E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #6.661
canım bademcim nasılsın aklımdasın hep...
benim bir arkadaşımada dikiş atmışlardı ve doğumuna kadar yattı hiç kalkmadı şimdi 3 yaşında güzeller güzeli bir kızı var..
senin içinde herşey çok güzel olacak canım benim..güzel günler yakın..
canım verdiğin öneriler için teşekkür ederim yaşım 26. ve 6 aydır bekliyoruz. bilirsinki beklemek gerdikçe geriyor insanı. ilaç almak istemiyorum aldığım tek ilaç folik asit. sadece tahlillerimi yaptıracağım
comebaby isimli arkadaşla aynı gün tedaviye başlamıştık..o umut tüp bebekte 6.mikro denemesinde hamileliği yakaladı canım...blastokist uygulandı ona..o da ikiz bekliyor..Çok memnun olduğunu biliyorum...
ooo canım benim sen daha pek çıtırsın yaav, biraz zaman ver kendine bence en iyisi, gönlümüze bi söz geçirebilsek ne iyi olacak da işte...hihoyyyt
BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi
Umutluyuz........................16 şubat
Cancer..............................24 şubat
Frabjous............................24 şubat
Minik kelebek(özlem)..........25 şubat
Pretty women....................28 şubat
Melikee...............................1 mart
Karamelek-07.......................1 mart
Neriman83...........................6 mart
Bumuyani............................9 mart
Anjelic................................13 mart
Myedebiyat.........................15 mart
BTRKLC.............................17 mart
Kanarya..............................?
Fikirevi................................?
Lolo....................................?
Naz....................................?
Funda72.............................?
.
:CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv:
xxh.ydxx.............ilk hamiş
Tosbaa8..............ikinci hamiş
naren05...............üçünçü hamiş
nilayyy.................dördüncü hamiş
denizinsesi...........beşinci hamiş
alacalale...............altıncı hamiş
Bayanmerak...........yedıncı hamiş
Gelgit....................sekizinci hamiş
Minik kelebek.........dokuzuncu hamiş
ebrar06..................onuncu hamiş
burko.....................onbirinci hamiş
yaprak57...............onikinci hamiş
azra 26..................onüçüncü hamiş
Mehtapgülü...........ondördüncü hamiş
Serdi.....................on beşinci hamiş
Selam arkadaşlar.Yorumlarınızı okudum ve benim için yorum yapan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.Geçen gün yazdığımda bebeğimin karnımda öldüğünü ve düşük yapmayı beklediğimi söylemiştim. Normal olarak düşük yapamadım. İlaçla düşük yaptırdılar.Cumartesi sabah 5 gibi bebeğim beni terketti.2 aylıktı.Çok üzüldüm.Ama üzüntüye hiç birşey kar etmiyor. bebeğimin olacağı gün ve karnımda öleceği gün gözlerimin önünden gitmiyor. Öyle bir ağrı hissediyorsunuz ki ağrı kesici kar etmiyor.Ama o ağrı bile bebeğinizin sizi terk etmesi kadar acı vermiyor. Bu psikolojiyi nasıl atlatırım bilmiyorum ama bildiğim tek şey benim talihsiz meleğim beni bırakıp gitti. Bu arada lütfen arkadaşlar doktorunuzu çok iyi seçin. Benim ilk doktorum düşük tehditim olduğu halde (ki bunu anlamamış) bana bol bol yürüyüşü önerdi. Bende enfeksiyon çıktığı halde ilaç vermek istemedi. Bebeğimi 5.5 haftalıkken karnımda gördüğü halde 10 gün sonra göremediğini söyledi.işte ondan sonra doktorumu değiştirdim ama ne fayda. Bebişimin kalp atımları çok zayıftı.Belkide benim bebeğim doktordan dolayı öldü.Şimdi bir bebek görsem oturup ağlamaya başlıyorum.Allah kimseye böyle bir acı vermesin. Benim gibi bu acıyı yaşayan arkadaşlar Allah sabır versin gerçekten çok zor ve Rabbim inşallah böyle bir acıyı ne bir daha sizlere ne de bana yaşatır.
arkadaşım çok büyük geçmiş olsun kendini toparlamaya çalış. doktor konusunda ise sana katılıyorum. çünkü benim bebişimide doktor göremedi ve hamile değilsin demişti ama tahlilde 3 haftalık hamile olduğum çıkmıştı ve keseye zarar verdi. Allah'ında izni ile tekrar kavuşacağız bebişlerimize
Melike kısss bacım nerelerdesin? Topladın mı bakiim biraz? Yaaav ben çok hastayım, grip olmuşum fena halde evde yatıyorum, fırsatten istifade size yazayım dedim ama yoksunuz?
