Gebeliğe Hazırlık Düşük ve Kürtajdan sonra Hamileliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Süperrrrrrrr çok çok çok sevindim canım. İnşallah sağlıklı bir hamilelik geçirip sağlıkla bebişini kucağına al canım
Epey koyu yüksektir bence değerin
Ve hemen koş kan tahliline
Sağol canım darısı isteyen herkesin başına inşallah Rabbim nasip etsin hepinize öğleden sonra gidicem doktora bakalım

29 aralıkta düşük yaptım 30 aralıkta kürtaj oldum 13 haftalıktı 1 kere adet gördüm şimdi test yaptım hamileyim hcg değeri kaçtır acaba
Yaaa ay kendim hamile gibi mutlu oldummmm lütfen bizede dua et neler yaptın taktik ver banada canım silik çıkmamış ikinci çizgi baya belirgin. Reglin geçti mi?

29 aralıkta düşük yaptım 30 aralıkta kürtaj oldum 13 haftalıktı 1 kere adet gördüm şimdi test yaptım hamileyim hcg değeri kaçtır acaba
Hayırlı olsun baya belirgin çıkmış benim çok çok silikti 112 çıkmıştı bence sizin daha yüksek gibi

Sonuç sizce nasıl kızlar
Ben pek anlamıyorum da

Eklentiler

• Screenshot_20200311_124803.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 27
Yaaa ay kendim hamile gibi mutlu oldummmm lütfen bizede dua et neler yaptın taktik ver banada canım silik çıkmamış ikinci çizgi baya belirgin. Reglin geçti mi?
Ediyorum canım herkes için Rabbim sağlıklı evlat nasip etsin inşallah bişi yapmadım aslında sık ilişki oldu ve inanmıcaksınız ama ümidim yoktu takmamıştım çünkü geç hamile kalıyorum diye

Zaten beyin olarak rahatlamak gerekiyomuş. Stres olunca hiç olmuyomuş. Bende öyle denim bari deneyebilirsem

Zaten beyin olarak rahatlamak gerekiyomuş. Stres olunca hiç olmuyomuş. Bende öyle denim bari deneyebilirsem
Evet eniyisi öyle yapmak sanırım oldumu olacakmı düşecek mi derken strese giriyoruz birde sizde oluyormu bilmiyorum içime bir korku düşüyor ürperti gece wcye kalkınca felan sanki biri beni takip ediyor gibi korkuyorum hamileyken oluyor böyle kendimi çok strese sokuyorum

Aynen öyle hamile kalsak tekrar sonra düşer mi yine diye düşünceğiz halimiz zor kendimizi korkutuyoruz sanırım bende namaz kılcağım zaman çok oluyordu eğer arkam kapıya dönükse kılamıyodum. Eşimin işi vardiyalı gece gittiği zamam felan uyuyana kadar telefonumun fenerini açıyorum odaya gidince.

Neden oluyor anlamadım benimde eşim şehir dışına gitti ışığı açık bıraktım düşük olmadan önce felak nas ayet el kürsi okudum yinede geçmiyor

Harika bir haber insallah saglikla ilerler, darisi basimiza sizi hatırlayamadım dusuk bir kere mi olmuştu sizin? Test yapilmis miydi onunla ilgili?
Sonuç sizce nasıl kızlar
Ben pek anlamıyorum da
Bunlardan ben de anlamıyorum doktoruma soruyorum kuzu bakti mi doktorun
En iyisi kafadan atmak bugun bir hikaye daha dinledim bu konuda..dusuk sonrasi 5 yil nedensi

Harika bir haber insallah saglikla ilerler, darisi basimiza sizi hatırlayamadım dusuk bir kere mi olmuştu sizin? Test yapilmis miydi onunla ilgili?
Sonuç sizce nasıl kızlar
Ben pek anlamıyorum da
Bunlardan ben de anlamıyorum doktoruma soruyorum kuzu bakti mi doktorun
En iyisi kafadan atmak bugun bir hikaye daha dinledim bu konuda..dusuk sonrasi 5 yil nedensiz çocukları olmamış artik umudu kesince tatildeyken gebe kalmis..

Aynen canım bencede stres insan için çok zararlı stresten böyle oluyor sanırım kendimi öyle şartlamaya çalışıyorum

Sonuç sizce nasıl kızlar
Ben pek anlamıyorum da
Tsh troid hormonu ile ilgili o iyi çıkmış ama fsh yüksek çıkmış o hormon yüksek olduğunda hamile kalma zorlaşıyor benimde eşimin yüksek doktora sorucam gidince düşüklere etkisi varmı diye

Tsh troid hormonu ile ilgili o iyi çıkmış ama fsh yüksek çıkmış o hormon yüksek olduğunda hamile kalma zorlaşıyor benimde eşimin yüksek doktora sorucam gidince düşüklere etkisi varmı diye
Maalesef öğrendim AHM değerim de çok düşük. Ben bu değerlerle nasıl hamile kaldım. Bebeğimin kalbinin durmasına hiç şaşırmıyorum artık

Maalesef öğrendim AHM değerim de çok düşük. Ben bu değerlerle nasıl hamile kaldım. Bebeğimin kalbinin durmasına hiç şaşırmıyorum artık
Oyle deme benim de amh dusuk korkumdan su anda baktirmiyorum bile...yaşım da buyuk..nolur umutsuzluga kapilma, doktor ne dedi

Oyle deme benim de amh dusuk korkumdan su anda baktirmiyorum bile...yaşım da buyuk..nolur umutsuzluga kapilma, doktor ne dedi
Doktor ile cuma görüşeceğim hazırladım kendimi ne diyecek yaşın var erken menepoza gireceksin elini çabuk tut tüp bebek diyecek neyi çok istersen olmazmış eşime diyemedim sonuçlar çıktı diye durum bu bu diye. Niye suratın asık dediğinde sadece çok çalıştım bugün çok yoruldum diyebildim ruh halimi anlatmaya kelime yetmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…