- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #6.181
canım çok geçmiş olsun.umarım tez zamanda aynı mutluluğu yaşarsın.
bebişini niçin kaybettim tatlım:uhm:
aramıza hoşgeldin canım,keşke gelmeseydin ama insan bu hayatta farklı şekillerde sınanıyo işte.allahım bi daha yaşatmaz umarım bu acıyı hiçbirimize.çok geçmiş olsun.
bizler çoğumuz kendimizi toparladık,senin acın daha çok yeni moralinin bozuk olması normal ama çabuk toparlanmaya bak ne kadar üzülürsek bebeklerimizi kucağımıza almamız o kadar gecikiyo unutma.
aramızda hamişlerimiz çoğalıyo,onlar bizim umudumuz oldular.hepimiz vaktimiz geldiğinde o güzel haberi müjdelicez inşallah burda.
umarım kısa zamanda toparlanıp,burda bizimle mutlu haberlerini paylaşırsın arkadaşım..
çok teşekkür ederim arkadaşım, sizlerede çok geçmiş olsun, umarım hiçbirimiz bir daha yaşamayız bu acıyı,gerçekten çok istiyorduk bebeğimi, henüz 2 hafta oldu kaybedeli, tek tesellim küretaj olmak zorunda kalmamm, küretaj olmaya gideceğim gün kanama ile düşürdüm bebeğimi, çok sancılı oldu ama, şu an parça yok ama kan pıhtısı var dedi dr um, onun için de forlutal verdi, bu regl olmanı sağlıycak o zaman pıhtıyı da atacaksın dedi ama ne biliyim içim yine de rahat değil, dr um bide hiç korunmana gerek yok dedi ama ben korunuyorum yinede, ne biliyim içim bi temizlensin diyorum önce ama bi yandan da tekrar bebişim olsun istiyorum:sm_confused: kafam öyle karışıkki...[/QUOTE
seni çok iyi anlıyorum canım,allah sabrını veriyo merak etme.kürtaja gerek kalmaması iyi olmuş.ben kürtaj oldum ama çok şükür hiç bir yan etkisini görmedim.sana tavsiyem hiç korunma.ilk adetini bekle ve sonra tekrar çalışmalara başla,bak doktorunda aynı şeyi söylemiş zaten.ilk adetle içindeki pıhtıyıda atarsın büyük ihtimalle.adet sonrası doktora görün ve emin ol rahminin içinde pıhtı kalmadığından.sonrada çalışmalara başla tatlım:asigim:
bana doktor 3 ay korun dedi o 3 ay öyle zor geçtiki daha sonrasında kist çıktı psikolojim iyice bozuldu.şimdiki aklım olsa hiç korunmazdım inan.şimdi 4 aydır istiyorum,kısmet bekliyoruz işte.allahım hayırlı zamanda versin meleklerimizi.
çok şükür aylar sonrada olsa atlattım ben,sende çabuk toparlanmaya bak arkadaşım.müjdeli haberlerini bekliyoruz artık..a.s.
benim 10 gün önce beta 67 yarın yine kan vercem inş 0 olmuustur ama 2 aydır kanamam bitmiyo hal kalmadı 3,düşük oldugu için hemen arastırılcak 3 ay kadar korunurum o aradaumarım hepimiz o güzel duyguyu yasarızsağol canım,inşallah güzel haberlerimizi paylaşırız bundan sonra..
sen nasılsın tatlım,durumunda bi değişiklik varmı? hayırlı haberlerini bekliyoruz arkadaşım...a.s.
benim 10 gün önce beta 67 yarın yine kan vercem inş 0 olmuustur ama 2 aydır kanamam bitmiyo hal kalmadı 3,düşük oldugu için hemen arastırılcak 3 ay kadar korunurum o aradaumarım hepimiz o güzel duyguyu yasarız
herkese merhaba arkadaşlar... bende sizler gibi bebeğimi kabettim, 2 hafta oldu ama hala inanamıyorum, ne kadar zormuş atlatmak, hala aklıma geldikçe gözlerim doluyor, henüz çok yeniydi, 8 haftalıktı ama o kadar çok istiyordumki, kalbinin durduğunu öğrenince inanamadım.... allahım kimseye yaşatmasın inşallah
galiba bende bu hafta yumurtluyorum çünkü kasıklarımda bi ağrı ve akıntımda da artış var.çalışmalar sürüyo ama çok düzenli değil.canımız istedikçefundişim,iyiyim tatlişkom.dün ne güzel toplaşmışsınız ama bu kezde ben yoktuuummmm:1shok: akşamları kocişle ilgileniyorum,malum:asigim: çalışmalar çokta düzenli gitmiyo aslında,ama bu ara yumurtlama dönemim akıntımdan anlıyorum bikaç gün sıkı çalışcaz artıkkaydirigubbakcemile3 hayırlısını diliyorum hep,doğru zamanda gelecek inşallah meleğim.içim rahat bu ay,geçen aylara göre.bide ay sonu doktora gidicem nasıl olsa,bi aksilik olmasında kist gibi filan beklerim ben problem değil...
sen nasılsın tatlım,kayınvaliden nasıl oldu?
canım benim niye öyle düşünüyosun.benim eşimin yaşıtındaki arkadaşlarının kocaman çocukları var ama bizim henüz yok.allahın takdiri.biz elimizden geleni yapıyoruz.buğün arkadaşlarımla çarşıya gittik,hepsinin çocukları var tabi bişiler aldılar ben öylece baktım durdum içim bi tuhaf oldu aslında .dedim acaba ben ne zman alıcam evladım için.çok teşekkür ederim pretty women msjını görünce çok sevindim.Çünkü aranıza yeni katılıyorum ve beni anlayan birileri var....Buradaki paylaşımlar çok güzel...
