Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

melike, havuç suyu sigara içen erkeklerde akciğer kanseri riskini artırabilirmiş o yüzden sigara içen erkeklerin havuç suyu tüketmesi sakıncalıymış.

iyi oldu bunu öğrendiğim.benim eşim sigara kullanımıyo ama kullananlar içmesin o zaman.teşekkürler kızlar bilgilendirdiğiniz için

BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi

Neriman83...........................6 mart
Myedebiyat.........................15 mart
BTRKLC.............................17 mart
Gamzegül...........................18 mart
Anjelic................................19 mart
Cancer................................23 mart
Frabjous..............................25 mart
Pretty women.......................27 mart
Meliike.................................28 mart
Minikkelebek(özlem).............29 mart
Esraie...................................3 nisan
Karamelek-07.........................7 nisan
Bumuyani.............................14 nisan
xxxxangel...........................?
Kanarya..............................?
Fikirevi................................?
Lolo....................................?
Naz....................................?
umutluyuz...........................?
Mehtapgülü.........................?
Pretty baby..........................?

:CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv:

xxh.ydxx.............ilk hamiş
Tosbaa8..............ikinci hamiş
naren05...............üçünçü hamiş
nilayyy.................dördüncü hamiş
denizinsesi...........beşinci hamiş
alacalale...............altıncı hamiş
Bayanmerak...........yedıncı hamiş
Gelgit....................sekizinci hamiş
Minik kelebek.........dokuzuncu hamiş
ebrar06..................onuncu hamiş
burko.....................onbirinci hamiş
yaprak57...............onikinci hamiş
azra 26..................onüçüncü hamiş
Serdi.....................on beşinci hamiş
Funda72................on altıncı hamiş

herkese hayırlı pazarlar çok şükür eve internet bağlandı kaç gündür okuyorum yazılanları ama yazamıyorum hiç bişey ya bu ay çok umutluydum 3 gün kala yavaş yavaş başladı ağrılarım heralde adet olcam yine ama yine de bi umut bekliyorum

tatlişkolar hepinizi öpüyoruuummmm...
nasılsınız canlarıım?
yazdıklarınızı okudum,yelizcim geçmiş olsun tatlım çok acı çeksende kurtuldun bitti gitti tatlım,sonuçlarda temiz çıkar inşallah içimiz daha çok rahatlar.
mehtapcım toparlanmana sevindim canım inşallah hayırlı zamanda meleğini kucağına almayı nasib etsin rabbim.
fundişim sende yoğundun bu hafta umarım yorgunluğuna,koşuşturmana değer ve nazlı bebeğin konar göbüşüne inşallah bu ay...
nilayım,oğluşun büyümüş maşallah canım yaa,vakit ne çabuk geçiyo dimi,size yetişiriz diyoduk ama kısmet olmadı neyse bikaç aya kadar inşallah bizde müjdeyi veririz size canım,dikkat et kendinede minnoşunada.
melikecim sen nasılsın tatlım,hadi bakalım bitkisel kürler işe yarar umarım.biz bebek için herşeyi yapıyoruz bizim kocişlerde biraz dikkat etsin artık,sigara bırakma işi iyi olur canım,hem bebeğinize kavuşunca zaten bırakmak zorundaydı o minnoşun yanında hiç sigara içilirmi yahu,dimi ama...
pınarcık senden ne haberler,inşallah adet olmazsında müjdeyi verirsin bu ay tatlım..
esracım senden nbr,yrn doktor günü he,hadi bakalım yumoşlar çatlamaya yaklaşmıştır inşallah.sen yinede bu geceyi es geçme canım.

eveetttt,hadi bakalım canlarım çalışması olanlara bereketli bir ay diliyorum,günü yaklaşanlarada hayırlı haberi vermelerini diliyorum en kısa zamanda inşallah...

