Sağol canım darısı isteyen herkesin başına inşallah Rabbim nasip etsin hepinize öğleden sonra gidicem doktora bakalımSüperrrrrrrr çok çok çok sevindim canım. İnşallah sağlıklı bir hamilelik geçirip sağlıkla bebişini kucağına al canım
Epey koyu yüksektir bence değerin
Ve hemen koş kan tahliline
Yaaa ay kendim hamile gibi mutlu oldummmm29 aralıkta düşük yaptım 30 aralıkta kürtaj oldum 13 haftalıktı 1 kere adet gördüm şimdi test yaptım hamileyimhcg değeri kaçtır acaba
Amin canım amin inşallahSağol canım darısı isteyen herkesin başına inşallah Rabbim nasip etsin hepinize öğleden sonra gidicem doktora bakalım
Hayırlı olsun baya belirgin çıkmış benim çok çok silikti 112 çıkmıştı bence sizin daha yüksek gibi29 aralıkta düşük yaptım 30 aralıkta kürtaj oldum 13 haftalıktı 1 kere adet gördüm şimdi test yaptım hamileyimhcg değeri kaçtır acaba
Özel bişey kullandınızmı vitamin bitkisel felan inşaallah sağlıklı giderSağol canım darısı isteyen herkesin başına inşallah Rabbim nasip etsin hepinize öğleden sonra gidicem doktora bakalım
Ediyorum canım herkes için Rabbim sağlıklı evlat nasip etsin inşallah bişi yapmadım aslında sık ilişki oldu ve inanmıcaksınız ama ümidim yoktu takmamıştım çünkü geç hamile kalıyorum diyeYaaa ay kendim hamile gibi mutlu oldummmmlütfen bizede dua et neler yaptın taktik ver banada canım silik çıkmamış ikinci çizgi baya belirgin. Reglin geçti mi?
Hayır canım kullanmadım hiçbişey dün yada bugün olmam lazım Dı olmadıÖzel bişey kullandınızmı vitamin bitkisel felan inşaallah sağlıklı gider
Zaten beyin olarak rahatlamak gerekiyomuş. Stres olunca hiç olmuyomuş. Bende öyle denim bari deneyebilirsemEdiyorum canım herkes için Rabbim sağlıklı evlat nasip etsin inşallah bişi yapmadım aslında sık ilişki oldu ve inanmıcaksınız ama ümidim yoktu takmamıştım çünkü geç hamile kalıyorum diye
Evet eniyisi öyle yapmak sanırım oldumu olacakmı düşecek mi derken strese giriyoruz birde sizde oluyormu bilmiyorum içime bir korku düşüyor ürperti gece wcye kalkınca felan sanki biri beni takip ediyor gibi korkuyorum hamileyken oluyor böyle kendimi çok strese sokuyorumZaten beyin olarak rahatlamak gerekiyomuş. Stres olunca hiç olmuyomuş. Bende öyle denim bari deneyebilirsem
Aynen öyle hamile kalsak tekrar sonra düşer mi yine diye düşünceğiz halimiz zorEvet eniyisi öyle yapmak sanırım oldumu olacakmı düşecek mi derken strese giriyoruz birde sizde oluyormu bilmiyorum içime bir korku düşüyor ürperti gece wcye kalkınca felan sanki biri beni takip ediyor gibi korkuyorum hamileyken oluyor böyle kendimi çok strese sokuyorum
Neden oluyor anlamadım benimde eşim şehir dışına gitti ışığı açık bıraktım düşük olmadan önce felak nas ayet el kürsi okudum yinede geçmiyorAynen öyle hamile kalsak tekrar sonra düşer mi yine diye düşünceğiz halimiz zorkendimizi korkutuyoruz sanırım bende namaz kılcağım zaman çok oluyordu eğer arkam kapıya dönükse kılamıyodum. Eşimin işi vardiyalı gece gittiği zamam felan uyuyana kadar telefonumun fenerini açıyorum odaya gidince.
