- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #9.061
Çok geçmiş olsun birperi, allah bir daha yaşatmasın.
Ben 16 Martta kaybettim bebeğimi 7 haftalıkken.. Doktorum en az iki kez adet gör, sonra korunmayı bırak demişti. Vücudun dinlensin, doğal haline dönsün dedi. Sen de lütfen acele etme canım, doktorların bir bildiği var ki bekleyin diyorlar.
Bu arada bazı testler, kontroller yapıldı.Onların sonuçlarını aldım.
Bir de canım sen de ihmal etme, doktorum bana mutlaka folic plus kullanmamı söylemişti, sen de başla, yeniden hamile kalmadan en az iki ay düzenli kullanmak düşükleri önemli ölçüde önlermiş canım.
Şimdi yeniden bebek düşünüyorum, bakalım hayırlısı canım hepimiz için:)
Canım ilk önce geçmiş olsun Ben de senin gibi geçen yıl eşimi bekledim pomem için sonra tayinimz çıktı burda denedik 4 ay sonra hamile olduğumu öğrendim ama 3 haftalık düşük yaptım eylülün 9unda. ondan sonra 1 ay korunduk hala olmadı ve tüm dr. gittim dr. lar bi sorun yok diyor eşim içinde ne yapacam bende bilmiyorum Allah istediği zaman verir. En kısa zamanda Allah'ım isteyen herkeze kalbine göre versin. Hayırlı günler herkeze.
bebeg83 merhabalar:)
Canım karşılıyordur sanırım, çünkü emekli sandığı karşılıyor.
Karşılamasa bile eczanelerde var canım bir kutuda 60 tane oluyor yanılmıyorsam folicplus da, 7-8 lira da bir fiyatı var bildiğim kadarı ile.
Hepimizin müjdeli haberleri bir an önce vermesi dileği ile:)
teşekkür ederim..biri kendiliğinden,diğeri de tedaviyle olmuştu..Nedeninin araştırılmasını istedim ama doktor gerek olmadığını üç düşükten sonra araştırma yapılabileceğini söyledi sonra önlem için(hamileliğimde vermemişlerdi)coraspin,progestan verdi artık onları da kullanıyorum..İnşallah hiçbirimiz bir daha bebeğimizi kaybetmeden kavuşuruz
Çok geçmiş olsun birperi, allah bir daha yaşatmasın.
Ben 16 Martta kaybettim bebeğimi 7 haftalıkken.. Doktorum en az iki kez adet gör, sonra korunmayı bırak demişti. Vücudun dinlensin, doğal haline dönsün dedi. Sen de lütfen acele etme canım, doktorların bir bildiği var ki bekleyin diyorlar.
Bu arada bazı testler, kontroller yapıldı.Onların sonuçlarını aldım.
Bir de canım sen de ihmal etme, doktorum bana mutlaka folic plus kullanmamı söylemişti, sen de başla, yeniden hamile kalmadan en az iki ay düzenli kullanmak düşükleri önemli ölçüde önlermiş canım.
Şimdi yeniden bebek düşünüyorum, bakalım hayırlısı canım hepimiz için:)
Genelde iki düşükten sonra araştırma yapıldığını biliyordum bende.Geçmiş olsun canım Allah tekrarını yaşatmasın.Sağlıcakla çocuklarını kucağına almayı nasip etsin.Düşen bebeklerin kaçar haftalıktı peki?
kızlar içim daralıyo bunalıyorum napıcagımı bılemıyorum zaman zaman....ya kendımde arıyorum sebebı ya eşime yüklenıyorum.neden böle bısey oldu dıye sorgulayıp duruyorum.kafayımı yıyorum ne...allahıma ısyan etmek te ıstemıyorum ...ki bu en kötüsü zaten.öle bısey aklımdan gecmıyo ama neden kötuyum hala.... herseyın allahtan oldugunu bıle bıle....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?