özlemcim inşallah işe yarar canım bu kür işi şimdilik yapabileceğimiz bu yani 3 ay denicez olmazsa bakalım ya ameliyat yada aşılama...inşallah gerenk kalmaz...sigara işide çok zor valla napıcaz bilmem boyna yiyip duruyo bu günden beri...getir onu karıcım getir bunu aşkım kaydirigubbakcemile3
hatta dondurma bile istedi aldı yedi...bu saat oldu sadece 2 nefes çekti attı o kadar...ayy inşallah içmez yaa...
sen neler yapıyosun şekerim

canım özlemim nasılsın kaydirigubbakcemile5
büyüdü valla canım oğlum 6. ayı bitirdik hayırlısıyla:))) darısı bütün arkadaşlarımın başına inşallah...
sen nasılsın tatlişkom eskiden ne güzel muhabbetlerimiz olurdu şimdi uzak kaldık artık(

ah canım,bende öyle çok özlüyorum ki o muhabbetleri.çoookkk güzeldi valla ama herkes sağlıklı huzurlu olsun yeterki biz yine biraraya geliriz tatlım..
bende iyiyim bitanem çok şükür,doktor kontrollerim var bu aralar bakalım inşallah nazlı bebeğim daha fazla bekletmez annişini.dua edin canım bizede.
senin hazırlıklar başlamıştır artık yavaş yavaş,ayyy anlatsana neler aldın oğluşumuza,doğuma az kaldı hangi hastane olacak karar verdin mi tatlım?
dualarımız sizinle arkadaşım,hayırlısı ile sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah bitanem.

inşallah bırakır sigarayı kocan canım,sabır ve irade bu işin sırrı bu.
bende iyiyim tatlım,kanal d yi izliyoruz goncamla.
salı günü doktor kontrolüm var yumurtlamaya bakıyo,inşallah çatır çatır çatlar benim yumoşum bu ayda,muradımıza ereriz.
inşallah tedaviye gerek kalmadan hamiş haberini verirsin bize arkadaşım...

özlemcim, melikecim ben de iyiyim evdeyim, bi ara dışarı çıktık, dolaşıp geldik yine, bu sıralar bi diyet olayına girmem gerek, malum hamiş olmadan önce verilecek 3 kilo var:jeyyar: Kıslar regl döneminin uzun olması meğer ne zormuş yaavvvv, allah böyle uzun sürenlere yardım etsin, benim 3-4 güne kadar eli kulağındadır, bugün hafif sancılarım vardı, geleceksen gel artık

aaa bizde izliyoruz çgh süper yaa...
sağol arkadaşım inşallah seninde yomuşlar çatlarda orta kata nazlı misafirin gelir :Saruboceq:
pınarcım iyi yapmışınız tatlım 2 gündür bizde gezdik iyi geldi gerçekten bu gün evdeyiz tv pc derken akşam ettik...hadi pınarcım inşallah güzel haber alırız senden gerçekten çok istiyorum yaa.. öpüldünüz kızlar a.s.

pınarcım inşallah kırmızılar gelmez canım yaa,artık topikimizin müjdeli haberlere ihtiyacı var..oh ne iyi ettiniz gezmekle,bende haftaiçi gezip stres atıcam biraz,malum alışveriş en iyi stres topuuuu:)
kızlar öpüyorum sizi,çıkıyorum tatlişkolarım yrn görüşürüz inşallah.
mucxxxx...

melıkecım verdıgım lınkte bulabılırsınız..yararlı bılgılerı..portakal suyuda hareket ıcın ıse yarıyor...
ama havuc kuru yapıılırken kesınlıkle sıgara kullanmaması gerekır...
bana nevro arkadasımız e vıtamını onermıstı hareket ıcın..
bız evıcap kullanıyoruz ve 3 ay sonra hamıs kaldım..rabbımde verdı gercı ama olsun e vıtamınıde ıse yarıyor dıye bılıyorum sen dr sor ıstersen :))

sağol canım zaten evicap zinco kullanıyo havucu da içiyor şükür ama şu sigara işi bizi sıkıyor açıkçası bu gün içmedi ama 2 nefes aldı yinede...inşallah içmez yaa dedim zaten eğer sigara içeceksen havucu hiç içme yararı değil zararı oluyor dedim aşılama yaptırırız dedim yok ben dayanmaya çalışacam içmicem dedi...çokta tiryaki değilde ama aklındanda çıkaramıyor...

yaa kızlar bana gülmeyin ama aklımda hep bi soru takılıyor eşimin %30 ileri hızlı hareketli %25 yerinde hareketli ya acaba zorla hareketlendireyim derken sakatlık olayı olurmu yaa bundanda korkuyorum dr sorsam olmaz zaten onlar tıp dışındakilere cevap vermezler...kesin bilgisi olan varmı CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…