Rabbim inşallah hepimize hakkımızda hayırlısını nasip eder.
Burada güzel haberleri okudukça içim burkuluyor ben de artık bebeğimi sevmek istiyorum.Eşim çocukları çok seviyor ve çok sabırlı biri çok iyi bir baba olacağını biliyorum ama onu baba yapamamak çooook üzücü :çok üzgünüm:
Yaaa kızlar bi şi sorucam, ben bugün sabah kalktığımda her gün yaptığım şekilde boğaımı ve burnumu temizlerken gelen sıvıların içinde kan da vardı, her seferinde vardı ama, kendi kendine bi kanama sözkonusu değil, acaba aspirin kullanıyorum o nedenle mi oluyor? Hamileliğimde de arada böyle oluyordu, korkuyorum biraz:çok üzgünüm:
Yaaa kızlar bi şi sorucam, ben bugün sabah kalktığımda her gün yaptığım şekilde boğaımı ve burnumu temizlerken gelen sıvıların içinde kan da vardı, her seferinde vardı ama, kendi kendine bi kanama sözkonusu değil, acaba aspirin kullanıyorum o nedenle mi oluyor? Hamileliğimde de arada böyle oluyordu, korkuyorum biraz:çok üzgünüm:
merhaba.cok gecmis olsun canim.bende senin gibi 2 hafta önce ilk bebegimi kaybettim.benimde 3 aylikti.bende hala inanamiyorum.hersey yolunda gidiyordu.gercekten aci birsey.hep aklimda ama nasip degilmis canim.insaallah baska sefere.Rabbim bu sefer saglikli bir sekilde kucagimiza almak nasip etsin.Allah isteyen herkese versin..............herkese merhaba arkadaşlar... bende sizler gibi bebeğimi kabettim, 2 hafta oldu ama hala inanamıyorum, ne kadar zormuş atlatmak, hala aklıma geldikçe gözlerim doluyor, henüz çok yeniydi, 8 haftalıktı ama o kadar çok istiyordumki, kalbinin durduğunu öğrenince inanamadım.... allahım kimseye yaşatmasın inşallah
hoşgeldin arkadaşım,umutsuzluk bizim en büyük düşmanımız.bu ruh haliyle hormonlarını olumsuz etkiliyosun canım,her yaşadığımızda bir hayır vardır,hep böyle düşünmeliyiz.elbette bi gün bizlerde bebeklerimizi kucağımıza alıcaz,sadece sabırlı olmalıyız.
inşallah güzel haberlerimizi yakında bizlerde burda paylaşıcaz..sakın ümidini yitirme tatlım...
çok teşekkür ederim.Çok haklısın buradan kimsenin moralini bozmaya hakkım yok.Ben de daha pozitif olmalıyım.Zaten doktorlar da olumsuz bir şey söylemiyo..
Listeye geçebilirim beklediğim tarih 15 mart...:1rolleyes:
ah canım çok çok geçmiş olsun,inşallah 0 olmuştur.umarım biran önce toparlanıp çalışmalara başlarsın,allahım bidaha yaşatmasın bu sıkıntıları sana.
en kısa zamanda meleğine kavuşmanı diliyorum tatlım...
yrn doktordan gelince yaz bize durumunu canım,hayırlı haberlerle dönersin inşallah...
herkese merhaba arkadaşlar... bende sizler gibi bebeğimi kabettim, 2 hafta oldu ama hala inanamıyorum, ne kadar zormuş atlatmak, hala aklıma geldikçe gözlerim doluyor, henüz çok yeniydi, 8 haftalıktı ama o kadar çok istiyordumki, kalbinin durduğunu öğrenince inanamadım.... allahım kimseye yaşatmasın inşallah
nilaycııımmmm,nasılsın canım?oğluşumuz büyümüş maşallah,tekmelerde başlamış....
canım benim,sağlıklı sıhhatli bi şekilde meleğine kavuşursun inşallah.
kendine iyi bak canım...bebişede tabi:)
merhaba.cok gecmis olsun canim.bende senin gibi 2 hafta önce ilk bebegimi kaybettim.benimde 3 aylikti.bende hala inanamiyorum.hersey yolunda gidiyordu.gercekten aci birsey.hep aklimda ama nasip degilmis canim.insaallah baska sefere.Rabbim bu sefer saglikli bir sekilde kucagimiza almak nasip etsin.Allah isteyen herkese versin..............
canım çok geçmiş olsun, insan çok büyük bir şok yaşıyor, ben o günü ve geceyi hiç düşünmek istemiyorum, inşallah en kısa sürede atlatır ve umutla yoluna devam edersin canım, tekrar geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?