- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #6.121
Merhaba bir aylık düşükte kürtaja gerek varmıdır?
prety womencim insaallah dedigin gibi listen ugurlu gelir.gecmis olsun dilegin icinde sagol canim........
bende çok istiyorum tekrar hamile kalmak 17 haftalık düşük yaptım 3 arlıktaAllah hepimize sağlıklı bebekler verir inşallah
canımcım silermiyim hiç.sizler bize umut oluyosunuz.inşallah burada isimleri geçen tüm arkadaşlar hamiş listesine terfi eder.Ama ama:çok üzgünüm:bizi de silmezsin değil mi canımcım? Ben hep takip ediyorum yazdıklarınızı ama cevap verebileceğim bir konu çıkmadığı için birşey yazmıyorum. Buradan çıkıp da hamileler kısmına geçecek arkadaşları dört gözle bekliyorum:sm_cool:
Ben de iki kez düşük yaptım.Daha pozitif sonuca sevinemeden kaybettim.Sanki hep böyle olacakmış gibi geliyor.Tekrar hamile kalırsam,sevinebilir miyim bilmiyorum.Ama sevinebileceğimi hiç sanmıyorum.Çünkü onu kaybetmek çooooooooook zor oluyor.Yaşamayan anlayamaz.
canımcım silermiyim hiç.sizler bize umut oluyosunuz.inşallah burada isimleri geçen tüm arkadaşlar hamiş listesine terfi eder.
geçmiş olsun.tabiki çok zor buradaki arkaşların hepsi bu acıyı yaşadı.bu yüzden birbirimiz çok iyi anlıyoruz.
karamsarlığa düşme canım.herşeyde vardır bir hayır nedensiz hiç birşey yok bu dünyada.yaşamamız gerekiyodu ve yaşadık.umarım bundan sonrası bizim için hayırlı olur ve sağlıkla bebeklerimiz bize gelir
nerimancım senin şu pozitifliğine hayranım ben olsam zır zır ağlardım yaaa...lekelenme olmuş belki başka bişeydir hee yerleşiyodur belki bebiş...hayırlısı olsun inşallah.klomeni bende kullandım yaa hiçte istemiyom adetlerimi mahfetti benimde çok azaldı ama ilk onunla hamiş kalmıştım sen yumurtluyosan klomene gerek olmaması lazım aslında???kendine iyi bak canım a.s.
canım hala adetın sökülmedimi? yanı şimdi senı heveslendırmek istemem ama bazen kahverengı lekelenmeler hamişlik belırtisi olabılıyor.ama belkıde ilaç kullandıgın için böle olmustur.hayırlısı olsun daha bı catlatma iğnesı olsun.buayda clomene baslarsan önümüzdekı ay ınsallah ceeeeee der bebişin :1hug: zaten senın kadar pozitif olan bırınide bebişi cok bekletmez die düşünüyorum.öpüyorum canım Şeniz[/QUOTE
fistigim söküldü söküldü, ama öyle aman aman gelmedi ama geldi iste..) olsun kiz, önümüzdeki maclara bakalim ) bu da baska bir heyecan.. bu ay klomen kullancam bakalim neler olcak?? insallah dedigin gibi olur da bebisim / bebislerimiz gelirler bu ay, hepimizin yüzü insallah en kisa zamanda güler..allahim tez vakitta göbüslerimizi doldursuuuuuuuunn.. amiiiiiiiinn
canım neriiiiiii hoşgeldin.ösledim yaf.ama tam adet kanaması değil kahverengi demişin .kırmızı rengi görmeden ümidini kesme bence canım.nolur nolmaz.benim ilk hamileliğimde kahverengi lekelenmeler olmuştu hemde 3 gün ben adet oluyorum sanmıştım.ay inşallah öledir seninde.ama bebişte yoksa üzülmek yok tamam mı.önümüzdeki aya gelir nazlı bebeğin inşallah.bende öpüyorum canım seni çok
Şeniz
bende cok özledim ve hala özlüyorum be bitanem, ama benim isler yogun ya, inanin yazmaya firsat bulamiyorum, gece yatmadan mutlaka okuyorum ama sonra uyuyorum.
ilk gün moralim cok bozuktu ama cabuk toparladim, cok keyifsizdim, dalcak yer aradim, ve esime daldim her zamanki gibinapiiiiim ama yaa...sonrada üzülüyoorum ama iste birazcik gec oluyo.ama patlicak gibi oluyorum.esimide anliyorum,o benden daha cok üzülüyo
seni cok cok öpüyorum bitanem..
