- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #5.561
tşk ederim cevap verdiğin için. benim gittiğim hast de doktora ulaşmak zor hemşireler maşallah asistan gibi onlar cevap veriyorlar:))
bana tekrar çarşamba günü yine yap testi dedi ve ilaçlara devam et dedi ona göre bi karar varırız dedi 2 gün beklicem bakalım belkide ilaç kullandığım için kanama olmuyodur. hiç bi lekelenme sancı hiç bir şey yok . allahtan hayırlısı demekten başka bişi gelmiyo zaten elimizden :Saruboceq:
merhaba bende mtam 9 ay önce 1.5 aylık ken bebeğimi kaybettım.simdi yaşasaydı dunyaya gelmiş olucaktı çok uzgunum ama allah verdı allah aldı tekrar hamıle kalamadım kalamıcakmışım gıbı gelıyo artık sağlıklı hayırlı bır bebegım olsunda beklıcem sabırla.....
merhaba bende mtam 9 ay önce 1.5 aylık ken bebeğimi kaybettım.simdi yaşasaydı dunyaya gelmiş olucaktı çok uzgunum ama allah verdı allah aldı tekrar hamıle kalamadım kalamıcakmışım gıbı gelıyo artık sağlıklı hayırlı bır bebegım olsunda beklıcem sabırla.....
günaydın kıslaaaaar.
herkese iyi haftalar diliyorum.
izmirdede hava güneşli amaaaaaa acayip bir soğuk var.buz buuzzzz.
kıslar benim adetime çok az kaldı .geri sayım başladı bende.sanırım adet olucam inşallah zamanında gelir bu ay .geçen ay adet düzenim bozulmuştu o yüzden canım sıkılmıştı .umarım herşey normale dönmüştür.
evet canım izmirde hava buz gibiydi bugün inşallah yeni yılın ilk ayı sana güzel haberler verir
fundişçim naber canım,, nasılsın. burda göçrdüm seni bende geldim hemen..
yelizcim tatlişkom sağ sol yumurtalık kız erkek olayını yazmışsın ya tatlişkom yalan o:))
benim sağ yumurtalığım yok bebişlerin ikiside erkek biliyon kuzum. hem yumurta değil sperm belirliyo cinsiyeti, öpüyorruumm:))
inşallah bebiş gelir canımcım..adetin düzene girmişti senin nolduda coştu yine..üzme kendini sıkma herşey etki ediyor fundişim...Şeniz
ayy çok güldüm sana vallakaydirigubbakcemile3
sal valla tatlım düşünmeyince geliyor zaten bebişler..inşallah hamilesindir..
tşk ederim cevap verdiğin için. benim gittiğim hast de doktora ulaşmak zor hemşireler maşallah asistan gibi onlar cevap veriyorlar:))
bana tekrar çarşamba günü yine yap testi dedi ve ilaçlara devam et dedi ona göre bi karar varırız dedi 2 gün beklicem bakalım belkide ilaç kullandığım için kanama olmuyodur. hiç bi lekelenme sancı hiç bir şey yok . allahtan hayırlısı demekten başka bişi gelmiyo zaten elimizden :Saruboceq:
arkadaşlar merhabe ben 1,5 sene önce 7. haftalık bebegümi kaybettim şimdi ise tekrardan hamileyım fakat kötü giden bişeyler var beta degerim çok fala artmıyormuşş doktorr ümitli konuşmuyorr bu konuda bilgizi olan arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilirmisiniz.herkese rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.....
Çok geçmiş olsun güzelim, tekrar yaptırdığın test sonucuna göre belli olur, kullandığın ilaçlar şu an kanamanı erteliyor olabilir, sonuca göre ilaçları bıraktıktan sonra regl kanaması başlıyor diye biliyorum, inşallah değerlerin yükselir, doktoruna sormadan bir şey yapma.
arkadaşlar merhabe ben 1,5 sene önce 7. haftalık bebegümi kaybettim şimdi ise tekrardan hamileyım fakat kötü giden bişeyler var beta degerim çok fala artmıyormuşş doktorr ümitli konuşmuyorr bu konuda bilgizi olan arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilirmisiniz.herkese rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?