Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

arkadaşlar düşükten sonra mutlaka test yaptırmak gerekiyor mu? bazıları kan pıhtılaşması var mı baktır diyor ama dr uma sordum, ilk düşükten sonra gerek yok diyor, eğer tekrarlarsa yaparız diyor? sizin bilginiz var mı bu konuda?

sagol arkadasim.insaallah bir daha sende,bende ve hic kimse yasamaz.hic sorma zaten aniden olmasida beni maffetti.yani hic agrim falan yoktu ama hafif bir kanamayla basladi.o an elime ayagima dolasti.ne yapacagimi sasirdim.esim hemen hastahaneye götürdü ama olan olmustu.kader canim.kendimede cok dikkat ettim ama sadece dikkat etmekle olmuyor.Allahtan gelen birsey iste bildigin gibi.Rabbim hepimize saglikli hamilelik ve bebegimizi kucagimiza almak nasip etsin.......

inşallah canım, allahtan hayırlısı tabiki, kısmet böyleymiş, şimdi yapmamız gereken kendimizi toparlayıp tekrar bebek için çalışmak:Saruboceq: inşşalah rabbim nasib eder tekrar o mutluluğu

maşallah bitanem,inşallah kalan 4 ayında sağlıklı sıhhatli geçer ve bebeğine kavuşursun allahın izniyle.
ben iyiyim canım,çalışmalar tabiki tam gaz devam,hayırlısı olsun diyorum.bu ay olmazsa öbür aya devam..kocişler bize lazım tabi canımmm,ayyy benim bebişim orta katıma gelsin ben herşeye razıyıımmm,kardeş kardeşte yatarız biz,mi acabaaakaydirigubbakcemile benim goncam ne der bu duruma bilemiyorum tabiikaydirigubbakcemile2
çoookkk öpüyorum tatlım seni,kendine ve minişine iyi baka.s.

selam canım,iyi olmana sevindim.benim bebeğim 11 haftalıktı kalbi durmuş,ama kanamam oluyodu arada yinede hiç aklıma kötü bişe getirmemiştim.hayırlısı böyleymiş,artık önümüze bakıp yola devam etmeliyiz..çalışmalar tam gaz bu ara bende:asigim:
tatlım,benim doktorumda aynı şeyi söylemişti,tekrarlarsa düşük o zaman bazı testler var onları yaparız demişti,ben ikna oldum çünkü zaten üzüntülüydüm bide o testlelin stresini yaşamak istemedim.yinede sen bilirsin istersen yaptır ama sanırım o testler yapılacağı zaman 1 tane düşüğüm var dersen yapmıyolarmış,2 ya da 3 oldu dersen yaparlar ancak.tedirginsen doktorunla tekrar görüş bakalım ne diyecek.

tugbacim canim gözün aydin, 2li testin iyi cikmis, oh cok sükür. allahin izniyle saglikli gelsinde, kiz erkek fak etmez..

kızlar cok tesekkur ederım vall tabıkıde kız erkek kesınlıkle farketmıyor yeterkı saglık olsun gerısı sadece ayrıntı bana göre.sizle sevıncımı paylastıktan sonra yattım ertesı sabah herzamankı gıbı lavobaya kalktım ve pembemsi sulu leke geldı aklım cıktı korkudan bayılcaktım nerdeyse.hemen doktoru aradık dun tekrar gıttık doktara şükürki bebegım iyyidi ve doktor dınlen dedı.bende dınlenıyorum işte.zaten bısede yaptıgım yoktu sama cok korktum fakat bebegımın gümbür gümbür kalp atısını duyunca rahatladım.

