- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #6.201
sana da çok geçmiş olsun arkadaşım, inşallah böyle şeyleri bir daha kimse yaşamaz, en kötüsüde herşey yolunda giderken bu durumla karşılaşmak, bebnimde en ufak bir ağrım, kanamam vs yoktu, o yüzden şok oldum öğrenince...
sagol arkadasim.insaallah bir daha sende,bende ve hic kimse yasamaz.hic sorma zaten aniden olmasida beni maffetti.yani hic agrim falan yoktu ama hafif bir kanamayla basladi.o an elime ayagima dolasti.ne yapacagimi sasirdim.esim hemen hastahaneye götürdü ama olan olmustu.kader canim.kendimede cok dikkat ettim ama sadece dikkat etmekle olmuyor.Allahtan gelen birsey iste bildigin gibi.Rabbim hepimize saglikli hamilelik ve bebegimizi kucagimiza almak nasip etsin.......
canım benim ben çok iyiyim sorma teyzesi ne zaman tekme atacak diye bekliyordum şimdi durmuyor maşallah kıpır kıpır:)
sen nasılsın özlemcim çalışmalara devam dimi aksatmak yok kocişler şimdi lazım size sonra bizim gibi kardeş kardeş yatarsınız zaten:roflol:
arkadaşlar düşükten sonra mutlaka test yaptırmak gerekiyor mu? bazıları kan pıhtılaşması var mı baktır diyor ama dr uma sordum, ilk düşükten sonra gerek yok diyor, eğer tekrarlarsa yaparız diyor? sizin bilginiz var mı bu konuda?
canımmmmm:1hug: oh maşallah bitanem yaa,sonucun iyi çıkmasına çok sevindim.inşallah hiç bi aksilik çıkmadan alırsın meleğini kucağına arkadaşım.sağlıklı olsun yeterki kız erkek fark etmez tabi,bekleriz bi aycık daha..:ecrin_bebek:
dikkat et canım kendine öpüyorum seniiia.s.
MİNİK _KELEBEK TARAMALARIN GÜZELMİŞ BUARADA PRENSESİN HAYIRLI OLSUN aLLAH KUCAGINA ALMAYI NASİP ETSİN MEHTAPCIM UMARIM 1 HAFTA SONRA HERŞEY GÜZEL GİDYOR YAZARSIN BİZEYENİ GELEN ARKADASLAR HOSGELDİNİZ MİNİK KELEBEK İNŞALLAH BU AY DR A BEBİŞİN İÇİN GİDERSİN...HEPİNİZİ ÖPTÜM
tugbacim canim gözün aydin, 2li testin iyi cikmis, oh cok sükür. allahin izniyle saglikli gelsinde, kiz erkek fak etmez..
kızlar cok tesekkur ederım vall tabıkıde kız erkek kesınlıkle farketmıyor yeterkı saglık olsun gerısı sadece ayrıntı bana göre.sizle sevıncımı paylastıktan sonra yattım ertesı sabah herzamankı gıbı lavobaya kalktım ve pembemsi sulu leke geldı aklım cıktı korkudan bayılcaktım nerdeyse.hemen doktoru aradık dun tekrar gıttık doktara şükürki bebegım iyyidi ve doktor dınlen dedı.bende dınlenıyorum işte.zaten bısede yaptıgım yoktu sama cok korktum fakat bebegımın gümbür gümbür kalp atısını duyunca rahatladım.
gecmısı tam okuyamadım üstünkörü bi gectım ,aramıza yenı arkadaslar katılmıs keske kımse bu kötü tecrübeyı yasamak zorunda kalmasa ama takdiri ilahı işte yapılcak bişe yok.yenı gelen arkadaslarım inşalllah tekrar hamıle kalırsınız ve busefer beebgınızı kucagınıza almak nasip olur (inşallah ben ve dıger hamıle arkadaslarımında)
kızlar hepiniz için dua edıyorum inşallah 2009 ugur getırcek ve sızde hamis haberını verceksaınız bıe öpüyorum hepinizi a.s.
