Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Yaaa ben çok ağladım şimdi son 2 günü okuyunca Kızlar gerçekten hepiniz seçilmiş insanlarsınız, o kadar dokundu ki bana...İnşallah tez zamanda hepimizin melekleri gelir, bu topiği ve buradaki arkadaşları çok seviyorum, hamilelerimizi ayrıca seviyorum, bize moral veriyor onlar.:) Kendiniz çoook iyi bakın.

bende boş gebelikten düşük yaptım 1 ay önce..valla başıma gelene kadar boş gebeliğin ne olduğunu bile bilmiyodum.allah kimseye yaşatmasın.hamile kalmak istiyorum doktor 3 ay bekle dedi ama bekleyemiyorum.1ay sonra adette oldum.yemiden denemeye başlasakmı acaba.tekrar düşük olurmu.nolur bilgisi olan cevap yazsınnnn

canım benim sabır diliyorum sana.yaşadığın acı çok büyük.ama herşeye rağmen ayakta durman gerekiyo seni seven insanlar için ailen için eşin için.umudunu yitirme bi tanem hayat devam ediyor.bir an önce toparlanmaya çalış arkadaşım evet çok zor çok iyi anlıyorum seni.herşeye silbaştan başlama zamanı şimdi.allah hepimize güç kuvvet ve sabır versin .

herkese iyi pazarlaar fıstıklar. bol dinlenceli bir gün olsun, kocişlerimize doyalım bakalım:)))
öpüyoruum hepiniziiii...
iyi pazarlar aylincim.ne dinlence ama soğuk diye bir yere çıkmadık bende temizlikle kendimi kaybettim.çok yorgunuuuuum geçmiş olsun arkadşım.dr un beklemen gerek dediyse bence onu dinle derim hayatım.tekrar düşük olurmu soruna .inşallah olmaz derim çünkü burada hepimiz aynı soruyu kendimize soruyoruz.bir kere yaşandı diye tekrar olacak diye bişi yook.umarım en kısa zamanda sağlıkla tekrar hamile kalabilirsin canım

BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi

sumy............................29 aralık
minik kelebek(özlem).....30 aralık
neriman83......................08 ocak
Gül84.............................13 ocak
pretty women..................15 ocak
Mehtap gülü....................16 ocak
BTRLKC.........................19 ocak
beyazbeyaz.................. .21 ocak
cancer............................28 ocak
melikee...........................30 ocak
Karamelek07....................30 ocak
Fikirevi.............................1 şubat
Bumuyani........................ 3 şubat
Lolo..................................5 şubat
sweet baby......................????
funda72............................???
serdi............................
k.ayşeşahin..................
cerensesil.....................
zeytohnm.....................
frabjous........................
tuğba_ŞEKER................
ceren4142.......................
hpt_ honey......................
JULIA.............................
Anjelic...........................
DRAJEE.........................
Reno.................................
kkeezzbbaann.................

.

:CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv:

xxh.ydxx.............ilk hamiş
Tosbaa8..............ikinci hamiş
naren05...............üçünçü hamiş
nilayyy.................dördüncü hamiş
denizinsesi...........beşinci hamiş
alacalale...............altıncı hamiş
Bayanmerak...........yedıncı hamiş
Gelgit....................sekizinci hamiş
Minik kelebek.........dokuzuncu hamiş
ebrar06..................onuncu hamiş
burko.....................onbirinci hamiş
yaprak57...............onikinci hamiş
azra 26..................onüçüncü hamiş

mehtapcım,nerimancım canım arkadaşlarım ya.çok üzüldüm ,çok ağladım yazdıklarınızı okuyunca.allah hepinize sabır versin.en yakın zmanda da bebek versin arkadaşlar.

kadriyecim.rahim filmin temiz çıkmış canım çok sevindim.şimdi çalışma zamanı.hadi kolay gelsin

tuğbacım karşılaşamıyoruz seninle ne zamandır.herşey yolundadır umarım öpüyorum seni.

