Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

benneyaptımki
canım çok geçmiş olsun.umarım tez zamanda aynı mutluluğu yaşarsın.
bebişini niçin kaybettim tatlım:uhm:

inşallah canım, allah isteyen herkese nasib etsin, bebeğimin kalp atışını daha önce görmüştük , ama o gün durmuş dedi dr ve inanamadım, hala inanamıyorum,:1no2:

çok teşekkür ederim arkadaşım, sizlerede çok geçmiş olsun, umarım hiçbirimiz bir daha yaşamayız bu acıyı,gerçekten çok istiyorduk bebeğimi, henüz 2 hafta oldu kaybedeli, tek tesellim küretaj olmak zorunda kalmamm, küretaj olmaya gideceğim gün kanama ile düşürdüm bebeğimi, çok sancılı oldu ama, şu an parça yok ama kan pıhtısı var dedi dr um, onun için de forlutal verdi, bu regl olmanı sağlıycak o zaman pıhtıyı da atacaksın dedi ama ne biliyim içim yine de rahat değil, dr um bide hiç korunmana gerek yok dedi ama ben korunuyorum yinede, ne biliyim içim bi temizlensin diyorum önce ama bi yandan da tekrar bebişim olsun istiyorum:sm_confused: kafam öyle karışıkki...

sağol canım,inşallah güzel haberlerimizi paylaşırız bundan sonra..
sen nasılsın tatlım,durumunda bi değişiklik varmı? hayırlı haberlerini bekliyoruz arkadaşım...a.s.
benim 10 gün önce beta 67 yarın yine kan vercem inş 0 olmuustur ama 2 aydır kanamam bitmiyo hal kalmadı 3,düşük oldugu için hemen arastırılcak 3 ay kadar korunurum o aradaumarım hepimiz o güzel duyguyu yasarız

ah canım çok çok geçmiş olsun,inşallah 0 olmuştur.umarım biran önce toparlanıp çalışmalara başlarsın,allahım bidaha yaşatmasın bu sıkıntıları sana.
en kısa zamanda meleğine kavuşmanı diliyorum tatlım...
yrn doktordan gelince yaz bize durumunu canım,hayırlı haberlerle dönersin inşallah...

[COLOR="Green"]geçmiş olsun hayatım.zamanla daha iyi olucaksın canım.tabiki unutmak imkansız ama şu an çok yeni olduğu için çok fazla için acıyo.rabbim tez zamanda sağlıklı ve hayırlı evlat versin[/COLOR]

galiba bende bu hafta yumurtluyorum çünkü kasıklarımda bi ağrı ve akıntımda da artış var.çalışmalar sürüyo ama çok düzenli değil.canımız istedikçebende önümüzdeki ay doktora gideceğim için pek üstünde durmuyorum.ay evet özlemcim ya umarım kist bende de olmaz aklıma geliyo ve korkuyorum.umarım herşey yolundadır. canım benim niye öyle düşünüyosun.benim eşimin yaşıtındaki arkadaşlarının kocaman çocukları var ama bizim henüz yok.allahın takdiri.biz elimizden geleni yapıyoruz.buğün arkadaşlarımla çarşıya gittik,hepsinin çocukları var tabi bişiler aldılar ben öylece baktım durdum içim bi tuhaf oldu aslında .dedim acaba ben ne zman alıcam evladım için.
rabbim hayırlısını ver allahıııııııım

burun kanaması kılcal damarların çatlamasından kaynaklanıyo ama boğazından da gelmesini bilemiyorum. genizine girmişse burundaki kan nedeni bu da olabilir.ama en sağlıklısı bi doktora görünmek tatlım

BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi

Fikirevi..............................1 şubat
Lolo..................................5 şubat
Naz...................................6 şubat
Funda72............................6 şubat
Anjelic.............................12 şubat
Umutluyuz........................16 şubat
BTRKLC...........................18 şubat
Cancer..............................24 şubat
Frabjous............................24 şubat
Minik kelebek(özlem)..........25 şubat
Pretty women....................28 şubat
Melikee...............................1 mart
Karamelek-07.......................1 mart
Neriman83...........................6 mart
Bumuyani............................9 mart
Kanarya..............................

.

:CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv:

xxh.ydxx.............ilk hamiş
Tosbaa8..............ikinci hamiş
naren05...............üçünçü hamiş
nilayyy.................dördüncü hamiş
denizinsesi...........beşinci hamiş
alacalale...............altıncı hamiş
Bayanmerak...........yedıncı hamiş
Gelgit....................sekizinci hamiş
Minik kelebek.........dokuzuncu hamiş
ebrar06..................onuncu hamiş
burko.....................onbirinci hamiş
yaprak57...............onikinci hamiş
azra 26..................onüçüncü hamiş
Mehtapgülü...........ondördüncü hamiş
Serdi.....................on beşinci hamiş