gecmısı tam okuyamadım üstünkörü bi gectım ,aramıza yenı arkadaslar katılmıs keske kımse bu kötü tecrübeyı yasamak zorunda kalmasa ama takdiri ilahı işte yapılcak bişe yok.yenı gelen arkadaslarım inşalllah tekrar hamıle kalırsınız ve busefer beebgınızı kucagınıza almak nasip olur (inşallah ben ve dıger hamıle arkadaslarımında)
kızlar hepiniz için dua edıyorum inşallah 2009 ugur getırcek ve sızde hamis haberını verceksaınız bıe öpüyorum hepinizi a.s.

aman tuğbacım dikkat et kendine,uzan,dinlen bol bol,allahım bi aksilik vermesin sağ salim bebeğini kucağına al inşallah bitanem..
ohhh kalp atışlarını duydun ya kelebeğinin için rahatlamıştır,bende yazdıklarının ilk cümlelerini okuyunca aklım gitti valla,gümbür gümbür kalp atışlarını duymuşsun maşallah benimde içim rahatladı
iyi dileklerin için sağol tatlım,dualarınızın bizimle olduğunu bilmek çok güzel...bakalım 2009da ilk hamiş haberi kimden gelecek,bu ay bol hamişli olsun inşalaaaahhhhh:CüvCüv:
öpüyorum seni canımmm:1hug:

Arkadaşım bende 6 ay önce bebeğimi düşürdüm. Yeni bir melek bekliyoum fakat hala olmuyor ve ben bu durumu kafama çok takıyorum.

arkadaşım dert edip kafya takma diyorsun ama olmuyor değilmi inan ben bunu başaramıyorum. her ay acaba olayından bıktım.

arkadaşlar birbirinize birebir nasıl cevap veriyorsunuz ben aranıza yeni katıldım sayılır bana yardımcı olurmusunuz

Arkadaşlar tekrarlayan düşüklerle ilgili test yaptıran var mı?Bu konuda bilginiz var mı?Bu testler çok zahmetli ve pahalı oluyormuş diye biliyorum ama tup bebekteki gibi gelişmiş yumurtayı mı alıp inceliyorlar yoksa düşen materyali mi?Bilginiz var mı?

arkadaşlar mrb herkese , öncelikle allah herkesin yardımcısı olsun ve kimseyi evlat acıysıyla sınamasın diliorum, aranıza yeni katılıyorum, 8 haftalık hamileydim, dün kalp atışları için dr gittik ve kesenin içinde minicik bişi var embryoya pek benzemiodu kese büyümüş ama bebek gelişmemiş, dr panik yapma haftaya gel tekrar olabiliyo bazen dedi geç döllenme falan, ama tabi ben problem olduğunu anladım, çünkü ilk gebeliğimde 8+3 de kalbi durmuştu, neyse ben dr güvenmeyip ilk dr ma gittim dr direk kan pıhtısı bu boş kese dedi , ve şimdi düşmesini bekliyoruz 1 hafta , beni ankaraya hacettepeye sevk etti pzts gidicez testler yapılacak düşmezse orada kürtaj olucam, zor günler ama bu günümüzede şükür, neler var hayatta, kızlarr sizede diyceğim sakın üzülmeyin, allah hepimizin yardımcısı olsun :))

cnm mrb :) ben netten çok araştırdım dr da sordum, 2 düşüğüm var, pzts gideceğim prof.a testler için, genetik testi yapılıyor sana ve eşine , ayrıca bünyen gebeliği yabancı madde gibi algılayıp antikor üretiyor olabilir , oda kanının pıhtılaşmasına dolayısıyla düşüğe neden oluyor bunada bakıyorlar tekrarlayan düşüklerde, genetikte bir problem çıkarsa pgt(genetik test) ile sağlıklı embriyolar ayıklanıp enjekte ediliyor anneye, nette araştırırsan daha detaylı bilgiler var,

arkadaşlar birbirinize birebir nasıl cevap veriyorsunuz ben aranıza yeni katıldım sayılır bana yardımcı olurmusunuz

