- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #6.601
benim amcam oturuyor adapazarında ama bana pek büyük gelmedi. kuzenimin bir sorunu vardı orada doğru dürüst bir dr bulamadılar ist. geldi ve sorunu çözüldü.
canım gerçektende nasıl oluyorda kan tahlilinde silik çıkıyor kan tahlili kesin sonucu gösterir ve değerler çıkar benim değerim 134 idi yani 2-3 haftalıktı. kitle bakılmıyor.hamile olduğumu anladığım zaman klinikte idrar tahlili yapıldı onda ise çok silik çıkmıştı ve şüpheli demişlerdi. bence sen yine de dikkat et ve ağır kaldırma ve tam anlamıyla bir kan tahlili yaptır. dediğim tahlilde düşük yaptığında çıkıyor çünkü değerlerde biraz tuhaflık oluyor süprizzzzz
mehtapçıım nasılsın canım seni merak ettim tatlım...
aynı duyguları geçen hafta bende yaşadım 10 senedir bekledigim hayaller kurduğum bebeğime tam kavuştum allaha binlerce kere şükür derken 7.5 haftalıkken düştü.İnanın hala kendimi toplayamadım bazen geceleri bir anda uyanıyorum ve benimle olduğunu sanıyorum.çok kötü bir duygu umarım bir an önce bu durumu atlatırım ve tekrar hamile kalabilirimÇok üzgünüm çoook
arkadaşım geçöiş olsun...
bende şubat başı kürtaj oldum...
boş gebelik nedeniyle 6 haftalıktı...
doktorum bana 4-5 ay bekle dedi...
ama çok şey duyuyorum etrfatan ara açınca sanki daha da zorlaşıyomuş diye...
sizce ne kadar beklemeli??
arkadaşlar beni kırmzı kartı yedim 35. günümde çok şükür fazla geçikmeden geldi ve yarııın doktora gidiyoruuuuum.aylar önce bıraktığım yerden devam etmeye gidiyorum.inşallah yarın ki kontrolümde bi kistle karşılaşmam.herşey yolundadır ve iğnelerime başlayabilirim.kıslar dua edin benim için gerçekten çok ihtiyacım var dualarınıza.
canım çok teşekkür ederim.kendime dikkat etmeye çalışıyorum.biraz toparlanayım ilk işim dra gidip düşüklerimin nedenini araştırmak olacak daha sonra dediğin gibi dişimde ağrıyo zaten dişçiye gidecem veee RABBİMİN izniyle bebişime köşk hazırlıycam..Canım arkadaşım... Son mesajından sonra elim gitmemişti zaten sana cevap yazmaya. Anlattıkların bugünün habercisi gibiydi ne yazık ki:1no2:Yalan yere seni teselli etmek gelmedi içimden. Maalesef ki bugün de bunları okudum. Allah sabır versin tatlım. Ne büyük bir acı olduğunu hepimiz biliyoruz burada. Hayırlısı böyleymiş demek ki. Bebişin daha gelmeye hazır değilmiş. Kendini koyverme olur mu:teselli:Vücudunu en kısa zamanda eski sağlığına kavuşturmak için elinden geleni yap. Bebeğimin evini hazırlıyorum diye düşün. Bütün gerekli testlerini yap, aşılarını ol, dişlerini kontrol ettir. Bir sırça köşk yap bebeğine ki, o da bir an önce gelip konuversin oraya:asigim:
amin arkadaşım,çok sağol.inşallah senden bu ay hamileyimm haberini alır, hep beraber halay çekeriz..:teytey::teytey:canım ne denir bilmiyorum. çok büyük geçmiş olsun. Allah diğer evlatlarına ömür versin.