kendinize iyi bakin kizlar, unutmayin er yada gec gelecek miniklerimiz... sizi seviyorum
arkadaşlar isimlerinin yanına soru işareti koyduğum arkadaşlar hiç uğramıyolar topiğimize.ben listeyi temizlemek taraftarıyım .gelenlerin isimleri yazsın.sildiğimiz arkadaşlardan uğrayan olursa tekrar ismini yazarız listeye.sizler ne dersiniz.uygunsa fikrinizi belirtin lütfen
eveeeet benim hikayem biraz uzun gibi 5 yıllık evliyim 2 yılımda klomen tedavisinin 7 ayında hamile kaldım ve 8 haftalık kürtajsız düşüğüm gerçekleşti yine ara ara basit tedavilerle olmadı 1 bucuk ay önce gonal f tedavisinin 2 ayında hamile olduğumu öğrendim 15 gün sürekli yattığım halde pazartesi düşük yaptım doktorum önemli sebebinin olmadığını 2 adetimden sonra tekrar başlıyacağımızı söledi korunup korunmam hakkında bişi demedi ama ben korunmıcam olursada olsun ama olcağını sanmıyorum malum durumum ortada siz ne diyosunuz
fundacım askolsun banada koymusun soru ısaretı ben yazmıstım tatlım tarıhımı
gozden kacmıs heralde benım tarıh 1 mart canımcım opuyorum senı
aaa yazdiklarimdan bisey anlasilmiyo yaa :-(( ama siz cözersiniz yinede canlarim...
selam kıslar nasılsınız?yeni gelen arkadaşlarımız var.hepinize geçmiş olsun,hoşgeldiniza.s..RABBİM tez zamanda göbüşlerinizi bebişlerle doldursun..:CüvCüv:
beni merak eden arkadaşlarım.ilginiz için çok teşekkür ederim.RABBİM kk daki bütün kısların yüzünü güldürsün,eviniz bebiş sesleriyle dolsun inşallahh..:ecrin_bebek:gamyoncuiremsuamiiiiiiinnn...
kıslar cumartesi dr'a gittim.benim dr yoktu bir başkasına muayene oldum.kadın beni delirtti resmen.kanda gebelik testi yaptırdı ve bugün için tekrarlamamı söyledi.kese var bebek görülmüyo dedi..klava:bende testi tekrarlamadım.değerim 4479,2 çıktı..bugün kendi dr'uma gittim durumu anlattım,test sonucuna baktı, değerin güzel yükselmiş dedi..vajinal ultrasonla baktı 5,5. 6 haftalık kadar,kalbi belli belirsiz atıyor dedi.kesede şekil bozukluğu var p.tesi tekrar kontrole gel,büyük bir ihtimal kürtaj dedi.senağlama.progestan ve folik asite devam et inşallah düzelir dedi..işte kıslar durumum bu.ben şimdi ne yapayım şaşırdım valla.delikafaduldençook üzülüyorum ama bol bolda dua ediyorum.RABBİM dualarımı inşallaaaaaaaah kabul eder..
bu arada hamiş arkadaşlarım sizler ve yeğenlerim nasıl?RABBİM bebişlerinizi sizlere bağışlasın..
ah canım benim,bu doktorların tutarsızlığı nedir böyle yaa.kendi doktorundan memnunmusun bilemiyorum ama bence başka bi doktora daha görün.iice araştır en iyi doktoru bul tatlım.değerin çok güzel haftana göre ama umarım doktorunun dediği gibi kürtaj filan olmaz.allahım yaşatmasın bidaha sana o acıyı,dualarımız seninle canım.bol bol dinlen ama ihmal etme mutlaka başka bi doktora daha görün.
bebeğin sıkı sıkı tutunacak canım sana,hep bunu düşün,aklına kötü şeyler getirme sakın.öpüyorum seni mehtapcıma.s.
pretty womencim.reglim ne zaman gelecek bilmiyorum.yeni düsük yaptim ya canim.ondan dolayi.reglim gelsin dr.uma gidicem.bakalim ne diyecek korunma süresi verebilir yani.haberin olsun diye söyledim canim.listeden silme diye yani.ben sana haber veririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?