Mehtapgülüm canım, biraz iyileşebildin mi? Biz burdayız hep, sen gel boşver başkalarını, her işte bir hayır vardır canım benim...
Fundişim canım, neler yapıyorsun, başladı mı tedavi, nasıl gidiyor?
Osmakcım sen nasılsın, bir ses ver :)
Allah razı olsun canım..Ne olsun toparlanmaya çalışıyorum..Her hafta sonu meleklerimin mezarına gidip dua ediyoruz...
Keşke keşke şu rahim ağzına atılacak dikişi yapsalardı da meleklerim benle kalsaydı...Bunu düşünmeden edemiyorum....
bende meleklerin için dua ediyorum canım...
evet keşke anlayıp atsalardı dikişi ama kısmet tatlım melek olacakmış bebeklerin...
tekrar hamile kalıp bu günleri unutacaksın bademcim yeni bebeğin sana umut olacak inşallah...
BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi
Karamelek-07.......................1 mart
Neriman83...........................6 mart
Bumuyani............................9 mart
Anjelic................................13 mart
Myedebiyat.........................15 mart
BTRKLC.............................17 mart
Cancer................................23 mart
Frabjous..............................25 mart
Pretty women.......................27 mart
Meliike.................................28 mart
Minikkelebek(özlem).............29 mart
Esraie...................................3 nisan
Kanarya..............................?
Fikirevi................................?
Lolo....................................?
Naz....................................?
Funda72.............................?
umutluyuz..........................?
Mehtapgülü.........................?
.
:CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv:
xxh.ydxx.............ilk hamiş
Tosbaa8..............ikinci hamiş
naren05...............üçünçü hamiş
nilayyy.................dördüncü hamiş
denizinsesi...........beşinci hamiş
alacalale...............altıncı hamiş
Bayanmerak...........yedıncı hamiş
Gelgit....................sekizinci hamiş
Minik kelebek.........dokuzuncu hamiş
ebrar06..................onuncu hamiş
burko.....................onbirinci hamiş
yaprak57...............onikinci hamiş
azra 26..................onüçüncü hamiş
Serdi.....................on beşinci hamiş
amiin özlemcim.inşallah hepimiz birden veririz hamiş haberlerimizi..canıım kendimi hala iyi hissetmiyorum,biraz toparlanayım hem şu kanamamda bitsin,nasipse hemen gidecem canımm..mehtapcım canım benim sağol,inşallah az kaldı bebişlerimize kavuşmayaaaakaydirigubbakcemile2
sen iyisin di mi tatlım,doktora ne zaman gideceksin genel kontrol amaçlı?
inşallah kısa zaman sonra hepimiz sırayla vericez burda müjdeli haberlerimizi canım.hihoyyyt
Melike kısss bacım nerelerdesin? Topladın mı bakiim biraz? Yaaav ben çok hastayım, grip olmuşum fena halde evde yatıyorum, fırsatten istifade size yazayım dedim ama yoksunuz?
Mehtapgülüm canım, biraz iyileşebildin mi? Biz burdayız hep, sen gel boşver başkalarını, her işte bir hayır vardır canım benim...
Fundişim canım, neler yapıyorsun, başladı mı tedavi, nasıl gidiyor?
