Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

arkadaşlar merhaba
benim de ilk tüp bebek temmuzdaydı kimyasal gebelik oluştu...
2. tüp aralık ayındaydı ve hamile kaldım ama malesef c. tesi günü sonlandırıldı...2,5 aylıken kalp atışı durdu.
şimdi toparlanmaya çalışıyorum...kendimi çok kötü hissediyorum..boşluğa düştüm sanki..
ilk hamileliğimi de 2006 da yaşamıştım ama boş keseydi ve o da sonlandırıldı.
şimdi fetustan bir parça gemetik araştırmaya gitti..15 gün sonra sonuç alacağım...
uğraşmakta da o kadar sıkıldım ki artık....sonuç alıp devamı gelmemesinden...tahlillerden..dr lardan..
offfff herşeyden....
paylaşmak istedim....

ayca24 dualarımız seninle inşallah hamişsindir canım, sonuçtan haberdar et bizi e mi?

Mehtapgülüm canım, yaaav değmeyen insanlara canını sıkma, salla gitsin, böyle insanlar var maalesef, rabbim insanların kalbini günde kaç defa yokluyormuş, ona da niyetine ve kalbine göre versin...Bak sen öyle diyorsun ben daha kötüsünü yaşadım, başka bir kadın sitesinde hamileyken hamile arkadaşlar bi topikte yazışıyorduk, ben bebeğimi kaybedince tüp bebekle hamile kalan bir arkadaşımız -kendisine o süreçte çok destek vermiştik- böyle mesajları okumak istemiyorum, kusura bakmayın moralimi bozuyor, direk siliyorum yazmıştı, ben de çok kırıldım ve o siteye bir daha yazmadım...Haaa bu demek değilki buradan ayrıl, seni en az senin kadar anlayan insanlar var burada, bizler seninle aynı şeyleri yaşadık, yaşıyoruz, sen Allaha havale et, öyle veya böyle herkes ektiğini biçiyor, seni çoook seviyoruz canım benim.

Canım çok geçmiş olsun, genetikçe büyük ihtimal bir şey çıkmayacaktır, benim öyle olmuştu, inşallah bundan sonra aynı süreçleri yaşamazsın, rabbim yardımcın olsun.

merhaba kızlr senay 79 geçmiş olsun genetikte bişey çıkacagını sanmıyorum Allah bir daha yasatmasın melike nasılsın gittinmi canım dr mehtapçım hiç canını sıkma var öyle insanlar herşeyi verende Allah alanda ben başka bir sitede okumuştum böyle birşry çok kızmıştım boşver canımsenin canın sıkıldımı sen burayyaz dinleriz biz anjelic sen nasılsın canım

mehtapcım kimmiş o kız söyle o topiği girerim ben oraya yolarım onu kimse üzemez bizim arkadaşımızı..
ne bu ya acı senin acın zaten kıza bak morali bozulmuşmuş girme kardeşim o zaman okuma hayret bişey ya..
sen sakın takma kafana böyle boş insanları canım benim biz varız seni sonuna kadar dinliyoruz yanındayız ve çooook seviyoruzz....

kızlar hepinize iyi akşamlar hepiniz iyisinizder inşallah kızlar ben size yazmadan beni sormuyosunuz bakıyorum ben sorunlardan dolayı giremiyorum sizde beni unuttunuz dimi neyse kızlar canım sıkkınya size nazım geçiyo umarım hepiniz iyisinizdir sizi çookkk öpüyorum

kızlar bana beni merak ederseniz özelden mesaj atınki görim yoksa ben yazılarınızın hepsini okuyamıyorum zamanım olmuyo

mehtap gülü çok geçmiş olsun üzülme gene olur inşallah allahın izniyle sen iste yeterki
ben artık günlerimi bile takip etmiyorum ne zaman olacağımı bile bilmiyorum malum şu an bebek düşüncek halde değildim önceden en azından bebeğim olucak diye ümitlenirdim evde kendi kendime bişeyler yapardım artık hiç bişey yapmıyorum çünkü olmuyacağını düşünüyorum
neyse kızlar sizleri çookk seviyorum kendinize iyi bakın beni habersiz bırakmayın arada özelden yazın öptüm ....
aaa bu arada nilaycım iyisin dimi ?

