- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #9.521
arkadaşlar merhaba . bende iki aylık evliyim ve 4+4 günlük hamileydim. iki gün önce bebeğini kaybettim.
ama kürtaj olmadım.doktor gerek yok dedi. normal adet kanaması şeklinde düşürdüm bebeğimi. o kadar acı bir durummuş ki canından can kopması. Allah c.c bu acıyı kimseye yaşatmasın inşallah.
benim korunmam gerekir mi ? bir daha en erken ne zaman hamile kalabilirim((
slm kızlar,hepiniz iyisinizdir umarım.ben düne kadar bomba gibiydim,çok iyi hissediyodum kendimi.
geçen hafta 3lü testimi yaptırmıştım,sonuç çıktı.doktor dün yanına çağırdı.dovn sendromu değeri yüksek riskli çıkmış.1:109. hemen amniyosentez dedi,şok olduk eşimle.adanada olduğum için kendi doktorum değil bu doktor.ne yapacağımızı bilemedik.kendi doktorum istanbulda cumartesi dönüyorum evime.pazartesi için randevu aldım.kendi doktoruma çok güveniyorum o nerse yapıcam,amniyosentez derse çok korkmama rağmen yaptırıcam.
çok moralim bozuk dünden beri hep dua ediyorum rabbime bebeğimi sağlıklı bir şekilde kollarıma alayım bu sefer diye.
inşallah bebeğim sağlıklıdır,dua edin bana arkadaşlarım,çok korkuyorum..
bu arada nilayım doğum yapmış,maşallah onada efemizede.allahım analı babalı büyütsün bebeğimizi.
darısı hepimizin başına inşallah.o günleri görmek bizede nasib olur inşallah.nilaycım çok öpüyorum tatlım seni,tebrik ederim senide eşinide,efemizide kokla annesi benim yerimede..
kızlar selam
moralim çok bozuk
doktordan geldim
kese 10 mm gördüler ama bebegi göremediler
doktora göre 5 haftayı doldurmuşum
görünmemesi doğal dedi
ama her ihtimale karşı progestan kullanalım dedi
10 gün sonra gel dedi
karından ultrasonla baktı
vajinal bakmadı nedenini bilmiyorum
agrım yok lekelenmem yok
ama çok canım sıkıldı
normal mi bu haftada bebegimin görünmemesi?
çok korkuyorum
aglamaktan şişti gözlerim
kızlar selam
moralim çok bozuk
doktordan geldim
görünmemesi doğal dedi
10 gün sonra gel dedi
agrım yok lekelenmem yok
ama çok canım sıkıldı
çok korkuyorum
sevgili minik kelebek. seni çok ama çok iyi anlıyorum . bak şimdi sana ne anlatacağım. bu benim 3. gebeliğim. ilki dış gebelik kayıp, ikincisi 12. haftada kalp durması. yapılan testlerde 47 kromozom yani down sendromu bebek. ve şimdi tekrar hamileyim. stresimi tahmin edersin. dün değil evelsi gün ikiliye girdim , ense kalınlığı iyi geldi ama kan testini bekliyoruz ve drumun tek söylediği 16. hafta amniyosentez yapmak istediği (çünkü kötü bir geçmişim var)
drumun tek söylediği birşey var ikili ve üçlü testler sadece istatistiki testler . sonucları inanılmaz kötü çıkıp amniyoda hiçbirşey çıkmayan ve turp gibi bebekler doğuran nice anne var. ltf kendini harap edip bebeğini de üzme. inanıyorum ki hiçbirşey çıkmayacak. stres yapmamaya çalış ne olur. ikili sonucun nasıl gelmişti bu arada?
canım ne olur bak tekrar tekrar yazıyorum hiçbirşey çıkmayacak.
delfcim inşallah haftaya güzel sonucu alacaksın.test sonucun iyi çıkacak allahın izniyle.aklımıza kötü şeyler getirmemeliyiz,çok haklısın.
bebeğimizi kucağımıza aldığımızda tüm bunlar çooook gerilerde kalmış olacak ve bu günlerimizi konuşuyor olacağız.
öpüyorum seni arkadaşım...
herkezin kandili mübarek olsun
fikirevi korkma kesen görünmüş daha erken kalp atışları için
minik kelebek hiç korkma bizim komşunun 2li ve 3 lü testlerde down sendromu gözüktü amiyosentez de herşey temiz çıktı şimdi 9 aylık nur topu gibi bir kızı var
kızlarr bugün birbirimiz için dua edelim bebek isteyen tüm bayanlar için dua edelim hepinizi öpüyorums
inşallah canım. herşey güzel olacak. haberdar et beni olur mu? bende seni öpüyorum canıma.s.
yolk kesesini de görmedi sanırım
bir de vajinal bakmadı ona da deli oldum zaten
10 mm dedi sadece kese için
10 günden önce görünmez dedi
ultrasonda 2 tane ++ görüyorum üst üste o kadar ben keseyi bile göremiyorum
ya elimde deeğil
sürekli aglıyorum
Canım sen kadın doğum uzmanı mısın? Kağıda bakıp da teşhis koymaya çalışma ne olur. Doktor sana bir sorun var dedi mi? Kesenin şekli bozulmuş düşük tehliken var dedi mi? O görmesi gerekeni gördü demek ki. Gerek görseydi vaginal de bakardı merak etme.
