Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

kızlar benimde içim acıdı yazdıklarınızı okuyunca karamcım canım en kısa zamanda yaşadıklarını unutturup tekrar hamile kalmayı nasip eder rabbim inşallah.

neriman mehtap hepinizin yaşadıkları çok acı ama yapacak bişey yokki meleklerimiz için dua etmekten başka...sizin bu umudunuz diğer arkadaşlarıda umutlandıracak kızlar hayranım bu güçlü duruşunuza..

hanimişde benim hamişleriimm.geldinizmi ayy çok şükür.ne var ne yok kıslar bebişler ve siz nasılsınız canlarım.üzüyomu yiğenlerim sizleri?

kadrişciim senin rahim filmi nasıl geçti canım ya, sormuştum daha öncede ama sonucu alabildin mi?

canım kacırdıj galıba görmeıdm yazdıgını temız çıktı rahım fılmı ama zor oldu 5dakkalık bısı ama canımçok ayndı ben en zoruna alıştırmıştım kendımıa ma bukadr zor olcagını dusnmedım bıde ne iğne nede uyusturma hiçbişi yapmadı vardır doktorunda bı bıldıgı dedım sadece 1tahlılız daha kaldı sımdı onu ayptırcz sonrasında tedavıye gececk galıba

canım paylasımın için çok saoll inan aglayarak okudum

çok güzel bir paylaşım gercekten içime dokundu.ilk önce 2 ay önce düşen bebeğim geldi sonra rahmetlı annem.annemde bir bebeği karnında kaybetmiş,bir bebeğide doğumdan sonra.hep dua ederdi onlar için öbür dünyada benı bekleyecekler ilk benı karşılayacaklar derdi.artık kavuştu oğullarına şimdi ablamla ben hasretım ona.nur içinde yatsın hepsi...
umudumu kesmedim.Verende Rabbım alanda....
karam canımen kısa zamanda topla kendini olur mu?Allahım herkesi sınıyor sende gücünü topla.bol bol dua eet.umudunu yitirme sakın...
bak bu topikte çoğu arkadaşlar ve ben aynı şeyleri yaşadık....
inş bundan sonrası güzel olur hepimiz için.sakın karamsarlığa kapılma.dua et bebeğin için olurmuuu.
inş güzel haberler alırız.bak burda okadar çok seviniyorum kı hamiş haberleri alınca...hiçbirinize nazar değmesin...
karamne olur umudunu yitirme arkadaşım oldu mu.ne kadar yardımcı olabildim bilmiyorum ama asla pes etme tatlımm...
kızlar sizlerde iyisiniz demi?nezamandan beri msj yazamıyorum ama hepiniz aklımdasınız...sevgiler hepinize...

bebek annesını 4gozle beklermiş nezman gelcke dıyo onun öldugunun habeırnı alınca cennetın kapısnda bekelrımannem olamdn girmem dermış rabbıne.rabbısi de onun dhaa zamanı var orraya gelmeye dermış bebkte bız dunyada kavusamaıdk bzı burda bekletme nolur dıye yalvaırırmış rabbısne rabbisi de kıyamazmış bbege anneyıde affermiş
rabbı affedıcııdr şevkatı sonsuz olandır arkadaşlr

