Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

kizlarrr,lutfen bana da yardim eder misiniz?ben 2ay once kimyasal gebelik sonucu dusurdum bebegimi.o gebeligimi goguslerden anlamistim.2aydir ugrasiyoruz bisey yok.simdi yine umutlaniyorum ama goguslerde tik yok.adetime de2gun var.size sorum 1.gebelikteki belirtilerle 2. gebelikteki belirtler ayni olmak zorunda mi?lutfen tecrubelerinizi paylasir misiniz?siz neler yasadiniz?simdiden tesekkurlerrr

canım benimde önceki hamileliğimde gögüslerimden anlamıştım..
ama şimdi hiç bir belirti yoktu gögüslerimde hiç şişmedi daha.karnımda ağrıyordu adet olacakmışım gibi ama hamiş olduğumu öğrendim..
belki sende hamişsindir canım bekleyip görelim..

merhaba banu.
hoşgeldin ve geçmiş olsun.
bende korunmayı bıraktığımı ilk ay kimyasal gebelik yaşadım kanda çıktı fakat keseyi görmeden adet oldum.
onun için drlar bunu düşükten saymıyorlar...
benim hamilelik belirtilerimde hiç göğüslerimn büyümesi yok, mesela 5 haftalık oldum daha yeni yeni acımaya başladı..
kişiden kişiye değişiyo, allah gönlüne göre versin.....

nılaycım canım benım ınan cooooooooooookkkkk sevındım hamışligin sag salım devam eder ve kucagına alırsın melegını ınsallah canım
ben bılıyordum dıyemıcem sımdı ogrendım
sız aranızda ne cevırıyonuz kız msn den mı tlf dan mı

aylincim seninkini koyamıyorum linkini tam attımı gülüm olmadı.
yaa seninkide çok güzeeeel olmuuuşş, bayıldım gittii..
buna benziyodu benim yaptığımda, eline sağlık nilaycıımm..

nilay sonucu öğrendiğinde aradı beni daha dr'a göstermeden sonucunu..
ve evet biz nilaylada fundaylada tuğbaylada telefondada msndede görüşüyoruz canıımm..
sende verdin msn adresini sende katılırsın şimdiikaydirigubbakcemile2
tabı sız bulusunca ısler degıstı bız 2. planda kaldık dımı

neden böyle bişey yazdın yelizcim?
tuba bzimle buluşmadı ama onunda haberi varmış, bunun buluşmayla ne alakası var??
ben anlayamadım.. bir açıklama rica etseeemm.

nilayyy canım ne demiştim sana ben dedigim çıktı demi çoksevindim allahım kucagımıza almayı nasip etsin degerin kaç çıktı senin he buarada bende msn isterim banane ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…