Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

anlayabiliyorum seni bnde gittmi kanama vardı hemde ogün bnm kontrol günümdü baktı direk düsmüs dedi bazen bu doktorlar da ne insafsız oluyo pat diye diyolar

Canım ben ilk geldiğimde memnun değildim alışamamıştım şimdi çok seviyorum güzel yer. İsterseniz biz size yardımcı olur: Ben hep hayırlı yer olsun diye dua ettim. ilk zamanlar çok üzülmüştüm ankaradan uzak diye ağlamıştım şimdi diyorum ki iyikide burası çıkmış özel hastaneler çok burada güzelde ilgileniyorlar memnun olursunuz ama malaseki kiralar biraz pahalı.

bnm kanamam daha yeni bitti insallah toplamıstır kendini rahim ctesi gidicem bnde kontrole bakalım

en cok aklımda ne kaldı biliyomusunuz o sokla hiç bişey sormadım cars günü baska doktor baktı üsten göremedi alttan baktı ole gördü keseyi c tesi bu doktora gittim üsten baktı yok dedi düsmüs dedi acaba düsmnemişmiydi n bileyim insan inanmak istemiyo ondan mı geliyo aklıma ama düsünmedende edemiyorum valla

çok teşekkür edrim inşallah bizim için de hayırlısı olur ben de şimdiden hastaneleri araştırdım netten..iki hafta içinde yerleşmemiz lazım hangi muhitten bakacağız hiç bilmiyorum hayırlısı olur inş hakkımızda

Evet canım içinde ınsanın herne kadar doktoruna guvensende bi acaba kalıyo. ki benımkı öle baktı böle baktı sakin olmamı söledı yatıstırdı bide şöle bakayım dedı. ama yok atmıyodu kalbi. salak gıbi olmustum tabı. eşimle şok gecırdık.benımde zaman zaman aklıma gelıyo dıyorumkı baska doktorada göstersemıydık acaba .....ahhh bütün bunlar inanmak istemedıgımızden oluyo canım.

farketmeden öle alıstırmıslarkı bızı kendılerıne. kaybedınce anladım.yalvarırım allahım birdaha yasatma böle acı hiçbirimize.....

sen çalışıyor musun bilmiyorum ama ilk önce göreve başladıktan sonra 1 hafta eğitimi oluyor kurs gibi ondan sonra dağılımı oluyor hangi şubeye gideceği şubesi belli olduktan sonra bulursunuz evi daha iyi olur bence gerçi siz bilirsiniz de. Sen ne zamna düşük yapmıştın canım .

Canım geçmiş olsun öncelikle olacak olduktan sonra oluyor işte. Bende ilk kanma başladığında dr. gittim sağlıksız alacaz dedi ben aldırmadım başka dr.lara gittim onlarda ilaç dediler kullanmıştım bir ilaç ama 1 hafta sonra düştü. Yani olacak olduktan sonra başka dr. gitsekte gitmesekte oluyor. Gerçi bilinçli olmak lazım tek dr. kalınmammak lazım.

Allah razı olsun.Tavsiyen için teşekkür ederim çünkü gerçekten bilmiyoruz.O eğitim eğer çevik kuvvet yapacaklarsa diye biliyorum doğru mu çevik yapmazlarsa da gene eğitim mi var ben şimdi İstanbul'da annemlerin yanında kalıyorum bi süre çalışmayacağım..benim iki düşüğüm oldu ikincisi 4 ay önceydi şimdi tekrar deniyoruz ben klomen içiyorum..

İnş. hayırlı olur canım. Bişey sorcam klomen ne amaçla kullanıyorsun. Bende düşük yaptım 9-10 ay oldu bizde deniyoz ama olmadı hala

İnş. hayırlı olur canım. Bişey sorcam klomen ne amaçla kullanıyorsun. Bende düşük yaptım 9-10 ay oldu bizde deniyoz ama olmadı hala

Daha kaliteli yumurta oluşturuyo bu da gebelik şansını artıryo en basit tedavi olarak hemen herkese veriyolar sonra gün gün yumurtamın büyüklüğüne,çatlayıp çatlamadığına bakıyo doktor çatlayacak seviyeye gelince şu gün şu saat ilişki olsun diyo öyle...

şu ana sayfa butonu varya onun sırasında sohbet var onu tıkla bağlanır zaten. Ben dr. sordum senin bunluk bi sorunu yok dedi hiç bi ilaç almana gerek yok dedi bana. Ne yapacam bilmiyorum ya

denedim benimkinde bi problem var sanırım ya da kaydolurken onaylamadığım için...Bi sorun yoksa ne güzel işte sitres yapmana hiç gerek yok demekki vakti zamanı var.Hiçbir sorun yokken bile bir ay içinde gebelik şansı en çok %25 miş...bu bir ay için tabii....aydan aya bu şans artıyor hiç merak etme...Hem hiç hap vermeden de yumurta takibi yapılıyor onu tavsiye ederim.Doktorlar bir sorun yokken bir yıl dolmayınca hiç müdahale etmiyo bazen de zaman kaybı oluyo bu...Yumurta takibiyle doğru günü yakalamış olursun

arkadaşlar benimde kürtaj olalı 2 ay oldu.Beklemek istemiyorum 3 bekle dedi doktor ama bende beklemek istemiyorum.Aranızda düşükten sonra beklemeden hamile kalan var mı?Ya çalışmalara başlayan ?

ben siiirtin ucra bi köyünde ögretmenim malesef alternatıfım yok kısmet millet ne işler yapıyo düsmüyo kısmet degilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…