Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

çok teşekkür ederim canım darısı sizlerin başına inşallah..
ben sonucu alınca hemen ayline arayıp sordum
sonra fundayı ve tuğbayı aradım..
tabı sız bulusunca ısler degıstı bız 2. planda kaldık dımı
neden öle dedin canım üzüldüm ama
biz kızlarla hep konuşuyoruz zaten hem msnden hemde telden..
o an daha hastaneden eve gelmeden sevincimi onlarla paylaşmak istedim..
nilayyy canım ne demiştim sana ben dedigim çıktı demi çoksevindim allahım kucagımıza almayı nasip etsin degerin kaç çıktı senin he buarada bende msn isterim banane ya
canım çook teşekkür ederim inşallah kucağımızada alırız Allahın izniyle..
canım tam 4 haftalık değerimde 89,64 çıktı..
dr 4 kasımda çağırdı hayırlısıyla..
kız nilay yaptın bize süprizi ama ben biliyodum he çok sevindim tekrar

canım benim bende çok sevindim inşallah gün geçtikçe çoğalıp daha çok sevinicez..

canim oncelikle beni aydinlattin coook tesekkur ederim ve seni can i gonulden teebrik ederim.dilerim melegini sag salim kucagina alirsin.dualarim seninle..

cok sagol canim.tesekkur ederim.ins sende saglikli bi hamilelik gecirir.hayirlisiyla bebisini alirsin kucagina.bu arada bana da dua edersin di mi?hamislerin duasi kabul olurmus.ins tutmustur benim bebisim de..

canim oncelikle beni aydinlattin coook tesekkur ederim ve seni can i gonulden teebrik ederim.dilerim melegini sag salim kucagina alirsin.dualarim seninle..

çok teşekkürler canım arkadaşım..inşallah sen ve diğer bütün arkadaşlarım en kısa zamanda hamiş listemize geçersiniz...benimde dualarım sizlerlea.s.

nilayyy
inanamıyorum ben de sana dedim ama
demi
yaaaaaaaaaaaaaa
canımmmmmmmmmm
çoooooooooooook ama çooooooooooook sevindim kuzum benim ya
inan ne diyeceğimi bilemiyorum yupppppppiiiiiiii:)
aynı zamanda bebeklerimizi alırız inşallah kucagımıza
kuzumsun ya öptüm seni

ya nilay canim kusura bakma cok oluyorum ama bisey daha sorabilir miyim?adetime 1gun kaldi ama sinirlilik hali basladi.sence bu normal mi?sende de oldu mu?

ya kızlar bişey sorcam daha adetime 11 gün var ve ben tuvalete gittiğimde tuvalet kağıdında biraz pembelik geldi.niye böyle oldu.hiç böyle bişey yaşamamıştım.neden sizce

nilaycım cevapların için sağol ve tosba 08 düşük yapmışsınız ama şimdi yine hamilesiniz.darısı bizim baımıza.sorum size şu o düşük olduğu zamanki hamileliğinizde hamile kalmanız nekadar zamanınızı almıştı.kaçıncı denemenizde hamile kalmıştınız.çünkü hemen tekrar kalabilmişsiniz.

canım bana sormamışsın ama içimden cevap yazmak geldi bende subatta kürtaj oldum bu yüzden 8 ay korunmadıgım halde hamile kalamadım üstelik hiç bi sorumuz yoktu nasip bu ayaymış darısı tüm isteyenlerin başına inşallah

ya kızlar bişey sorcam daha adetime 11 gün var ve ben tuvalete gittiğimde tuvalet kağıdında biraz pembelik geldi.niye böyle oldu.hiç böyle bişey yaşamamıştım.neden sizce
fisfisfis ben bilemedim canım şimdi 11 gün kala akıntı neden olsun??
benim başıma şöyle bişey gelmişti rahimdeki kılcal damarlarım çok inceymiş kanamaya müsaitmiş, ilişkiden sonra böyle pembe akıntım oluyordu. dr gittim vajinal ultrason ile baktı o alet yüzündende pempelerden geldi. dr antibiyotik verdi onu kullanınca geçmişti.
belki öyle bişey olmuş olabilir.
evet canım yaşadık öyle bir talihsizlik. ben hamileliğimin 6. ayında kaybettim bebeğimi. umarım bu sefer sağlıklı olur..
ben korunmayı bıraktığımın 3. denemesinde hamile kalmıştım.
şimdide korunmayı bıraktığımın 2. ayında hamile kaldım. Allah tamamına erdirsin hepimizinkini, isteyen herkese nasip etsiinn.

canım ya inş canım ya eşımkeske bugun test yapsaydık diyo pazartesı alck test yapcaz tabı ozmana kadr gelmez inş kırmızı kart
haydi bakalım kadriyecim umarım güzel haberler alıcaz sendenn :CüvCüv:

canımsın evet sende bana demiştin hayırlısıymış...
bende çok mutluyum hayatım inşallah sağ sağlim alırız kucağımıza..
ya nilay canim kusura bakma cok oluyorum ama bisey daha sorabilir miyim?adetime 1gun kaldi ama sinirlilik hali basladi.sence bu normal mi?sende de oldu mu?
canım olurmu tabiki sorabilirsin tatlım benim tam tersine çok duygusallık oldu herşeye kırılıp ağlamaya başladım..bende sinirlilik olmadı kuzumm...

narencim çok sağol cevapladığın için.aranıza yeni katıldığım için durumlarınızı bilemiyorum oyüzden sana sormamışımdır ama beni aydınlattığın için sağol.böyle haberleri duyunca seviniyorum umudum taze kalıyor.düşük yapalı 4.ay bu ay umarım ben de hamile kalırım.
bişey daha sorıcam ilk düşük yaptığında ozaman kaçıncı ayda hamile kalmıştınn. bizim de sorunumuz yok ama ben ozaman da 8.ayda hamile kalmıştım acaba yine gecikirmiki.umarım geikmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…