süresi. 31 gün oldu ya ne ara olacam
31de leke başladı 32de oldum ben de, sende butun belirtiler var yakında olacak gibi geliyor bana uzatmadan, yumurtlama da oldu gibi cunku
Pembemsi renge döndü bugün bi azalıyor bi çoğalıyor ne olduğunu anlamadım doktor bir hafta sonra gel içinde parça kaldımı bakalım dedi onada gitmedim kadın doğumcu göresim yok
Ona niye gitmedin o çok önemli Bence hemen git

31de leke başladı 32de oldum ben de, sende butun belirtiler var yakında olacak gibi geliyor bana uzatmadan, yumurtlama da oldu gibi cunku

Bakalım durmazsa akıntı gidicem

Açıkçası ben o testen vermedim ama benim de aklımda zararı olmadığı için yapmayı düşünüyorum tabi doktora danışıp. Yarın test vereceğim hormonlar için.
Evlendim evleneli doktordan çıkmıyorum he

Yakın zamanda bakıldıysa gerek yok bence, ben bayadir baktirmamistim ondan baktırdım bugun, yaş geçiyor anormal bisey varsa oturup saf saf beklemeyeyim doğal yolla cocuk olcak diye

Yakın zamanda bakıldıysa gerek yok bence, ben bayadir baktirmamistim ondan baktırdım bugun, yaş geçiyor anormal bisey varsa oturup saf saf beklemeyeyim doğal yolla cocuk olcak diye
Valla o yüzden test veriyorum canım yaş oldu 32

inşallah kuzum ya fena durumdayım valla olsam rahatşıycam

İyi akşamlar kızlar napıyosunuz?

Günaydın canım dün hem çok ağrım vardı hem sistem bozuktu hiç giresim yoktu
Sen nasılsın napıyorsun
Günaydın kuzum dün bende bi ara sorun yaşadım. Çok mu ağrın vardı şimdi nasılsın? Bende iyiyim kuzum. Regl bitsin diye bekliyorum

Günaydın kuzum dün bende bi ara sorun yaşadım. Çok mu ağrın vardı şimdi nasılsın? Bende iyiyim kuzum. Regl bitsin diye bekliyorum
Evet canım ağrım akşam çok oldu ama benim kabahatim ağır dosyalar taşıdım dikkat etmedim kendime. Şu regl bitsin soğan kürün başlayacağım, dişler de biterse ohhhh misss mayıs gibi hamileyim desemmmmm
İnşallah senden de nisanda haber alırız fıstık

İyi sayılırım endokrin doktoru matofin diye ilaç verdi çok kötü mide bulantısı baş dönmesi yapıyor alışmaya çalışıyorum sen nasılsın
Dikkat et canım inşallah geçer. Aç karnına mı alıyosun? Bende iyiyim regl bitsin diye bekliyorum

İnşallah kuzum istiyoruz ama bakalım bizim istediğimiz gibi olcak mı akışına bırakcam artık. Zaten belirtim var demem belirtim vardı gördük

Amin inşallah

29 aralıkta düşük yaptım 30 aralıkta kürtaj oldum 13 haftalıktı 1 kere adet gördüm şimdi test yaptım hamileyim hcg değeri kaçtır acaba
Süperrrrrrrr çok çok çok sevindim canım. İnşallah sağlıklı bir hamilelik geçirip sağlıkla bebişini kucağına al canım
Epey koyu yüksektir bence değerin
Ve hemen koş kan tahliline

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…