- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #9.121
Evet canım içinde ınsanın herne kadar doktoruna guvensende bi acaba kalıyo. ki benımkı öle baktı böle baktı sakin olmamı söledı yatıstırdı bide şöle bakayım dedı. ama yok atmıyodu kalbi. salak gıbi olmustum tabı. eşimle şok gecırdık.
O anlardaki acıyı o kadar iyi anlayabiliyorum ki. Benimkine de doktor ultrasonda bakmıştı bu iyi göstermiyor bir de diğerinde bakalım dedi. Sonra bir de alttan bakalım dedi. Ben de bakıyordum o an ekrana bebek çok belli olmasına rağmen kalbinin olduğu yer kıpırdamıyordu. Siz de görüyor musunuz dedi doktor kalbi atmıyor.
Çook büyük bir acı ve şoktu hem de ben dört sene sonra kavuşmuştum yavruma aşılamayla. 9+1 günlükken kalbi durdu.
Şimdi ben asla bakamıyorum ultrasona. Doktor iyi diyor ancak öyle bakabiliyorum.Tabii o ana kadarki halimi tahmin edersiniz. Kalbim fırlayacak gibi atıyor. Yaşananların izleri silinmiyor işte.
Allahım kimseye böyle bir acıyı yeniden yaşatmasın. En kısa zamanda sağlıklı bebeklerimizi kucaklarımıza alabilmeyi nasip etsin.
merhaba canım ikinizi de çok iyi anlıyorum malesef çünkü ben bu acıyı bebeklerim 20 haftayı doldurunca öğrendim mlesef ve o an yanlış duyduğumu sandım çünkü 2 gün önce kontrolde hiçbişey yoktu ve 2 gün sonra 3 boyutluya gittiğimde ögrendim...ama derdini veren rabbimiz sabrını da veriyor...allah sağlıklı bi şekilde bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip etsin...biz de bu ay başlıcaz çalışmalara inş.olur
Evet canım içinde ınsanın herne kadar doktoruna guvensende bi acaba kalıyo. ki benımkı öle baktı böle baktı sakin olmamı söledı yatıstırdı bide şöle bakayım dedı. ama yok atmıyodu kalbi. salak gıbi olmustum tabı. eşimle şok gecırdık.
O anlardaki acıyı o kadar iyi anlayabiliyorum ki. Benimkine de doktor ultrasonda bakmıştı bu iyi göstermiyor bir de diğerinde bakalım dedi. Sonra bir de alttan bakalım dedi. Ben de bakıyordum o an ekrana bebek çok belli olmasına rağmen kalbinin olduğu yer kıpırdamıyordu. Siz de görüyor musunuz dedi doktor kalbi atmıyor.
Çook büyük bir acı ve şoktu hem de ben dört sene sonra kavuşmuştum yavruma aşılamayla. 9+1 günlükken kalbi durdu.
Şimdi ben asla bakamıyorum ultrasona. Doktor iyi diyor ancak öyle bakabiliyorum.Tabii o ana kadarki halimi tahmin edersiniz. Kalbim fırlayacak gibi atıyor. Yaşananların izleri silinmiyor işte.
Allahım kimseye böyle bir acıyı yeniden yaşatmasın. En kısa zamanda sağlıklı bebeklerimizi kucaklarımıza alabilmeyi nasip etsin.
canım seni o kadar iyi anlıyorum ki. bende ocak 2009 da 12 haftalık iken kalbi durduğunu öğrendim kontrole gittiğimizde. inanılmaz bir şoktu. şimdi 9+2 hamileyim. 10 gunde bir çağırıyor doktorum . inan aynı senin gibiyim ultrasona bakamıyorum. ancak doktorum monitoru bana doğru çevirmeye başlayınca anlıyorum iyi olduğunu. ve öyle bakabiliyorum. eşimde neden bakmıyorsun diyor o benim yerime inceliyor sağolsun. kolları bacakları çıkmış mesela ben göremedim. farklı bir psikoloji bu. Allah hepimize sağlıklı güzel hayırlı hamilelikler nasip etsin canım.
amin canım insallah güzelim.....allah seni bebeğini korusun hayırlısıyla kucagına al.
ne kadar sonra hamıle kaldın peki....çok bekledınmı...
herkese günaydın.delf nasılsın canım ....?hersey yolunda dımı....ne kadar oldu şimdi senın hayırlısıyla ?
amin canım insallah güzelim.....allah seni bebeğini korusun hayırlısıyla kucagına al.
ne kadar sonra hamıle kaldın peki....çok bekledınmı...
