Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

güzelim sen canını hiçççç sıkma.bebegın sana gelıcek ben inanıyorum.çünkü biz yürekten istiyoruz. ve allahım sabrımız karsılıgında kucagımıza verıcek bebeklerımızı .moralini hiç bozmaman lazım bosver kayınvalıdenı.dediğin gibi herkes bi sınavda.ama öle ama böle.

canım benım doktorum ozel hastanedeydı.
yaptırma gerek yok felan fılan dedı
ama ben cok ısrar ettım
sonunda dayanamadı tıp fakultesıne yolladı benı
ve orda yapıldı testlerım
ısmı TRANBOFİLİ PANELİ testın
sadece kandan bakılıyor 4-5 tüp kan alınıyor
soyle dokturuna tranbofili paneli diye ve ısrarcı ol
cok ayrıntılı bır test bu hersey cıkıyor
allah hepımızın yanında olsun saanada yakın zamanda saglıkla bebek nasıp etsın canım

kızlar günaydın.. ben az öncetest yaptım.. tabi beklenen sonuç negatif.. 2. çizginin siliği,gölgesibileyok :)))

bu ay da olmadı.. şimdi dua ediyorum inş. hormon tahlillerimde bir sorun çıkmaz...ümitler bir dahaki aya artık.. rabbim kimseyi bebeksiz bırakmasın.. benim bir tane var ama abla olmak istiyoruz bizde :)))

inş. isteyen herkes en kısa zamanda kavuşur bebeklerine sağlıkla...

canım benım aminnnnn inşallah tez vakitlerde hayırlısıyla .......kızın geldıyse oğlunda gelecek peşinden bak allahmı sölettı ne içimden oglun demek geldı ....hayırlısıyla canım hayırlısıyla.....

sagol canım konusucam doktorumla...neden biz istemeden yaptırmazlar anlayabılmıs degılım....

canım herşeyin hayırlısı sıkma canını. en kısa zamanda gelecek sana bebişinnn buna inan

Canım ilk önce geçmiş olsun Ben de senin gibi geçen yıl eşimi bekledim pomem için sonra tayinimz çıktı burda denedik 4 ay sonra hamile olduğumu öğrendim ama 3 haftalık düşük yaptım eylülün 9unda. ondan sonra 1 ay korunduk hala olmadı ve tüm dr. gittim dr. lar bi sorun yok diyor eşim içinde ne yapacam bende bilmiyorum Allah istediği zaman verir. En kısa zamanda Allah'ım isteyen herkeze kalbine göre versin. Hayırlı günler herkeze.

Günaydın delf, nasılsın?
Bebeğin nasıl, inşallah iyisinizdir ikinizde:)

Dinamiss gunaydın canım. İyiyiz sen nasılsın? Çok şükür şu an bir yaramazlık yok. 10 gunde bir kontrol altındayım. su anda 9+1 oldum. bakalım herşeyin hayırlısı canım. sevgiler. ( beni hatırladığın için sağol)

Maşallah canımcım :) Herşey gönlünce devam etsin.

Ayrıca hatırlamaz mıyım, birbirimizi teselli etmiştik kayıplardan sonra..Allah bir daha göstermesin.

Ben de iyiym canım, korunma sürem doldu, inşallah bu ay yeniden deniyoruz bakalım, dilerim ben de güzel haberler veririm buradan.

Allah tamamına erdirsin, kucağına aldırsın sağlıkla:)

Son düzenleme:

Dinamiss merhaba, ben ayse aranıza bu hafta katıldım.ne kadar oldu sen bebegını kaybedelı doktorun ne kadar korunma süresi vermıstı canım.ben gecen hafta kaybettım.doktorum 2 ay süre verdı ama nası gecıcek bılmıyorum

Çok geçmiş olsun birperi, allah bir daha yaşatmasın.

Ben 16 Martta kaybettim bebeğimi 7 haftalıkken.. Doktorum en az iki kez adet gör, sonra korunmayı bırak demişti. Vücudun dinlensin, doğal haline dönsün dedi. Sen de lütfen acele etme canım, doktorların bir bildiği var ki bekleyin diyorlar.
Bu arada bazı testler, kontroller yapıldı.Onların sonuçlarını aldım.
Bir de canım sen de ihmal etme, doktorum bana mutlaka folic plus kullanmamı söylemişti, sen de başla, yeniden hamile kalmadan en az iki ay düzenli kullanmak düşükleri önemli ölçüde önlermiş canım.

Şimdi yeniden bebek düşünüyorum, bakalım hayırlısı canım hepimiz için:)

günaydın kızlar bende ocak ayında düsük yaptım 1 kere adet gördüm henüz ikinciyi görmedim dr bana düşükten sonra torch diye bir test yaptırmamı ıstedi henüz yaptırmadım sizdende böyyle bir test istedimi doktorunuz

ben düşükten sonra adet olmak istiyorum, çünkü sağlıklı olmak istiyorum. bebeğimi kaybettiğim gün 5 mayıs. 2 hafta kanamam oldu. şimdide adet bekliyorum ama olmadı ya .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…