mehtapçım boşver tatlım sen böyle insanları takma kafana...bu topikte seni çok sevenler var bu yetmezmihihoyyyt
anjelic
Mehtapgülüm canım, yaaav değmeyen insanlara canını sıkma, salla gitsin, böyle insanlar var maalesef, rabbim insanların kalbini günde kaç defa yokluyormuş, ona da niyetine ve kalbine göre versin...Bak sen öyle diyorsun ben daha kötüsünü yaşadım, başka bir kadın sitesinde hamileyken hamile arkadaşlar bi topikte yazışıyorduk, ben bebeğimi kaybedince tüp bebekle hamile kalan bir arkadaşımız -kendisine o süreçte çok destek vermiştik- böyle mesajları okumak istemiyorum, kusura bakmayın moralimi bozuyor, direk siliyorum yazmıştı, ben de çok kırıldım ve o siteye bir daha yazmadım...Haaa bu demek değilki buradan ayrıl, seni en az senin kadar anlayan insanlar var burada, bizler seninle aynı şeyleri yaşadık, yaşıyoruz, sen Allaha havale et, öyle veya böyle herkes ektiğini biçiyor, seni çoook seviyoruz canım benim.[/QUOTE]

kıslar canımsınız taa.bende sizleri çok seviyorum.hamiş kaldığımda bile,zamanımı daha çok bu topikte geçirdim.burada daha huzurluyum..eylül annesi olacaktım,oraya bile ara sıra girdim,bir dahada girmem.evet canlarım çoğu topikte böyle şeyler oluyor.mesela dün akşam eylül annelerine girip bi bakayım dedim,bir baktım uslu arkadaşımızın bebeği 3 hafta önce kalp atışı durmuş.teselli amaçlı birşeyler yazdım,bir kaç arkadaş kızmış,moralleri bozuluyormuş böyle şeyler yazmamamızı istedi,bende cevap yazdım.zaten ne işim var artık o topikte, 3 arkadaşımız vardı orada onlar için girmiştim(burko,sevil78,eslem).kendini bilmeyen insanlar çok,nilaycım ben bir bilsem kim olduğunuklava:amaan boşverdim gittilaelaelaelaelaehepinizi çoook seviyorum ben yaa..:asigim:
bu arada bizim aylinden hiç haber yok,bana bir geçmiş olsun bile demedi aşkolsunnericimde öyle,canları sağolsun ben kimseye kızamamkii

canım seni neden unutalım.inşallah RABBİM evinize sağlık,huzur verirde sende bir an önce topiğe dönersin.bu arada inşş hamiş haberiyle tabii..:1hug:

kızlar yaklaşık 1 saat sonra beta hcg sonucunu alacam..çok heyacanlıyım..adet günüm tam 7 gün geçti..dua edin bana..
canım inşallah hamişsindir..haber vermeyi unutma..

canımm geçmiş olsun.bende 5 gün önce10 haftalık, düşük yaptım.1 yıl öncede bir düşüğüm olmuştu.buradaki arkadaşlarımın sayesinde toparlandım.üzme kendini RABBİMİN izniyle inşallah, bebişin tekrar tüp bebeğe gerek kalmadan gelir.. sabret bitanem isyan etme.RABBİM NEYLERSE GÜZEL EYLER bundada vardır bir hayır..:teselli:

arkadaşım çok büyük geçmiş olsun. umarım sonuç temiz çıkar ve Allah tarafından kendiliğinden doktorlara ihtiyaç duymadan bebişine kavuşursun.

kıslar üylül annelerine yazdığım yazının cevabını şimdi okudum geldim.özür diliyorlar, benim için değil felaket tellallığı yapanlar içinmiş yazdıkları..benim için zannedip çok üzülmüştüm.tekrar cevap yazdım ama pek girmem artık o topiğe..RABBİM izin verirde tekrar hamiş kalırsam,hangi ayda doğacaksa o ayın topiğine girerim.bu topiğide asla bırakmaaaaaaaaaaaaaammmm..

ooyyy canım beniimm...bende bırakmammm hihihihoyyyt gerçekten bu topikte çok içten hem hüzünlü hem umutlu hem sabırlı hemde heyecanlı iyi niyetli arkadaşlar var seviyorum işte seviyorum burayıı hihoyyyt

Son düzenleme:

mehtap gulu gecmıs olsun canım...yenı ogrendım..eylul annelerındende takıp edıyordum...
bende eylul annesı olacaktım.. ((
ınsallah yenıden bebisıne kavusacaksın...

kızlar mrh ba bende gecen hafta hamile oldugumu ögrendim kan testi yaptırdım sonra ikinciye yaptırdım değerler 2 kat artmamıştı dünya başıma yıkıldı resmen sevinemeden üzüldüm doktora gittik kimyasal gebelik dedi 1 haftaya kadar kanaman gelir düşürürsün dedi...bu akşam tekrar gidicez kontrole hala kanamam gelmedi böle beklemekte cok zor.Allah hepimizin yardımcısı olsun

kızlar çok üzgünüm bu ayda sizinde deyiminizle kırmızı kartı yedim. çok umutluydum sabah mide bulantısı ile uyandım acaba mı dedim ama adet olmuşum. erken olmamıştım midem bulanıyordu. gerçekten bu ay çok fazla hayal kırıklığına uğradım. şu an kahvaltı bile yapmak istemiyorum. Kendime destek olmaya çalışıyorum ama olmayınca tekrar moralim bozuluyor.Düşük yapalı 7 ay oldu doktora gidip araştırmalarımı yaptıracağım artık

