- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #6.141
selam kıslar nasılsınız?yeni gelen arkadaşlarımız var.hepinize geçmiş olsun,hoşgeldiniza.s..RABBİM tez zamanda göbüşlerinizi bebişlerle doldursun..:CüvCüv:
beni merak eden arkadaşlarım.ilginiz için çok teşekkür ederim.RABBİM kk daki bütün kısların yüzünü güldürsün,eviniz bebiş sesleriyle dolsun inşallahh..:ecrin_bebek:gamyoncuiremsuamiiiiiiinnn...
kıslar cumartesi dr'a gittim.benim dr yoktu bir başkasına muayene oldum.kadın beni delirtti resmen.kanda gebelik testi yaptırdı ve bugün için tekrarlamamı söyledi.kese var bebek görülmüyo dedi..klava:bende testi tekrarlamadım.değerim 4479,2 çıktı..bugün kendi dr'uma gittim durumu anlattım,test sonucuna baktı, değerin güzel yükselmiş dedi..vajinal ultrasonla baktı 5,5. 6 haftalık kadar,kalbi belli belirsiz atıyor dedi.kesede şekil bozukluğu var p.tesi tekrar kontrole gel,büyük bir ihtimal kürtaj dedi.senağlama.progestan ve folik asite devam et inşallah düzelir dedi..işte kıslar durumum bu.ben şimdi ne yapayım şaşırdım valla.delikafaduldençook üzülüyorum ama bol bolda dua ediyorum.RABBİM dualarımı inşallaaaaaaaah kabul eder..
bu arada hamiş arkadaşlarım sizler ve yeğenlerim nasıl?RABBİM bebişlerinizi sizlere bağışlasın..
kızlar herkese iyi haftalaaarr...
yeni gelen arkadaşlar olmuş,hepinize geçmiş olsun kızlar.umarım birdaha hiç birimiz bu acı olayı yaşamayız.umudunuzu sakın yitirmeyin.meleklerimize kavuşmaya az kaldı inşallah..
fundacım,topiğe uğramayanları listeden silme işin mantıklı.gelirlerse yeniden ekleriz herpsini.yinede herkesin fiktri önemli tatlişkolar gelsin bide onlar belirtsin fikirlerini.
mehtap bugün doktora gidecekti..hayırlı haberlerini bekliyoruz tatlım.
hadi kızlar bekliyorum,özledim sizi ,toplaşıp muhabbet edelim azıcıkkk...
Geçmişi okuyamıyorum şu an ama kıslar bi merhaba demeden gitmek istemedim...Nasılsınız, neler yapıyorsunuz fundişim sen b uradasın şu an sanırım nasılsın canım?
canımm ben çok sık yazamasamda okuyorum sizlerden haber alıyorum yoksa merak ediyorum hepinizi:))
canım bakalım buayda olmazsa inşallah olur tabi de önümüzdeki aya ovulasyon testlerinden alayım diyorum can kalmadı:))))))))) aylinde kullanmıştı diye hatırlıyorum..
selam kıslar nasılsınız?yeni gelen arkadaşlarımız var.hepinize geçmiş olsun,hoşgeldiniza.s..RABBİM tez zamanda göbüşlerinizi bebişlerle doldursun..:CüvCüv:
beni merak eden arkadaşlarım.ilginiz için çok teşekkür ederim.RABBİM kk daki bütün kısların yüzünü güldürsün,eviniz bebiş sesleriyle dolsun inşallahh..:ecrin_bebek:gamyoncuiremsuamiiiiiiinnn...
kıslar cumartesi dr'a gittim.benim dr yoktu bir başkasına muayene oldum.kadın beni delirtti resmen.kanda gebelik testi yaptırdı ve bugün için tekrarlamamı söyledi.kese var bebek görülmüyo dedi..klava:bende testi tekrarlamadım.değerim 4479,2 çıktı..bugün kendi dr'uma gittim durumu anlattım,test sonucuna baktı, değerin güzel yükselmiş dedi..vajinal ultrasonla baktı 5,5. 6 haftalık kadar,kalbi belli belirsiz atıyor dedi.kesede şekil bozukluğu var p.tesi tekrar kontrole gel,büyük bir ihtimal kürtaj dedi.senağlama.progestan ve folik asite devam et inşallah düzelir dedi..işte kıslar durumum bu.ben şimdi ne yapayım şaşırdım valla.delikafaduldençook üzülüyorum ama bol bolda dua ediyorum.RABBİM dualarımı inşallaaaaaaaah kabul eder..
bu arada hamiş arkadaşlarım sizler ve yeğenlerim nasıl?RABBİM bebişlerinizi sizlere bağışlasın..
dene bakalım canım onuda.ama aylin kullanamadı ovulasyon testlerinden .benimde çok bilgim yook. aman alt tarafı üzerine işiyosun bu kadar yani.delikafadulden
bereketli olsun calışmaların canım.öpüyorum
Fundişim canım nasılsın?
özlemcim hangi dr'a gitsem bilmiyorum.artık resmen kafam durdu çalışmıyo..delikafadulden
oturduğum semtteki en iyi dr bile aynısını söyledi yani büyük ihtimal düşük dedi..
kıslar varsa anadolu yakasında bildiğiniz iyi bi dr, nolur adresini verin banaaa..
