Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Çoğul gebelikti sanırım sizinki. Ben 6 haftalıkken düşürdüm.Kaybedince anladım ona ne çok alıştığımı:çok üzgünüm: Sizin yaşadıklarınızı tahmin bile edemem.... Allah en kısa zamanda sağlıkla yeniden verir inşallah...Aynı şekilde hepimize.

herkese günaydın.delf nasılsın canım ....?hersey yolunda dımı....ne kadar oldu şimdi senın hayırlısıyla ?

canım gunaydın. iyiyiz çok şükür (inşallah tabii) şu anda 9+2 yim. çarşamba tekrar gidicez bakalım canım. Dr um çok hassas tabii 10 gunde bir çağırıyor .sen nasılsın?

13+5 günlük olduk . ıkili testler falan da iyi çıkınca biraz daha rahatladım. ınşallah sağlıkla da kucağımıza almayı nasip eder Allah. Günler geçmiyor ilk başlarda ama göreceksin hele şu birinci trimester bitsin o zaman çok daha çabuk geçecek günler.

ay canım maşallah. çok mutlu oldum. inşallah Allahım tamamına erdirsin.

canım gunaydın. iyiyiz çok şükür (inşallah tabii) şu anda 9+2 yim. çarşamba tekrar gidicez bakalım canım. Dr um çok hassas tabii 10 gunde bir çağırıyor .sen nasılsın?

çok sevınıyorum iyi olmanıza canım. günler akıp gidiyor bak. sakın stres yapma oldumu rahat rahat gecır ki bebiş de iyi olsun.

bende bugün birazdaha iyiyim.gerci belli olmuyor zaman zaman kötü oluyorum ama allaha sığınınca gercekten de faydası oluyor. herseyın ondan oldugunu düşünüyor ınanıyorum....

canım benım birden hatırlayamamıstım senı malum kafam gidip geldıgı ıcın....

bebegını kaybettıkten hemen sonra tekrar hamıle kalman.mucize yanı allahım lütfu.allahım nazarlardan korusun maşallah dıyelım...bana çok büyük moral oldun güzelim.
kendıne cok dıkkat et bebıse cok ıyı bak....

kendıme geldım bırden.içim çoştu ....

peki peluse rahım hemen toparlanmıs dimi...oluyo yanı bölede...doktorun korunma süresini ne kadar vermıstı sana...yada hıcbıse sölememısmıydı

ya burda herkez hamile mi hemen mi hamile kaldınız bnde istiyorum ama daha düsükten sonraki 1kanamam bile bitmedi bnm acaba içerde parcamı kaldı 14 gün oldu düsük yapalı yarın kontrol vardı bakalım bana ne diyecek

canım bende düşük yaptım martta zorunlu kürtaj oldum bebeğimin kalbi atmadı ama doktor bana korun demedi hatta istediğin zaman yeniden hamile kalabilirsin dedi sana ne demişti doktor.ama tabi üç ay oldu benim hala gelen yok...

yok guzelım ben degılım mesela...peluse ve delf hamıle ama...ama onlarda kayıplardan sonra hamış kalan arkadaslarımız .....bıze destek oluyolar burda sagolsunlar...moral çok önemlı bizi hıc bırakmasınlar zaten....

bende hemen kamıle kalmak ıstıyorum....şu ilk adet geçsin bakalım allahım verırse ınsallah hayırlısıyla.... ama doktorlarda bekleyın dıyo..:1no2:

en kısa zamanda gelsın ınsallah bebegın sana canım.

bn yarın gidicem bakalım bana da bekle der rahim toplasaydı kendini kanamadururdu ona da canım sıkılıyo ya tab ibnde seviniyorum hamileller olmasına umudum artıyo helede hemen kalanları duyunca cünkü bnm 8 ay sonra olmustu yine bekletir beni die korkuyorm aslında hemen isteme sebebim de o bakalım insallh parca kalmamıstır yoksa kürtaj yapar o zaman süre hepten uzar

canım ben hamileyim. başımdan 2 kötü tecrübe geçti. en sonuncudan 3 ay aradan sonra kaldım hamile. inşallah rabbim hetkese sağlıklı hamilelikler nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…