Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

prety womencim insaallah dedigin gibi listen ugurlu gelir.gecmis olsun dilegin icinde sagol canim........

rica ederim tatlışkoom.
bende çok istiyorum tekrar hamile kalmak 17 haftalık düşük yaptım 3 arlıktaAllah hepimize sağlıklı bebekler verir inşallah

geçmiş olsun fatmanaz.bende istiyoooooooooooooom.amin canım hepimize hayırlısını diliyorum.

canımcım silermiyim hiç.sizler bize umut oluyosunuz.inşallah burada isimleri geçen tüm arkadaşlar hamiş listesine terfi eder.

geçmiş olsun.tabiki çok zor buradaki arkaşların hepsi bu acıyı yaşadı.bu yüzden birbirimiz çok iyi anlıyoruz.
karamsarlığa düşme canım.herşeyde vardır bir hayır nedensiz hiç birşey yok bu dünyada.yaşamamız gerekiyodu ve yaşadık.umarım bundan sonrası bizim için hayırlı olur ve sağlıkla bebeklerimiz bize gelir

BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi

Fikirevi..............................1 şubat
Lolo..................................5 şubat
Naz...................................6 şubat
Funda72............................6 şubat
Anjelic.............................12 şubat
Umutluyuz........................16 şubat
BTRKLC...........................18 şubat
Cancer..............................24 şubat
Frabjous............................24 şubat
Minik kelebek(özlem)..........25 şubat
Pretty women....................28 şubat
Melikee...............................1 mart
Neriman83...........................6 mart
Bumuyani............................9 mart
Kanarya..............................
Karamelek...........................

.

:CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv:

xxh.ydxx.............ilk hamiş
Tosbaa8..............ikinci hamiş
naren05...............üçünçü hamiş
nilayyy.................dördüncü hamiş
denizinsesi...........beşinci hamiş
alacalale...............altıncı hamiş
Bayanmerak...........yedıncı hamiş
Gelgit....................sekizinci hamiş
Minik kelebek.........dokuzuncu hamiş
ebrar06..................onuncu hamiş
burko.....................onbirinci hamiş
yaprak57...............onikinci hamiş
azra 26..................onüçüncü hamiş
Mehtapgülü...........ondördüncü hamiş
Serdi.....................on beşinci hamiş

eveeeet benim hikayem biraz uzun gibi 5 yıllık evliyim 2 yılımda klomen tedavisinin 7 ayında hamile kaldım ve 8 haftalık kürtajsız düşüğüm gerçekleşti yine ara ara basit tedavilerle olmadı 1 bucuk ay önce gonal f tedavisinin 2 ayında hamile olduğumu öğrendim 15 gün sürekli yattığım halde pazartesi düşük yaptım doktorum önemli sebebinin olmadığını 2 adetimden sonra tekrar başlıyacağımızı söledi korunup korunmam hakkında bişi demedi ama ben korunmıcam olursada olsun ama olcağını sanmıyorum malum durumum ortada siz ne diyosunuz

simdiye kadar cok agladim canim benim, ama artik aglamak yok desemde inanma, tabiiki bende üzülüyorum benimde gözlerim doluyo her ay, ama napalim. allahim böylesini uygun görüyo bize, sabrimizi siniyo.. mükafatimiz cok büyük ve cok güzel olacak, ben buna eminim..sloganimiz : bu ay olmazsa birdahaki ay olur...

fundacım askolsun banada koymusun soru ısaretı ben yazmıstım tatlım tarıhımı
gozden kacmıs heralde benım tarıh 1 mart canımcım opuyorum senı

geçmiş olsun arkadaşım.bende önümüzdeki ay başlıycam gonal-f ye .daha öncede öyle hamile kalmıştım.ama kürtaj olmak zorunda kaldım.
inşallah bundan sonra tedaviye gerek kalmadan kendiliğinden hamile kalabilirsin

fundacım askolsun banada koymusun soru ısaretı ben yazmıstım tatlım tarıhımı
gozden kacmıs heralde benım tarıh 1 mart canımcım opuyorum senı

ay canım sana yalnışlıkla koydum canım bende daha sonra fark ettim hemen ekliyorum canım tarihini.nasıl gidiyo tedavin canım.bende öptüm kocaman
aaa yazdiklarimdan bisey anlasilmiyo yaa :-(( ama siz cözersiniz yinede canlarim...

anlaşılıyo bi tanem sen sıkma canını ben hepsini anladım.bende çok öpüyorum seni.kocişlere çıkışmayın bakim onlar bize lazım.:jeyyar:
önümüzdeki ay bir çok hamiş çıkacak buırdan rekor kırıcaz vallahi

BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi

Fikirevi..............................1 şubat
Lolo..................................5 şubat
Naz...................................6 şubat
Funda72............................6 şubat
Anjelic.............................12 şubat
Umutluyuz........................16 şubat
BTRKLC...........................18 şubat
Cancer..............................24 şubat
Frabjous............................24 şubat
Minik kelebek(özlem)..........25 şubat
Pretty women....................28 şubat
Melikee...............................1 mart
Karamelek-07.......................1 mart
Neriman83...........................6 mart
Bumuyani............................9 mart
Kanarya..............................

