- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #7.021
bu konuda bilgisi olan arkadaşlaaar ben cuma dr gittiğimde yumoş 17mm di yaa bana bu akşam veya yarın akşam çatlar demişti yani cuma cumartesi çalışma yap dedi kısaca peki bu 17mm yeterlimi yahu ufak diilmi küü...bide bugünden sonrada pek faydası olmaz dimi çalışmaların artık 18. günüm yani :1closedeyes: ayrıca ben çatlama ağrısı filanda hissetmedim sağ tarafımda
18 mm yeterli büyüklükte olduğunu duymuştum hiç belli olmaz ne zaman tutacağı.
rapunzel, bildiğim kadarıyla kürtaj sonrası rahimde yapışıklık veya tüplerin kapanması usulüne uygun yapılmayan kürtaj sonucu ortaya çıkabiliyor. Her zaman olabilicek bir şey değil yani. Kürtaj sonrası gelişebilicek bir enfeksiyon tüplerin kapanmasına yol açabiliyormuş. Ama bunlar çok ender görülen durumlar temiz şartlarda yapılan başarılı bir kürtaj sonucu bu sorunlar olmaz herhalde.
Bir de onlarla uğraşmayalım yani Allah korusun.
bu konuda bilgisi olan arkadaşlaaar ben cuma dr gittiğimde yumoş 17mm di yaa bana bu akşam veya yarın akşam çatlar demişti yani cuma cumartesi çalışma yap dedi kısaca peki bu 17mm yeterlimi yahu ufak diilmi küü...bide bugünden sonrada pek faydası olmaz dimi çalışmaların artık 18. günüm yani :1closedeyes: ayrıca ben çatlama ağrısı filanda hissetmedim sağ tarafımda
peki bu yumoş 1 gün tutunabilir dimi şansımız 1 günde saklı sanıyorum yanılıyormuyum
canım benim hoşgeldin ya özlettin kendini burcucum .nerelerdesin sen .
çalışmalardaymışsın ay inşallah güzel heberini duyarız bu ay .
benim çalışmalar p.tesi itibariyle bitti.çünkü çok fazla sancım var kasıklarım batlamak üzere dr um da ilişkiyi yasakladı.portakal gibi kocaman yumoşlarım çatlamış.herşey yolunda şafak sayıyorum artık.of aslında çok keyifsizim gögüslerim berbat acıyo,kasıklarım çok ağrıyo ve de çok sinirliyim,sanırım bunların hepsi ilaçlar yüzünden.umarım güzel haberler verebilirim.
progestan verdi dr um.tam bir leyla gibiyim onları içtikten sonra çok kötü oluyorum ya .ama içmek zorundayım.hamiş kalırsamda aspirin kullanmaya başlıycakmışım.
benden haberler şimdilik bu kadar canlarım.
aramıza yeni, katılan arkadaşlarolmuş.herkesi öpüyorum ve de çook geçmiş olsun diliyorum yeni gelen arkadaşlarıma.umarım en kısa zmanda allah gönüllerinden geçeni verir.
burcucum hülyadan benim de haberim yok doğrusu umarım iyidir ve bebeği de sağlıkla büyüyodur.aylinciğimin kayınvalidesi onda kalıyodu hafta sonu gitmiş.bir kaç günde kendi annesindeydi arkadaşının nikahı varmış yani aylinciğimiz geziyo bol bol:))gayet iyi allaha şükür.
bundan sonra arayı çok uzutma olurmu özletme kendini.çook öpüyorum canımcım.
aynen öyle canım sakınan göze çöp batar...rahat davranman bebeği strestende korur tabiki ama dr gitmendede fayda olacağı kanaatindeyim...ben olsan hiç beklemezdim...dr gider tam emin olurdum herşeyden ondan sonra rahatlardım yinede sen bilirsin...olacağın önüne geçilmez ama tedbiride bırakmamak lazım...ne kadar geçmişti günün?
