- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #11.061
selam canım inan bi tek sen öyle değilsin bende öyleyim.dediğin gibi çok duymaya başladım hamilelik haberlerini ve benimde canım sıkılıyor..neden benim olmuyor da onların oluyor diyee((( inşallah en kısa zamanda bizlerde hamile kalırız
canım ben anlamadım şimdi,birinde 5+1 hamileyim diyosun,diğerinde benim neden olmuyo diyosun,şimdi sen hamile misin değil misin:79:
merhaba arkadaşlar ben 8 hafta 2 günlük gebeyim ama cuma günü boş gebelikten dolayı kürtaj olacam çok korkuyorum kürtaj olan arkadaşlar acı hissediyormusunuz
merhaba arkadaşlar ben 8 hafta 2 günlük gebeyim ama cuma günü boş gebelikten dolayı kürtaj olacam çok korkuyorum kürtaj olan arkadaşlar acı hissediyormusunuz
selam canım ben hamile değilim((( bi arkadaşımıza cevap yazmıştım..
genel aneztezi ile oldum ve uyandıktan sonra hiçbirşey hissetmedim karnımın boşluğundan başkabayılmam ile ayılmam arası toplamda 40 dk sürdü:97:
Slm kızlar
çok uzun süre takip etmeme karşın siteye yeni üye oldum.çoğu şeye burdan bakarak bilgi sahibi oldum.10 kasım 9 haftalık bebeğimin kalbi durdu.doktor 3 ay sonra tekrar hamile kalabilirsin dedi ama ben 5+1 haftalık hamileyim.1 aydan beri bütün tahlillerimi yaptırdım ama genetik tahlilinin sonucunu şubat ayında alıcam.tahliller çıkmadan hamile kaldım şimdi korkuyorum.ya bir şey olursa diye.allahım süpriz bir bebek verdi.sevinmelimiyim üzülmelimiyim şaşırdım kaldım.doktora yarın gidicem ve doktorumun şu an hamile olduğumdan haberi yok.nasıl bir yol izleyecek bilmiyorum.korkuyorum....[/Q
selam canımm ayy ne güzel bir haber sevin tabiki.. sonuçta tekrardan hamile aklabilmişsin. kötü düşünme sakınn.. inşallah bu sefer sonuna kadar gelebilceksin.. bende 8 haftalık ken düşük yaptım ama benim bebeğim gelişmediği için düşük oldu.. düşükten sonra bir adet kanamsı bekledim sonra çalışmalara başladım.. ama maalesef 2 ay oldu hala bir şey yokk. bak ne güzel hemen hamile kalabilmişsinnn sakın üzülme olurmu kötü hiç bir şey aklına getirme...
teşekkür ederim canım.benim düşükten önce de 7 aylık ölü doğum yaptım.2 hüsrandan sonra korkmamak elde değil.allahım bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.hamile kalmayı hiç düşünme allahım öyle süprizler veriyor ki.senin için dua edicem.
teşekkür ederim canım.benim düşükten önce de 7 aylık ölü doğum yaptım.2 hüsrandan sonra korkmamak elde değil.allahım bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.hamile kalmayı hiç düşünme allahım öyle süprizler veriyor ki.senin için dua edicem.
maalesef herşey bizler için canım(( düşünmeyim diyorum ama aklımda başka şey yok ki sürekli hesap yapıyorum sürekli bebek hayalleri kuruyorum. inşallah en kısa zamanda hepimiz bebek sahibi olabilirz. hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün güzel bebklerimiz olur inşallahhhh
boş gebelik olduğu kesinleştimi...çok teşekkür ederim dua edin bana
geçmiş olsun arkadaşım...teşekkür ederim canım.benim düşükten önce de 7 aylık ölü doğum yaptım.2 hüsrandan sonra korkmamak elde değil.allahım bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.hamile kalmayı hiç düşünme allahım öyle süprizler veriyor ki.senin için dua edicem.
maalesef herşey bizler için canım(( düşünmeyim diyorum ama aklımda başka şey yok ki sürekli hesap yapıyorum sürekli bebek hayalleri kuruyorum. inşallah en kısa zamanda hepimiz bebek sahibi olabilirz. hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün güzel bebklerimiz olur inşallahhhh
inşallah canım ya.ama sürekli düşünürsen olmaz zamana bırak bence allah vereceği günü bilir yüreğini rahat tut.
boş gebelik olduğu kesinleştimi...
geç döllenme falan olabilir...
bazı dr lar bu konunun üzerinde durmayıp hemen ümidi kesebiliyorlar...
son olarak yine muayene olmanızı öneririm eğer kesin sonuç elde ederseniz o zamna kürtaj olun...
allah yardımcınız olsun...
geçmiş olsun arkadaşım...
hamileliğinde hayırlı olsun....
rabbim sağlıcakla kucaklamak nasip etsin....
genetik testlerimi henüz almadık demişsin peki pıhtılaşma testlerini aldınızmı...
kalp durması olayı pıhtılaşma olunca sık görülüyor...
boş gebelik olduğu kesinleştimi...
geç döllenme falan olabilir...
bazı dr lar bu konunun üzerinde durmayıp hemen ümidi kesebiliyorlar...
son olarak yine muayene olmanızı öneririm eğer kesin sonuç elde ederseniz o zamna kürtaj olun...
allah yardımcınız olsun...
doktorumuz 1 hafta bekledi kesemdede gelişme yoktu yolk kesesini de göremedik dün kürtaj oldum bugün çok iyiyim Rabbim en kısa zaman da bizede bebek nasip eder inşallah
geçmiş olsun arkadaşım...doktorumuz 1 hafta bekledi kesemdede gelişme yoktu yolk kesesini de göremedik dün kürtaj oldum bugün çok iyiyim Rabbim en kısa zaman da bizede bebek nasip eder inşallah
anladım canım..kan pıhtılaşması için test sonucunu aldık.sonucu doktoruma gösterdim kan pıhtılaşması yok dedi.genetik testi şubat başında çıkacak.doktorum gayet olumlu konuştu.salı günü kalp atışına bakacaz.allahım yardım etsin.
Merhaba arkadaşlar
Ben de 4 aralıkta 2 aylık bebeğin kalbi durduğu için kürtaj oldum.Ama doktor anormallik vardı zaten dedi.Eşimdeki varikosele bağladı.Bir kez adet gördüm (kürtajdan 32 gün sonra )Bu ay korunmadık adetim şubatın başında olacak.Ama bi süredir sol kasığımda ağrı var ayrıca nefes darlığı.Sizde de kürtajdan sonra oldu mu bunlar? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?