özlemde yok bu aralar gelmiyo ne zmandır.tatlım iyimisin arada uğra canımcım

Günaydın arkadaşlar nasılsınız? Bugün hava ne kadar güzel di mi? Güneş açtı kocaman, hepinizin günü güneşli olsun, yüzünüz hep gülsün...

günaydın kıslaaaaar.
herkese iyi haftalar diliyorum.
izmirdede hava güneşli amaaaaaa acayip bir soğuk var.buz buuzzzz.
kıslar benim adetime çok az kaldı .geri sayım başladı bende.sanırım adet olucam inşallah zamanında gelir bu ay .geçen ay adet düzenim bozulmuştu o yüzden canım sıkılmıştı .umarım herşey normale dönmüştür.

günaydın kızlar epeydir gelemedim topiğe.nasılsınız?
ben gene regli oldum ümidim kalmadı pek.olmıycak galiba.
yada daha zamanı değil.

daha başalmadık calışmalra kanamam dun bıttı korktukya bişi olursa diye dayanabıldıgım kadr dayanlım beklıyelım dıyoruz :)
bide kımı arkadaşlrın dokotrları rahım filminin cekıldıgı ay korunun demişler kafmkarısık aslında sen de en var ne yok gidiyomusn dokotra kıme gidiyosun sen

Pretty woman inşallah kırmızı kart yerine meleğin gelir bu ay...

Funda72 umudunu yitirme, belki gelecek aydadır senin ufaklık :)

Kızlar benim de bu haftadan itibaren regl olma günlerim başlıyacak galiba, bakalım ne zaman gelecek, saldım çayıra mevlam kayıra :)

inşallah bebiş gelir canımcım..adetin düzene girmişti senin nolduda coştu yine..üzme kendini sıkma herşey etki ediyor fundişim...Şeniz

ayy çok güldüm sana vallakaydirigubbakcemile3
sal valla tatlım düşünmeyince geliyor zaten bebişler..inşallah hamilesindir..

ıyı aksamlar hatunlar nasılsınız bakalım kımsecıkler ugramamıs kac saattır nerdesınız kızlar
gezmelerdemısınız yoksa hadı gelınde topıgımız bos kalmasın
kızlar bır sey okudum sızlerle palasmak ıstıyorum
bazı dr.tavsıyelerıymıs bebek dusunen cıftler ıcın
ılıskılerdenden sonrakı gunler sag tarafa yatarsa erkek sol tarafa yatarsa kız olurmus
yanı sag yumurtalık erkek sol yumurtalık kız cocuk yapacak yapıdalarmıs

ben dıkkat edıcem bakalım gercekten olacakmı tabıkı hamıle kalabılırsem

herkese selam.nasılsınız kıslar ?bugün giremedim oğluşum hasta.kusuyo bide ishal oldu tamam.yavrum eridi iki günde şimdi uyuyoda bi bakayım dedim bizim kıslar gelmişmi,neler yazmış diye.hamişlerim nasıllar bugün.kırmızı kartı bekleyen arkadaşlarım, inşş gelmezde hamiş haberleri alırıııızzzz.canlarım hepinizi çok çok öpüyorum.

yelizcim onu bende duymuştum. ve denemiştim ee oğluşum var.kızımda hatırlamıyorum valla.eşim askerden izine gelmişti, yapalımda sağa sola diye hiç bakmamıştım.

