- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #9.101
Çok teşekkür ederim..Benim eşimin tayini de iki gün önce belli oldu kocaeli...Siz kocaeli'den memnun musunuz?Hangi muhitler iyidir acaba?Hiç bilmediğimiz bir yer nerde oturcaz bilmiyorum aslında Kastamonu çıkmıştı kocaeli'yle becaiş etti..Hastane imkanını düşünerek tercih ettik.İnşallah hakkımızda hayırlısı olur her ikimiz için de...
bnm kanamam daha yeni bitti insallah toplamıstır kendini rahim ctesi gidicem bnde kontrole bakalım
Canım ben ilk geldiğimde memnun değildim alışamamıştım şimdi çok seviyorum güzel yer. İsterseniz biz size yardımcı olur: Ben hep hayırlı yer olsun diye dua ettim. ilk zamanlar çok üzülmüştüm ankaradan uzak diye ağlamıştım şimdi diyorum ki iyikide burası çıkmış özel hastaneler çok burada güzelde ilgileniyorlar memnun olursunuz ama malaseki kiralar biraz pahalı.
en cok aklımda ne kaldı biliyomusunuz o sokla hiç bişey sormadım cars günü baska doktor baktı üsten göremedi alttan baktı ole gördü keseyi c tesi bu doktora gittim üsten baktı yok dedi düsmüs dedi acaba düsmnemişmiydi n bileyim insan inanmak istemiyo ondan mı geliyo aklıma ama düsünmedende edemiyorum valla
çok teşekkür edrim inşallah bizim için de hayırlısı olur ben de şimdiden hastaneleri araştırdım netten..iki hafta içinde yerleşmemiz lazım hangi muhitten bakacağız hiç bilmiyorum hayırlısı olur inş hakkımızda
en cok aklımda ne kaldı biliyomusunuz o sokla hiç bişey sormadım cars günü baska doktor baktı üsten göremedi alttan baktı ole gördü keseyi c tesi bu doktora gittim üsten baktı yok dedi düsmüs dedi acaba düsmnemişmiydi n bileyim insan inanmak istemiyo ondan mı geliyo aklıma ama düsünmedende edemiyorum valla
sen çalışıyor musun bilmiyorum ama ilk önce göreve başladıktan sonra 1 hafta eğitimi oluyor kurs gibi ondan sonra dağılımı oluyor hangi şubeye gideceği şubesi belli olduktan sonra bulursunuz evi daha iyi olur bence gerçi siz bilirsiniz de. Sen ne zamna düşük yapmıştın canım .
Allah razı olsun.Tavsiyen için teşekkür ederim çünkü gerçekten bilmiyoruz.O eğitim eğer çevik kuvvet yapacaklarsa diye biliyorum doğru mu çevik yapmazlarsa da gene eğitim mi var ben şimdi İstanbul'da annemlerin yanında kalıyorum bi süre çalışmayacağım..benim iki düşüğüm oldu ikincisi 4 ay önceydi şimdi tekrar deniyoruz ben klomen içiyorum..
İnş. hayırlı olur canım. Bişey sorcam klomen ne amaçla kullanıyorsun. Bende düşük yaptım 9-10 ay oldu bizde deniyoz ama olmadı hala
İnş. hayırlı olur canım. Bişey sorcam klomen ne amaçla kullanıyorsun. Bende düşük yaptım 9-10 ay oldu bizde deniyoz ama olmadı hala
Sen genel sohbet kısmına geçsene müsaitsen orda daha rahat daha çabuk konuşuruz
nereden gireceğim
şu ana sayfa butonu varya onun sırasında sohbet var onu tıkla bağlanır zaten. Ben dr. sordum senin bunluk bi sorunu yok dedi hiç bi ilaç almana gerek yok dedi bana. Ne yapacam bilmiyorum ya
canım geçmiş olsun öncelikle olacak olduktan sonra oluyor işte. Bende ilk kanma başladığında dr. Gittim sağlıksız alacaz dedi ben aldırmadım başka dr.lara gittim onlarda ilaç dediler kullanmıştım bir ilaç ama 1 hafta sonra düştü. Yani olacak olduktan sonra başka dr. Gitsekte gitmesekte oluyor. Gerçi bilinçli olmak lazım tek dr. Kalınmammak lazım.
Evet canım içinde ınsanın herne kadar doktoruna guvensende bi acaba kalıyo. ki benımkı öle baktı böle baktı sakin olmamı söledı yatıstırdı bide şöle bakayım dedı. ama yok atmıyodu kalbi. salak gıbi olmustum tabı. eşimle şok gecırdık.
O anlardaki acıyı o kadar iyi anlayabiliyorum ki. Benimkine de doktor ultrasonda bakmıştı bu iyi göstermiyor bir de diğerinde bakalım dedi. Sonra bir de alttan bakalım dedi. Ben de bakıyordum o an ekrana bebek çok belli olmasına rağmen kalbinin olduğu yer kıpırdamıyordu. Siz de görüyor musunuz dedi doktor kalbi atmıyor.
Çook büyük bir acı ve şoktu hem de ben dört sene sonra kavuşmuştum yavruma aşılamayla. 9+1 günlükken kalbi durdu.
Şimdi ben asla bakamıyorum ultrasona. Doktor iyi diyor ancak öyle bakabiliyorum.Tabii o ana kadarki halimi tahmin edersiniz. Kalbim fırlayacak gibi atıyor. Yaşananların izleri silinmiyor işte.
Allahım kimseye böyle bir acıyı yeniden yaşatmasın. En kısa zamanda sağlıklı bebeklerimizi kucaklarımıza alabilmeyi nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?