- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #11.101
Merhabalar, ben de yeni katıldım aranıza. Geçtiğimiz hafta içinde düşürdüm ikinci bebeğimi. İlki 9 haftalıktı kalbi durmuş, şimdiki ise daha kesesini bile geliştiremedi. 7 haftalık olmalıydı 5 gibi kaldı. 4 ay bekledim ikisinin arasında ama yine de olmadı. Gebelik kesesi iyi gelişmedi ve embriyoyu bile tam göremedi doktorum. Ben de yaşadım ikinci kez ne olacak korkusunu ve ecele bir faydası olmadı ne yazıkki. Şimdi üçüncü için ne yapmalıyım bilemiyorum. Geçtiğimiz 3 hafta boyunca bu sitede sizleri okudum, bir parça umut aradım. Ama kaybettim, umarım Allah hayırlısı ile bana bir çocuk verir. Şimdiki korkum da bu acaba benim hiç çocuğum olamayacak mı?
Merhabalar, ben de yeni katıldım aranıza. Geçtiğimiz hafta içinde düşürdüm ikinci bebeğimi. İlki 9 haftalıktı kalbi durmuş, şimdiki ise daha kesesini bile geliştiremedi. 7 haftalık olmalıydı 5 gibi kaldı. 4 ay bekledim ikisinin arasında ama yine de olmadı. Gebelik kesesi iyi gelişmedi ve embriyoyu bile tam göremedi doktorum. Ben de yaşadım ikinci kez ne olacak korkusunu ve ecele bir faydası olmadı ne yazıkki. Şimdi üçüncü için ne yapmalıyım bilemiyorum. Geçtiğimiz 3 hafta boyunca bu sitede sizleri okudum, bir parça umut aradım. Ama kaybettim, umarım Allah hayırlısı ile bana bir çocuk verir. Şimdiki korkum da bu acaba benim hiç çocuğum olamayacak mı?
bende 27 ekimde jaybettim bebeğimi hayatımın en kötü günlerini geçirdim bu acı hiç geçmeyecek sandım ki geçmiyrmuşta zaten tamam hafifliyor ama o bebişin acısı hep içimi acıtıyor. 8 hatalık bebeğimin kalbi durmuştu kürtaj ldum snra mikrop kaptım çok kötü günlerdi aralıkta denedik olmadı tekrar dünyam yıkıldı bakalım bu ay ne olacak biliyrum rabbim herşeyin en iyisini bilir ama her namazda tek duam isteyen herkese ve bana da hayırlı bir bebiş inşallah hepimiz en kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz
hepsi geçecek umudunuzu yitirmeyin ben 7 aylık ölü doğum 9 haftalık düşük şimdi de 6 haftalık hamileyim umudum hiç bitmedi bitmeyecek.her şeyde hayır vardır..
Merhabalar, ben de yeni katıldım aranıza. Geçtiğimiz hafta içinde düşürdüm ikinci bebeğimi. İlki 9 haftalıktı kalbi durmuş, şimdiki ise daha kesesini bile geliştiremedi. 7 haftalık olmalıydı 5 gibi kaldı. 4 ay bekledim ikisinin arasında ama yine de olmadı. Gebelik kesesi iyi gelişmedi ve embriyoyu bile tam göremedi doktorum. Ben de yaşadım ikinci kez ne olacak korkusunu ve ecele bir faydası olmadı ne yazıkki. Şimdi üçüncü için ne yapmalıyım bilemiyorum. Geçtiğimiz 3 hafta boyunca bu sitede sizleri okudum, bir parça umut aradım. Ama kaybettim, umarım Allah hayırlısı ile bana bir çocuk verir. Şimdiki korkum da bu acaba benim hiç çocuğum olamayacak mı?[/QUO
çok geçmi olsun. inşallah en kısa zamanda sağlıkla bebeğine kavuşursun benimde başımdan geçti şimdide hamile kalamıyorum sanırım ilk ay olmadı bakalım bu ay ne olacak ve seninde yazdığın gibi insanın içini bir korku kaplıyor acaba olmayak mı diye tekrar düşecek mi diye Allah hepimize sabır ve hayırlı evlatlar nasip etsin
hepsi geçecek umudunuzu yitirmeyin ben 7 aylık ölü doğum 9 haftalık düşük şimdi de 6 haftalık hamileyim umudum hiç bitmedi bitmeyecek.her şeyde hayır vardır..
hepimiz için dua edeceğim lütfen kimse umudunu kaybetmesin ALLAHA sıgınalım.
merhabalar arkadaşlar. yazılarınızı takip ediyorum. ama yazmak bu güne kısmet oldu. bende sizler gibi düşük yaşayanlardanım. üç kez yaşadım hem de. sonuncuyu 6 ekimde kaybettim. ikinci düşükten sonra yaptıdığım test sonucunda trombofoli yani kan pıhtılaşması çıktı. Allah hepimize bu acıları unutturacak sağlıklı bebekler nasip etsin.
bende sizinle aynı acıları yaşadım.dilerim bi daha aynı acıları yaşamayız.benimde 5 hafalık bir düşüğüm var.sonrasında da ikiz bebklerimi kaybettim.doğumda.8 aylıkken oldu doğum
dün bebeğimi kaybettim , su anda inanlımaz çok kanamam var su gibi normalmi
ayy canımm allah sabır versinn inşallah bundan sonra herşey çok güzel olurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?