- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #7.001
Merhaba ben yeni üye oldum arkadaşlar 2. düşüğümü de 7 ay önce yapmış biri olarak kendimi çok mutsuz hissediyorum korunmadığım her an hamile kalabiliyorum ama 5 haftalıkken bebeğimi kaybediyorum benim durumumda olan arkadaşlar varmı aranızda bana yardımcı olun lütfen
hamileyken herhangi bi ilaç kullanıyomusun
düşük yapmaman için
iyiyim tatlım,senin moraller bozulmuş yine.bak kızıyorum amaaaaklava:
canım üzüldüğün,stres yaptığın için yumoşlarda problem oluyo.bu dönemlerde böyle düzensizlikler yaşamamız normal.ilaç tedavisi şartsa onuda denicez ne yapalım...şakkıdı
hem klomen ve iğne kullanıp ilk aydan hamile kalan arkadaşlarımız o kadar çokki.iyi tarafından bak canım,peki doktorun son olarak ne dedi bidaha ne zaman gel dedi?çünkü adetin 5.günü başlanıyo sanırım klomene.
canım farkındayım stres yapmamam lazım ama inan elde değil. ağlamayacağım diyorum ama başaramıyorum.doktoruma cuma günü son kez gideceğim simir testinin sonucunu alıp göstereceğim ve daha gitmicem bana pek güven vermedi. tekrar medicalpark fatihe başlıyorum yoğuurum n ama kadın işin ehli.nisan 22 ye gün verdiler büyük bir ihtimalle muayene zamanına kadar adet olurum yani mayısta başlarım gibi geliyor
haklısın tatlım,kelin ilacı olsa kendi başına sürermişdelikafadulden bende senin gibiyim bi türlü düşünmeden edemiyorum.hayırlı zamanı beklemekten başka bişe gelmez elimizden şuan.
doktorunun seni anlaması,senin içini rahat ettirmesi çok önemli.o yüzden doğru doktoru bulmak tedavi sürecinde önemli bir etken bence.için nasıl rahatsa ona göre davran canım,inşallah dualarımız tez zamanda kabul olur..:Saruboceq:
fundacım,nilaycım,aylincimmm,hülyacımmm çok çok öpüyorum sizleri...bayağı bi kişi katılmış aramıza ben bayadır girmiyodum..yenilere de selamlar...öpücükler....
geçmişi okuyorumda aylin ve hülyadan haber yok gibi...onlar nasıllar bileniniz var mı? nilaycım seninkide bayağı büyümüş allah nazarlardan saklasın...fndacım sende benim gibi çalışmalardasın :lepi: umarımk biz de bu ay güzel haberler veririz herkese....
kıslar ben bi cee deyip kaçıyorum ama napim buğün bi arkadaşımıza ev tebriğine gidicez.gitmesen bi bakııyın fıstıklarıma dedim.hepinizi öpüyoruuuum koccaman
ya kzlar nolur dua edin bana normal şartlarda bu gece yarın adet olcam adet belirtileri de başladı ama bu ay çok umutluydum dün test yaptım evde negati çıktı çok moralim bozuldu ama hala içimde çok az da olsa bi umut var inş hamileyimdir diye 5 dk bir tuvalete gitip kontrol ediyorum adet olmuş muyum diye gerçi test de negatif çıktı ama ne biliyim işte:çok üzgünüm:
amin canımcığım amin Allah dualarımızı duysun ve kabul etsin. sen hangi doktora gidiyorsun
hayırlı haberlerini bekliyoruz tatlım,inşallah rabbim gönlüne göre verir.kaçıncı ayındı bu ay canım?
canım benim hoşgeldin ya özlettin kendini burcucum .nerelerdesin sen .