günleri geçen arkadaşlar güzel haberleriniz var mı:CüvCüv: bekliyoruz

canım fundacııım,çarşıya gittik arkadaşlarla onlar çocuklarına alışveriş yaptılar,ben öylece kaldım yazışsın ya içim acıdı inan.bitanem benim,allahım evladında hayırlısını versin,demekki henüz vakti gelmedi arkadaşım,elbet sende yaşayacaksın o tatlı heyecanları.rabbim tez zamanda kavuştursun seni meleğine inşallah.
içimizi ferah tutalım tatlım,sende tedirginsin benim gibi hee.off inşallah öle bişe çıkmaz.sende pco vardı dimi,ne zamandan beri vardı tatlım?onunda tedavisi var ama biraz zaman alıyo sanırım.
offf valla aklıma herşey geliyo artık,allahım gönlümüze göre verir inşallah.bi problemle karşılaşmadan göbüşlerimiz bebişle dolarr:)

bu arada listemiz çok güzel olmuş fundacım,ellerine sağlık..
az kaldı hamiş listesine terfi etmemize yawruşum...
nihal nerelerde bu ara hiç uğramıyo,eşi ameliyat olacaktı iyidir umarım.günüde geçmiş,inşallah güzel haberlerle döner..

merhaba.cok gecmis olsun canim.bende senin gibi 2 hafta önce ilk bebegimi kaybettim.benimde 3 aylikti.bende hala inanamiyorum.hersey yolunda gidiyordu.gercekten aci birsey.hep aklimda ama nasip degilmis canim.insaallah baska sefere.Rabbim bu sefer saglikli bir sekilde kucagimiza almak nasip etsin.Allah isteyen herkese versin..............

çok teşekkür ederim.Çok haklısın buradan kimsenin moralini bozmaya hakkım yok.Ben de daha pozitif olmalıyım.Zaten doktorlar da olumsuz bir şey söylemiyo..
Listeye geçebilirim beklediğim tarih 15 mart...:1rolleyes:

ohhhh,tekrar hoşgeldin tatlım..işte böyle devam etmeliyiz yolumuza..kaydirigubbakcemileumutsuzluk yok artık anlaştık mı?fundişimiz ekler seni listeye.
hadi bakalımmm,bu ay çalışmalar bereketli olsun hatunlaaarrrr...sositososito
bol hamişli bir ay olsun şubat ayı....:CüvCüv::ecrin_bebek:

inşallah canım hepimiz melegimize kavusurz inşallah iyi dileklerin için çokk saoll

canım çok geçmiş olsun, insan çok büyük bir şok yaşıyor, ben o günü ve geceyi hiç düşünmek istemiyorum, inşallah en kısa sürede atlatır ve umutla yoluna devam edersin canım, tekrar geçmiş olsun.

canım benim ben çok iyiyim sorma teyzesi ne zaman tekme atacak diye bekliyordum şimdi durmuyor maşallah kıpır kıpır:)
sen nasılsın özlemcim çalışmalara devam dimi aksatmak yok kocişler şimdi lazım size sonra bizim gibi kardeş kardeş yatarsınız zaten:roflol:

seni çok iyi anlıyorum canım,allah sabrını veriyo merak etme.kürtaja gerek kalmaması iyi olmuş.ben kürtaj oldum ama çok şükür hiç bir yan etkisini görmedim.sana tavsiyem hiç korunma.ilk adetini bekle ve sonra tekrar çalışmalara başla,bak doktorunda aynı şeyi söylemiş zaten.ilk adetle içindeki pıhtıyıda atarsın büyük ihtimalle.adet sonrası doktora görün ve emin ol rahminin içinde pıhtı kalmadığından.sonrada çalışmalara başla tatlım:asigim:
bana doktor 3 ay korun dedi o 3 ay öyle zor geçtiki daha sonrasında kist çıktı psikolojim iyice bozuldu.şimdiki aklım olsa hiç korunmazdım inan.şimdi 4 aydır istiyorum,kısmet bekliyoruz işte.allahım hayırlı zamanda versin meleklerimizi.
çok şükür aylar sonrada olsa atlattım ben,sende çabuk toparlanmaya bak arkadaşım.müjdeli haberlerini bekliyoruz artık..a.s.[/QUOTE]

günaydın arkadaşlar... iyi d,leklerin için çok teşekkür ederim.. inşallah dediğin gibi olur arkadaşım, bir an önce regl olmayı bekliyorum, geçen hafta dr um forlutal verdi 6 gün kullan dedi, sanırım adet olmamı sağlamak için ve adet tarihimi öne çekmek için yaptı, pazar günü bitti ilacım şimdi adet olmayı bekliyorum, bakalım canım ya.. senin için de çok zor geçmi,ştir o günler eminim, ne kadarlıktı bebeğin kaybettiğinde?

sana da çok geçmiş olsun arkadaşım, inşallah böyle şeyleri bir daha kimse yaşamaz, en kötüsüde herşey yolunda giderken bu durumla karşılaşmak, bebnimde en ufak bir ağrım, kanamam vs yoktu, o yüzden şok oldum öğrenince...

sanada çok geçmiş olsun arkadaşım, gerçekten kabus gibi 2 gece yaşadım bende...umarım sen de en kısa zamanda bebeğine kavuşursun, allahım isteyen herkese nasib etsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…