Harika bir haber insallah saglikla ilerler, darisi basimiza29 aralıkta düşük yaptım 30 aralıkta kürtaj oldum 13 haftalıktı 1 kere adet gördüm şimdi test yaptım hamileyimhcg değeri kaçtır acaba
Bunlardan ben de anlamıyorum doktoruma soruyorum kuzuSonuç sizce nasıl kızlar
Ben pek anlamıyorum da
En iyisi kafadan atmak bugun bir hikaye daha dinledim bu konuda..dusuk sonrasi 5 yil nedensiEvet eniyisi öyle yapmak sanırım oldumu olacakmı düşecek mi derken strese giriyoruz birde sizde oluyormu bilmiyorum içime bir korku düşüyor ürperti gece wcye kalkınca felan sanki biri beni takip ediyor gibi korkuyorum hamileyken oluyor böyle kendimi çok strese sokuyorum
Harika bir haber insallah saglikla ilerler, darisi basimiza29 aralıkta düşük yaptım 30 aralıkta kürtaj oldum 13 haftalıktı 1 kere adet gördüm şimdi test yaptım hamileyimhcg değeri kaçtır acaba
Bunlardan ben de anlamıyorum doktoruma soruyorum kuzuSonuç sizce nasıl kızlar
Ben pek anlamıyorum da
En iyisi kafadan atmak bugun bir hikaye daha dinledim bu konuda..dusuk sonrasi 5 yil nedensiz çocukları olmamış artik umudu kesince tatildeyken gebe kalmis..Evet eniyisi öyle yapmak sanırım oldumu olacakmı düşecek mi derken strese giriyoruz birde sizde oluyormu bilmiyorum içime bir korku düşüyor ürperti gece wcye kalkınca felan sanki biri beni takip ediyor gibi korkuyorum hamileyken oluyor böyle kendimi çok strese sokuyorum
Aynen canım bencede stres insan için çok zararlı stresten böyle oluyor sanırım kendimi öyle şartlamaya çalışıyorumHarika bir haber insallah saglikla ilerler, darisi basimizasizi hatırlayamadım dusuk bir kere mi olmuştu sizin? Test yapilmis miydi onunla ilgili?
Bunlardan ben de anlamıyorum doktoruma soruyorum kuzubakti mi doktorun
En iyisi kafadan atmak bugun bir hikaye daha dinledim bu konuda..dusuk sonrasi 5 yil nedensiz çocukları olmamış artik umudu kesince tatildeyken gebe kalmis..
Tsh troid hormonu ile ilgili o iyi çıkmış ama fsh yüksek çıkmış o hormon yüksek olduğunda hamile kalma zorlaşıyor benimde eşimin yüksek doktora sorucam gidince düşüklere etkisi varmı diyeSonuç sizce nasıl kızlar
Ben pek anlamıyorum da
Hcg değerine baktırdınızmı kaç acaba29 aralıkta düşük yaptım 30 aralıkta kürtaj oldum 13 haftalıktı 1 kere adet gördüm şimdi test yaptım hamileyimhcg değeri kaçtır acaba
Harika bir haber insallah saglikla ilerler, darisi basimizasizi hatırlayamadım dusuk bir kere mi olmuştu sizin? Test yapilmis miydi onunla ilgili?
Bunlardan ben de anlamıyorum doktoruma soruyorum kuzubakti mi doktorun
En iyisi kafadan atmak bugun bir hikaye daha dinledim bu konuda..dusuk sonrasi 5 yil nedensi
Maalesef öğrendim AHM değerim de çok düşük. Ben bu değerlerle nasıl hamile kaldım. Bebeğimin kalbinin durmasına hiç şaşırmıyorum artıkTsh troid hormonu ile ilgili o iyi çıkmış ama fsh yüksek çıkmış o hormon yüksek olduğunda hamile kalma zorlaşıyor benimde eşimin yüksek doktora sorucam gidince düşüklere etkisi varmı diye
Oyle deme benim de amh dusuk korkumdan su anda baktirmiyorum bile...yaşım da buyuk..nolur umutsuzluga kapilma, doktor ne dediMaalesef öğrendim AHM değerim de çok düşük. Ben bu değerlerle nasıl hamile kaldım. Bebeğimin kalbinin durmasına hiç şaşırmıyorum artık
Doktor ile cuma görüşeceğim hazırladım kendimi ne diyecek yaşın var erken menepoza gireceksin elini çabuk tut tüp bebek diyecek neyi çok istersen olmazmış eşime diyemedim sonuçlar çıktı diye durum bu bu diye. Niye suratın asık dediğinde sadece çok çalıştım bugün çok yoruldum diyebildim ruh halimi anlatmaya kelime yetmezOyle deme benim de amh dusuk korkumdan su anda baktirmiyorum bile...yaşım da buyuk..nolur umutsuzluga kapilma, doktor ne dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?