Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

evet canım ben çok memnunum doktorumdan,beylikdüzünde benim doktorum,buraya yakınsan ismini verebilirim canım.
yalnız ben doktoruma 5 aydır olmuyo normal değil bu sanıırım dedim bana 1 senenin normal bekleme süresi olduğunu söyledi.malesef bazı doktorlar hemen 5 yada 6 ay sonunda yumurtlamayı sağlayan ilaçlar vs öneriyolar hastalarına ama bu yanlış bence dedi.ki bende zaten hemen ilaçlara başlamak istemiyorum esracım,çünkü bu ilaçlar hormonları alt üst ediyo.dediki senin zaten düzenin bozulmuş bu yüzden ilaçlar işe yarasa bile seni çok etkiler dedi.
ben doktoruma çok güveniyorum,bir sene sonunda alternatif tedavileri düşünürüz dedi.ben öyle yapmaya karar verdim şuan bana yaptırdığı testler kadınlık hormonlarıyla ilgili testler canım,ben çok tedirgindim sanırım yumurtlamada bi problem var deyince o zaman bu testleri yapalım dedi.
sen bi doktorunla görüş bakalım canım rutin kontrollerinde bi problem çıkmazsa biraz sabredelim derim ben arkadaşım.benim 5 ay oldu 1 sene sonuna kadar beklicem inşallah bebeğim bu süre içinde gelecek bana ben inanıyorum...

mehtapcım canım benim sağol,inşallah az kaldı bebişlerimize kavuşmayaaaakaydirigubbakcemile2
sen iyisin di mi tatlım,doktora ne zaman gideceksin genel kontrol amaçlı?
inşallah kısa zaman sonra hepimiz sırayla vericez burda müjdeli haberlerimizi canım.hihoyyyt

canım ben beylikdüzüne uzağım zeytinburnundayım. senindemi adet düzensizliğin vardı. bendede aynı sorun vardı geçen ay 3 gün öne geldi bu ay tam günümde oldum. doktorum düzensizlik için adetin 3. günü yaptıracağım hormon tahlili verdi.düzene girmiş olsa bile ben tahlili yaptıracağım. adet düzensizliğindede hamiş olamıyoruz önce bunu düzeltmemiz gerekiyor. benim doktorum şu an hiç bir araştırma istemedi ama ben artık beklemek istemiyorum ya durmadan doktora gidiyorum

evet canım benim kürtajdan sonra düzenim bozuldu,hala eski düzenime kavuşamadım malesef.ben önceden 28günde bir adet oluyodum şimdi 31günde oluyorum ve ilk 3 gün lekelenmem oluyo sonra yoğunlaşıyo.
dün adetin 3.günüydü doktor benden o bahsettiğin tahlillerden istedi işte.bende yaptırdım akşama alıcam sonucu haftayada doktora göstercem.sen yaptırdın mı canım bu testleri?
benim bide sağ ve özellikle sol kasığım sürekli ağrıyo 3 aydır ondanda korkuyorum inşallah bi problem çıkmaz diye dua ediyorum.
hakkımızda hayırlısı olsun canım,önce sağlık tabiki biz kendimizi iyice kontrol ettirelimki bebişlerimiz gelince rahat etsin di miyerimseniben

bende zannedersem yeni düzene girmeye başladı.ben düşükten sonra 23 günde bir oluyordum. geçen ay 26 güne çıktı bugün ise tam 30 günde oldum. perşembe günü tahlili yaptıracağım. ayrıca düşük sebebinide araştırmalarını isteyeceğim. sol kasığının ağrıması devamlımı eğer yeni ise üşütmüş olabilirsin ama sen yinede doktora gittiğinde söyle ihmal etme. inşallah değerlerin normal çıkar tüm bebek bekleyen anne adayları nisan ayında hamile kalır ve bebiş patlaması olur :CüvCüv:

ya yelizcim yok bu aralar yine,adetide geçti inşallah güzel haberlerle döner bize..yeliziiiimmm unuttunmu bizi yaaa:çok üzgünüm:
neyse buralardayım canlarım,görüşürüz yineee....[/QUOTE

slm ozlemcım cok sık gelmesemde buralardayım
nasılsın canım tahlıllerınde bır sorun cıkmaz ınsallah hersey yolundadır
ben adet tarıhımı subatı hesaplamadan 1 mart yazdırmısım gun olarak bugun gunum ama
gecen ay catlama ıgnesınden 16 gun sonra adetım geldı bugun 15.gun hala bırsey yok hıcbır belırtıde yok ama ben bırkacgun daha beklemek ıstıyorum bugun dr.umla gorustum adet olursan bıttıkten 2 gun sonra gel rahım fılmı cekecez dedı hayırlısı olsun ne dıyelım
benden haberler bunlat tatlım opuyorum senı

canım arkadaşım,inşallah hamilesindir ve artık beklenen müjdeli haberi verirsin bize yakında.bi kaç gün daha bekle tatlım sonra test yap,umarım meleğin seninledir canım.
ama adet olursanda üzülmek yok tamammı,önce kendi sağlığımızı düşünmeliyiz,inşallah o güzel günler yaklaşıyo hepimiz için,yakında hepimiz muradımıza ereceğiz bi tanem ben inanıyorumm...