.

:CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv:

xxh.ydxx.............ilk hamiş
Tosbaa8..............ikinci hamiş
naren05...............üçünçü hamiş
nilayyy.................dördüncü hamiş
denizinsesi...........beşinci hamiş
alacalale...............altıncı hamiş
Bayanmerak...........yedıncı hamiş
Gelgit....................sekizinci hamiş
Minik kelebek.........dokuzuncu hamiş
ebrar06..................onuncu hamiş
burko.....................onbirinci hamiş
yaprak57...............onikinci hamiş
azra 26..................onüçüncü hamiş
Mehtapgülü...........ondördüncü hamiş
Serdi.....................on beşinci hamiş

Geçmişi okuyamıyorum şu an ama kıslar bi merhaba demeden gitmek istemedim...Nasılsınız, neler yapıyorsunuz fundişim sen b uradasın şu an sanırım nasılsın canım?

slm kızlar nasılsınız bayağır nete giremıyorum keyifler nasıl,hamişler nasılsınız bakalım....listeye bikaç kişi daha eklenmiş sanırım hayırlısıyla kucağınıza almayı nasıp etsin tebrik ederim arkadaşlar...

pretty womencim.reglim ne zaman gelecek bilmiyorum.yeni düsük yaptim ya canim.ondan dolayi.reglim gelsin dr.uma gidicem.bakalim ne diyecek korunma süresi verebilir yani.haberin olsun diye söyledim canim.listeden silme diye yani.ben sana haber veririm.

kızlar herkese iyi haftalaaarr...
yeni gelen arkadaşlar olmuş,hepinize geçmiş olsun kızlar.umarım birdaha hiç birimiz bu acı olayı yaşamayız.umudunuzu sakın yitirmeyin.meleklerimize kavuşmaya az kaldı inşallah..
fundacım,topiğe uğramayanları listeden silme işin mantıklı.gelirlerse yeniden ekleriz herpsini.yinede herkesin fiktri önemli tatlişkolar gelsin bide onlar belirtsin fikirlerini.
mehtap bugün doktora gidecekti..hayırlı haberlerini bekliyoruz tatlım.
hadi kızlar bekliyorum,özledim sizi ,toplaşıp muhabbet edelim azıcıkkk...

selam kıslar nasılsınız?yeni gelen arkadaşlarımız var.hepinize geçmiş olsun,hoşgeldiniza.s..RABBİM tez zamanda göbüşlerinizi bebişlerle doldursun..:CüvCüv:
beni merak eden arkadaşlarım.ilginiz için çok teşekkür ederim.RABBİM kk daki bütün kısların yüzünü güldürsün,eviniz bebiş sesleriyle dolsun inşallahh..:ecrin_bebek:gamyoncuiremsuamiiiiiiinnn...
kıslar cumartesi dr'a gittim.benim dr yoktu bir başkasına muayene oldum.kadın beni delirtti resmen.kanda gebelik testi yaptırdı ve bugün için tekrarlamamı söyledi.kese var bebek görülmüyo dedi..klava:bende testi tekrarlamadım.değerim 4479,2 çıktı..bugün kendi dr'uma gittim durumu anlattım,test sonucuna baktı, değerin güzel yükselmiş dedi..vajinal ultrasonla baktı 5,5. 6 haftalık kadar,kalbi belli belirsiz atıyor dedi.kesede şekil bozukluğu var p.tesi tekrar kontrole gel,büyük bir ihtimal kürtaj dedi.senağlama.progestan ve folik asite devam et inşallah düzelir dedi..işte kıslar durumum bu.ben şimdi ne yapayım şaşırdım valla.delikafaduldençook üzülüyorum ama bol bolda dua ediyorum.RABBİM dualarımı inşallaaaaaaaah kabul eder..
bu arada hamiş arkadaşlarım sizler ve yeğenlerim nasıl?RABBİM bebişlerinizi sizlere bağışlasın..

ah canım benim,bu doktorların tutarsızlığı nedir böyle yaa.kendi doktorundan memnunmusun bilemiyorum ama bence başka bi doktora daha görün.iice araştır en iyi doktoru bul tatlım.değerin çok güzel haftana göre ama umarım doktorunun dediği gibi kürtaj filan olmaz.allahım yaşatmasın bidaha sana o acıyı,dualarımız seninle canım.bol bol dinlen ama ihmal etme mutlaka başka bi doktora daha görün.
bebeğin sıkı sıkı tutunacak canım sana,hep bunu düşün,aklına kötü şeyler getirme sakın.öpüyorum seni mehtapcıma.s.

özlemcim hangi dr'a gitsem bilmiyorum.artık resmen kafam durdu çalışmıyo..delikafadulden
oturduğum semtteki en iyi dr bile aynısını söyledi yani büyük ihtimal düşük dedi..
kıslar varsa anadolu yakasında bildiğiniz iyi bi dr, nolur adresini verin banaaa..

tamam tatlışkom silmem biliyorum senin durumunu.bu arada avatarın çok güzelll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…