pınarcım teşekkür ederim tatlım,biraz kendimi toparlayayım hemen gidecem, inşş nedeni anlaşılırda, RABBİMİN izniyle gelecek bebişime birşey olmaz.canım inşallah RABBİM sana ve tüm arkadaşlarıma tez zamanda annelik duygusunu tattırır..Mehtapgülüm canım, bildiğim kadarıyla düşük nedenine yönelik testleri devlette de yapıyorlar ama 3 düşüğün olduğunu söylemen gerek onlara, yoksa yapmıyorlarmış...Mutlaka yaptır ama, ben de bebe aspirini kullanıyorum şu an, sonrasına hamişle kalırsam tekrar antikor testlerim yapılacak ve ona göre iğne vericek sanırım, benim bağışıklık sistemimden şüphelendi doktor.)
canımm nasıl olayım,unutmaya çalışıyorum ama olmuyor,çok ağrım ve kanamam var,sizlerde olmasaydınız ben kafayı yerdelikafaduldenböyle olurdum..melike canım inşallah üstüne görüyorsundur canımm,sen her ihtimale karşı dikkat et canım benim..mehtapçıım nasılsın canım seni merak ettim tatlım...
tatlım geçmiş olsun RABBİM tez zamanda tekrar hamiş kalmanı,sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin,aynı acıları kimseys tekrar yaşatmasın..aynı duyguları geçen hafta bende yaşadım 10 senedir bekledigim hayaller kurduğum bebeğime tam kavuştum allaha binlerce kere şükür derken 7.5 haftalıkken düştü.İnanın hala kendimi toplayamadım bazen geceleri bir anda uyanıyorum ve benimle olduğunu sanıyorum.çok kötü bir duygu umarım bir an önce bu durumu atlatırım ve tekrar hamile kalabilirimÇok üzgünüm çoook
fundacım canım ne demek o öyle dualarım seninle ve tüm arkadaşlarımla canım benim.kist felanda nerden çıktı hemen öyle yorumlar yapma.bak ne güzel adette olmuşsun inşş hemencecik hamişde kalır sağlıcakla bebişini kucağına alırsın fıstığım benimm..
canım çok teşekkür ederim.kendime dikkat etmeye çalışıyorum.biraz toparlanayım ilk işim dra gidip düşüklerimin nedenini araştırmak olacak daha sonra dediğin gibi dişimde ağrıyo zaten dişçiye gidecem veee RABBİMİN izniyle bebişime köşk hazırlıycam..
amin arkadaşım,çok sağol.inşallah senden bu ay hamileyimm haberini alır, hep beraber halay çekeriz..:teytey::teytey:
pınarcım teşekkür ederim tatlım,biraz kendimi toparlayayım hemen gidecem, inşş nedeni anlaşılırda, RABBİMİN izniyle gelecek bebişime birşey olmaz.canım inşallah RABBİM sana ve tüm arkadaşlarıma tez zamanda annelik duygusunu tattırır..
canımm nasıl olayım,unutmaya çalışıyorum ama olmuyor,çok ağrım ve kanamam var,sizlerde olmasaydınız ben kafayı yerdelikafaduldenböyle olurdum..melike canım inşallah üstüne görüyorsundur canımm,sen her ihtimale karşı dikkat et canım benim..
tatlım geçmiş olsun RABBİM tez zamanda tekrar hamiş kalmanı,sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin,aynı acıları kimseys tekrar yaşatmasın..
geçmiş olsun arkadaşım.RABBİM aynı acıları yaşatmasın, sağlıcakla gelsin bebişlerimiz inşş tez zamanda..
