Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

belki iyice emin olmak için gel bakayım demiştir benimki hiç öyle bişe demedi 40. güne kadar bekle gelir ozamana kadar demişti bende çok telaşla sabırsızlıkla bekledim.. benimde adetlerim düzenszdi 35 40 45 günü buluyordu ama belki normal gelir hormonlar değişiyyormuşya kaç gün oldu senin kanaman oldumu kürtaj sonrası canım

Canım benim 31 mart gecesi düşük başladı 1 nisan da da kürtaj oldum. 7-8 gün biraz kanamam oldu.

cnm çiğ böreğin özelliği öle oluyo,hamuru çok ince içi biraz sulu oluyo,bnde ilk yediğim zmn banada sulu gelmişti ama lezzetli oluyo

cnm ben en son mart17 de adet oldum,bugunle birlikte 4 gün gecikti,düşükten sonra gayette düzenli olmaya başladı neyse adetim bi gün geçince öğle idrarımla test yaptım ilk tek çizgi belirdi sonra pozitifin olduğu yerde dağınık çizgiler belirdi anlamadım attım ztn neyse bu sabah 7 gibi ilk idrarımda yaptım uykulu uykulu tek çizgi çıktı hemen baktım sonrasında diğer çizgi oluşmadı bnmde umudum yoktu 1 dk bile beklemedim,tekrar uyudum öğlen bi teste bakıyım dedim aaa tek çizgi aynen duruyo yanda yamuk açık bi çizgi şimdi baktım çizgi düzelmiş,eczaneye sordum bu niye böle olur diye yüzde 70 gebelik var dedi bazen saklarmış kendini,ne biliyim cnm tekrar test aldım ne zmn yapsam şu derdime bi çare ne olabilir sence?

kızzz ewpat hamilemisin sennn inşallahhh öyledirde devamı gelirrr bii kan testi yaptırsana valla meraktan çatlarım

Son düzenleme:
kızlar bişey soracağım incir kürü uygulayanlara şimdi adetimin 2. günü ben bugün mü başlayacam yoksa 3. günümüydü kafam karıştı

gecmis olsun canim. ben de ilk kaybimi maalesef oyle yasadim yani dusuk gerceklesmedi, rutin muayenede 11 haftalik sandigim bebek 7+6 da kalmis cikmisti. simdi gene hamileyim ve maalesef cok korkuyorum ayni seyi yasamaktan ama anne olmak istedigimden de korkunun ecele faydasi yok diyerekten hemen calismalara baslamistim. insallah hepimiz saglikla hayirlisiyla bebeklerimize kavusuruz.

ben 35. gun oldum regl

kiz hemen gitsene kan testine ::)))

kızzz ewpat hamilemisin sennn inşallahhh öyledirde devamı gelirrr bii kan testi yaptırsana valla meraktan çatlarım

cnm bnde kaç gündür çatlıyom ama merak çokta işe yaramıyo bugun bi test aldım yine 2 gün beklicem bklım nolcak sonra direk dr a gidiyim diyom

cnm çok geçmiş olsun,hoşgeldin aramıza,evet düşükten sonra hepimiz hemencik bebek olsun istiyoz,bnde aynı düşünceleri yaşadım korunmadık bile,tekrar düşük yapmak hepimizin korkusu cnm...

ben biliyordum

baska ne yaptiracaksin canim baska test yaptiracak misin?

Cnm
Bende de perde varmis rahimde vajinal ultrasonda görüldü
Rahim filmi cekilmesi önerildi
3 düsük ondan kaynakli olabilirmis
Ayriyeten kan pihtilasmasina bakilacak
6 haftadan sonra yapilacak
Sen ve esin saglikli sonucta saglikli cocuk
Dunyaya getirmissin dedi dr
Neyseki caresi var cok sukur

canim senin anlattigin buharlasma cizgisine benziyor, bazen olusabiliyor uzun sure gectikten sonra, genellikle renksiz olur o cizgi...insallah hamilesindir...

canim bu perde olayini ben burda duydum ve cok kisiden duydum. hepsi saglikli hamile kalmis cok sukur. doktorun dedigi gibi sizler sagliklisiniz,evladin saglikli. rahim filminden sonra hamile kalan cok oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…