- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #7.901
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hamİleyİmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
aaaaaaaaaaaaaaaaa nasıl yaniiiiiiiiiii??? anlatsanaaa nasıl oldu ? kan testi mi yaptıdın? tebrikler bu aradaaaaaa
SAOL canım ...darıdı başına herkesin inşallah dünden beri 4 tane test aldım ve yaptım ve pozitif sonuç bugün de kan testi yaptırdımmm..az sonra sonuç alacağım ama mide bulantım falan var zaten...muhtemelen üstüne görmüşüm hemşire öyle dedi çünkü günüm gelmeden göremezmişim teste ..bu arada günüme 1 hafta var
hepinize çook teşekkür ediyorum kıslar.allah razı olsun hepinizden destekleriniz için.
hepinizi öpüyorum çoook
selamlar herkese..
nasılsınız kızlarr..
ben son bir haftadır hamileliğimin en başına döndüm sanki.
uykudan gözümü açamıyorum, halsizlik var, sürekli başım dönüyor ve tansiyonum çok düşük.
market evime iki adım, gidemiyorum bile, iki adım atsam hemen bayılacak gibi oluyorum..
herşeye ağlamaya başladım, hormonlarım mahvediyo beni anlayacağınız:)))
slm arkadaşlarım,hepinizi öpüyorum,herkes iidir umarım.geçmişi pek okuyamadım.bunu bile zor yaxıyorum,başım çok dönüyo.
bugün doktora gittim,miniğimin 9 aylık yuvasını,kesesini gördük.. çok şükür..ama 2 gündür lekelenmem var,aslında haftasonu gidecektim doktora ama bugün apar topar gittik.
doktorum endişelerimn normal olduğunu ama çok stres yapmamam gerektiğini,gebeliklerin %70inin ilk 3 ayında bu tarz lekelenmeler olduğunu,bunun 5/1i düşükle sonuçlanacağını söyledi.hep bu 5te 1lik kişi arasında olmayacaksın,inşallah bebeğin sağlıklı olacak bu sefer dedi.canım doktorum bana hemen psikolojik destek verdi o yarım saatte.
ilk gebeliğimdede kanamam olduğu için çok korkuyorum,tedirginim.progestan verdi ve oda acayip baş dönmesi yaptı daha ilk hapta.ama olsun bebeğim sağlıkla büyüsünde 9 ay razıyım bu baş dönmelerine.
rabbim herşeyin hayırlısını versin bitaneciklerim..kendinize dikkat edin..
ay hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz. İlk gebeliğin değil herhalde? ay çok heyecanlandımmmmm
evet ilk gebelik değil canım 2 tane kaybettimbu 3. gebelik sürecimmmm..ben öncekileri okuyamadımmm benim pretty im neden üzgün bakayım biii
evet ilk gebelik değil canım 2 tane kaybettimbu 3. gebelik sürecimmmm..ben öncekileri okuyamadımmm benim pretty im neden üzgün bakayım biii
canım tebrik ederim rabbim nazarlaradn korusun senia.s.
bende seni seviyorum nilaycım.nasip olmadı kuzum yine
osmakcım canım kese görünmedi buğün.kan testi istedi dr.değerler yükselmemiş.bir kaç gün içinde kanamayla düşücek.olmadı bu seferde.
canım aylinim inşallah canım .çok zor ama allah sabrını veriyo.beni sınıyo rabbim.
nericim inşallah hamilesindir.hakkında hayırlısı olsun canım benim.
arkadaşlar benimde 6 yaşında bir kızım var. 2. bebeğimizi geçen yıl mayıs ayından beri istiyoruz. 1 kasımda 3 haftalık hamile olduğumu öğrenmiştim ama 6 kasımda bebeğimi daha 4 haftalıkken düşürdüm benneyaptımki
daha varlığına yeni alışmışken yokluğu zor geldi. hele ki bu kadar ay istemişken...
inanın kızlar ne kadar küçük olursa olsun insana çok zor geliyor.. düşükten sonra 1 ay hamile kalmamalısın demişti doktorum. biz yılbaşından beri yine istiyoruz ama ben hala hamile kalamadım senağlama
adetlerimde düzensiz olduğu için sürekli test yapmak durumunda kalıyorum.. şu an mesela 15 gün geçti dün test yaptım yine negatif...
rabbim beni ve tüm isteyenleri tez zamanda bebeğimize kavuşturur inşallah:Saruboceq:
ay hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz. İlk gebeliğin değil herhalde? ay çok heyecanlandımmmmm
SAOL canım ...darıdı başına herkesin inşallah dünden beri 4 tane test aldım ve yaptım ve pozitif sonuç bugün de kan testi yaptırdımmm..az sonra sonuç alacağım ama mide bulantım falan var zaten...muhtemelen üstüne görmüşüm hemşire öyle dedi çünkü günüm gelmeden göremezmişim teste ..bu arada günüme 1 hafta var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?