Ağlayıp hormonlarının düzenini bozma lütfen. Bak sağlıklı gelişecek gebeliğine bile engel olursun. Lütfen tevekkül et. Dua et ama kendini harap etme. :teselli:
Melikecim ancak girdim nete, pek iyi değilim, p.tesi küretaj oldu ve artık gebe değilim, kan sulandırıcı iğne kullandığım için aşırı kanamam olmuş, kanamayı durdurmak için farklı ilaçlar kullanmak zorunda kalmışlar rahme kasılmasın diye, küretaj sonrası onun ağrısını çekiyorum, çok halsizim, tabsiyonum 8/5lerden yukarı çıkmıyor:gitme: Hayırlısı artık, şükrediyorum hayatta olduğum için, ufak görünen bir şey büyük çıkabiliyor, c.tesi tekrar doktroa gidicem kontrole ve tahlillerim var tekrar, bıktım desem bir şey değişir mi acaba? Sen neler yaptın, nasılsın canım? İçini kararttım di mi?pınarcım nerdesin canım benim neler yaptın merak ettim seni
kızlar selam
moralim çok bozuk
doktordan geldim
görünmemesi doğal dedi
10 gün sonra gel dedi
agrım yok lekelenmem yok
ama çok canım sıkıldı
çok korkuyorum
slm kızlar,hepiniz iyisinizdir umarım.ben düne kadar bomba gibiydim,çok iyi hissediyodum kendimi.
geçen hafta 3lü testimi yaptırmıştım,sonuç çıktı.doktor dün yanına çağırdı.dovn sendromu değeri yüksek riskli çıkmış.1:109. hemen amniyosentez dedi,şok olduk eşimle.adanada olduğum için kendi doktorum değil bu doktor.ne yapacağımızı bilemedik.kendi doktorum istanbulda cumartesi dönüyorum evime.pazartesi için randevu aldım.kendi doktoruma çok güveniyorum o nerse yapıcam,amniyosentez derse çok korkmama rağmen yaptırıcam.
çok moralim bozuk dünden beri hep dua ediyorum rabbime bebeğimi sağlıklı bir şekilde kollarıma alayım bu sefer diye.
inşallah bebeğim sağlıklıdır,dua edin bana arkadaşlarım,çok korkuyorum..
bu arada nilayım doğum yapmış,maşallah onada efemizede.allahım analı babalı büyütsün bebeğimizi.
darısı hepimizin başına inşallah.o günleri görmek bizede nasib olur inşallah.nilaycım çok öpüyorum tatlım seni,tebrik ederim senide eşinide,efemizide kokla annesi benim yerimede..
Melikecim ancak girdim nete, pek iyi değilim, p.tesi küretaj oldu ve artık gebe değilim, kan sulandırıcı iğne kullandığım için aşırı kanamam olmuş, kanamayı durdurmak için farklı ilaçlar kullanmak zorunda kalmışlar rahme kasılmasın diye, küretaj sonrası onun ağrısını çekiyorum, çok halsizim, tabsiyonum 8/5lerden yukarı çıkmıyor:gitme: Hayırlısı artık, şükrediyorum hayatta olduğum için, ufak görünen bir şey büyük çıkabiliyor, c.tesi tekrar doktroa gidicem kontrole ve tahlillerim var tekrar, bıktım desem bir şey değişir mi acaba? Sen neler yaptın, nasılsın canım? İçini kararttım di mi?
fikirevi canım boşuna kuruntu yapıyorsun, 5 haftalık bebek için değerlerin çok normal, ancak 6 haftadan sonra bebek oluşur içinde, bak benim 5 haftalıkken kese 4 mm idi ve gebelik yavaş geliştiği için 9 haftalıkken sonlandı, seninki normal seyrinde, boşuna moralini bozup bebeğini üzme canım, bu arada tebrikler inşallah herşey bu sefer yolunda gider tatlım.
Özlemcim canım arkadaşım sıkma canını, ikili ve 3lü testler istatistiki olduğu için çok anlam ifade etmiyor, benim doktorum hatta bu testlere hiç gerek yok direk amniyosentez yaparız demişti, gerçi benim fikrim onlarda ne çıkarsa çıksın gebeliğim gittiği yere kadar götürmek, ben bu şekilde düşünüyorum, sende de hiçbir şey çıkmayacak, sen gönlünü ferah tut, dualarım seninle canım.
Nilaycım oğlunu kucağına almışsın çok tebrik ederim, ne güzel bir duygudur kimbilir, darısı benim ve buradaki tüm arkadaşlarımın başına.
Fundacım canım beni hamiş listesinden çıkarır mısın? 22 haziran küretaj tarihim artık ne zaman regl olurum bilinmez, nasip.
Bu arada düşük yapıp aramıza katılan tüm arkadaşlarımıza çok geçmiş olsun, yeni hamilelerimize de hayırlı olsun diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?