Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

kızlarrr ya ben adet oldun yine yine umutlarım suya düştü

üzülme tatlım,henüz bebeğinin zamanı gelmemiş demekki,hayırlısı böyleymiş.
hepimiz her ay belli günlerde umutlarımızı yitiriyoruz ama güçlü olmalıyız,anne olmak istiyosak sabretmeliyiz.
rabbim bigün hepimize o mutlu anları yaşatacak ben inanıyorum...

kızlar nasılsınız bugün,hepinizi kokulu öpüyorumm...
ben cumartesi progesteron testi yaptırcam,ne kadar bu test bana yardımcı olur musunuz?bide sağlık ocakları bu testi yapar mı?
eşimede sperm testi yaptıralım diyorum bunun fiyatı nedir acaba bilgi verirsenniz çok sevinirim tatlişkolarım...

progestan dediğin hormon tahliliyse ben geçen sene 105tl yaptırdım özlede ssk karşılıyodu ama şimdi daha ucuzdur fiyatlar düştüğü için sperm tahlilinide eşim özel laboratuvarda 35 tl yaptırdı...hastaneler kaça yapar bilmem

sağol melikecim,sabahtan beri yakınımdaki hastaneleri arıyorum fiyat bilgisi için hepsi telefonda fiyat veremeyiz buraya gelin diyo.ne saçma yaa,sinir oldum.
çok teşekkür ederim arkadaşım...a.s.

bademcim doktora göründün mü canım?

Evet göründüm..Bir kadın doğumcu bir de radyoloji uzmanı baktı hafta sonu ultrasonda...Rahim durumu iyi adetin ortalarına gelmiş dedi kadın doğumcu..Ama daha adet olmadım..Umarım 1-2 gün içinde olurum..ya da 40. gün en geç....Loğusa sayılıyormuşum galiba şu an doğum yaptığım için...fisfisfis

evet canım lohusa sayılıyosun şuan,o yüzden kafana takma fazla canım neden adet olamıyorum diye.40güne kadar normal tatlım,o zamana kadar olursun inşallah çünkü olamamanın sıkıntısı çok kötüdür.
nasılsın bugünlerde arkadaşım,umarım daha iyisindir.
sağlık sıhhat diliyorum sana arkadaşım...

Bu günlerde daha iyiyim..Ama meleklerimi anmadığım gün yok tabi..Akıntım var belim ağrıyor zaman zaman..Adet oldum mu diye bakıyorum..Ne gelen var ne giden..Tekrar bir hamile kalsam daha iyi olucam canım..Sen nasılsın ?:1hug:

sağol melikecim,sabahtan beri yakınımdaki hastaneleri arıyorum fiyat bilgisi için hepsi telefonda fiyat veremeyiz buraya gelin diyo.ne saçma yaa,sinir oldum.
çok teşekkür ederim arkadaşım...a.s.

rica ederim evet telde bilgi veremiyolar benim vaktim olmadığı için özele gitmek zorunda kalıyorum ama devlet hast yapıyormu bilmem sperm testi yapılmıyo sanırım çokta pahalı diil zaten lab.a göre değişir en az 3 gün ilişki olmamalı test için

tatlım iyi olmana çok sevindim,zaman herşeyin ilacı gerçekten.tabiki acımız hep kalbimizin bi köşesinde kalıcak ama yeniden anne adayı ve inşallah anne olmak istiyosak sabırlı ve güçlü olmalıyız.rabbim hepimize sabır versin arkadaşım.
bende iyiyim canım bazı tahlillerimi yaptırıyorum bu ay 5.ay bitecek,korunmuyoruz 5 aydır.bebeğim nazlı olacak anlaşılan dimi:ecrin_bebek:
inşallah en kısa zamanda müjdeli haberlerimizi paylaşırız..

Aklıma esti gebelik testi yaptım..Silik de olsa 2. çizgim çıktı biraz bekleyince...Beta Hcg hormonları beni hala terketmedi galiba... :bbo: Adet olsam da rahatlasam...mirmirmirmir

melikecim neyseki yakınımda bi tıp merkezi buldum,progesteron hormon testini 15tl ye yapıyolarmış,orda yaptırcam.
eşime sperm testi yaptıralım mı die sordum dün akşam tamam dedi,doktor şimdilik böle bişi istemedi ama ben içimiz rahat etsin istiyorum.daha fazla vakit kaybetmek istemiyorum artık.onun testinide özelde yaptırcaz,tüp bebek merkezi olan bi hastanede.bakalım inşallah bi problem çıkmaz.
senden ne haberler canım,listemizde gerilerde kaldı gününe ne kadar kaldı?
bu arada pınarcığımın günü geçti sanırım uğramıyo bu aralar,inşallah müjdeli haberi bize nasıl vereceğini düşünüyodur...kaydirigubbakcemile2

Amin inşallah Allah hepimizin gönlüne göre versin...

neden olmasın tatlım.ümidini yitirmek ne demek sakın özlemcim.zamanını bekliyo bizim veletler.
bu arada sper testini biz eşime özelde 70 e yaptırmıştık canım.bunu ssk yapıyo mu bilmiyorum.

her geçen gün daha iyi olucaksın arkadaşım.sen lahusa sayılırdın adetinin geçikmesi çok normal,stres yapma ki kendine daha geçikmesin adetin.umarım en kısa zamanda tekrar hamiş olursun canım

fundacım hoşgeldin....
nasılsın tatlım? belirti var mı,inşallah yerleşmiştir göbüşüne meleğin....
doktora ne zaman gidiceksin bidaha canım?

Canım çok teşekkür ederim. Evet banada 3 düşükten sonra yapıyorlar bu testleri dediler. Anlamıyorum ya illaki 3 düşük yaşayacaz sonra nedeni araştırılacak. Bende yalan söylemeyi düşünüyorum canım ne yapalım artık bebişler için söyleyecez. Beni dr sevk etmedi orada da yaptırabilirsin dedi. Özelde 500-600-ytl civarı dedi. Bir şansımı deneyecem bakalım pazartesi artık. Canım inşallah bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.

Merhaba arkadaşlara.s.Bugün bebişimin cinsiyetini öğrendim ben. Allah kısmet ederse bir kızım olacak. Umarım en kısa zamanda hayırlısıyla hepiniz yaşarsınız bu mutluluğu:Saruboceq:

oooh çatlamış yumoşlar inşallah çatladığı gibide bebiş olur canımın içi hadi bakalım hayırlısıyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…