çalışmalardaymışsın ay inşallah güzel heberini duyarız bu ay .
benim çalışmalar p.tesi itibariyle bitti.çünkü çok fazla sancım var kasıklarım batlamak üzere dr um da ilişkiyi yasakladı.portakal gibi kocaman yumoşlarım çatlamış.herşey yolunda şafak sayıyorum artık.of aslında çok keyifsizim gögüslerim berbat acıyo,kasıklarım çok ağrıyo ve de çok sinirliyim,sanırım bunların hepsi ilaçlar yüzünden.umarım güzel haberler verebilirim.
progestan verdi dr um.tam bir leyla gibiyim onları içtikten sonra çok kötü oluyorum ya .ama içmek zorundayım.hamiş kalırsamda aspirin kullanmaya başlıycakmışım.
benden haberler şimdilik bu kadar canlarım.
aramıza yeni, katılan arkadaşlarolmuş.herkesi öpüyorum ve de çook geçmiş olsun diliyorum yeni gelen arkadaşlarıma.umarım en kısa zmanda allah gönüllerinden geçeni verir.
burcucum hülyadan benim de haberim yok doğrusu umarım iyidir ve bebeği de sağlıkla büyüyodur.aylinciğimin kayınvalidesi onda kalıyodu hafta sonu gitmiş.bir kaç günde kendi annesindeydi arkadaşının nikahı varmış yani aylinciğimiz geziyo bol bol:))gayet iyi allaha şükür.
bundan sonra arayı çok uzutma olurmu özletme kendini.çook öpüyorum canımcım.
ya kzlar nolur dua edin bana normal şartlarda bu gece yarın adet olcam adet belirtileri de başladı ama bu ay çok umutluydum dün test yaptım evde negati çıktı çok moralim bozuldu ama hala içimde çok az da olsa bi umut var inş hamileyimdir diye 5 dk bir tuvalete gitip kontrol ediyorum adet olmuş muyum diye gerçi test de negatif çıktı ama ne biliyim işte:çok üzgünüm:
korunmayı bırakalı bu 5. ayımız doktora gitiim çok şükür bi sorun yok dedi bu ay da olmazsa eşim ben de gidiyim diyo hayırlısı inş ya
tatlım benim doktorum beylikdüzü acıbademde.ssk geçmiyo ama doktorumdan öyle memnunum ki ondan kopamıyorum.başka şeylerden kısıyorum artık,çok doktora gittim ama en iyisi olduğuna karar verdim.
doktor hasta ilişkisi heleki kadın doğumda çok önemli,inşallah sende çoook iyi bi doktorla karşılaşırsın canım...
korunmayı bırakalı bu 5. ayımız doktora gitiim çok şükür bi sorun yok dedi bu ay da olmazsa eşim ben de gidiyim diyo hayırlısı inş ya
zaten tatlım orası bana uzak benim gittiğim yerdede ssk geçiyor ama 50 ekstra muayene ücreti ve artı tahliller pek farketmiyor yani ssk olması veya olmaması.ya canım ya kayınvalideme göre beklemeliymişim hemen tedaviye başlamamalıymışım falan ya. ben ise erkenden tedavimi yaptırayım diyorum bazen bu büyüklerde anlayışsız oluyor. ben bebiş için yanıyorum onun umrunda değil nede olsa 2 torunu var ve bir tanesi yeni doğacak. inşallah canım gelir bebişlerimiz bu ay
canım benimde 7 ay oldu ama beklemedeyim bendede yumurtlama zayıf. bakalım hapa başlayacağız.delikafadulden bu durumdayım yani artık sıyırma modundayım. kocama göre komik şeyler yumurtlama falan bazen takılıyor bana bir tavuklamı evlenseydim diye:roflol:
bzimde 5.ayımız canım,hayırlısı olsun.doktorum 1sene dolmasını bekleyelim sonra tedaviye başlarız,çünkü tedavi süreci çok zor bir süreçtir dedi.bende ona güveniyorum ama 1sene değilde mayısa kadar beklicem sonra tedavi istiyorum diye gidicem doktoruma.bakalım hakkımızda hayırlısı olsun canım,bi problem çıkmaması güzel birkez hamile kaldık rabbim bidaha nasib eder inşallah.
güzel haberlerini bekliyorum tatlım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?