- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #5.521
ayy hadi kıslar bişiler yazın.kociş sabırsızlanıp duruyo yatalım diye.
kadrişciim senin rahim filmi nasıl geçti canım ya, sormuştum daha öncede ama sonucu alabildin mi?
çok sevindim canımgözün aydın.bak yoluna giriyo herşey yavaş yavaş.
saol canım benim inşalla hepimizin dilekleri yerine gelir
EFENDIMIZ MUJDELIYOR; 3COCUGU OLEN CENNETLIKTIR DIYE SORUYORLAR 2COCUGU OLENDECENNETLIKMIDIR DIYE EVT DIYOR 2COCUGU OLEND ECENNETLIKTRI DIYE.SORUYORYA Ya rasulalah 1 çocugu olendemı cennetlıktır dıye efendımz evt dıyor ve eklıyor 1cocugu ölen de cennetlıktır hatta bu bebek düşük bile olsa.bebıgını kaybetıp buna sabreden.allahtan geldı diyen anne cennetlıktır diyor .eyy cennet anneelrı bırbırmıze dua edılm ben hergun sızlere dua edıyorum
canım paylasımın için çok saoll inan aglayarak okudum
EFENDIMIZ MUJDELIYOR; 3COCUGU OLEN CENNETLIKTIR DIYE SORUYORLAR 2COCUGU OLENDECENNETLIKMIDIR DIYE EVT DIYOR 2COCUGU OLEND ECENNETLIKTRI DIYE.SORUYORYA Ya rasulalah 1 çocugu olendemı cennetlıktır dıye efendımz evt dıyor ve eklıyor 1cocugu ölen de cennetlıktır hatta bu bebek düşük bile olsa.bebıgını kaybetıp buna sabreden.allahtan geldı diyen anne cennetlıktır diyor .eyy cennet anneelrı bırbırmıze dua edılm ben hergun sızlere dua edıyorum
mehtapcım merhaba canım bende dün akşam yazdım sonra eşim hadi yatalım diyince çıktım, hiç cevap yazamadım canımcım ya..hanimişde benim hamişleriimm.geldinizmi ayy çok şükür.ne var ne yok kıslar bebişler ve siz nasılsınız canlarım.üzüyomu yiğenlerim sizleri?
sevindim kadrişçim sonucunun iyi olmasına, haydi bakalımyapılsın çalışmalaaaaarr :CüvCüv:canım kacırdıj galıba görmeıdm yazdıgını temız çıktı rahım fılmı ama zor oldu 5dakkalık bısı ama canımçok ayndı ben en zoruna alıştırmıştım kendımıa ma bukadr zor olcagını dusnmedım bıde ne iğne nede uyusturma hiçbişi yapmadı vardır doktorunda bı bıldıgı dedım sadece 1tahlılız daha kaldı sımdı onu ayptırcz sonrasında tedavıye gececk galıba
arkadaşlar siteye bir şey mi oldu teşekkür gönderemiyorum...(
iyi aksamlar benim canim arkadaslarim... nasilisniz bakim? ben bek iyi degilim, bu ay da yedik kirmizi karti :-(( ama olsun, saglik olsun bunada sükür. bi geldi tam geldi, zor calistim bugün, karnim fena agiriyo.. bu ay ümitlenmistik, daha dogrusu esim. hatta bugün öglen aradi beni, tamda ben onu aricaktim kirlendigimi söylemek icin, gece rüyamda seni gördüm askim dedi, beni ariyip hamileyim askim diyodun dedi, heee dedim tam üstüne bastin calismalara devam askim dedim.. olsun üzülme askim kirlendigin zaman hemen sesin degisiyo lütfen yapma falan dedi, ama benden cok üzüldü... bir gün gelecek bebegim biliyorum ama su siralar stresliyim belki onunda etkisi vardir bilemiyorum. belki cikisimi vericem bu ay, daha düsünme asamasindayim.. kafam karisik biraz. bugün dr umu da aradim ama yoktu muayenehanesinde.. p..tesi aricam, artik gideyim diyorum 5 ay bitti, hatta 6 galiba... bi baksin ne var ne yok diye. yumurtlama sorunum yok onu biliyorum, cünkü ovulasyon testi kullaniyorum... hayirlissi neyse o olsun. allahim büyük ellerimiz acik hep dua ediyoruz, allahim gönlümüze göre versin, saglikli hayirli versin...