peki bu yumoş 1 gün tutunabilir dimi şansımız 1 günde saklı sanıyorum yanılıyormuyum
ayy kuzular herkeze koccaaaamaaan bır merhaba.uzun zamandır yoktum pc dekı virüsten dolayı.inşalah güzel haberler vardır kacırdıgım.busıralar bı hamiş cıktımı özlemcım.yakın gecmısı bı okuyup geleyım.pc de hala virüs mevcut.artık kapanmadan nekadar okuyabılırsem :sm_confused:
ay sorma canım ya şimdi günler geçmek bilmez bana.canım bende bu ay 3 tane büyüdü.ama diğer seferde yani hamiş kaldığımda 5 tane büyümüştü o zman dr um kesin çoğul gebelik olcak gözüyle bakmıştı bi istisnayla tek olmuştu.yani birden fazla yumurtan olabiliyo .ben adetliyken ilk kontrolüme gittiğimde 7 tane bir tarafta 6 tanede bir tarafta yumurtam vardı iğnelerle 3 tanesi kocamaaan olup çatladıiyi gezmeler tatlişkom,kafanı dağıt iyice arkadaşım.bu bekleyiş çok zor bilirim.
yumoşların çatır çatır çatlamış hee,oh oh maşallah inşallah minikleri kapmışlardırkaydirigubbakcemile3
güzel haberler bekliyorum bu ay senden canım.
bişi sorcam fundam yaa,normalde bi kadında kaç yumurta oluşur bi bilgin var mı?
ohhhh ne güzel çatır çatır çatlasın bebiş gelsin hadi canım hayırlısı olsun gelsin artık bebişin. darısı hepimizin başına
canım gayet iyi yumoşunun büyüklüğü hemen çatlatma iğnesi vurdurup ertesi günü de gün aşırı ilişkide bulunmalısın.neden faydası olmasın ki ,geç döllenme diye bişi var sonuçta.bence hemen iş başına.marş marşbu konuda bilgisi olan arkadaşlaaar ben cuma dr gittiğimde yumoş 17mm di yaa bana bu akşam veya yarın akşam çatlar demişti yani cuma cumartesi çalışma yap dedi kısaca peki bu 17mm yeterlimi yahu ufak diilmi küü...bide bugünden sonrada pek faydası olmaz dimi çalışmaların artık 18. günüm yani :1closedeyes: ayrıca ben çatlama ağrısı filanda hissetmedim sağ tarafımda
kızlar herkese iyi akşamlar,ben bugün doktora gittim kontrolüm vardı,yumurtam çatlamışkaydirigubbakcemile2 çok şükür yumurtlamada bi problem yok ama doktor bu cumartesi progesteron testi yaptırmamı istedi.ilk kez yaptırcam bu testi.eğer 7nin altında çıkarsa hamilelik gerçekleşmez dedi,biraz moralim bozuldu tabi çünkü bi problem yok ve hamile kalamamamın sebebi bu progesteron olabilir.düşük çıkacak diye çok korkuyorum.
fundacım sana doktor progesteron hap verdi kullanıyosun dimi,sen bu testi daha önce yaptırmışmıydın canım?
doktorum eğer düşük çıkarsa 2-3 ay daha deneyin sonra progesteron iğnelere başlarız dedi.aklım karıştı,neden hemen başlarız demediki.zaman kaybı olmazmı o zaman.off yaa karmakarışık oldum:1no2:
normal yolla hamile kalabileceğime inanıyo doktorum ama zaten 6 aydır deniyoruz biz,artık zaman kaybetmek istemiyorum.
düşündüm taşındım,düşük çıkarsa nisan sonu adet olunca bidaha fsh, lh ve eşimin sperm testini yaptırıp gidicem doktora ve tedaviye başlamak istiyorum dicem.en iyisi bu sanırım..:çok üzgünüm:
ben bugun yaptırdım unıversıte hastanesınde hıc para odemedım..
kan pıhtılasması ve genetık testı..
bebgın kalp atımı durdugu ıcın pıhtılasmaya onem verdıler..onla ılgılı ne kadr test var yaptırdım 2 hafta sonra cıkacak..
merhaba canım teşekkür ederim bilgi için. Senin bir düşük mü vardı? Kendi dr um bana bir düşükte araştırılmıyor bu 2 yada daha fazla düşüklerde bakılıyor demişti. Hastanede soruyorlar mı sen nasıl yaptırdın testleri bilgi verirsen sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?