- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #9.081
Çok iyi anlıyorum seni bu aşamaya gelecek durumları zaman zaman yaşamıştım ama "neden böyle oluyor?"sorusu insanı depresyona iten en önemli faktörmüş.hepimiz "Allah'tan gelecek" diyoruz ama gönlümüz buna ne kadar itminan olmuştur bunu sorgulamalı bence değilse nefsimizin aklımıza getirdiği o saçma sorulardan kendimizi kurtaramayız o da bizi iyice çıkmaza sürükler..Yukarıda okumuşsundur belki ben de doktorların bana "ilaç kullanmadan hamile kalman mümkün değil,eşinin değerleri doğal yol için imkansız"gibi laflarına kulak asmasaydım o acıyı yaşamayacaktım belki....Allah'a sığınıp sebeplere de yapışırsak ne kendimizi yıpratırız ne de sitresin olumsuz etkilerine maruz kalırız. "Teslimiyet" gerçekten çok önemli bir kilit nokta...
bnmde 7 haftalık bebegim düstü 10 gün oldu ama hala bi yeni dogmus bebek görünce aglıyorum cok sükür ilk günlerde ki gibi de degilim saatlerce agladım artık gözümde yas kalmadı ama yapacakta bişey yok gitti ve geri gelmez yeni bebeklere umut etmeye calısıcaz bn hemen istiyorum ama bi daha düser diyede beklesemmi diyorum ama hemen olup saglıklı geciren de cok duydum
Yaşadığım her şeyde ders çıkarmam gereken bir şeyler olduğuna,yeni şeyler öğrendiğime,daha da mühimi benim için çok hayır bulunduğuna kavi olacak bir hal beni sıkıntılarımdan korudu özellikle de İmam-ı Rabbani ikinci cilt 99.mektuptan öğrendiklerim buna sebep oldu orada dert ve belaların gelmesinin 7 sebebi açıklanmış ikna edici,şüpheye mahal bırakmayıcı açıklamalar var çok istifadeli oldu
canım benım sanırım senden öğrenecek cok seyım var. nerden nasıl bulur okurum dedıgın mektubu
ama kapalı mı özel mesajın olmadı da
slm herkese,
ben de 11 mayısta kürtaj oldum daha yeni toparlanıyorum yavaş yavaş alışmaya başlıyorum.unutmak mümkün diil tabi ama gün geçtikçe alışıyo insan.
benim kuzenim ilk bebeğini sağlıkla doğurdu.2.kez hamile kaldı ikizdi.birini düşürdü diğerinde de problem var diye aldılar.4 ay sonra tekrar hamile kaldı şimdi gayet sağlıklı bi bebeği var.kendisi yurtdışında yaşıyo ve doktordur.ona doktoru isterse hemen hamile kalabileceğini söylemiş ama bikaç beklemek istemiş.sonuçta kürtajda narkoz alıyoruz bi takım ilaçlar kullanıyoruz bi süre bunları vücuttan atmak gerek diye düşünüyorum.ben de 2 adetten sonra korunmayı bırakıcam.
inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza bebişlerimizi.
nasıl ayarlıyorum onu burada yenı oldugum ıcın pek bılmıyorum ne yapmam lazım
Bende nisanda 6-7 haftalıkken kaybettim bebeğimi ve hala regl olamadımçSen düşükten ne kadar sonra regl olmuştun.Bu arada kürtsj olmadın değilmi?Benimki kürtajsız düşüktü.
myedebiyat arkadasım olarak ekledım senı belkı sımdı gonderebılırsın canım
birperi senin kürtaj mı oldu dogal mı düstü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?