Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Canim bence hic o kadar beklemene gerek yok ben 8 haftalik bebekte kurtaj oldum 1 ay korundum o kadar.

Aranıza katılıp benimde şu belirtim var demeyi çok isterdim 4ay oldu kürtaj olalı 3aydır eşimi görmediğimden aranızda kuru kalabalık yapmak istemiyorum ve allah sevdigi kuluna dert verir derler ben diyorum ki beni bukadar sevmesine gerek yoktu eşim döndüğünde burdayım göbüşlü kızlar sizde büyüttünüz iyice göbekleri allah sonuna kadar götürsün inşallah

Yahu sen gel sohbet edelim sonra gozumuz yollarda kaliyor Allah hepimize gonlumuze gore versin canim

Kiz noldu pozitif mi yoksaaa ❤
evet canım 2 farklı markanın 3 gebelik testi 2 çizik çıktı
hatta kesmedi ovulasyon testi yaptım o da ilk çizgi kadar olmasa da koyu çıktı
bu akşam kan vericem iş dönüşü :18:
pozitifse iğnelerimi almam lazım hemen

kız ben kaç aydır burdayım :111:
son düşükten 5 ay geçti ben 1 senedir bu topikteyim sağolsun kızlar beni de böğürlerine bastılar

ayyy cnm çok sevindim hadi inşallah iyi gider herşey bak gelişmeleri yaz tamamı buradan ve bence zaman kaybetme şimdi git iğnelerini al canım ya:))

Canım çok sevindim.
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Doktorunu arasaydın hemen. Sabahtan gidip kanını verseydin.

ayyy cnm çok sevindim hadi inşallah iyi gider herşey bak gelişmeleri yaz tamamı buradan ve bence zaman kaybetme şimdi git iğnelerini al canım ya:))
sağol canım mayıs ayında da senin haberini bekliyoruz hayırlısıyla inşallah
yarın sabah gidip cızcızz ları alıcam
Canım çok sevindim.
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Doktorunu arasaydın hemen. Sabahtan gidip kanını verseydin.

sağol tatlım amin doktorumu bugün aricam yarın izinliymiş
başka bi doktora iğnelerimi yazdırırım,işyerimden de izin almam zor o yüzden akşam kan vericem
keşke dün akşam verseydim yaa

inşallah canım bende güzel haber verebilirim.aslında ilk haftalar izin alsan biraz dinlensen daha iyi olmazmı cnm gerçi belki doktorun söyler sana cnm kendine iyi bak

minikkelebek, ayyyy canım, hayırlı olsun kebebekcim, ne mutlu sana, maşaallah,
Rabbim bu kez aynı acıyı yaşatmasın sana, ve bebeğine kavuşursun inş.

canım belirtilerin neydi?
diğer gebeliğindeki belirtiler ile bundaki belirtiler nasıldı, fark nasıldı?

Son düzenleme:

Tebrikler yenidennnn:13:

inşallah canım bende güzel haber verebilirim.aslında ilk haftalar izin alsan biraz dinlensen daha iyi olmazmı cnm gerçi belki doktorun söyler sana cnm kendine iyi bak
aslında doktorum istesem rapor verir ama ne zamana kadar çalışmicam ki canım :2:
ağrım sızım olursa leke falan allah korusun o zaman alıcam ama
iş daha önemli diil asla
tebrik edelim ozaman seni hadi bakalim hayirlisi olsun umarim bu sefer hersey yolunda gider .....
sağol canım inşallah
teşekkürler asenacım.allahım tez zamanda isteyenlere nasip etsin
benim bu ay belirtim yoktu hatta hamile değilim diyodum,göğüslerim 5 gün kala sabah aşırı şiş göründü bi de şu an uyku hali ve kasık batması var
onun dışında bi belirtim yok bi de çok tatlı yedim sanırım erken adet olucam diye yormuştum onu da
diğer gebeliklerde idrarda da koku renk tortu vardı,kasıklarım çok ağrımıştı 1 hafta önceden
bunda ağrı ve idrarda değişiklik çok belirgin değildi.gerçi şu an adetime 2 gün var ve kasık ağrım baya arttı
Canım tebrik ederim. Allah hayırlı eylesin. çok sevindim. :) bu arada bizi de motive ediyor bu:)))
sağol canım benim hepinizi doğurtacam her ne kadar kendim doğurmakta sıkıntı çeksem de
motivasyon önemli canım :13:
Tebrikler yenidennnn:13:

sağol gurbetgüzeli yeniden teşekkür ederim canım

gurbetgüzelim ne zaman çekilcek filmin?

yeni gelen arkadaşlar çok geçmiş olsun allah sabır versin, allahım bir dahakini sağsağlim sağlıkla kucağınıza almayı nasibetsin

Kuzum ben dunyanin obur ucundayim AVUSTRALYA'da orda olsam ben tanisma bulusma gunleri ayarlardim eheehehe icimde bi muhtarlik var benim ama neyse
ne diyosuuunnn hem de Avustralya vay bee şuan bi kez daha anladım bu kknın güzelliğini
insan dünyanın öbür ucunda kendiyle aynı zamanlarda aynı sıkıntıları yaşamış insanlarla dertleşebiliyor çok güzel yaa

keşke cnm ya hep aklımızda işte,çıkmıyo kafadan bi adet olsam da kendime gelirim en azından,kafam rahatlar...
aynen canım taktıkça zorlaşıyor sanki, hayırlısı olsun... kırmızılar geldi mi?

yavru kuşş ne diyosun çok sevindim hadi inşallah akşam güzel haberler verirsin
çok sevindim valla başlıyomuyuz akşam halaya :118:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…