Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Angel bende de hala tık yok dr gittim 3 gün önce bu ayda deneyin dedi eğer kendiliğinden olmazsa artık beklemene gerek yok temmuzda adetin 3 gün itibari ile klomen kullanıp ilaç bitince çatlatma iğnesi ile hamileliği sağlarız dedi gerçi benim ilk bebişte öle olmuştu kaybettik ama umarım bu sefer aynı şeyi yaşamayız ama ilk hamilelikleri düşükle sonuçlanan bayanların 2 hamileliğinde 15 günde bir kontrol artı düşük hapı veriyo dr lar.Umarım en kısa zamanda tüm bekliyenlerden iyi haberler alırız.

söyledim ama sadece hemşire güldü gectı evet canlıcanlı agrısınla sızınla çektim

rahim filimi çekmediler sadece başka doktora gittim ultrasonla baktı herşey normal dedi bende bilmiyorum çok gıcık bi hemşireydi ben dedim bana anestezi yapın dedim sadece güldü gectiiiiiiiiii

Ne biçim hemşireymiş o anlamadım. Canlı canlı kürtaj mı yapılırmış hiç normal doğum yapmamış birine.
Bence sen en iyisi öncelikle iyi bir merkezde bütün testlerini yaptır. Doktor gerek görürse -ki büyük ihtimal görebilir- rahim filmini çektir. Eşinde muayene olsun ondan sonra sonuçlara göre hareket edersiniz.

evet biz de onu yapmaya düşünüyorum

canım çok geçmiş olsun.inanki çok üzüldüm,bitanem üzülme desem neye yarar...RABBıM sabırlar versin..bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine, inşallah tez zamanda ALLAHIM tekrar bebiş nasip eder ve sağlıcakla kucağına alırsın bitanemm :Saruboceq::Saruboceq:RABBıM aynı acıları kimseye yaşatmasın...

özlemcim geçmişi okuyamadım tatlım,bi sorununmu var:uhm:
nilay tatlişkom oğluşunu kucağına almışsın.maşallah subhanallahRABBıM analı babalı büyütsün.damatlığınıda görürüsün inşş..boy boyda torunların olur,onları seversin inşşş bitanem..darısı tüm hamiş arkadaşlarımın başına inşallaaahh.. :Saruboceq::Saruboceq:

fikirevi canımm,çok sevindim RABBıM sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah..
aramıza yeni katılan arkadaşlar,hepinize geçmiş olsun.RABBıM tez zamanda tekrar bebiş nasip edip,sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin..

canım kaderdaşlarım.KANDıLıNıZ MÜBAREK OLSUN,RABBıM BU MÜBAREK GÜNÜN YÜZÜ SUYU HÜRMETıNE TÜM DUALARIMIZI KABUL ETSıN ıNŞALLAAAAAH AMıN AMıN AMıN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kıslaaarr bu arada size bişii diycemyerimsenibenben dayanamadım bugün test yaptım:kedi:28i günüm ama belki vardır diyebu ay adetimden 1 hafta sonra,kasıklarımda batmalar,ağrılar,şişkinlik,göğüsterimde dolgunluk ve uçlarında acı hissediyorum.neyse dayanamadım işteee:kedi:ikinci çizgi ilk öce biraz vardı. daha sonra,çok dikkatli bakınca belli belirsiz var.acaba testin kendi çizgisimiki:uhm:şu an hala aynı.sabah testi tekrarlasammı,günümümü beklesem:uhm:kan tahlilimi yaptırsam bi karar veremedimCADIARZU yardım edin daakafamçokkarıştı

canım arkadaşlarım çok teşekkür ederim
iyiki varsınız öyle rahatladımki
hem kendimi hem eşimi sabahtan beri çok üzdüm valla
annemlerin durumuda cabası
en iyisi beklemek zaten çarem yok
inşallah bu kez problemsiz atlatırım
allah hepimize yardım etsin

kıslar umudunuzu hiç yitirmeyin.teyzemin kızı(iki oğlu var,kız delisi)kızım olsun diye,geçen yıl benimle beraber 4 aylık bebeğini düşürmüştü..tedavisiz sırf dua ile şimdi hamile veee ikiiiizz..çıkmayan candan umut kesilmez,ALLAHIM HEPıNıZE(hamiş değilsem banada)TEZ ZAMANDA HAYIRLISIYLA,SAĞLIKLI BEBıŞLER NASıP ETSıN ıNŞALAAAHH AMıN AMıN AMıN..

canım ılkı dustu dıye ıkıncısıde oyle olacak dıye bı sart yok hem kendı psıkolojınıde bunları dusunerek bozma,dr um bana klomen vermedı ben ıstedım ama yasım 22 olunca vermedı dogal yolla olmasını bekleyelım dedı ama olmuyor:1no2:

Özlemcim çok saol canım, bu topikte olan herkes aynı aşamalardan geçti, biribirimizi çok iyi anlıyoruz, Rabbime sığınıp ondan istemekten başka çaremiz yok, inşallah hepimizinm güzel, sağlıklı, hayırlı bebişleri olacak, sen de endişelnme artık e mi?