Rahim kaslarını kuvvetlendirmek ve yumurta sayısını arttırmak için akapuntur tedavisi önerdiler...Bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Rahim kaslarını kuvvetlendirmek ve yumurta sayısını arttırmak için akapuntur tedavisi önerdiler...Bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Bademcim bunu öeneren kimdir, doktorun mu? Ben 2 sene hamile kalamayınca 1 ay gitmiştim, aşılama yaptırdığım aydı ama bir faydası olmadı, bazısı da fayda görüyor ama, bence doktoruna bi sor...

Özlemcim ve esrai, canlarım tedavi konusunda biraz tecrübeli bir kişi olarak doktora hak veriyorum, ben ilk ay olmayınca panikle soluğu doktorda almıştım, yaş 32 ya paniğim, doktorum da hiç ikiletmedi saolsun klomen ve ganophene ile tadaviye başladı, 3 ay sonuç yok, dokroumu değiştirdim, arada rahim filmi felan sonra 3 aşılama geçirdim yine yok, sonra 8-9 ay ara verdim ve kendiliğimden hamile kaldım, bebeiğimi kaybedince otorup hesap yaptım kaç ay tedavisiz kendim denemişim diye, 12 ay:1shok: Bu 12 aya son 9 ay da dahil , tedaviler ve kist oluşan ayları çıkardım, demekki başta o kadar aceleci davranmayıp 1 yıl kendim denesm belki de olacaktı, demem o ki yaşınız müsaitse kendinize 1 yıla kadar süre verin, önce eşleriniz gitsin bi kontrol ettirsin kendini, onlara bunun bi zararı yok ama bizim yediğimiz ilaçların bize çok zararı var, ben 10 kiloya yakın aldım ilaçlarla, ancak bu sene verebildim hepsini, sabredin kızlarkaydirigubbakcemile2

Melike kısss bacım nerelerdesin? Topladın mı bakiim biraz? Yaaav ben çok hastayım, grip olmuşum fena halde evde yatıyorum, fırsatten istifade size yazayım dedim ama yoksunuz?

Mehtapgülüm canım, biraz iyileşebildin mi? Biz burdayız hep, sen gel boşver başkalarını, her işte bir hayır vardır canım benim...

Fundişim canım, neler yapıyorsun, başladı mı tedavi, nasıl gidiyor?

Osmakcım sen nasılsın, bir ses ver :)

Bademcim bunu öeneren kimdir, doktorun mu? Ben 2 sene hamile kalamayınca 1 ay gitmiştim, aşılama yaptırdığım aydı ama bir faydası olmadı, bazısı da fayda görüyor ama, bence doktoruna bi sor...

Canım benim eşim de dr..akapuntur sertifikası almak istiyor...istanbulda bir tanıdık vasıtasıyla akapuntur yapan bir dr a gittik..o önerdi..eşim de bir sürü şey araştırmış netten...olumlu bakıyor ama bakalım...Ben ilk mikro denememde hamile kalmıştım zaten..rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapıp kaybettim 2 hafta önce meleklerimi..aşılama olamıcak kadar azdı eşimin spermleri..eşim de varikosel ameliyatı olucak bir kaç hafta içinde..çift taraflı....herşeyden medet umuyoruz..benim problemim hamile kalabilmekten çok hamileliği devam ettirebilmek....:çok üzgünüm:

Bademcim biliyorum yaşadıklarını, çok üzgünüm:çok üzgünüm: Akupunkturdan fayda sağlayan da var sağlayamayan da ama denemeye değer bence, bir zararı yok nasılsa, sen de rahim ağzı yetmezliğine önlem alacaklar herhalde hamile kaldığında, bildiğim kadarıyla belirli bi haftada dikiş atıyorlar, inşallah bundan sonra daha güzel şeyler yaşarsın canım benim:1rolleyes: Benim bir arkadaşımda da rahim ağpzı yetmezliği vardı, dikiş attılar, şimdi 1,5 yaşında kızı var, Allah çaresiz dert vermesin güzelim.

Evet canım Allah kısmet eder de hamile kalırsam 12. haftada hemen dikiş attırmaya niyetliyim...bir de nidilat falan kullanıcam..Allah hayırlısını nasib eder inşallah hepimiz için......Aklım da kabim de hep meleklerimde......

Hayırlısıyla tekrar hamile kalırsın inşallah, ben de eylüle kadar bekleyip olmazsa tüp bebek tedavisine giricem, senin hangi hastaneydi canım?

Kocaeli tıp canım..Co-cultur uygulandı bana....

Hastane konusunda ben de çok kararsızım bakalım ne olacak, amerikan hastanesinde başlıycaktım ama ilgisiz olduklarını anladığım için vazgeçtim, memorial mı olsa umut mu olsa karar veremedim, neyse önümde daha çoook zaman var, araştırırım iyice artık.

comebaby isimli arkadaşla aynı gün tedaviye başlamıştık..o umut tüp bebekte 6.mikro denemesinde hamileliği yakaladı canım...blastokist uygulandı ona..o da ikiz bekliyor..Çok memnun olduğunu biliyorum...

canım bademcim nasılsın aklımdasın hep...
benim bir arkadaşımada dikiş atmışlardı ve doğumuna kadar yattı hiç kalkmadı şimdi 3 yaşında güzeller güzeli bir kızı var..
senin içinde herşey çok güzel olacak canım benim..güzel günler yakın..

canım verdiğin öneriler için teşekkür ederim yaşım 26. ve 6 aydır bekliyoruz. bilirsinki beklemek gerdikçe geriyor insanı. ilaç almak istemiyorum aldığım tek ilaç folik asit. sadece tahlillerimi yaptıracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…