merhaba arkadaşlar bende 25 aralıkta 3 embriyo transfer yaptırdım 12 gün sonraki değerim 20.7 idi
14. gün 53 oldu çok iyi sağlıklı dediler hastaneden ve daha teste gerek yok dediler hatta 20 ocağa kese görmek içn gün verdiler ama bendeki merak 2 gün sonra tekrar test yapmama neden oldu 2 gün sonra değerim 2 at yine artması lazımdı ama 67 oldu ancak. sonra 2 gün geçince yine yaptırdım bu seferde 20.8 e indi şimdi ben düşükmü yapıyorum sizce arkadaşlar biyokimyasak gebelik mi oluyor bu beni aydınlatırsanız sevinirim. hatta hastaneden bi ümit belki artabilir dediler sizce artma ihtimali olurmu . ben hiç ümit vermiyorum ama can çıkmayınca ümit kesilmezmiş çarşamba tekrar yaptırıcam. bu değerin 0 laması mı gerekiyor kendiliğinden düşmesi için o zaman bana bi zararı olmuyomu hiç değer 0 a inince.
oysa öyle ümitlenmiştim ki hem ilk denememdi biraz tecrübe edindim ama aynı yolda tekrar nasıl yürürüm bilemiyorum.
düşük olunca mutlaka kanama olmaı gerekmiyormu bende transferden sonra 18 gün oldu fakat hiç bir kanama yok. kanama olursa düşükte ne zaman kanama başlayabilir bilen birileri yardım edermi bana acaba ((((((

ay canııım geçmiş olsun.kıyamam.patates aşla bir kaç gün onu yesin bari.iyi gelir ishale.gerçi sen daha iyi bilirsin tecrübelisin nihayetinde.
bende öpüyorum canım seni.bu hafta sonuna kadar en geç gelmesi gerek benim kırmızı kartın.tabi umarım gelmez onun yerine bebiş gelir:CüvCüv:

merhaba yelizcim.ben sabah bi ara uğradım canım ama kimseyi göremeyince çıktım arkadaşıma gittim oturmaya.
bu dediğini duymuştum canım.ama bunu pek dr ların söylediğine inanmıyorum.genelde halk arasında söyleniyo bu tür şeyler.ben dr uma ilişkiden sonra bele yastık koyup yatılmasının işe yarayıp yaramadığını sormuştum.gerçeklik payı olmadığını söylemişti mesala.ama ben yine de öyle yapmaya devam ediyorumyerimseniben

inşallah bebiş gelir canımcım..adetin düzene girmişti senin nolduda coştu yine..üzme kendini sıkma herşey etki ediyor fundişim...Şeniz
bende anlamadım ki canım ya geçen ay sapıttı 38.gün geldi .haklısın nilayım kafaya taktıkça adet düzeni bile bozuluyo.

ay inşallah canııııııım

benim dr um rahim filminden sonra çok kişinin hemen hamile kaldığını söylemişti,biz de korunmamıştık.herşeyin hayırlısı canım
günaydın kızlar epeydir gelemedim topiğe.nasılsınız?
ben gene regli oldum ümidim kalmadı pek.olmıycak galiba.
yada daha zamanı değil.
selam canım ben iyimkaydirigubbakcemile2. ümitsizliğe kapılmak yook.bu ay olmadıysa öbür aya olucak inşallah.pozitif düşünelimki iyi şeyler olsun.

canım değerler hakkında bişiler söyleyip de seni yanıltmak istemem.ama her düşük kanamayla gerçekleşmiyor.bende sacede kahverengi lekelenme olmuştu.hiç kanamam olmadı.peki dr la görüşüyomusun o ne diyo bu duruma.benim bildiğim kadarıyla her geçen gün değerler 2 katına çıkmalı.sen bi an önce dr la görüş tatlım.inşallah korktuğun gibi değildir.

tşk ederim cevap verdiğin için. benim gittiğim hast de doktora ulaşmak zor hemşireler maşallah asistan gibi onlar cevap veriyorlar:))
bana tekrar çarşamba günü yine yap testi dedi ve ilaçlara devam et dedi ona göre bi karar varırız dedi 2 gün beklicem bakalım belkide ilaç kullandığım için kanama olmuyodur. hiç bi lekelenme sancı hiç bir şey yok . allahtan hayırlısı demekten başka bişi gelmiyo zaten elimizden :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…