Mehtapgülüm saol bitanem, bence teste göre sen hamilesin, kan testi yaptır hemen, hem acaba demekten kurutlursun hem de progestoron desteği alman gerekiyorsa doktora bir an önce gitmiş olursun, ben şimdiye yaptırmıştım valla, hayrılı olsun canım.

canimmm ayyy icim pir pir oldu birden, insallah yaa, böyle bir habere okadar cok ihtiyacimiz varki, allahim ins nasip etmistir de hamilesindir.
bence sabah hemen bi kan testi yaptir, burda yapmiyolar ama orda imkan var, hic ihmal etme bence, ve hemen dr unu ara, ki progestan falan filan artik ne gerekiyosa verir. hemen haber ver olurmu? ehh, darisi basimiza insallah..
canim arkadaslarim regaip kandiliniz mübarek ve hayirlara vesile olsun. allahim tüm dualarimizi kabul etsin...amiiiiiiinnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

aynı şekilde doğal yol olmayınca bir umut ilaça dayanıyoruz ama başka yolu yok çünkü benim eşim ameliyat oldu ve doğal biraz zor bizde

Melikecim ancak girdim nete, pek iyi değilim, p.tesi küretaj oldu ve artık gebe değilim, kan sulandırıcı iğne kullandığım için aşırı kanamam olmuş, kanamayı durdurmak için farklı ilaçlar kullanmak zorunda kalmışlar rahme kasılmasın diye, küretaj sonrası onun ağrısını çekiyorum, çok halsizim, tabsiyonum 8/5lerden yukarı çıkmıyor Hayırlısı artık, şükrediyorum hayatta olduğum için, ufak görünen bir şey büyük çıkabiliyor, c.tesi tekrar doktroa gidicem kontrole ve tahlillerim var tekrar, bıktım desem bir şey değişir mi acaba? Sen neler yaptın, nasılsın canım? İçini kararttım di mi?

pınarcım çoook geçmiş olsun tatlım tabiki bebişe üzüldük ama senin canında önemli yani sakın sıkma canını güzelim mutlaka bi hayır vardır ne yapalım en azından hamile kalabiliyoruz dimi...inşallah sağlıklı bir şekildede hamile kalıcaz bak ne güzel evlatlar lütfedicek Rabiim bizlere inşallah...hem öyle ne demek içini kararttım falan bende çok iç kararttım burası dert ortaklığı dert arkadaşlığı ve mutlu gün arkadaşlığının paylaşıldığı güzel bir mekan beraber sevinip beraber üzülüyoruz öyle değilmi canım benim...seni öpüyorum kendine çoook iyi bak hadi bakalım bol bol vitamin güç topla öptüm seni :1hug:

ahh mehtapçım bekleme sakın hemen bi kan testi yaptır nolcak en azından şüphelerinden kurtulursun ne kaybedersin ki...?çok heyecanlandım alkisalkisalkis

iKİNCİ ÇİZGİ BELLİ BELİRSİZ DE OLSA VARSA HAMİLESİNDİR CANIM. aYYY ÇOK HEYECANLANDIMhihoyyytİÇİN RAHAT ETMEYECEKSE 1-2 GÜN SONRA SABAH İDRARINLA TEKRAR YAP TESTİ. BEN TAM ADET GÜNÜMDE ÖĞRENMİŞTİMkaydirigubbakcemile3

canmm.. neden moralini bozup bebeğinize üzüyosun ki.. kesen 10 mm. imiş bak be güzel.. daha bebeği görmek için bencede erken.. 8 haftalığa kadar süre veriyo doktorlar.. biraz sabır gerektiren işler bunlar :)) zor biliyorum ama sabredip dua etmekten başka çare yok.. inanıyorum ki bebeğin seninle.. daha miniciktir annesi.. ondan görememişinizdir.. sağlıkla gebeliğini sürdürüp kucağına alırsın inş. :Saruboceq: rabbim benim gibi isteyenlere de tez zamanda nasip eder inş. :Saruboceq:

cnımm.. hiç korkma ve canını sıkma.. 2li ve 3 lü testleri riskli çıkıp da amniyosentez de sorun çıkmayan yada hepsi kötü çıkıp bebeğini ssağlıkla kucağına alan o kadar çok anne var ki.. bizim bi tanıdığın 2li,3lü,a.sntz.. hepsi kötü çıktı.. ama o kaderimde ne varsa o dedi ve doğurdu.. maşallah nurtopu gibi oğlu oldu.. büyüdü ve hiç bir sorunu yokk.. ama ben inanıyorum ki senin bebeğinde böyle düşünmeni sağlıcak bi durum olmıcak cnm.. bebeğini sağ salim,ayıpsız,kusursuz kucağına alıcaksın ve bu günleri bebeğin kucağında düşünüp gülüp geçiceksin cnım... rabbim yar ve yardımcın olsun :Saruboceq:

mehtapçım.. canmm inşallah hamilesindir..:dance: ama 2. çizgi silik de olsa çıktıysa tamamdır o iş.. seni ümitlendirmek istemem ama canmm.. 2. çizginin gölgesini gördüysen hamile olma ihtimalin çoook.. inşallah meleğin seninledir ve sağlıkla doğurur. gül kokusunu duyarsın cnm.. allah gönlüne göre versin... ama kesinleşince yaz biz de öğrenelim demi ama :teytey: darısı benim (tüm isteyenlerin) başına :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…