hoşgeldin canım,çok geçmiş olsun...umudunu yitirme,allahım bizede o mutlu anları yaşamayı nasib edecek inşallah.hem bu topikte bisürü hamilemiz var maşallah,onlar bizim umudumuz.en kısa zamanda güzel haberlerini bizimle paylaşmanı diliyorum tatlım.
okuduğun msjların sağ alt köşesinde alıntı yap butonu var,orayı tıklarsan cevabını yazarsın canım.hadi bana cevap yaz bakalım deneme olarakyerimseniben kaydirigubbakcemile3

mrb canım,çok geçmiş olsun,umuduna hayran oldum.hayata hep umutlu bakmak gerek sen en doğrusunu yapıyosun,rabbim herkese herşeyin hayırlısını versin.
umarım en kısa zamanda tekrar hamile kalıp,sağlıklı bir bebek dünyaya getirirsin.öpüyorum seni canıma.s.

amin cnm, ne yapalım buda bizim sınavımız allahtan ümit kesilmez, saol cnm bende öpüyorum

geçmiş olsun canım.bir an önce yaptır testlerini.3.cüye inşallah sağlıklı bir gebeliğin olur ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.amin canım ..
ah öslemcim hep hayırlısını istiyorum ama içim acıyo be.elimde değil bazen bi garip oluyorum.:çok üzgünüm:
evet canım bende pko var bekarlığımda vardı.bir müddet doğum kontrol haplarıyla adetlerimi düzene koyduk ama hapları bıraktıktan sonra herşey eskiye döndü.kürtajdan sonra adetlerim bir nebzede olsa düzene girdi sayılır canım.artık en geç 37 günde bir adet oluyorum.buna da şükür ediyorum valla.

BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi

Fikirevi..............................1 şubat
Lolo..................................5 şubat
Naz...................................6 şubat
Funda72............................6 şubat
Anjelic.............................12 şubat
Umutluyuz........................16 şubat
BTRKLC...........................18 şubat
Cancer..............................24 şubat
Frabjous............................24 şubat
Minik kelebek(özlem)..........25 şubat
Pretty women....................28 şubat
Melikee...............................1 mart
Karamelek-07.......................1 mart
Neriman83...........................6 mart
Bumuyani............................9 mart
Myedebiyat.........................15 mart
Kanarya..............................

.

:CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv:

xxh.ydxx.............ilk hamiş
Tosbaa8..............ikinci hamiş
naren05...............üçünçü hamiş
nilayyy.................dördüncü hamiş
denizinsesi...........beşinci hamiş
alacalale...............altıncı hamiş
Bayanmerak...........yedıncı hamiş
Gelgit....................sekizinci hamiş
Minik kelebek.........dokuzuncu hamiş
ebrar06..................onuncu hamiş
burko.....................onbirinci hamiş
yaprak57...............onikinci hamiş
azra 26..................onüçüncü hamiş
Mehtapgülü...........ondördüncü hamiş
Serdi.....................on beşinci hamiş

özlemcim anlatmış zaten canım sağ köşede alıntı yap butonu var ona bas tatlım..
arkadaşım dert edip kafya takma diyorsun ama olmuyor değilmi inan ben bunu başaramıyorum. her ay acaba olayından bıktım.
haklısın kolay değil ama gerçekten kafaya takmamak lazım mesela bu ay başka birşeyle ilgilen aklına getirmemeye çalış kendi haline bırak..
ben o kadar çok kafama takıyordum ki yumurtlama takibine giderken var olan yumurtam çatlamadan kaybolmuştu..sonra aynı ay hiç düşünmemeye çalıştım ve 1 hafta içinde tekrar çıkan yumurtam çatladı ve ondan hamile kaldım..moral çok önemli birde takmamak lazımmış ben bunu anladım...

çok geçmiş olsun tatlım fakat bu durumda bile moralinin yerinde olmasına çok sevindim ve seni takdir ettim..bence sen en kıza zamanda tekrar hamile kalıp sağ sağlim kucağına alacaksın bebeğini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…