Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

ewpatçım üzüldüm canım ailenle görüşmemene, belki özeldir belki çok haklı gerekçelerin vardır ama içim rahat etmedi söylemeden geçemedim en azından annenle irtibat kurabilsen, hani sonra keşke dememek için ilk adımı atsan olmaz mı
neyse canım etkilendim işte...

evet cnm biraz eskiye dayanan bi hikayem var, belki bunu söylemek ne kadar doğru bilmem ama, eşim bnm cnm eşim iyiki var kimsenin yokluğunu aratmıyor,keşke dediğin gibi ilk adım ama biz onu geçeli çok oldu cnm.....ben alıştım desmde yalan olur bende çok isterdim en zor zamanımda yanlarımda olmalarını ama yoklar......herkezin ailesi aynı deil.....

geçmiş olsun cnm,evet doğru ilk zamanlar brz tuhaf oluyo yani acısı sonradan çıkıyo ve unutulmuyor,bende kimyasal yaşadım kendisi düştü.bencede ilk adetin geçmeli aynı korkular bende ve burdaki bütün arkadaşlarda vaar cnm....

Anammm ne guzel haber cok sukur geldi seninkiler
Sen kafana cok taktin bu adeti bide doktorda korkutmus seni ister istemez insan takiyor kafasina. Haydi bakalim vitaminlere basla doktora gorun sonra baslasin calismalar Allahim artik bizlere yakin zamanda saglikli tombis, al yanakli bebislerimizi nasip etsin

amin kuşum valla sabah uyandığımda manzarayı görünce bende yaptım kız kafama takmayımda napayım çılgın doktor bana birdaha çocuğun olmaya bilir adet görmeye bilirsin dedi nerden geldiğimi bilemedim ama yaparız allahın izniyle bidaha opbaaaaa gangnam style kız ben bide kuduramadım ya 2 aydır ondan oldu ben coşmadan işlerim doğru gitmez enerji lağzım bana coşmak lazım en çılgınından kız şaka maka iyi tırstım

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun zeynep başınız sağolsun
ben de 2 düşük yaptım seni anlıyorum topikteki bütün kızlar gibi
tekrar kontole gitmene gerek yok zaten rahim iyi durumda demiş doktorun.
adet olduktan sonra dene inşallah bu defa annelik kısmet olur
anlamı var canım çok kafana takyosun ondan o rüyaları görüyosun.
ben de her gece sayfalarca tahlil yaptırıyorum
içini ferah tutmaya çalış
çok geçmiş olsun arkadaşım senin de tekrarlayan gebelik kaybın varsa nedenini araştır bence
tekrarlayan erken gebelik kayıpları en büyük ihtimalle pıhtılaşma deniyor
ileri vakitlerde bebek ölümlerine yol açan birşey allah korusun
araştırma hastaneleri ücretsiz yapıyorlarmış testleri
sen şu kutunu boşaltttttttt mesajları stok mu yapıyon yavruş yazamıyom yawwwwwww
tamam be yaaa boşaltıyoz he dolduruyon hem temizlemiyon
senden ötürü
asenacım şimdi çaktım olayı sen yazınca evet devlet ne için var anlamış da değilim
ben özelde yaptırdım
ssk ya gidemiyorum özel sigorta olduğu için özel karşılıyo testlerimi
3000 tl falan tuttu şimdilik 500 e yakın ödedik
genetik testi verirse de meblağ yükselecek tabi
allah kolaylık versin maddi manevi zor bi süreçteyiz
kizlar konu disi yaziyorum kusura bakmayin
kelebegim msj kutun dolu

siliyom yawru

minik kelebek , çok takıyorum belki farkında olmadan..dün gece saatlerce ağladım... yeni bir bebek iyi mi gelir acaba?

minik kelebek , çok takıyorum belki farkında olmadan..dün gece saatlerce ağladım... yeni bir bebek iyi mi gelir acaba?

Ağlama o kadar canım yıpratma kendini,hayırlısı böyleymiş demek ki.Bak ben 2. defa aynı şeyleri yaşadım şimdi yaşadığım korkuları anlatamam sana.
Ama ağlamak üzülmekle geri gelmiyo anladım.Heralde artık bu yüzden uyuştum sanırım,tepkisiz kalıyorum.Üzgünüm ama hayırlısı deyip geçiyorum.
Bu üzüntüye tek çare de yeni bir bebek dediğin gibi.
Ben şu an korunuyorum o yüzden o heyecanı hissedemiyorum.Araştırmalar bitene kadar da korunucam.
Ama bir sonraki hamilelik kısmet olursa daha az heyecanlı ve daha fazla korkulu olacak benim için

eşimle haziranda biraraya geleceğiz herkes o zamndan sonra düşün diyor.mantıklı geldi erteledim yine bebişi ailem kalabalık zaten e yolculuk da yapıyorum eşimle buluşmak için...sanırım bekelmek en mantıklısı şimdilik...

verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim canım, ben de ararştırılması gerektiğini düşünüyorum, sonuçta 2 kimyasal gebelik ve 1 düşük var ortada...İlla 2. düşüğü beklemek ve eğer bir sorun varsa onu da kaybetmenin hem fiziksel hem de psikolojik acısına katlanmak mantıksız.Dediğin gibi tahlil yaptırmak için uğraşacağım...Çok saol canım

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım :) Bende geçtimiz temmuz ayında gebe olduğumu öğrendim ve bir hafta sonra hafif bir lekem geldi ve düşük meydana ulaştı benim gebeliğime dış gebelik dediler ama dış gebelikle ilgisi yokmuş kürtaja alcaklardı ama başka bir doktora gittim o dış gebelikle bir ilgisi olmadığını ve gebeliğin gelişmediği için düşük oluştuğunu syledi beta hcg 1 hafta içinde normal seviyede sıfırlandı düşükden sonra ve tekarardan Rabbimin izniyle hamile kalmak istiyorum ama bu sefer bir korku ve heyecan var tabi ilki giibi olcak die korkuyorum ama bol bol da dua ediyorum doktorumla görüştüm folik asit ve coraspirin 100 mg verdi ve kullanmaya başladım inşlh Allahım bir evlat sevgisini bizede tadırırr:)))

benim ailem manen yakinda ama uzagimdalar mesafe olarak,Amerika'da yasiyorum esimle ben annem de gelemedi maddi sebeplerden yanima. Dusugum ve kurtajim Turkiye'de tatildeyken oldu. ondan seni az cok anlayabiliyorum,insan destek ariyor bu gibi durumlarda,anlayis bekliyor. bak goreceksin,insallah saglikli hamilelikler yasayacagiz,dogum olacak ve yazdiklarimiza tebessumle bakacagiz.elham yapman da normal cok uzuldugun bir olay yasamissin,ben de dusunuyorum arada,ya gtene hamile kaldigimda ayni seyi yasarsam diye,ama herkesle risk oranimiz ayni su anda, o yuzden insallah guzel olacak her sey. pozitif enerji ^^

canım kendini ne zaman iyi hissedersen o zaman düşün kiii zaten öncesinde de istesen kısmet değilse olmuyor işte
herşeyin zamanı var,bekliyoruz
hayırlısı olsun
merhaba,çok geçmiş olsun.inşallah bu defa hepimiz coraspinlerin faydasını görürüz
eee daha daha nasilsiniz bacilarrrr

iyiyiz şekerim ben beklemedeyim heralde ki daha 2 ay bekleyecem gibi duruyo
sen nasılsın
gözlerin için ne zaman gidecektin?

sali amaliyat gunum bide adet gunum bakalim 13.15 de amalyiata giricem hakkimizda hayirli bir zanamda gelsin bebeler
nsbhr dan haber yok ya ne yapti onu merak ettim bnde

kızlar bugün bir arkadaşın daha düşük yaptığı haberini aldım beraber evlendiğimiz 3 arkadaşım da düşük yaptı.bu neden oluyor acaba yaa insan korkuyor artık

Herkese merhabalar...Hamilelik sevinci kursağında kalmış ve bebeğini kaybetmiş tüm arkadaşlarım geçmiş olsun,Allah tez zamanda sağlıklısını ve bebeklerini hayırlısıyla kucaklarına almalarını nasip etsin inşallah.Yıllardır bu siteyi takip ederim ama kolay kolay yazmam.Sadece yazılanları okumakla yetinirdim normalde ama 6 haftalık gebeliğim sona erdi benim de geçen hafta.Ama kanamam dün başladı daha.Önce dış gebelik dediler ama kendi doktorum kimyasal gebelik gibi bi isim söyledi.Ağrısız sancısız atlattım çok şükür ama şimdi de bir dahakinin derdine düştüm.Ya tekrar beklemek zorunda kalırsa aylarca,ya tekrar düşük yaparsam diye.Bu gebelik için de zaten 1.5 yıl beklemiştik ve aşılama yoluyla olmuştu ama o da çok sürmedi işte Acaba bi süre korunsam mı yoksa zaten kesem bile oluşmamış olduğu için hiç düşükten saymasam mı karar veremedim.3-6 ay korunmaktan bahsediyolar ve bu süreyi beklemek istemiyorum açıkcası.Zaten fazlasıyla zaman kaybettik diye üzülüyorum bi de onca ayı boş boş nasıl geçirip bekleyebilirim ki Bana bi akıl verirseniz sevinirim arkadaşlar..

öncelikle geçmiş olsun arkadaşım...sende biz gibi düşük yaşayanlardansın bi şekilde...
benim şahsi fikrim şu : eğer çocuk çok istiyorsanız ve olsun diyorsanız beklemeyin..normal düşüklerde bile 1 aydan sonra denemelere başlanıyo tekrar yani..ben olsam beklemem boşuna..ama bu sürede de düşüğe sebep ne?ya da kimyasal gebelikse sebep ne? gibi şeyleri güvenilir bi doktor ile araştırmak ona göre tedavi veya ilaç uygulamasınada başlamak lazım bi yandan..çünkü ilk gebelikte aşılamayla oldu diyosun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…