Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

canım ya inşallah doktorun dediği gibi bişi değildir.bebeğin sana sımsıkı tutunmuştur.ay bi doğru düzgün sevinemedik mehtapcım şu doktorların bi dediği ötekini tutmuyo.sinir oldum ben bu doktorlara.değerlerinde güzel .bence herşey yolunda canım sen içini ferah tut.dualarım seninle tatlım

evet canım sildiklerim arasından gelenler olursa ekleriz tekrar.
sen neler yapıyosun canım nasıl gidiyo.çalışmalrı aksatmıyosun demi

Geçmişi okuyamıyorum şu an ama kıslar bi merhaba demeden gitmek istemedim...Nasılsınız, neler yapıyorsunuz fundişim sen b uradasın şu an sanırım nasılsın canım?

pınarcım ben iyim tatlım.herşey yolunda gündüzleri bol bol geziyorum akşamalarıda malum

sen nasılsın göremiyorum seni ne zamandır

canımm ben çok sık yazamasamda okuyorum sizlerden haber alıyorum yoksa merak ediyorum hepinizi:))

canım bakalım buayda olmazsa inşallah olur tabi de önümüzdeki aya ovulasyon testlerinden alayım diyorum can kalmadı:))))))))) aylinde kullanmıştı diye hatırlıyorum..

dene bakalım canım onuda.ama aylin kullanamadı ovulasyon testlerinden .benimde çok bilgim yook. aman alt tarafı üzerine işiyosun bu kadar yani.delikafadulden

bereketli olsun calışmaların canım.öpüyorum

canım benim moralini bozma, inşallah rabbim meleğini sana bağışlar, ben anadolu yakasında prof. ahmet göçmen diyorum, sema hastanesi istersen bi görün ben düşüğe yönelik olarak ona devam edicem, arkadaşlarım çok memenun, geçmiş olsun ama ben senin bebişten çoooık umutluyum, sakın umudunu kesme.

dene bakalım canım onuda.ama aylin kullanamadı ovulasyon testlerinden .benimde çok bilgim yook. aman alt tarafı üzerine işiyosun bu kadar yani.delikafadulden

bereketli olsun calışmaların canım.öpüyorum

evet kullanmadı aylin diye biliyorum bende..
bende hiç kullanmadım ama gebelik testi gibi işeniyomuş fundişimin dediğinden yanidelikafadulden

canım sen üzme kendini inşallah iyi bebişin ben anadolu yakasında medipol hastanesine gidiyorum canım koşuyolunda benim dr adı ŞULE SELVİ ama ben sana aynı hastanede (Riskli gebelik uzmanı dr HAKAN APAYDIN) ı öneriyorum..çok memnun giden arkadaşlarım...bende ayın 21. de ona gidicem...

:teselli: canım benım sakın üzülme senın için nasıl hayırlı olcaksa o olsun tatlım.ama bence bu doktorlarda bı tuhaflık var.birinin dedıgı öbürünü tutmuyo.bune canım kii kaldıki degerınde epey bı yüksek yanı.nilaycığımın önerdıgı doktorada bı görün istersen.kanamana snacın falan yoksa bı hafta daha belkımendede bı sakınca olmaz galıba.bakarsın toparlar bebısın

canım bende bılmıyorum aylının kullandıgını sanırım kullanmadı.enazından bu testle yumurtlama gunlerını bılıyosun ,inşallah hayırlı olur canım senın için

tuğbacım sende gidecektin doktora bugün,hayırlı haberlerini bekliyoruz tatlişkom.
bakalım minişimiz kız mı erkek miiii :)
canım gıttım doktora ama mehtabımın yazdıklarını okuyunca cok üzüldüm ondn yazmdaım.şükürler olsun bebişim cok iyi 13+6 olmus boyuda 7.5cm.2li tesetımızde ıyı cıktı ve galıba bı PRENSESIM olacak.daha tam kesın degıl ama bi ıhtımal doktorum kız dedı.tabı yıne fazla kapılma bı ay sonra kesınlesır dedı.yanılma payım oldukca fazla falan dedı.

hoşgeldin güzel hamişim .nasılsın canımcım .prensimiz nasıllar
iyiyiz kuzum sen nasılsın ?
artık oğlum başladı tekmelere maç yapıyor içimde:)
ooo bızımkızlar burda buaksam gercı msneden görüşüyoz ama olsun yanı burdanda bı nbr dıyelım

huu kuzular nbr nasılsınız şekerlerrrrr
msnden görüşüyoruz ya biliyosun sen iyi olduğumu öpüldün şekerdelikafadulden

iiym tatlım sen nasılsın.prensesin büyümüş.çiçek geliyo aramıza

evet valla bizim böcüklerden sonra bir çiçek lazımdıkaydirigubbakcemile3

nilaay canım yeğenim tekmelere başlamış hee..
eee hep annesi ile babasımı maç yapacak..sıra prensimizde..şimdilik annesinin karnında, ee ALLAH'ın izniyle büyüyünce eşiyleee..dimii amaaa..
canım çok sıkılıyo kendimi biraz dağıtayım dedimm..

tugbacim canim gözün aydin, 2li testin iyi cikmis, oh cok sükür. allahin izniyle saglikli gelsinde, kiz erkek fak etmez..

mehtapcim, canim ya, bütün yazilarini takip ediyorum,, cok üzüldüm bende, bol bol dua ediyorum sana ve bebisine. ben inaniyorum annesi, bebisin sana SIMSIKI tutunacak. sende buna inan, hep pozitif düsün bitanem, sakin olumsuz düsünüp kendini üzme, yipratma. bol bol dinlen, düzenli YEMEK YE, ne demek öyle yemek yemiyoruz? kendine bakmalisin canim ya, lütfen bak.. sen yiyeceksinki, bebisin büyüsün annesii.. bencede baska bir dr a görün sen ya, ne o öyle. insan hic mi iyi bisey demez. her dr a gidisinde hep böyle konusuyor adam. hayret bisey yani.
kendine cok cok iyi bak bitanem öpüyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…