Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

slm arkadaşlar bende dün dün bebeğimi kaybettim.7. haftadaydık.bende aranıza katıldım.2. hamileliğimdi.şu anda hala devam ediyor kanama ve ben kendiliğinden temizlensin istiyorum.dün akşam beta hcg 5000 lerdeydi sabah 3000 lere düşmüştü sizce napayım bekleyeyim mi yoksa kürtaj olayımmı ne dersiniz

merhaba çok geçmiş olsun canım.bende aralıkta ilk hamileliğimdi ilk bebeğimi 15 haftalıkken düşürdüm.kanamam çoktu her ay vardı progestan kullanıyordum derken 4 ay sonunda iice arttı ve bebeğim düştü maalesef çok aci bişey insan hayata küsüyor .doktor 3 ay bekle dedi şimdi korunmuyorum 2 aydır ama halan olan bişey yok stres yapmaya başladım.bence hemen hamile kalma ben çok araştırdım tüm doktorlar rahimin iice dinlenmesi için en az 3 ay diyor.daha sağlıklı bir bebk olurmuş.allah inşallah hepimize tekrar bir bebk verir

maalesef bende bu gruptayım, kasımda düşük yaptım, 3ay bekledim şimdi 2 aydır deniyorum henüz birşey yok. geçen ay düşünüp durdum acaba hamilemiyim diye, adetim 11 gün gecikti, umutlandık, test felan yaptırdık ama negatif çıktı. sonunda adet oldum zaten. bu ay hiç düşünmedim olursa olur dedim, test yapmaya bile kalmadan adetim 4 gün önce oldu. sanırım psikolojik olarak geciktiriyorum ben. kısmet artık bir sonraki ay, beklemeye devam, hayırlısı inşallah...

Ben yavrumu 5.5 aylik hamileyken kaybettim tam 8ay oldu kaybedeli 4.5 yasinda bir oglum var cok sukur ve kardes istiyor ama esim yanasmiyor ben cok uzuluyorum agustosta 35 olacam yasim gidiyor ama esim surekli bahanele uretiyor eger hamile kalirsam rahim agzina dikis atilacak 3.ayda ve yatacam butun zorluklara ragmen ben istiyOrum esim istemiyor kilolarini ver dedi verdim bugun ogluma dediki bir kardesin Olsa onunla Oynardin ben dedim Olur yine esim gec Onu dedi dedİm kilOlarİmi da verdim. Sen yine sisersin iki sene bu kiloda kal gorelİm dedi mOralim bozuldu ben cokuzuluyorum boyle deyİnce zamansa zamanda verdim ona oldu sekiz ay nasil ikna edecem kocami bilmiyorum cok uzuluyorum bu duruma

selam arkadaşlar bena ranızda yeni sayılırım aranızda rahim sarklıklığından düşük yapan varmı ve kaçıncı haftada yaptı okuduğum forumlara göre bebler 26. haftada aşağı inermiş ben 22 haftalık hamileyim ve rahim aşağıda dedi doktorum acaba 26. haftada benim bebeğim dahamı aşağı iner yoksa zaten aşağıda olduğu için aynı kalırmı benimle aynı durumda olanlar varsa cevap yazarsa çok sevinirim

canim cok zor ama bence bekle. en azindan hemen ertesi ay hamile kalma. bende kasimda kurtaj oldum 8. haftadaydi bebegim kalbi durdu
cok uzuldum am elden ne gelir yasasaydi 2 ay sonra dogumum olucakti
dun adetim gecince test yaptim pozitif cikti cok sevindim elbet ama bir taraftan kaygilarim son noktada inanki bunuda kaybedecekisim gibi geliyor . progestan igne vurulmustum diger bebegimde ama yine olmadi
simdide surekli leke ariyorum camasirimda.
canim sen kocani ikna edemiyorsan o bilmeden korunma belki cok etik degil ama onun pasa gonlu isteyecek diye bebeksizmi kalicaksin
zaten de hemen olucak, olunca dogucak diye birseyde yok gecen yil 2 bebegimi kaybettim maalesef
felegim sasmis durumda esimle cok zor 1 yil gecirdik ikna ettim ama cok zorlandim ikna olmasada ben zaten korunmayacaktim.benim yasim 29 simdi yine hamileyim. karnimdakine Allah uzun omur nasip eder insallah o dogunca olucam 30
bir kizim var 3 yasinda onun yaniz kalmasini hic istemiyorum

canim iki dusuk arka arkaya mi oldu? bi yerde calisiyo musun, cok mu hareket ettin de bi sorun oldu caba? bolbol dinlen bu gebeliginde....