Allahımın çok büyük bir lütfu ve mucizesi olarak düşükten sonra adet görmeden hamile kaldım canım. Sana yazmıştım haberini ilk verdiğin zaman. Moralimi hiç bozmamaya çalıştım, Allahım bir kere verdiyse bir daha verecektir inşallah diye düşündüm hep. Bir adet döneminden sonra yeniden aşılama tedavisine başlayacaktık adet olmayı beklerken hamile kaldığımı öğrendim. Hem de adetime çok yakın bir zamana kadar korunmuştuk.
Allah hepinize yeniden bu güzel duyguları tatmayı nasip etsin, en hayırlı zamanda inşallah.
Delf canım korku, endişe hep oluyor bunu paranoyaya dönüştürmemek için uğraşıyorum bende işte. Ama hayırlısıyla sen de şu kaybettiğin haftayı bir geçir daha rahatlayacağına eminim.
Allahımın çok büyük bir lütfu ve mucizesi olarak düşükten sonra adet görmeden hamile kaldım canım. Sana yazmıştım haberini ilk verdiğin zaman. Moralimi hiç bozmamaya çalıştım, Allahım bir kere verdiyse bir daha verecektir inşallah diye düşündüm hep. Bir adet döneminden sonra yeniden aşılama tedavisine başlayacaktık adet olmayı beklerken hamile kaldığımı öğrendim. Hem de adetime çok yakın bir zamana kadar korunmuştuk.
Allah hepinize yeniden bu güzel duyguları tatmayı nasip etsin, en hayırlı zamanda inşallah.
Delf canım korku, endişe hep oluyor bunu paranoyaya dönüştürmemek için uğraşıyorum bende işte. Ama hayırlısıyla sen de şu kaybettiğin haftayı bir geçir daha rahatlayacağına eminim.
evt canım dr um da öyle dedi. o haftayı geçirdik mi düzlüğe çıkmış sayacağım dedi. Gunler gecmek bilmiyor. Herseyin hayırlısı canım. Dua etmekten baska bir sığınagım yok. sen ne kadarlık hamilesin canım?
13+5 günlük olduk . İkili testler falan da iyi çıkınca biraz daha rahatladım. İnşallah sağlıkla da kucağımıza almayı nasip eder Allah. Günler geçmiyor ilk başlarda ama göreceksin hele şu birinci trimester bitsin o zaman çok daha çabuk geçecek günler.
canım gunaydın. iyiyiz çok şükür (inşallah tabii) şu anda 9+2 yim. çarşamba tekrar gidicez bakalım canım. Dr um çok hassas tabii 10 gunde bir çağırıyor .sen nasılsın?
13+5 günlük olduk . İkili testler falan da iyi çıkınca biraz daha rahatladım. İnşallah sağlıkla da kucağımıza almayı nasip eder Allah. Günler geçmiyor ilk başlarda ama göreceksin hele şu birinci trimester bitsin o zaman çok daha çabuk geçecek günler.
ya burda herkez hamile mihemen mi hamile kaldınız bnde istiyorum ama daha düsükten sonraki 1kanamam bile bitmedi bnm acaba içerde parcamı kaldı 14 gün oldu düsük yapalı yarın kontrol vardı bakalım bana ne diyecek
ya burda herkez hamile mihemen mi hamile kaldınız bnde istiyorum ama daha düsükten sonraki 1kanamam bile bitmedi bnm acaba içerde parcamı kaldı 14 gün oldu düsük yapalı yarın kontrol vardı bakalım bana ne diyecek
canım bende düşük yaptım martta zorunlu kürtaj oldum bebeğimin kalbi atmadı ama doktor bana korun demedi hatta istediğin zaman yeniden hamile kalabilirsin dedi sana ne demişti doktor.ama tabi üç ay oldu benim hala gelen yok...
yok guzelım ben degılım mesela...peluse ve delf hamıle ama...ama onlarda kayıplardan sonra hamış kalan arkadaslarımız .....bıze destek oluyolar burda sagolsunlar...moral çok önemlı bizi hıc bırakmasınlar zaten....
bende hemen kamıle kalmak ıstıyorum....şu ilk adet geçsin bakalım allahım verırse ınsallah hayırlısıyla.... ama doktorlarda bekleyın dıyo..:1no2:
bn yarın gidicem bakalım bana da bekle der rahim toplasaydı kendini kanamadururdu ona da canım sıkılıyo ya tab ibnde seviniyorum hamileller olmasına umudum artıyo helede hemen kalanları duyunca cünkü bnm 8 ay sonra olmustu yine bekletir beni die korkuyorm aslında hemen isteme sebebim de o bakalım insallh parca kalmamıstır yoksa kürtaj yapar o zaman süre hepten uzar[/QUOT
hıcbısey yoktur sen merak etme guzelım. iyi haberlerını beklıyorum ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?