kızlar içimi acıttınız valla...ALLAH sabırlar versin herkese...KARAMCIMcım bu kadar karamsar olma tabi ki çok zor ama ALLAHtan ümit kesilmez verende o alanda...her şerde vardır bi hayır bunu unutmayalım arkadaşlar.nerimancım seninde acın büyük ama masallah çok iyi teselli edyosun kendini canlarım benim yaaa...
Rasulullah efendimiz(a.s) buyurdu ki:''Cennette bir takım köşkler vardır ki onların ne üstlerinden asıldıkları bir yer ne de altlarından onları tutan bir direk vardır''.
-Ya rasulullah onlara sahipleri nasıl girerler?diye soruldu.
Peygamberimiz:''Onlar kuşlar gibi köşklerine girer çıkarlar''buyurdu.
yine soruldu -Ya rasulullah bunlar kimlere aittir?
Allahın rasülü cevaben:
''hastalıklara,ağrılara ve belalara düçar olan;ve bu hallere sabreden kimseler içindir''dedi.
arkadaşlarım ALLAHın rahmeti sonsuzdur o çok merhametlidir o bolca tövbe edene de rızık verir,inkar edenede...kimseyi ayırmaz...sen elini açıp rabbinden istersen buyur kulum der ver duana icabet eder eline bir hayır bırakmadan geri çevirmez.
Başka bir hadis-i şerifte Hz. Peygamber (sav) şöyle buyurur: “Yüce Allah kıyamet günü mü’mini çağırır huzurunda durdurur ve ona der ki:
- Kulum ben sana bana dua etmeni emretmiş ve duana icabet edeceğime söz vermiştim. Bana dua ediyor muydun?. Kul:
- Evet Ya Rabbi der. Yüce Allah:
- Ama ben senin her duana cevap verdim. Falan falan gün başına gelen bir üzüntüyü kaldırmam için bana yalvarmıştın ben de o üzüntüyü kaldırıp seni sevindirmemiş miydim? Kul:
- O duanı dünyada kabul ettim. Falan falan gün de yine başına gelen bir sıkıntıyı def etmem için bana yalvarmıştın fakat sıkıntının gittiğini görmemiştin? Kul:
- İşte o duana karşılık sana cennette şunu hazırladım. Falan falan günde bir dileğini yapmamı istemiştin yaptım. Kul:
- Onu da sana dünyada verdim. Falan falan günde bir muradını vermemi istemiştin muradın yerine gelmemişti. Kul:
- İşte o duanın yerine de cennette sana şunu şunu verdim.’ Allah’ın Resulü şöyle devam eder: Hâsılı Allah mü’min kulunun yaptığı dualardan hiçbirini bırakmaz hepsini sayar ya bunları dünyada kul için yaptığını veya ahirete bıraktığını söyler. O makamda mü’min keşke dünyada hiçbir duası yapılmayıp ahirete bırakılmış olsaydı diye temenni eder.”(17)
bolca dua edelim arkadaşlar... Rabbim gönlünüzdeki yangına bir an önce teselli versin hepinizi çok seviyorum çoook öpüyorum:1hug:a.s.

hanimişde benim hamişleriimm.geldinizmi ayy çok şükür.ne var ne yok kıslar bebişler ve siz nasılsınız canlarım.üzüyomu yiğenlerim sizleri?
mehtapcım merhaba canım bende dün akşam yazdım sonra eşim hadi yatalım diyince çıktım, hiç cevap yazamadım canımcım ya..
Allah hepimize güç kuvvet sabır versin, güzel haberler alıp vericez inşallah..
ben gayet iyiyim mehtapcım, şimdilik biraksilik olmadan ilerliyoruz bakalım, allah hayırlısını göstersin..
sevindim kadrişçim sonucunun iyi olmasına, haydi bakalımyapılsın çalışmalaaaaarr :CüvCüv:

arkadaşlar siteye bir şey mi oldu teşekkür gönderemiyorum...(

bende farkettim teşekkür butonu silinmiş, neden acaba -tatlicadiarzu-

Neriman ne güzel regl olabiliyorsun, en azından sağlıklısın, buna da şükür, belki gelecek aya geliyordur seninki, neden streslisin özel olmazsa??? İş yüzünden mi?

protein canım saol güzel dileklerin için, buradaki tüm arkadaşlarım ve kendim için sürekli dua ediyorum, inşallah hayırlısıyla biz de anne olucaz inanıyorum ama bizimki zorlu belki de biraz acı bir süreç oldu, rabbim daha fazla bekletmesin, amin :)

hpt honey canım en azından ilk reglini ol ondan sonra dene, biraz rahim de kendini toplamış olur, ilk aydan deneyip olmazsa bu defa stres yapmaya başlarsın ne dersin? Hayırlısıyla anne olacağına inanıyorum ben, korkam sen de stres yapma güzelim, öptüm senikaydirigubbakcemile2

Karam canım yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm, Allahtan gelene ne denirki, sabredeceğiz, yaşadıkların çöok zor seni anlayabiliyorum ama lütfen böyle ümitsiz olma, rabbimin imtihanlkarı çeşitlidir, biz seçilmiş anneleriz, buna yürekten inanıyorum ve birgün meleklerimiz geldiğinde çok iyi anneler olucaz, benim amcamlar 4 bebek kaybettiler, hep 7-8 veya 9 aylıkken, bi de ikiz kaybetmişlerdi, 2-3 gün yaşayıp vefat ettiler, ben amcam ve yengemin tevekküllerine hep hayran olmuşumdur, kendilerini hiç bırakmadılar, tedavi için koşturdular, günlük hayatlarına devam ettiler, şu an 1 kız 1 erkek çocukları var, demem o ki, sabreden insanın meyvesi güzel oluyor, lütfen olumlu düşünmeye çalış,yengemin bir lafı vardı bana, artık geçmişe değil ileriye bak, geçmişe bakmak insana çok şey kaybettiriyor demişti, çok haklı, inşallah rabbim sana başka melekler verecek, onlar için moralini yükseltip devam et canım, senden güzel haberle almak dileğiyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…