:teselli: canım benım sakın üzülme senın için nasıl hayırlı olcaksa o olsun tatlım.ama bence bu doktorlarda bı tuhaflık var.birinin dedıgı öbürünü tutmuyo.bune canım kii kaldıki degerınde epey bı yüksek yanı.nilaycığımın önerdıgı doktorada bı görün istersen.kanamana snacın falan yoksa bı hafta daha belkımendede bı sakınca olmaz galıba.bakarsın toparlar bebısınselam kıslar nasılsınız?yeni gelen arkadaşlarımız var.hepinize geçmiş olsun,hoşgeldiniza.s..RABBİM tez zamanda göbüşlerinizi bebişlerle doldursun..:CüvCüv:
canımm ben çok sık yazamasamda okuyorum sizlerden haber alıyorum yoksa merak ediyorum hepinizi:))
canım bakalım buayda olmazsa inşallah olur tabi de önümüzdeki aya ovulasyon testlerinden alayım diyorum can kalmadı:))))))))) aylinde kullanmıştı diye hatırlıyorum..
canım gıttım doktora ama mehtabımın yazdıklarını okuyunca cok üzüldüm ondn yazmdaım.şükürler olsun bebişim cok iyi 13+6 olmus boyuda 7.5cm.2li tesetımızde ıyı cıktı ve galıba bı PRENSESIM olacak.daha tam kesın degıl ama bi ıhtımal doktorum kız dedı.tabı yıne fazla kapılma bı ay sonra kesınlesır dedı.yanılma payım oldukca fazla falan dedı.tuğbacım sende gidecektin doktora bugün,hayırlı haberlerini bekliyoruz tatlişkom.
bakalım minişimiz kız mı erkek miiii :)
ooo bızımkızlar burda buaksam gercı msneden görüşüyoz ama olsun yanı burdanda bı nbr dıyelım
huu kuzular nbr nasılsınız şekerlerrrrr
iyiyiz kuzum sen nasılsın ?hoşgeldin güzel hamişim .nasılsın canımcım .prensimiz nasıllar
msnden görüşüyoruz ya biliyosun sen iyi olduğumu öpüldün şekerdelikafaduldenooo bızımkızlar burda buaksam gercı msneden görüşüyoz ama olsun yanı burdanda bı nbr dıyelım
huu kuzular nbr nasılsınız şekerlerrrrr
iiym tatlım sen nasılsın.prensesin büyümüş.çiçek geliyo aramıza
canım ya inşallah doktorun dediği gibi bişi değildir.bebeğin sana sımsıkı tutunmuştur.ay bi doğru düzgün sevinemedik mehtapcım şu doktorların bi dediği ötekini tutmuyo.sinir oldum ben bu doktorlara.değerlerinde güzel .bence herşey yolunda canım sen içini ferah tut.dualarım seninle tatlım
fundacım inşallah dediğin gibi bebeğim sımsıkı tutunurrr..valla öyle, hele ben yalnızca çift çizgiyi görünce sevinmiştim o kadar.artık çok şaşkın ve üzgünümm..
sağol canım yaa..morakimi bozmamak elde değil.dr'dan çıkınca eşimi arayıp anlattım.işyerinden,oooff of diye üzülüp ağlamaya başladı.evde ne yüzümüz gülüyo,nede doğru düzgün yemek yiyoruz.canım inşallah,bende umudumu kaybetmemeye çalışıyorum RABBİM'den umut kesilmez..canım benim moralini bozma, inşallah rabbim meleğini sana bağışlar, ben anadolu yakasında prof. ahmet göçmen diyorum, sema hastanesi istersen bi görün ben düşüğe yönelik olarak ona devam edicem, arkadaşlarım çok memenun, geçmiş olsun ama ben senin bebişten çoooık umutluyum, sakın umudunu kesme.
nilaycım ssk'yla anlaşmalımı tatlım?bu ay çok sıkışığız,bakalım eşimlede konuşayım,belki hastanede karşılaşırız hee..bu arada 21.i doğum günüm..canım sen üzme kendini inşallah iyi bebişin ben anadolu yakasında medipol hastanesine gidiyorum canım koşuyolunda benim dr adı ŞULE SELVİ ama ben sana aynı hastanede (Riskli gebelik uzmanı dr HAKAN APAYDIN) ı öneriyorum..çok memnun giden arkadaşlarım...bende ayın 21. de ona gidicem...
:teselli: canım benım sakın üzülme senın için nasıl hayırlı olcaksa o olsun tatlım.ama bence bu doktorlarda bı tuhaflık var.birinin dedıgı öbürünü tutmuyo.bune canım kii kaldıki degerınde epey bı yüksek yanı.nilaycığımın önerdıgı doktorada bı görün istersen.kanamana snacın falan yoksa bı hafta daha
belkımendede bı sakınca olmaz galıba.bakarsın toparlar bebısın
tuğbacım beklerim tatlım, ben bir hafta değil gerekirse üç haftada beklerim,yeterki bebeğim düzelsiinn..RABBİM'e şükürler olsun kanamam yok sancım ara sıra oluyor..
canım gıttım doktora ama mehtabımın yazdıklarını okuyunca cok üzüldüm ondn yazmdaım.şükürler olsun bebişim cok iyi 13+6 olmus boyuda 7.5cm.2li tesetımızde ıyı cıktı ve galıba bı PRENSESIM olacak.daha tam kesın degıl ama bi ıhtımal doktorum kız dedı.tabı yıne fazla kapılma bı ay sonra kesınlesır dedı.yanılma payım oldukca fazla falan dedı.
canıımm RABBİM tamamına erdirsin,maşallah yeğenimeee..testinin iyi çıkmasınada çok sevindim canım.küçük hanım geliyo hee.dr demiş kesin değil diye.hayırlısı olsun tatlım. kız, erkek fark etmez yeterki RABBİM sağlıklısını versin..
tamam tatlışkom silmem biliyorum senin durumunu.bu arada avatarın çok güzelll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?