Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

bebek sağlıksız canım dış gebeliğe dönüyo ondan bir an önce adet olayım diye bekliyorum.yoksa benim hayatım tehlikeye giricek.herşey güzel gitse neden adet olayım diye bekliyim ki.benim kendiliğinden olmuyor bebeğim anca tedaviyle.şükür tedaviye hemen yanıt veriyo bünye ama sonu gelmiyo.

tatlım selam canım göremiyorum ne zmandır seni iyimisin keyfin yerindemi canım.
evet canım sış gebelikse bir an önce sonlanması gerekli yoksa benim için tehlike oluşturucak.ah canım tedaviyle hemen kalıyorum hamişle ama sonu gelmiyo pınarcım yaa.herşeyin hayırlsı ne diyelim.yaşamamız gerekiyo bunları demekki.
Pretty canım lısteyı sen yapıodun demı benım kırmızılar geldı 10 nisan yazarmısın şimdılık

tamam canım eklerim hemen .
önümüzdeki aya inşallah güzel haberler verirsin canım

ıyı pazarlar kızlarrrrrr
nerelerdesınız pek ugrayan olmamıs buralara tabı kocıslerle berabersınız aklınıza gelmıyor dımı

fundacım nehabersın tatlım durumlar nasıl?

pretty women canım ilk dileğim hamilleğin normale dönmesi yönünde, hayırlısıyla sağlıkla kurtulmanı umuyorum

canım şimdi kesin teşhis koyuldumu dış gebelik diye.aman canım kendine çok iyi bak :1hug:

kıslar en son bhcg değerim 1119 oldu bi önceki 750 diyani bi uükselme var ama bebeğin haftasına göre çok düşük.ben buğün 6+2 yim.yarın doktorum vajinal ultrasonla bakaıcak kese görülür dedi telefonla konuştuğumuzda.bi operasyona gerek yokmuş şu an çünkü çok ufak.ilaç vericekmiş böylelikle gebelik sonlanıcaksenağlama
paricim gebelikde gaz çok oluyo davul gibi bi göbekle geziyosundur şu an anlayabiliyorum benim ilk gebeliğim öyleydi.sabah dündüz akşama doğru davul gibi olurdum
herşey yolunda gitsin de bunlar gelip geçici şeyler canım.
teşekkür ediyorum hepinize ilginiz için arkadaşlar.öpüyorum çooka.s.

BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi

Gamzegül...........................18 mart
Cancer................................23 mart
Frabjous..............................25 mart
Meliike.................................28 mart
Karamelek-07.........................7 nisan
Neriman83.............................9 nisan
xxxxangel.............................10nisan
Bumuyani.............................14 nisan
Myedebiyat...........................13 nisan
BTRKLC................................18 nisan
Anjelic..................................18 nisan
Mehtapgülü...........................18 nisan
Delf.......................................01 mayıs
Kanarya..............................?
Fikirevi................................?
Lolo....................................?
Naz....................................?
umutluyuz...........................?

:CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv:

xxh.ydxx......................ilk hamiş
Tosbaa8.......................ikinci hamiş
naren05........................üçünçü hamiş
nilayyy.........................dördüncü hamiş
denizinsesi....................beşinci hamiş
alacalale........................altıncı hamiş
Bayanmerak...................yedıncı hamiş
Gelgit.............................sekizinci hamiş
Minik kelebek..................dokuzuncu hamiş
ebrar06............................onuncu hamiş
burko...............................onbirinci hamiş
yaprak57..........................onikinci hamiş
azra 26.............................onüçüncü hamiş
Serdi................................on beşinci hamiş
Funda72...........................on altıncı hamiş
AnnemBirMelek................ on yedinci hamiş
Minikkelebek(özlem) .........on sekizinci hamiş
Sunways...........................on dokuzuncu hamiş
Esraie...............................yirminci hamiş
Pari...................................yirmi birinci hamiş
Peluse...............................yirmi ikinci hamiş
Pretty baby.........................yirmi üçüncü hamiş

canım benim aşılama fos 9nisanda kırmızlar geldi.aşılamanın 10.günü adet oldumsenağlamayeni tarih mayıs 9 yazabilirsin.:çok üzgünüm:

kızlar bebek yolunda umudumuzu kaybetmemek gerekiyor bunu hepimiz biliyoruz. ama sanırım ben sürekli test yapıp tek çizgi görmeye alışıp hamile kalma ihtimalimi bile düşünemez oldum... korunmasakta hamile kalamadığım için kilo bari vereyim dedim . salı günü gidicem doktorum o zaman izinden dönecek. birşey yoktur biliyorum bu lekelenme de adet öncesidir. çünkü ben 6 kasımda düşük yaptım. sonraki adet tarihlerim 16 aralık ve 24 şubat . yani adetlerim 1 ay arayla geliyor zaten. sürekli farlutal kullanıyorum düzenli gelmesi için. düşen bebeğim de testte çıkmayıp farlutal kullandığım için düşmüştü. yada hapa başladığım gün hamile kalmıştım. doktorun yorumu bu... o yüzden artık 3ay da da gelse hap kullanmak istemiyorum. yani bu gecikme benim adet düzensizliğim açısından normal bile karşılamabilir... zaten spor yapmıyorum doktora gidene kadar ara verdim. benim için de hepimiz için de hayırlısı olsun demekten başka yapacak bişeyimiz yok malesef.. inşallah her isteyen en kısa zamanda hamiş kalır ve meleğine kavuşur :Saruboceq:

canım hiç umudunu yitirme,moralini de bozma,burda kim takip ediyor seni?doktoruna güven,ama kilo sorunun varsa dengeli bir şekilde vermeye çalış bu arada...fazla kilo da adetlerde düzensizlik ve yumurtlama problem oluşturur.en kısa zamanda meleğine kavuşursun inşallah...

esra canım iyi olmana sevindim, inşallah herşey yolunda gidecek bu sefer :) Ben nasıl olayım herzamanki gibi, sadece yoğunluktan dolayı fazla nete takılamıyorum ama sizleri merak ediyorum hep...

Fundacım dediğim gibi bizim sınavımız da bu, senin bu seferki eğer bu aşamada kalır ve sonlanırsa doktorlar düşükten saymıyorlar, sürekli böyle olacak diye bir şey yok. Sen testlerini yaptrımış mıydın, byaptırmadıysan mutlaka yaptır canım, eğer pıhtılaşma gibi bir sorun varsa ilaçla halloluyor bir daha yaşamazsın böyle bir şey, pıhtılşama yoksa da için rahat olur en azından güzelim, dualarım seninle sabırlı arkadaşım benim.

moralimi ve umudumu yüksek tutmaya çalışıyorum her zaman. ama insan bir yerden sonra hayatın sırf bebeğe endeksliolmadığına alışıyor. kilo sorunum var canm.. ilk meleğimden sonra d.kontrl hapı kullanmdım. 2 sende 20 kilo aldım hala veremedim. 80-90 arası gidip geliyorum... evet dediğin gibi sporu hafifleterek (ne olur ne olmaz) diyetime dengelişekilde devam edicem... ilk yavrumu gülin okan da sezeryanla doğurdum. şimdi mehmet ali şüküroğlu na gidiyorum.. ikisi de ssk doktoru ama şu anki doktorumdan son derece memnunum... bakalım canım salı günü ne olcak :Saruboceq:

prettycim selam. benimde ilk gebeliğim dış gebelikle sonlanmıştı. ve bir ilaçla son verdiler. ne kadar moral verebilirim bilemiyorum ama inan hiç korktuğum gibi olmadı çok rahat bitti gebeliğim. Rahat diyorum cünkü dış gebelik müdahale edilmediği sürece çok tehlikeli annenin sağlığı için. Senin sağlığın kat be kat önemli herşeyden canım. Sevgiler

Canım ya inan çok üzüldüm. isatersen bir doktora daha görün hemen o ilacı kullanma. Eğer gerçekten bebeği ilaçla düşüreceksen canım dikkat et. Bende bebeğimi ilaçla düşürdüm. Bol ağrı kesici al. Özellikle düşükten hemen sonra çok ağrı oluyor.bir kaç gün devam ediyor. iyice dinlen. Üşütmemeye dikkat et ve parçayı evde düşürürsen doktora götür ve genetik olarak incelenmesini iste. Ama canım benim genetik inceleme üniversite hastanesinde yapılıyor.Onuda doktorunla mutlaka görüş. Gönderebilirlerse göndersinler yoksa oraya gidip ya düşük yap ya da parçayı götür. Yani önceden konuş ve yapman gerekenleri öğren. Canım Allah yardımcın olsun. Hakkında hayırlısı olsun.

Evet çok stresli bir durum. Benimde bebeğimin kalbi durduğu halde 1 hafta boyunca benimleydi ve bende bunu biliyordum.Adetim olmadı. ve en sonunda ilaçla gitti. Bir de canım ben ilacı 25 gün kullandım. içim tamamen temizlensin diye. Tabi sen doktorunla görüş ona göre hareket edersin. Kendine çok dikkat et. Hayırlısı buymuş demek ki. kendini çok yıpratma sakın. Allah yardımcın olsun canım.:Saruboceq:

yok pınarcım yaptrmadık testlerimizi.doktoruma geçen hafta söyledim yaptıralım diye 2.kez oluşyo düşük dedim.ama bunu düşükten saymıyolarmış.yarın kontrole gidicem tekrak söyliycem bu isteğimi bakalım ne diycek.ah pınarcım ah allah öyle bir sabır veriyoki insana taş kesildim taş.
ay inşallah dediğin gibi sorunsuz bi şekilde atlatırım canım.doktorumda dış gebeliğin müdahale edilmezse çok tehlikeli olduğunu söylemişti.
hakkımızda hayırlısı olsun canım hepimiz için