Osmakcım sen nasılsın, bir ses ver :)
canım geçmiş olsun hoş geldin.inşallah RABBİM fazla bekletmeden gelir bebişin..merhaba arkadaslar
benımde ılk bebegımın 12.haftasında kalbi durdu ve
kurtaj oldum 4 ay önce............
sımdı korunma sürem bitti.
aranıza geldım benıde lısteye ekleyebılırmısınız?
adet tarıhım gelırse 13 mart
ınsallah melegım en kısa surede gelır kı
uzuntum bıraz olsun hafıfler
tabı benle beraber tum bekleyenlere
Selam arkadaşlar.Yorumlarınızı okudum ve benim için yorum yapan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.Geçen gün yazdığımda bebeğimin karnımda öldüğünü ve düşük yapmayı beklediğimi söylemiştim. Normal olarak düşük yapamadım. İlaçla düşük yaptırdılar.Cumartesi sabah 5 gibi bebeğim beni terketti.2 aylıktı.Çok üzüldüm.Ama üzüntüye hiç birşey kar etmiyor. bebeğimin olacağı gün ve karnımda öleceği gün gözlerimin önünden gitmiyor. Öyle bir ağrı hissediyorsunuz ki ağrı kesici kar etmiyor.Ama o ağrı bile bebeğinizin sizi terk etmesi kadar acı vermiyor. Bu psikolojiyi nasıl atlatırım bilmiyorum ama bildiğim tek şey benim talihsiz meleğim beni bırakıp gitti. Bu arada lütfen arkadaşlar doktorunuzu çok iyi seçin. Benim ilk doktorum düşük tehditim olduğu halde (ki bunu anlamamış) bana bol bol yürüyüşü önerdi. Bende enfeksiyon çıktığı halde ilaç vermek istemedi. Bebeğimi 5.5 haftalıkken karnımda gördüğü halde 10 gün sonra göremediğini söyledi.işte ondan sonra doktorumu değiştirdim ama ne fayda. Bebişimin kalp atımları çok zayıftı.Belkide benim bebeğim doktordan dolayı öldü.Şimdi bir bebek görsem oturup ağlamaya başlıyorum.Allah kimseye böyle bir acı vermesin. Benim gibi bu acıyı yaşayan arkadaşlar Allah sabır versin gerçekten çok zor ve Rabbim inşallah böyle bir acıyı ne bir daha sizlere ne de bana yaşatır.
kızlar kızlar gelem mi yanağnızdan öpem mi:teytey::teytey:
güzel arkadaşlarım benim nasılsınız
her gün gelirim 1 sayfa zorla ilerler,2 gün girmedim ne etmişiniz öyle yaf bacılar canlılık gelmiş topiğe
bir sürü yeni arkadaşımız gelmiş hepiniz hoşgeldini kıslar ve geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum .umarım bundan sonra burada hep güzel konuları paylaşırız,biliyorum acıları henüz taze olan arkadaşlarım var şu an onlar için herşey çok negatif ama zaman herşeyin ilacı arkadaşlar.öncebiz iyi olucaz ki meleklerimiz bizlere sağlıkla gelebilsinler.a.s.
canım mehtapcım benim kimler üzdü seni gülüm ya.bizler senin arkandayız burada var olmamızın nedeni iyi ve kötü tecrübelerimizi burada paylaşmak.isteyen okur istemeyen okumaz tercih meselesi.biz kimsenin burada canını sıkmaya gelmiyoruz.paylaşmaya destek olmaya geliyoruz.senii çok seviyoruz bi tanem .sen bize anlat canım takma sen o kendini bilmezleri.bizler varız burda kapı gibi kıs.kaydirigubbakcemile3
canlarım beni merak eden arkadaşlar olmuş okudum hepinizi ama toptan yazayım dedim üşendim azcuk, ayrı ayrı yazmaya.ben iğnelerime başladım yani tedavim tüm hızıyla sürüyo.cuma günü kontrolüm var umarım yumoşlar istediğimiz gibi büyüyolardır.
adet olan arkadaşlarım olmuş kıslar lütfen üzülmeyin ben her adet olduğumda demek ki diyorum bu ay benim için hayırlı değildi ki adet oldum. çünkü hep hayırlısıysa olsun diye dua ediyorum.en kısa zmanda kıslar her birimiz güzel haberlerimizi vericez burada.herşeyin vakti zamanı var .
kıslar her birinizi ayrı ayrı öpüyorum.güzel haberler vermek ve duymak dileğiylea.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?