- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #6.161
nilaay canım yeğenim tekmelere başlamış hee..
eee hep annesi ile babasımı maç yapacak..sıra prensimizde..şimdilik annesinin karnında, ee ALLAH'ın izniyle büyüyünce eşiyleee..dimii amaaa..
canım çok sıkılıyo kendimi biraz dağıtayım dedimm..
dene bakalım canım onuda.ama aylin kullanamadı ovulasyon testlerinden .benimde çok bilgim yook. aman alt tarafı üzerine işiyosun bu kadar yani.delikafadulden
bereketli olsun calışmaların canım.öpüyorum
evet kullanmadı aylin diye biliyorum bende..
bende hiç kullanmadım ama gebelik testi gibi işeniyomuş fundişimin dediğinden yanidelikafadulden
:teselli: canım benım sakın üzülme senın için nasıl hayırlı olcaksa o olsun tatlım.ama bence bu doktorlarda bı tuhaflık var.birinin dedıgı öbürünü tutmuyo.bune canım kii kaldıki degerınde epey bı yüksek yanı.nilaycığımın önerdıgı doktorada bı görün istersen.kanamana snacın falan yoksa bı hafta daha belkımendede bı sakınca olmaz galıba.bakarsın toparlar bebısın
canım bende bılmıyorum aylının kullandıgını sanırım kullanmadı.enazından bu testle yumurtlama gunlerını bılıyosun ,inşallah hayırlı olur canım senın için
pınarcım iyim canım ya .sen nasılsın nasıl gidiyo.tv karşısındayım bir yandn da buraya yazıyorum
çok teşekkür ederim pretty women msjını görünce çok sevindim.Çünkü aranıza yeni katılıyorum ve beni anlayan birileri var....Buradaki paylaşımlar çok güzel...
Rabbim inşallah hepimize hakkımızda hayırlısını nasip eder.
Burada güzel haberleri okudukça içim burkuluyor ben de artık bebeğimi sevmek istiyorum.Eşim çocukları çok seviyor ve çok sabırlı biri çok iyi bir baba olacağını biliyorum ama onu baba yapamamak çooook üzücü :çok üzgünüm:
özlemcim hangi dr'a gitsem bilmiyorum.artık resmen kafam durdu çalışmıyo..delikafadulden
oturduğum semtteki en iyi dr bile aynısını söyledi yani büyük ihtimal düşük dedi..
kıslar varsa anadolu yakasında bildiğiniz iyi bi dr, nolur adresini verin banaaa..
canım gıttım doktora ama mehtabımın yazdıklarını okuyunca cok üzüldüm ondn yazmdaım.şükürler olsun bebişim cok iyi 13+6 olmus boyuda 7.5cm.2li tesetımızde ıyı cıktı ve galıba bı PRENSESIM olacak.daha tam kesın degıl ama bi ıhtımal doktorum kız dedı.tabı yıne fazla kapılma bı ay sonra kesınlesır dedı.yanılma payım oldukca fazla falan dedı.
Yaaa kızlar bi şi sorucam, ben bugün sabah kalktığımda her gün yaptığım şekilde boğaımı ve burnumu temizlerken gelen sıvıların içinde kan da vardı, her seferinde vardı ama, kendi kendine bi kanama sözkonusu değil, acaba aspirin kullanıyorum o nedenle mi oluyor? Hamileliğimde de arada böyle oluyordu, korkuyorum biraz:çok üzgünüm:
MİNİK _KELEBEK TARAMALARIN GÜZELMİŞ BUARADA PRENSESİN HAYIRLI OLSUN aLLAH KUCAGINA ALMAYI NASİP ETSİN MEHTAPCIM UMARIM 1 HAFTA SONRA HERŞEY GÜZEL GİDYOR YAZARSIN BİZEYENİ GELEN ARKADASLAR HOSGELDİNİZ MİNİK KELEBEK İNŞALLAH BU AY DR A BEBİŞİN İÇİN GİDERSİN...HEPİNİZİ ÖPTÜM
çok teşekkür ederim pretty women msjını görünce çok sevindim.Çünkü aranıza yeni katılıyorum ve beni anlayan birileri var....Buradaki paylaşımlar çok güzel...
Rabbim inşallah hepimize hakkımızda hayırlısını nasip eder.