Canım bilirim o umutsuzlugu kafanı dagıtcak şeyler yap bugün alışveriş gibi bende 3 düşük yasadım hep 9 ay sonra oldu kendine iyi bak canım benim

kızlar herkese iyi günlerrrr gamyoncuiremsu
esracım şimdi okudum tatlım üzülme caım yaa,hayırlısı böyleymiş diye düşün hem hemen koyverme kendini böyle bakiiimmmm,umutsuzluk yoookkk klava: bu ay olmadı öbür aya olur inşallah diye düşünmeliyiz bi tanem.hadi bakalım bikaç güne toparla kendini ve çalışmalar için güç ttoplamaya başla tatlım:asigim:

yeni gelen arkadaşlarım hepinize geçmiş olsun,rabbim tez zamanda kavuştursun bizi bebişlerimize inşallah...
aaa mehtapcığımı kimler üzmüş yaaa,valla çok sinir oldum,ama herkes bir değilki tatlım,üzme kendini sen,biz varız burda canım hepimiz senin yanındayız,içimizi dökmezsek nasıl destek oluryuz birbirimize dimiii...
kızlar ben dün doktora gittim.tabiki kızdı bana doktorum:1shok: kafama çok taktığım için düzenimi hormonlarımı etkiliyomuşum,hayır bir iki aydır çok iyiyim artık fazla üstüne düşmüyorum desemde inandıramadım:dilcikar: adet oldum deyince gözlerim dolmuş ondan inanmıyorum tabiki dedi...neyse bazı testler yaptırmamı istedi yumurtlamayla ilgili hormonlarla ilgili filan.bugün sonuçları alıp haftaya pazartesi ayrıntılı görüşmek için tekrar gidicem doktora.
inşallah bi problem çıkmaz.
ya yelizcim yok bu aralar yine,adetide geçti inşallah güzel haberlerle döner bize..yeliziiiimmm unuttunmu bizi yaaa:çok üzgünüm:
neyse buralardayım canlarım,görüşürüz yineee....

canım gitiiğin doktordan memnun gibisin nereye gidiyorsun bende artık test yaptırmak istiyorum neden olmuyor diye düşüğün nedeninide araştırmaya karar verdim gereken neyse yaptırmak istiyorum artık tam anlamıyla bir sorun olmadığını bilip beklemek istiyorum

Canım bilirim o umutsuzlugu kafanı dagıtcak şeyler yap bugün alışveriş gibi bende 3 düşük yasadım hep 9 ay sonra oldu kendine iyi bak canım benim

canım sağol içine doğdu galiba alışverişe gideceğim. takmıyorum desem yalan olur bu ay çok kötü oldum ya. canım sen düşüğün sebibini araştırdınmı?

mehtap gulu gecmıs olsun canım...yenı ogrendım..eylul annelerındende takıp edıyordum...
bende eylul annesı olacaktım.. ((
ınsallah yenıden bebisıne kavusacaksın...
canım çok sağol bitanem.biliyorum tatlım ikimizde eylül annesi olacaktık ama nasip değilmiş.inşş MEVLAM bizleri fazla bekletmeden çifter çifter gelir bebişlerimiz..
geçmiş olsun canım.üzülme,hepimizin başından geçti.inşallah tez zamanda tekrar hamiş kalırız RABBİM bu sefer almaz elimizden inşşş..
canım üzme kendini bu kadar,bu ay olmadı öbür aya inşş.yeterki hayırlısıyla sağlıkla gelsinler be gülüm..dra git araştır bakalım,bende gidip araştıracam,düşüklerimin sebebini.inşşş tekrarlamaz bu düşüklerimiz.....

özlem canımm çok teşekkür ederim tatlım.zaten kendimi en çok bu topikte rahat hissediyorum.hepimiz aynı acıları yaşadığımız için,birbirimizi çok iyi anlıyoruz.
canımm drdan hayırlı haberlerle gelirsin inşş..mart,olmadı,nisan olmadı mayıs en geç haziranda inşşş hepimiz tekrar hamiş kalırız..
yeliz'den gerçekten bi haber yok.nerelerde kaldın kııııııss,özletme kendini geeeell...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…