bakalım canım yarın ne olacağı belli olur.zaten doktorum ne gerekiyosa söyler.
evet canım hayırlısı buymuş demek ki diyoruz bizde.teşekkkür ederdim tatlım
geçmiş olsun canım .hoş geldin topiğimize.
kötü şeyler yaşasamda hiç bir zaman ümidimi kaybetmedim.
senin içinde herşey güzel olur inşallah yap hayatım sporunu ver kilonu oh ondan sonra gelsin bebiş inşallah.
ya benim kafama takıldı şu farlutal.sen kendi kafana göre mi içiyosun bu ilacı yoksa doktorun mu sürekli kullanmanı söylüyo.benim ilk gebelikten önce ciddi anlamda adet düzensizliğim vardı.olmadığı zmanlar farlutal kullandırıyodu doktorum ama 2-3 gebelik testi yaptırdıktan sonra kullanıyodum.bence adet düzensizliğin için bi doktora görünmen daha iyi olur canım nacizane fikrim.allah korusun farlutal kullandığın an hamile kalabilirsin ve bebek düşer ki yaşamışsında bunu.aman canım dikkat et tekrar yaşamanı istemem.a.s.

BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi

Neriman83............................09 nisan
xxxxangel.............................10nisan
Bumuyani.............................14 nisan
Myedebiyat...........................13 nisan
BTRKLC................................18 nisan
Anjelic..................................18 nisan
Mehtapgülü...........................18 nisan
Delf.......................................01 mayıs
BTRKLC................................09 mayıs
Kanarya..............................?
Fikirevi................................?
Lolo....................................?
Naz....................................?
umutluyuz...........................?
Gamzegül...........................?
Cancer................................?
Frabjous..............................?
Meliike.................................?
Karamelek-07.......................?

:CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv:

xxh.ydxx......................ilk hamiş
Tosbaa8.......................ikinci hamiş
naren05........................üçünçü hamiş
nilayyy.........................dördüncü hamiş
denizinsesi....................beşinci hamiş
alacalale........................altıncı hamiş
Bayanmerak...................yedıncı hamiş
Gelgit.............................sekizinci hamiş
Minik kelebek..................dokuzuncu hamiş
ebrar06............................onuncu hamiş
burko...............................onbirinci hamiş
yaprak57..........................onikinci hamiş
azra 26.............................onüçüncü hamiş
Serdi................................on beşinci hamiş
Funda72...........................on altıncı hamiş
AnnemBirMelek................ on yedinci hamiş
Minikkelebek(özlem) .........on sekizinci hamiş
Sunways...........................on dokuzuncu hamiş
Esraie...............................yirminci hamiş
Pari...................................yirmi birinci hamiş
Peluse...............................yirmi ikinci hamiş
Pretty baby.........................yirmi üçüncü hamiş

btrklc canım.üzülme tatlım adet oldun diye.demek ki hayırlsı olmuycaktı ki tutmadı aşılaman.bak bana olduda ne oldu yine üzülüyorum .inan bana sonunun kötü olmasındansa hiç olmaması daha iyi.
vakti zamanı değilmiş demekki.rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin.

haklısın canım artık vardır bir hayır demekten derviş oldum beklemekten:çok üzgünüm:
en samimi arkadşım3.ceye hamile o da aldırmaya düşündüğü için kendine 3 tanımış.dr gitmiş dr kalp atışalrını dinletmek istemiş hemen kapattırmış.isyan etmiyorum vermiyorsa vardır bir hayır:çok üzgünüm:

Özlem, melike kıslar sizler napıyorsunuz? Özlemcim hamişlik nasıl gidiyor, bulantın falan var mı?

Melike bacııım bu ay bende yine bir şey yok mu neeee, ne zaman gelecek kıs bizim veletler?laelaelaelaelae

oooo seni görmek ne güzel pınarcım...yok mu neee derken bi tereddüt etmişsisn bişey var sende CADIARZU
yaz geliyor yaa bundan sonra bende misafir çok olur haftasonu gündüz ayrı gece ayrı çok şükür seviliyoruz şekerim hade ben kaçayım çoook yorgunum seni de öpüyorum a.s.

fundacım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin yarın güzelim sen pıhtılaşma testi yaptırmadın dimi canım bi yaptırsan herkes yalancık söylüyor 3. düşük diye sende öyle yap tatlım sonuçta senin de bu iki olacak yani...

ıns canım sana en kısa zamanda bır evlat nasıp eder
suan kı durum gececek allahın ıznıyle dua edıyorum hepımıze:Saruboceq:

fundacığım canım aman sana birşey olmasında bebiş gelir. canım kendine çok dikkat etöpüyorum canım seni:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…