- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #9.541
canım öncelıkle gecmıs olsun bende senın gıbı dusuk yaptım ve dr um 1 adet donemınden sonra hamıle kalabılırsın dedı 3 ay oldu gelen gıden yok sende oyle yap cunku hemen ıstedıgın zaman olmuyor bebek ama inş senın bebiş senı cok bekletmeden gelır:ecrin_bebek:
Nasıl yani genel anestezisiz canlı canlı mı kürtaj yaptılar. Ben doktoruma lokal anesteziyle yapın demiştim de hiç normal doğum yapmadığın için canın çok acır kıpırdarsan olmaz genel yapmamız lazım demişti.
Peki bu üç sene boyunca neden olmadığı araştırıldı mı? Eşinin ve senin tahlillerin yapılıp rahim filmi çekildi mi?
olurmu öle şey .. nası bir doktormus nası bi hemsıreymıs ya onlar..alla allaa yaaa...böyle yapılıyomu bu işller.nasıl olur canlı canlı....mantıgım almadı....
gülüm bir doktora gidip arastırın derım ben...rahımın filmini falan bi çeksınler bakalım....ihmal etme sakın ...
Ne biçim hemşireymiş o anlamadım. Canlı canlı kürtaj mı yapılırmış hiç normal doğum yapmamış birine.
Bence sen en iyisi öncelikle iyi bir merkezde bütün testlerini yaptır. Doktor gerek görürse -ki büyük ihtimal görebilir- rahim filmini çektir. Eşinde muayene olsun ondan sonra sonuçlara göre hareket edersiniz.
Melikecim ancak girdim nete, pek iyi değilim, p.tesi küretaj oldu ve artık gebe değilim, kan sulandırıcı iğne kullandığım için aşırı kanamam olmuş, kanamayı durdurmak için farklı ilaçlar kullanmak zorunda kalmışlar rahme kasılmasın diye, küretaj sonrası onun ağrısını çekiyorum, çok halsizim, tabsiyonum 8/5lerden yukarı çıkmıyor:gitme: Hayırlısı artık, şükrediyorum hayatta olduğum için, ufak görünen bir şey büyük çıkabiliyor, c.tesi tekrar doktroa gidicem kontrole ve tahlillerim var tekrar, bıktım desem bir şey değişir mi acaba? Sen neler yaptın, nasılsın canım? ıçini kararttım di mi?
Angel bende de hala tık yok dr gittim 3 gün önce bu ayda deneyin dedi eğer kendiliğinden olmazsa artık beklemene gerek yok temmuzda adetin 3 gün itibari ile klomen kullanıp ilaç bitince çatlatma iğnesi ile hamileliği sağlarız dedi gerçi benim ilk bebişte öle olmuştu kaybettik ama umarım bu sefer aynı şeyi yaşamayız ama ilk hamilelikleri düşükle sonuçlanan bayanların 2 hamileliğinde 15 günde bir kontrol artı düşük hapı veriyo dr lar.Umarım en kısa zamanda tüm bekliyenlerden iyi haberler alırız.
canım kaderdaşlarım.KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN,RABBİM BU MÜBAREK GÜNÜN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE TÜM DUALARIMIZI KABUL ETSİN İNŞALLAAAAAH AMİN AMİN AMİN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kıslaaarr bu arada size bişii diycemyerimsenibenben dayanamadım bugün test yaptım:kedi:28i günüm ama belki vardır diyebu ay adetimden 1 hafta sonra,kasıklarımda batmalar,ağrılar,şişkinlik,göğüsterimde dolgunluk ve uçlarında acı hissediyorum.neyse dayanamadım işteee :kedi:ikinci çizgi ilk öce biraz vardı. daha sonra,çok dikkatli bakınca belli belirsiz var.acaba testin kendi çizgisimiki:uhm:şu an hala aynı.sabah testi tekrarlasammı,günümümü beklesem:uhm:kan tahlilimi yaptırsam bi karar veremedimCADIARZU yardım edin daakafamçokkarıştı
kıslaaarr bu arada size bişii diycemyerimsenibenben dayanamadım bugün test yaptım:kedi:28i günüm ama belki vardır diyebu ay adetimden 1 hafta sonra,kasıklarımda batmalar,ağrılar,şişkinlik,göğüsterimde dolgunluk ve uçlarında acı hissediyorum.neyse dayanamadım işteee :kedi:ikinci çizgi ilk öce biraz vardı. daha sonra,çok dikkatli bakınca belli belirsiz var.acaba testin kendi çizgisimiki:uhm:şu an hala aynı.sabah testi tekrarlasammı,günümümü beklesem:uhm:kan tahlilimi yaptırsam bi karar veremedimCADIARZU yardım edin daakafamçokkarıştı
kızlar selam
moralim çok bozuk
doktordan geldim
kese 10 mm gördüler ama bebegi göremediler
doktora göre 5 haftayı doldurmuşum
görünmemesi doğal dedi
ama her ihtimale karşı progestan kullanalım dedi
10 gün sonra gel dedi
karından ultrasonla baktı
vajinal bakmadı nedenini bilmiyorum
agrım yok lekelenmem yok
ama çok canım sıkıldı
normal mi bu haftada bebegimin görünmemesi?
çok korkuyorum
aglamaktan şişti gözlerim
slm kızlar,hepiniz iyisinizdir umarım.ben düne kadar bomba gibiydim,çok iyi hissediyodum kendimi.
geçen hafta 3lü testimi yaptırmıştım,sonuç çıktı.doktor dün yanına çağırdı.dovn sendromu değeri yüksek riskli çıkmış.1:109. hemen amniyosentez dedi,şok olduk eşimle.adanada olduğum için kendi doktorum değil bu doktor.ne yapacağımızı bilemedik.kendi doktorum istanbulda cumartesi dönüyorum evime.pazartesi için randevu aldım.kendi doktoruma çok güveniyorum o nerse yapıcam,amniyosentez derse çok korkmama rağmen yaptırıcam.
çok moralim bozuk dünden beri hep dua ediyorum rabbime bebeğimi sağlıklı bir şekilde kollarıma alayım bu sefer diye.
inşallah bebeğim sağlıklıdır,dua edin bana arkadaşlarım,çok korkuyorum..
..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?