Arkadaşlar tekrarlayan düşüklerle ilgili test yaptıran var mı?Bu konuda bilginiz var mı?Bu testler çok zahmetli ve pahalı oluyormuş diye biliyorum ama tup bebekteki gibi gelişmiş yumurtayı mı alıp inceliyorlar yoksa düşen materyali mi?Bilginiz var mı?
arkadaşlar birbirinize birebir nasıl cevap veriyorsunuz ben aranıza yeni katıldım sayılır bana yardımcı olurmusunuz
arkadaşlar mrb herkese , öncelikle allah herkesin yardımcısı olsun ve kimseyi evlat acıysıyla sınamasın diliorum, aranıza yeni katılıyorum, 8 haftalık hamileydim, dün kalp atışları için dr gittik ve kesenin içinde minicik bişi var embryoya pek benzemiodu kese büyümüş ama bebek gelişmemiş, dr panik yapma haftaya gel tekrar olabiliyo bazen dedi geç döllenme falan, ama tabi ben problem olduğunu anladım, çünkü ilk gebeliğimde 8+3 de kalbi durmuştu, neyse ben dr güvenmeyip ilk dr ma gittim dr direk kan pıhtısı bu boş kese dedi , ve şimdi düşmesini bekliyoruz 1 hafta , beni ankaraya hacettepeye sevk etti pzts gidicez testler yapılacak düşmezse orada kürtaj olucam, zor günler ama bu günümüzede şükür, neler var hayatta, kızlarr sizede diyceğim sakın üzülmeyin, allah hepimizin yardımcısı olsun :))
mrb canım,çok geçmiş olsun,umuduna hayran oldum.hayata hep umutlu bakmak gerek sen en doğrusunu yapıyosun,rabbim herkese herşeyin hayırlısını versin.
umarım en kısa zamanda tekrar hamile kalıp,sağlıklı bir bebek dünyaya getirirsin.öpüyorum seni canıma.s.
arkadaşlar mrb herkese , öncelikle allah herkesin yardımcısı olsun ve kimseyi evlat acıysıyla sınamasın diliorum, aranıza yeni katılıyorum, 8 haftalık hamileydim, dün kalp atışları için dr gittik ve kesenin içinde minicik bişi var embryoya pek benzemiodu kese büyümüş ama bebek gelişmemiş, dr panik yapma haftaya gel tekrar olabiliyo bazen dedi geç döllenme falan, ama tabi ben problem olduğunu anladım, çünkü ilk gebeliğimde 8+3 de kalbi durmuştu, neyse ben dr güvenmeyip ilk dr ma gittim dr direk kan pıhtısı bu boş kese dedi , ve şimdi düşmesini bekliyoruz 1 hafta , beni ankaraya hacettepeye sevk etti pzts gidicez testler yapılacak düşmezse orada kürtaj olucam, zor günler ama bu günümüzede şükür, neler var hayatta, kızlarr sizede diyceğim sakın üzülmeyin, allah hepimizin yardımcısı olsun :))
ah öslemcim hep hayırlısını istiyorum ama içim acıyo be.elimde değil bazen bi garip oluyorum.:çok üzgünüm:canım fundacııım,çarşıya gittik arkadaşlarla onlar çocuklarına alışveriş yaptılar,ben öylece kaldım yazışsın ya içim acıdı inan.bitanem benim,allahım evladında hayırlısını versin,demekki henüz vakti gelmedi arkadaşım,elbet sende yaşayacaksın o tatlı heyecanları.rabbim tez zamanda kavuştursun seni meleğine inşallah.
içimizi ferah tutalım tatlım,sende tedirginsin benim gibi hee.off inşallah öle bişe çıkmaz.sende pco vardı dimi,ne zamandan beri vardı tatlım?onunda tedavisi var ama biraz zaman alıyo sanırım.
offf valla aklıma herşey geliyo artık,allahım gönlümüze göre verir inşallah.bi problemle karşılaşmadan göbüşlerimiz bebişle dolarr:)
özlemcim anlatmış zaten canım sağ köşede alıntı yap butonu var ona bas tatlım..arkadaşlar birbirinize birebir nasıl cevap veriyorsunuz ben aranıza yeni katıldım sayılır bana yardımcı olurmusunuz
haklısın kolay değil ama gerçekten kafaya takmamak lazım mesela bu ay başka birşeyle ilgilen aklına getirmemeye çalış kendi haline bırak..arkadaşım dert edip kafya takma diyorsun ama olmuyor değilmi inan ben bunu başaramıyorum. her ay acaba olayından bıktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?