- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #14.401
3 dusugum var cnm sonuncu 2 hafta once kurtajla alindi
Bisey cikmadi sonuclar temizdi
Rahim filmi cekilecek onu bekliyorum
Buyuk ihtimal yapisiklik var
Rahimde Perde var o kesin ultrasonda gotuldu
Gecmis olsun crktirmefi isrn sayet tavsiye ederim
afyocum hatirladim seni canim.[/QUOT
malesef kötü hatırlıyoruz .
iyi de hatirlayacagimiz zaman gelir elbet. deme oyle.
Yahu sen gel sohbet edelim sonra gozumuz yollarda kaliyorAllah hepimize gonlumuze gore versin canim
evet canım 2 farklı markanın 3 gebelik testi 2 çizik çıktı
hatta kesmedi ovulasyon testi yaptımo da ilk çizgi kadar olmasa da koyu çıktı
bu akşam kan vericem iş dönüşü :18:
pozitifse iğnelerimi almam lazım hemen
kız ben kaç aydır burdayım :111:
son düşükten 5 ay geçti ben 1 senedir bu topikteyim sağolsun kızlar beni de böğürlerine bastılar
neslee seni seviyorum arkadaşım :) 4. Bebegımıde kaybedıp kafayı sıyırdıktan sonra üşütük üşütük gezerkenhakikaten börünüze bastınız artık tek dilegim kelebişle birer bebek dogurup normal olmak
evet canım 2 farklı markanın 3 gebelik testi 2 çizik çıktı
hatta kesmedi ovulasyon testi yaptımo da ilk çizgi kadar olmasa da koyu çıktı
bu akşam kan vericem iş dönüşü :18:
pozitifse iğnelerimi almam lazım hemen
kız ben kaç aydır burdayım :111:
son düşükten 5 ay geçti ben 1 senedir bu topikteyim sağolsun kızlar beni de böğürlerine bastılar
canimmm ben de seni-sizleri seviyorumm daha Turkiye'deki arkadaslarim hamileligimi bile bilmiyor sizle paylasiyorum herseyimi. insallah Kelebek guzel haberlerle donecek kandan sonra da sirayla sizler hamile kalacaksiniz ve insallah sirayla saglikli saglikli doguracagiz insallahhh. benim kuzenimin esi de sebepsiz 3 dusuk yapti 4. de dunya guzeli bir kiz dogurdu hic bir zaman umit kesilmez.
Cnm 6 hfta dolmasi lazim 15 mayis falan onu bekliyorumgurbetgüzelim ne zaman çekilcek filmin?
yeni gelen arkadaşlar çok geçmiş olsun allah sabır versin, allahım bir dahakini sağsağlim sağlıkla kucağınıza almayı nasibetsin
ne diyosuuunnn hem de Avustralyavay bee şuan bi kez daha anladım bu kknın güzelliğini
insan dünyanın öbür ucunda kendiyle aynı zamanlarda aynı sıkıntıları yaşamış insanlarla dertleşebiliyor çok güzel yaa
aynen canım taktıkça zorlaşıyor sanki, hayırlısı olsun... kırmızılar geldi mi?
yavru kuşş ne diyosun çok sevindim hadi inşallah akşam güzel haberler verirsin
çok sevindim valla başlıyomuyuz akşam halaya :118:
Cnm 3. Duskten sonrami meydana ciki kan pihtilasmasibende kan pıhtılaşması var ama başka şeylerde olabilir film fln çöektirmedim
Heeeee olurrr cnm be gerekli testler yapildmi bende delu gibi ortaliklardayim biran once baslasak islemlere be yawwneslee seni seviyorum arkadaşım :) 4. Bebegımıde kaybedıp kafayı sıyırdıktan sonra üşütük üşütük gezerkenhakikaten börünüze bastınız artık tek dilegim kelebişle birer bebek dogurup normal olmak
aşkolsun canım ya yazıcam tabiki,varsa başka bi sorun her zaman cevaplarımminikkelebek,
canım taptaze anne olmuşken birde belirtileri yaz diyorum ya sana, yoruyorum seni ama napim tatlım,
işte biliyorsun en son sıcak belirtiler sende :))
neşen ve mutluluğun daim olsun, doktordan dönünce yaz durumları bizede, hadi Allah kolaylık versin, işin rast gitsin canım benim.
doğurmakla normal olunmuyo kaç kere sölücem sana normallik insanın özünde vardır bizde o yokneslee seni seviyorum arkadaşım :) 4. Bebegımıde kaybedıp kafayı sıyırdıktan sonra üşütük üşütük gezerkenhakikaten börünüze bastınız artık tek dilegim kelebişle birer bebek dogurup normal olmak
yihuuuuuuuuuu ay cok merak ettim kan sonucunu da Allah tamamina erdirsin insalllahhh :))))
canım kan sonucu muhtemelen çıktı ama ben alamıyorum.bana bi yardım eden olsa da baksak yaw :111:canimmm ben de seni-sizleri seviyorumm daha Turkiye'deki arkadaslarim hamileligimi bile bilmiyor sizle paylasiyorum herseyimi. insallah Kelebek guzel haberlerle donecek kandan sonra da sirayla sizler hamile kalacaksiniz ve insallah sirayla saglikli saglikli doguracagiz insallahhh. benim kuzenimin esi de sebepsiz 3 dusuk yapti 4. de dunya guzeli bir kiz dogurdu hic bir zaman umit kesilmez.
kocana da bundan bahsetme adam seni başkasıyla evlendirdim sanacakallah için hepiniz öylesiniz hele sen kocamın yoklugunu sayende unuttumay valla ben gulmekten çatlayıp ölcem
sağol kuzum ya ağlamak yok ağlamak yokcanim minikkelebekk gozun aydin ne kadar mutlu oldum anlatamam girmiyordum bikacgundur bi bakayim dedim veeee mutlu haber cok motive oldum suan yilin ilk annesi oluyorsun arkandan gelecegizz hepimiz insallah rabbim bukez kucagina almayi nasip etsin insallah
sanki kendim hamile oldugumu ogrenmis gibi sevindim aglayacagim mutluluktan
yavru kuşş ne diyosun çok sevindim hadi inşallah akşam güzel haberler verirsin
çok sevindim valla başlıyomuyuz akşam halaya :118:
neslee seni seviyorum arkadaşım :) 4. Bebegımıde kaybedıp kafayı sıyırdıktan sonra üşütük üşütük gezerkenhakikaten börünüze bastınız artık tek dilegim kelebişle birer bebek dogurup normal olmak
Cnm 6 hfta dolmasi lazim 15 mayis falan onu bekliyorum
Cnm 3. Duskten sonrami meydana ciki kan pihtilasmasi
Heeeee olurrr cnm be gerekli testler yapildmi bende delu gibi ortaliklardayim biran once baslasak islemlere be yaww
kelebekkkk ben heyecanlandim dunyanin obur ucunda...sifre gelmiyor diye arayabilir misin acaba bu saatte???
minikkelebekkcimmmm oyy oyy yılın ilk annesi hamilelik takvimi yapmışş canım kan sonucun neoldu..
evet allahın izniyle hepimiz ne günlerdi diye anarız inşallahh bu günleri gülümseyerek
hastaneyi aricam tekrar canım 10 dk daha beklicem,adam 45 dk dedi ama 1 saat geçsin diye bekliyom
yaptım takvimimi canım,dün tam da pozitifi görürsün yazıyodu o gün pozitifi gördüm
takvim doğruyu gösteriyo sanırım
acaba 1 ocakta doğururmuyum kişimdilik uzak hayaller bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?