Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

bende kan pıhtılaşması var ama başka şeylerde olabilir film fln çöektirmedim

minikkelebek,
canım taptaze anne olmuşken birde belirtileri yaz diyorum ya sana, yoruyorum seni ama napim tatlım,
işte biliyorsun en son sıcak belirtiler sende :))

neşen ve mutluluğun daim olsun, doktordan dönünce yaz durumları bizede, hadi Allah kolaylık versin, işin rast gitsin canım benim.

Yahu sen gel sohbet edelim sonra gozumuz yollarda kaliyor Allah hepimize gonlumuze gore versin canim

neslee seni seviyorum arkadaşım :) 4. Bebegımıde kaybedıp kafayı sıyırdıktan sonra üşütük üşütük gezerken hakikaten börünüze bastınız artık tek dilegim kelebişle birer bebek dogurup normal olmak

yihuuuuuuuuuu ay cok merak ettim kan sonucunu da Allah tamamina erdirsin insalllahhh :))))

canimmm ben de seni-sizleri seviyorumm daha Turkiye'deki arkadaslarim hamileligimi bile bilmiyor sizle paylasiyorum herseyimi. insallah Kelebek guzel haberlerle donecek kandan sonra da sirayla sizler hamile kalacaksiniz ve insallah sirayla saglikli saglikli doguracagiz insallahhh. benim kuzenimin esi de sebepsiz 3 dusuk yapti 4. de dunya guzeli bir kiz dogurdu hic bir zaman umit kesilmez.

allah için hepiniz öylesiniz hele sen kocamın yoklugunu sayende unuttum ay valla ben gulmekten çatlayıp ölcem

öyle canım bunlar işin esprisi maksat neşemiz olsun herşey çok güzel olacak ooom hissediyorum

Cnm 6 hfta dolmasi lazim 15 mayis falan onu bekliyorum
bende kan pıhtılaşması var ama başka şeylerde olabilir film fln çöektirmedim
Cnm 3. Duskten sonrami meydana ciki kan pihtilasmasi
Heeeee olurrr cnm be gerekli testler yapildmi bende delu gibi ortaliklardayim biran once baslasak islemlere be yaww

Kızlar kan verdim ama sonuca bakamıyorum yaa
e-sonuç sayfasında telefonunuza şifre gönderildi yazıyo ama gelen giden yok
ille adamı çatlatırlar telefonda da söylemezler ki şimdi :84:
aşkolsun canım ya yazıcam tabiki,varsa başka bi sorun her zaman cevaplarım
sen de beklemedeydin noldu varmı bi gelişme.belirtileri sorduğuna göre bat yakın
doğurmakla normal olunmuyo kaç kere sölücem sana normallik insanın özünde vardır bizde o yok
boş hayaller kurmayalım asi
yihuuuuuuuuuu ay cok merak ettim kan sonucunu da Allah tamamina erdirsin insalllahhh :))))

canım kan sonucu muhtemelen çıktı ama ben alamıyorum.bana bi yardım eden olsa da baksak yaw :111:
allah için hepiniz öylesiniz hele sen kocamın yoklugunu sayende unuttum ay valla ben gulmekten çatlayıp ölcem
kocana da bundan bahsetme adam seni başkasıyla evlendirdim sanacak
sizin inşaatı ne zaman bitiriyosun şimdi haftaya mı
sağol kuzum ya ağlamak yok ağlamak yok yeni yıla doğumhanede girmek nasip olsun inşallaaaaah
inşallah yaşadıklarımızı unutturucak güzel şeyler de olucak eskiyi okurken hey gidi hey dicez bi zamanlar neler konuşuyoduk
yavru kuşş ne diyosun çok sevindim hadi inşallah akşam güzel haberler verirsin
çok sevindim valla başlıyomuyuz akşam halaya :118:

canım benim çoook teşekkür ederiz
şu sonucu alsam halaya durcam da alamıyorum kii

Cnm 6 hfta dolmasi lazim 15 mayis falan onu bekliyorum

Cnm 3. Duskten sonrami meydana ciki kan pihtilasmasi

Heeeee olurrr cnm be gerekli testler yapildmi bende delu gibi ortaliklardayim biran once baslasak islemlere be yaww

evet cnm 4.düşükten sonra test yaptırdım sanırım birdahakinde iğnelerle denenecek tabiiki tek sorun buysa sizin kaç düşük oldu sorununuz bellimi

kelebekkkk ben heyecanlandim dunyanin obur ucunda...sifre gelmiyor diye arayabilir misin acaba bu saatte???

yaa neslee hastaneyi aradım yarım saat önce aradım henüz sonucunuz çıkmamş dediler
şimdi gene aradım kanınız laboratuvara gelmemiş dediler çıldırıcam
ne kurcalıyolar anlamadım,beni arayın hemen dedim
saat şu an 22:20 canım ararım valla gece de ararım yani delirtiyolar insanı
zaten kan alırken kolumu deşti resmen acıdan bağırcaktım

minikkelebekkcimmmm oyy oyy yılın ilk annesi hamilelik takvimi yapmışş canım kan sonucun neoldu..
evet allahın izniyle hepimiz ne günlerdi diye anarız inşallahh bu günleri gülümseyerek

minikkelebekkcimmmm oyy oyy yılın ilk annesi hamilelik takvimi yapmışş canım kan sonucun neoldu..
evet allahın izniyle hepimiz ne günlerdi diye anarız inşallahh bu günleri gülümseyerek

hastaneyi aricam tekrar canım 10 dk daha beklicem,adam 45 dk dedi ama 1 saat geçsin diye bekliyom
yaptım takvimimi canım,dün tam da pozitifi görürsün yazıyodu o gün pozitifi gördüm
takvim doğruyu gösteriyo sanırım
acaba 1 ocakta doğururmuyum ki şimdilik uzak hayaller bunlar

hu hu kızlar adetim geldi hemde dr dan geldiğim günün gecesi,işe bak bilseydim 1 gün daha beklerdim neyse iyide oldu kocacımla gezdik tozduk,tahlil sonuçlarını beklerken yoksa izin yapıcağı felan yok ,adetim bitti bile kızlar şimdi sırada çalışmalar bizi bekler,kızzzzz kelebek aldınmı testi?bnm 2 testimde 2 hafif çizgi çıktı sanırım ucuzdu ondandı,

hadi bakalım bekliyoruz heycanla kaç çıkacak aceba diye inşallah ikiz olur hadi ya pozitifi görürün dedi gördün sanki takvim ileri gibi geliyordu ama demekki doğruymuş
kesin doğrursun 1 ocakta okadar söyledik yılın ilk annesi diye kk nın 2014 teki ilk annesi olacan olsun uzak değil şunun şurasında ne kaldıkiii 9 aycık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…