E
esraie
Ziyaretçi
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #6.941
esra canım,inşallah bebişleriniz bekletmeden hayırlısıyla gelir.tavsiyemi dene canım inşş işe yarar..eşim keçi boynuzunu elinde yemeği çok seviyo,yani öyle kaynatma felan yok.öpüyorum tatlım..
kıslar nerde bu aylincim daha iyileşmedimi?neriman,funda,hele tuğbacım uğramaz oldu inşallah hasta değillerdir.bi ce deyin daa..
tatlişkolar hepinizi öpüyoruuummmm...
nasılsınız canlarıım?
yazdıklarınızı okudum,yelizcim geçmiş olsun tatlım çok acı çeksende kurtuldun bitti gitti tatlım,sonuçlarda temiz çıkar inşallah içimiz daha çok rahatlar.
mehtapcım toparlanmana sevindim canım inşallah hayırlı zamanda meleğini kucağına almayı nasib etsin rabbim.
fundişim sende yoğundun bu hafta umarım yorgunluğuna,koşuşturmana değer ve nazlı bebeğin konar göbüşüne inşallah bu ay...
nilayım,oğluşun büyümüş maşallah canım yaa,vakit ne çabuk geçiyo dimi,size yetişiriz diyoduk ama kısmet olmadı neyse bikaç aya kadar inşallah bizde müjdeyi veririz size canım,dikkat et kendinede minnoşunada.
melikecim sen nasılsın tatlım,hadi bakalım bitkisel kürler işe yarar umarım.biz bebek için herşeyi yapıyoruz bizim kocişlerde biraz dikkat etsin artık,sigara bırakma işi iyi olur canım,hem bebeğinize kavuşunca zaten bırakmak zorundaydı o minnoşun yanında hiç sigara içilirmi yahu,dimi ama...
pınarcık senden ne haberler,inşallah adet olmazsında müjdeyi verirsin bu ay tatlım..
esracım senden nbr,yrn doktor günü he,hadi bakalım yumoşlar çatlamaya yaklaşmıştır inşallah.sen yinede bu geceyi es geçme canım.
eveetttt,hadi bakalım canlarım çalışması olanlara bereketli bir ay diliyorum,günü yaklaşanlarada hayırlı haberi vermelerini diliyorum en kısa zamanda inşallah...
özlemcim inşallah işe yarar canım bu kür işi şimdilik yapabileceğimiz bu yani 3 ay denicez olmazsa bakalım ya ameliyat yada aşılama...inşallah gerenk kalmaz...sigara işide çok zor valla napıcaz bilmem boyna yiyip duruyo bu günden beri...getir onu karıcım getir bunu aşkım kaydirigubbakcemile3
hatta dondurma bile istedi aldı yedi...bu saat oldu sadece 2 nefes çekti attı o kadar...ayy inşallah içmez yaa...
sen neler yapıyosun şekerim
özlemcim, melikecim ben de iyiyim evdeyim, bi ara dışarı çıktık, dolaşıp geldik yine, bu sıralar bi diyet olayına girmem gerek, malum hamiş olmadan önce verilecek 3 kilo var:jeyyar: Kıslar regl döneminin uzun olması meğer ne zormuş yaavvvv, allah böyle uzun sürenlere yardım etsin, benim 3-4 güne kadar eli kulağındadır, bugün hafif sancılarım vardı, geleceksen gel artık
canımcığım inşallah bütün bu çekilenler işe yarar ve bebişin gelir. hepimizin muradı bir an önce olur inşallah.
sağol canım inşallah...amiiinnn en çokta hayırlı ve sağlıklı olsun her zaman bunu derim :Saruboceq:
yaa kızlar bana gülmeyin ama aklımda hep bi soru takılıyor eşimin %30 ileri hızlı hareketli %25 yerinde hareketli ya acaba zorla hareketlendireyim derken sakatlık olayı olurmu yaa bundanda korkuyorum dr sorsam olmaz zaten onlar tıp dışındakilere cevap vermezler...kesin bilgisi olan varmı CADIARZU
dr altenatıf tıpa cok ınanmıyorlar...
bızım degerlerımzıde o sekılde..
hareket sınırda...
morfolojımızde dusukdu bızım
cevız,fındık,badem gıbı seyler yesın onlarında hareket ıyı geldıgı soylenıyor..
merhaba kızlar. ben de geçen sene 14 şubatta 5 haftalık bebişimi düşürdüm. çok sancılı bir dönemdi. düşeceği anama zaten malum olmuştu. ruhsal ve bedenen çöktüm tabi ki. 8*9 ay kadar korunduktan sonra 3 ay önce korunmayı bıraktım ve cumartesi günü hamile olduğumu öğrendim. 3 hafta 5 günlük. ama doktora geç gitmeyi düşünüyorum. çünkü geçen sefer vajinal ultrason olayı nedense beni çok soğuttu. 7-8 haftalık oluncaya kadar gitmeyeyim diyorum. çok da korkuyorum. ama içimin güzel yanı bu sefer kavuşacaksın bebişine diyor. siz ne dersiniz
merhaba kızlar. ben de geçen sene 14 şubatta 5 haftalık bebişimi düşürdüm. çok sancılı bir dönemdi. düşeceği anama zaten malum olmuştu. ruhsal ve bedenen çöktüm tabi ki. 8*9 ay kadar korunduktan sonra 3 ay önce korunmayı bıraktım ve cumartesi günü hamile olduğumu öğrendim. 3 hafta 5 günlük. ama doktora geç gitmeyi düşünüyorum. çünkü geçen sefer vajinal ultrason olayı nedense beni çok soğuttu. 7-8 haftalık oluncaya kadar gitmeyeyim diyorum. çok da korkuyorum. ama içimin güzel yanı bu sefer kavuşacaksın bebişine diyor. siz ne dersiniz
melike canım ben sonuncu gebeligimde eşimle bayaa durumu abartmıştık ve benim eşim yumurtlama günü falan fazla inanmaz Allah ne zaman isterse o zaman olur der aslında haklı biz o ay eşimle markete gidip fındık fıstık badem antep fıstıgı aldık ben bebiş için eşim sadece migdesi için hergece yedik ve ilkkez o ay yumurtlama günlerinde beraber olduk o ay hamile kaldım dış gebelikmiş ama olsun ve ben kolay hamile kalamıyorum 9 ay falan sürüyo aklında olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?