Burada güzel haberleri okudukça içim burkuluyor ben de artık bebeğimi sevmek istiyorum.Eşim çocukları çok seviyor ve çok sabırlı biri çok iyi bir baba olacağını biliyorum ama onu baba yapamamak çooook üzücü :çok üzgünüm:
canım valla hiç bilemiyorum ben,ama arada benimde burnumdan kan geliyo bahsettiğin gibi.ama boğazdada var diyosun önemli bişe olabilir ihmal etme tatlıım.bi doktora danış istersen.aspirinde yapabilir aslında.
dikkat et canım kendine..
nerimancım.yemek yemeğe çalışıyorum tatlım,ama iştahım hiç yok.inşallah RABBİM'in izniyle güzel haberler alırım.canım 2 ayrı dr'a gidiyorum,biri bay biri bayan. belki biri olumlu konuşur diye ama yook ..tugbacim canim gözün aydin, 2li testin iyi cikmis, oh cok sükür. allahin izniyle saglikli gelsinde, kiz erkek fak etmez..
mehtapcim, canim ya, bütün yazilarini takip ediyorum,, cok üzüldüm bende, bol bol dua ediyorum sana ve bebisine. ben inaniyorum annesi, bebisin sana SIMSIKI tutunacak. sende buna inan, hep pozitif düsün bitanem, sakin olumsuz düsünüp kendini üzme, yipratma. bol bol dinlen, düzenli YEMEK YE, ne demek öyle yemek yemiyoruz? kendine bakmalisin canim ya, lütfen bak.. sen yiyeceksinki, bebisin büyüsün annesii.. bencede baska bir dr a görün sen ya, ne o öyle. insan hic mi iyi bisey demez. her dr a gidisinde hep böyle konusuyor adam. hayret bisey yani.
kendine cok cok iyi bak bitanem öpüyorum seni
evet tatlım balığım ve çok duygusal,hemen ağlayan,herkese uyan bir yapım var.illaki sende benim gibisindir,biz balıklar hep böyleyiz..özelimi okudum tatlım teşekkür ederim.randevu alınca mutlaka sana haber vereceğim canım benimm..mehtapım 21.şubat doğum gününmü ay canım sen balık burcumusun benim doğum günümde 26.şubat bende balığım:)))
evet doğru sölüyorsun maçlar bitmez bu hayatta:)))
tatlım özeldende yazdım sana hastanenin telinide verdim ara sen randevu al..
valla sen hastaneye gelince haberim olsun gelirim seni görmeye benim evim medipole çok yakın...
özlemcim gideceğim canım.ssk ile anlaşması varmış.sağolsun nilay tel.yazmış randevu için..inşallah bitanem yaa,güzel haberler vermeyi o kasar çok istiyorumki...mehtapcım üzme kendini tatlım,inşallah herşey yolunagirecek.sen ümidini kaybetme yeterki,allah herşeyin hayırlısını versin arkadaşım.hepimiz sana dua ediyoruz,umarım bebeğin sımsıkı tutunur ve bırakmaz seni.
nilayın dediği doktora bi görün derim canım.bazı özel hastanelerde ssk kabul ediliyo o hastanede kabul ediyodur umarım.
bol bol dinlen,yemeklerinide düzenli ye lütfen.elinden geleni yap gerisi allaha kalmış.inşallah güzel haberlerini verirsin hep.öpüyorum seni canım...
MİNİK _KELEBEK TARAMALARIN GÜZELMİŞ BUARADA PRENSESİN HAYIRLI OLSUN aLLAH KUCAGINA ALMAYI NASİP ETSİN MEHTAPCIM UMARIM 1 HAFTA SONRA HERŞEY GÜZEL GİDYOR YAZARSIN BİZEYENİ GELEN ARKADASLAR HOSGELDİNİZ MİNİK KELEBEK İNŞALLAH BU AY DR A BEBİŞİN İÇİN GİDERSİN...HEPİNİZİ ÖPTÜM
saol canım yaaa, gidicem zaten hayırlısı artık...sen nasılsın, neler yapıyorsun?
herkese merhaba arkadaşlar... bende sizler gibi bebeğimi kabettim, 2 hafta oldu ama hala inanamıyorum, ne kadar zormuş atlatmak, hala aklıma geldikçe gözlerim doluyor, henüz çok yeniydi, 8 haftalıktı ama o kadar çok istiyordumki, kalbinin durduğunu öğrenince inanamadım.... allahım kimseye yaşatmasın inşallah
herkese merhaba arkadaşlar... bende sizler gibi bebeğimi kabettim, 2 hafta oldu ama hala inanamıyorum, ne kadar zormuş atlatmak, hala aklıma geldikçe gözlerim doluyor, henüz çok yeniydi, 8 haftalıktı ama o kadar çok istiyordumki, kalbinin durduğunu öğrenince inanamadım.... allahım kimseye yaşatmasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?