düşük yapalı aralıkta idi mayısa gireceğiz ama hala hamile değilim.artık içime hiç olmayacak gibi geliyor ..hamile kalmak için en iyi yöntem nedir kızlar bildiğiniz uyguladığınız bir kür yada başka bişey varmı .geçenlerde bir arkadaşım 2 güne bir ilşkiye gir dedi buda etkiliyormuş

canim iki dusuk arka arkaya mi oldu? bi yerde calisiyo musun, cok mu hareket ettin de bi sorun oldu caba? bolbol dinlen bu gebeliginde....
canim ik gebeligimde spiralle vardi dr alinmasi gerekir dedi ona gore bizde aldirmya karar verdik.cok zor bir karardi
2. bebegiminle arasinda 6 ay vardi tam tesellime kavusuyorum derken bu seferde kalbi durdu kasim sonu kurtaj oldum tekrar
dr 3 ay beklme suresi verdi bizim 4 ay oldu.ins sonu guzel biter

bal corek otu tarcin karisimi varmis ben onu denicektim bu ay olmasa onu deneyebilirsin
birde cok zor ama stres yapmamaya calis. yumurtlamanida akintinin seklinden anlayabilirsin.
ama yinede herihtimale karsi 2 gunde 1 kez yada 3 iliskin olsun cunku spermler 3-5 gun yasayabilirmis
yumurtan catladiginda icerde surekli sperm olsun yani. ins bu ay tutar canim

Bugün seni yarın bebeğini döver bu adam kesinlikle ayrıl bebek falanda düşünme Allah gönlüne göre verir ilerde gene olur ama bu kocayla değil tatlım

Bende oglumun yalniz kalmasini hic istemiyorum
Bu ay reglim 4 gun gecikti esime dedim gunum gecti durdu durdu hamilemisin yoksa dedi eger oyle ise aldirirsin dedi dedim nedenmis o ben korkarim allahin verdigi cana kiyamam dedi daha hazir degilim dedim anlamadm sen neye hazir degilsin 9 ay tasiyacak ben dogum sancisi cekecek ben birşey diyemedi

İkna etmesi zor olacak kocami yada zor kullanacam herhalde spiral takdirdik korunma diyecem yada kondmlari igne ile deleçem

merhaba bende 10 gün önce 14 haftalık bebeğimi aldırmak zorunda kaldım. kistik hidroma ve ödem oluşmuş dediler. bilgisi olan var mı

merhaba bende 10 gün önce 14 haftalık bebeğimi aldırmak zorunda kaldım. kistik hidroma ve ödem oluşmuş dediler. bilgisi olan var mı

Canim basin sagolsun rabbim tez zamanda bebisinin kardesini gobisine kondursn
Kizlarya kocam diyorki sen yatacan hamilelikte yatalak olacan zor olur oyle (rahim agzi yetmezligi var ucuncu ayimda dikis atilacak yatacam surekli tabi hamile kalirsam)onun icin bosver cocuk isini diyor o boyle deyince moralim cooook bozuluyor en oglum kardessiz birakmak istemiyorum yaaaa

kızlar merhaba.hemize geçmişler olsun ne denilebilirki.hepimizin acısı ortak.bende anneler gününde kaybettim bebeğimi acım taze.8 haftalıkken düşük yaptım ve kürtaj oldum.benimde doktorum 3 ay bekle dedi.sizlerin fikirleriniz nedir beklemeli miyim sizcede?

arkadaslar lütfen yardımcı olurmusunuz..ben gecen ay 23 nisanda kimyasal düsük yasadım.çok kötüydü doktorum bu normal bir düşük korunmanıza gerek yok demişti.bizde korunmadık.adetim gecikti.bende acaba düşükten dolayı adet düzensizliliğimi yoksa gebelik olabilirmi bilemedim.ama az önce dayanamayıp gebelik testi aldım.ikinci çizgi silikte olsa rahat görülüyor.böyle bisey yasayanlar varsa lütfen yardımcı olurmusunuz..

bende 10 gün önce 3. bebeğimi 6 haftalıkken düşürdüm( cok zor cok 1. si 4 aylıktı.. 2. si ve 3. sü 6 7 hafta arası.. 2 düşükten sonra gidipte araştırmadım doktor gerek yok 2 düşükle arastırmayalım demişti keşke gitseymişim.. ne kadar zor bişi.. kızlar son düşüğümü ben evde düşürdüm sancıyı evde cektim kurtaj olmamak için... kendim düşürdüğüm için parçaları gördüm tabi... 2 tane elimin yarısı büyüklüğünde düştü.. ama kızlar ikiside aynıydı şekilleri büyüklükleri herşeyiyile ikiz gibiydiler.. sizce ne olabilirki? ben diğeri eşidir dedim ama annemde 6 haftalık bebekte eş olmaz bende cok düşük yaptım zamanında sadce 1 parca düşürürdüm dedi...ikiside tıpkısı olduğu için kafam karıştı... şimdi dieceksiniz düşmüş artık ikizmi değilmi napacan filan diye ama... eğer ikizse düşmesi normal diye teselli bulucam ( ikiz gebelikte düşük riski çok olurya o yüzden ( birde ben gün aşırı kan tahlili yaptırıodum doktorum istiodu.en son 3000 deyken 3 gün sonra 16000 olmuştu.. çok fazla artmıştı.. bu arada ben o parçaları aldım tabi acile gittim.. aldılar patolojiye gitti sonucu almama 1 hafta falan kaldı... orda belli olur sanırım.. bu konuda bi bilgisi olan varmı kızlar... ayrıca düşük yapanlara sabır ve tez zamanda tekrar sağlıklı gebelikler diliyorum( hepimize geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın aminnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…