neyse kafanizi sisirdim kizlar ama aslinda daha da doluyum, esim 1 saat sonra isten gelcek, 4gözle onu bekliyorum...biraz acilmam lazim... sizi seviyorum ya.. birbirimizi en iyi biz anliyoruz arkadaslar, iyiki varsiniz...
haa unutmadan, yeni koordinatlarimi da vereyim kiz tugbisim : 9 subat.. hadi bakalim, inatla calismalara devam)))
canım benim inşallahda darısı başına olsun bebek sahibi olamma ne denini bilmiyorum ama bunu mutlaka doktoruna sor çünki kız kardeşime onlarca testler yapıdı gitmediğimiz doktor kalmamıştı biraz bu ihtimal zor olduğu için düşünülmüyor belkide yinede inşallah hamile olduğun haberlerini buradan duyarım inan çok sevinirim sevgiyle kal
kıslar valla bu kulüp bende bağımlılık yaptı artık eşimle uyuyamaz oldum o bensiz uyuyo bense sat 2 lere kadar bakıp duruyorum bakıncda rahatlıyorum ee bazende işler aksıyo ama napim yaa benimde boş gebelik düşüğümden sonra 3 haftaya giriyo yumurtalıklarım sızlıyo inşllah yumurtluyorumdr ben korunmuyorum ama eşim pek istemiyo aynı şeyleri yaşamamak için 2 vya 3 ay geçsin diyo ben ce sanki hemen olcakmı olsun ölesine denicem bakalım dün cumaydı türbeye gidip hamiş olmak isteyenlere dua ettim namazdada duanın kabul olması için besmeleyle duaya başlıcakmışsın ve peyganber efendimizde sallahavat getirip duanın ardından amin dicekmişsin onu öğrendim ben sebebsiz infeltiliteyim yani dr yapcağı bişi yok allah kalmış birbirimize de dua edelim böle daha çabul hayrlı va kolay kabul olunurmuş ben allah allahım önce tüm isteyenlere sonra bana diyorum inşallah meleklerimizi koklarız
Sevgili neriman83 ve bumuyani... süpersiniz.. sonsuz teşekkürler size.. Neriman83... duygularımı öyle güzel dile getirmişsin ki... her ikinize de desteğiniz için minnettarım.. aslında ben çok güçlü bir insandım..insanım.. Ama bu acı bambaşka! Tam 'artık iyiyim' derken, gerçekler bir tokat gibi yüzüme vuruyor. Şuan öyle boşum ki.. aylar boyu aklım, gözüm, elim, ruhum bebeğimleydi.. benim bir parçam olmuştu.. onun için nefes almak, onun için yemek yemek, uyumak, dinlenmek, onun için yaşamak.. bambaşka duygular bunlar.. OĞLUŞUM gidişiyle bomboş bıraktı beni! Tükendim, yoruldum artık.. iyi olmak istiyorum.. hayatın içindeyim ama ne hayata ne de eşime kendimi verebiliyorum.. Oğluşumun sesini duyamadan, onu okşayamadan, öpemeden bıraktı gitti beni.. herşeyi hazırdı.. karyolası, o minicik giysileri.. evden doğum için ayrılırken, tüm eşyaları onun gelişini bekler vaziyetteydi.. evime döndüğümde hiçbirinden eser yoktu!!! Öyle büyük bir acı ki bu dostlar! Tarifi imkansız.. teselliler yetersiz... onsuz hayat anlamsız.. Oğluşumu çok özlüyorum be dostlar.. çok özlüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?