kıslar moralim çok bozuldu yaa.klomen kullanan arkadaşlar topiğine yazmıştım düşük yaptığımı.orada bir arkadaş bana çok kızmış.bu başımdan geçenleri neden yazıyomuşum,moralleri bozuluyor ve benim yazdıklarım onlara hakaret sayılıyomuşş.. varmı böyle birşey yaa ne demek.yani dertlerimizi,sevincimizi paylaşıyoruzda üzüntümüzü(düşüğümüzü)yazıncamı kötü oluyoruz ben anlamadım..gerçi yazan arkadaşı bilmiyorum yazıları silinmiş,başak arkadaşımız ona cevap yazmış,beni savunmuş o yazıyı görünce haberim oldu ve çok üzüldüm..sizlerde bana kızdınızmı kıslar?benneyaptımkitabii bende kendimi savundum ama başak arkadaşımız beni savununca hiç bir arkadaşımız haklısın başak dememiş..çook kırıldım üzüldüm çook.ben hiç birinizin kalbini kırdım,üzücü sözler sarfettimmi,benim acım bana yeter neden üzüyorlar..ben kötü bir şey yazmadımki,burada ne yazdıysam aynısını, bebeğimi kaybettiğimi senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
aynı duyguları geçen hafta bende yaşadım 10 senedir bekledigim hayaller kurduğum bebeğime tam kavuştum allaha binlerce kere şükür derken 7.5 haftalıkken düştü.İnanın hala kendimi toplayamadım bazen geceleri bir anda uyanıyorum ve benimle olduğunu sanıyorum.çok kötü bir duygu umarım bir an önce bu durumu atlatırım ve tekrar hamile kalabilirimÇok üzgünüm çoook
fundacım canım ne demek o öyle dualarım seninle ve tüm arkadaşlarımla canım benim.kist felanda nerden çıktı hemen öyle yorumlar yapma.bak ne güzel adette olmuşsun inşş hemencecik hamişde kalır sağlıcakla bebişini kucağına alırsın fıstığım benimm..
canım çok teşekkür ederim.kendime dikkat etmeye çalışıyorum.biraz toparlanayım ilk işim dra gidip düşüklerimin nedenini araştırmak olacak daha sonra dediğin gibi dişimde ağrıyo zaten dişçiye gidecem veee RABBİMİN izniyle bebişime köşk hazırlıycam..
amin arkadaşım,çok sağol.inşallah senden bu ay hamileyimm haberini alır, hep beraber halay çekeriz..:teytey::teytey:
pınarcım teşekkür ederim tatlım,biraz kendimi toparlayayım hemen gidecem, inşş nedeni anlaşılırda, RABBİMİN izniyle gelecek bebişime birşey olmaz.canım inşallah RABBİM sana ve tüm arkadaşlarıma tez zamanda annelik duygusunu tattırır..
canımm nasıl olayım,unutmaya çalışıyorum ama olmuyor,çok ağrım ve kanamam var,sizlerde olmasaydınız ben kafayı yerdelikafaduldenböyle olurdum..melike canım inşallah üstüne görüyorsundur canımm,sen her ihtimale karşı dikkat et canım benim..
tatlım geçmiş olsun RABBİM tez zamanda tekrar hamiş kalmanı,sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin,aynı acıları kimseys tekrar yaşatmasın..
geçmiş olsun arkadaşım.RABBİM aynı acıları yaşatmasın, sağlıcakla gelsin bebişlerimiz inşş tez zamanda..
kıslar moralim çok bozuldu yaa.klomen kullanan arkadaşlar topiğine yazmıştım düşük yaptığımı.orada bir arkadaş bana çok kızmış.bu başımdan geçenleri neden yazıyomuşum,moralleri bozuluyor ve benim yazdıklarım onlara hakaret sayılıyomuşş.. varmı böyle birşey yaa ne demek.yani dertlerimizi,sevincimizi paylaşıyoruzda üzüntümüzü(düşüğümüzü)yazıncamı kötü oluyoruz ben anlamadım..gerçi yazan arkadaşı bilmiyorum yazıları silinmiş,başak arkadaşımız ona cevap yazmış,beni savunmuş o yazıyı görünce haberim oldu ve çok üzüldüm..sizlerde bana kızdınızmı kıslar?benneyaptımkitabii bende kendimi savundum ama başak arkadaşımız beni savununca hiç bir arkadaşımız haklısın başak dememiş..çook kırıldım üzüldüm çook.ben hiç birinizin kalbini kırdım,üzücü sözler sarfettimmi,benim acım bana yeter neden üzüyorlar..ben kötü bir şey yazmadımki,burada ne yazdıysam aynısını, bebeğimi kaybettiğimi senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
kıslar 3 gün oldu incir kürüne başladım eşime de havuç kürü veriyorum çok faydasını gören duydum dua edin işe yarasın bu ay
bu kürler nasıl yapılıyor ve ne işe yarıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?