Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

hadi gözün aydın rahatlamışsındır canım bende doktoru arayacam zaman gelmişti herhalde bi rahatlama gelince geliyor bu adet,,,, adetin bittimi ne çabuk bitti yaa benim daha dün bitti benimki uzun mu sürdü aceba dahada kahverengi geliyor

kızlar sonucu aldım 48 çıkmış
adetime 2 gün var.inşallah normaldir.çarşamba kendi doktoruma randevu aldım
bundan sonrası hayırlısıyla güzel olsun inşallah
şimdi kafayı yastığa koyup dua edicem hepimiz için de güzel şeyler isticem
haydin iii geceler öptüüm hepicinizii

cnm bnm ki geldi bitti bile,genelde az sürüyo 3güncük neyseki rahatladım be cnm,bnmde düşükten sonra kahverengi geliyodu,ayyy sinir oluyodum.

cnm adetinden sonra yükselir merak etme,henüz erken hadi bakalım gözün aydın.....

çokkk sevindim canım benim dualarım seninle ve tüm arkadaşlarımla
allah sağlıkla tamamına erdirsin
iğneleri düşünme emi, ben de gelir vururum çok hafiftir eliimmm :94:
öpüyorum kocaman...

gözün aydın canım allah kucağına almanı nasip etsin adetine 2 gün var sonucun normal hadi hayırlı uğurlu olsun,,,,inşallah arkandan geliriz ayağını yere sür arkandan gelen çok olsun
hadi iyi geceler öpüldün

hehehe kanımda yaramazlık şımarıklık yüksek çıkıyo yok ben öyle bahsetmiyorum ama benim için imza kampanyası düzenlendi yanıma döndiye diyorum ajitasyon yapıyorum hala belli degıl ama bır donsun ofıs bıle actırmıycam evden ıdare ederız muhasebe tutarım sekreter olurum caycı olurum ev ofıs yaparız yeterkı bıdaha gıtmesın

kızz 8 buçuk aycık var 9 diil zaten herşeyin yolunda olacağını bilsem beklemek bişey değil de görebilecek miyim diye korkuyorum ben 8 haftayı hiç geçemedim.sanki hep bişeyler olacak gibi
valla bu takvim testi günü gününe bildi şu an içerde iki kabarcık var artık eminim

ihihihi başlasın çalışmalar gezin canım ohh ii yapmışınız
ben kan sonucunu aldım netleşti çok şükür durumumuz
erken gebelik testine de 5 para vermem artık,sözde yumurtadan 5 gün sonra gebeliği belli ediyomuş heheeeeyyt
bata 4 gün kala tanesi 1 TL lik strip dandirik testte belli oldu.para tuzağı bu testler
yanlış çıkarmasına da diyecek şey bulamıyorum heralde tarihi geçmiş testleri satıyolar

cnm bnm ki geldi bitti bile,genelde az sürüyo 3güncük neyseki rahatladım be cnm,bnmde düşükten sonra kahverengi geliyodu,ayyy sinir oluyodum.

benimde genelde az sürüyordu bu sefer biraz uzun oldu sanki ve kahverengi geliyr sinir oluyorum bitti diyorum geliyor demekki normal ozaman sendede olduğuna göre,,,
canım hadi bakalım sıra bizde bizde bu ay bekleyecez batları insallah hamiş oluruz benim bat 15 mayıs seninki ne zaman

ayy evet 8.5 ay uzatmayalım demi zaten sabırsızlıkla bekliyorsun inşallah bu sefer iyi olacak bilinçlisin artık iğnelerini ne yaptıracaksın sorunsuz geçecek inşallah allah ın izniyle üzülme tadını çıkart en mutlu günün,,,,

şuan kabarcıkların amiyonik kese kordon felan olmuş kızzz saat 00 itibariyle

kız burda dokuz doğurdum kelebek
mendil elimde bekliyom
basacam hastaneyi
çokkk sevindim canım benim dualarım seninle ve tüm arkadaşlarımla
allah sağlıkla tamamına erdirsin
iğneleri düşünme emi, ben de gelir vururum çok hafiftir eliimmm :94:
öpüyorum kocaman...
sağol bidenemm az kaldı ben de basıyodum hastaneyi ki çıkmış sonuç
maili açana kadar elim ayağıma dolandı
iğne konusunda da sana hayır demicem gel vur
Kız sen hemşire neyin misin yoksa
cnm adetinden sonra yükselir merak etme,henüz erken hadi bakalım gözün aydın.....
sağol canım takip edicez yükselir inşallah
terliğimin altına yazıyorum ve sürüye sürüye dolaşıyorum
muckkks

sen onu bağla geldiğinde gitmesin koca dediğin karısının dizinin dibinde olur de
yemeğini ayağına ister de
çoraplarını yere atar de

Cnm 6 hfta dolmasi lazim 15 mayis falan onu bekliyorum

Cnm 3. Duskten sonrami meydana ciki kan pihtilasmasi

Heeeee olurrr cnm be gerekli testler yapildmi bende delu gibi ortaliklardayim biran once baslasak islemlere be yaww

ben hiçbirşey yaptırmadım biliyosunuz canımı zor kurtardım burda kendime igne dahi yaptırmam ankaraya gerı donucez kendımı ordakı hekımlere emanet edıcem yıne talıhsızlık yasadın sende gecmıs olsun bundan sonrası ıyı olur ınsallah

ahahahhaaaa deli kızz
bal kabağına dönüşecem yarın saat 12 de ben de

ahahahhaaaa deli kızz
bal kabağına dönüşecem yarın saat 12 de ben de

sen bal kabağına dönüşürsen bebeğin ne olur kabak çekirdeği
gün gün içinde degişiklik gösterecek

hepinize iyi geceler canlar bugün mutlu haberle kapatıyoruz yarın iyi haberler almak üzere hoşçakalın

Daha yenı farkettim ben 01.01.2014 te dogum gunumu kutlayıp gunumu gun ederken teyzesının mınnosu cıkmak ıcın senı tekmeleyecek olayabak o gun geldıgınde bız kutlama yapcaz yıgenımle

cnm yaa bende 4 tane düşürdüm sen kaçıncı haftalarda düşürdün birde sorunun ne biliyormusun
geçmiş olsun allah birdaha yaşatmasın benim tek sorunum stres ne yazıkki birde sigara kesinlikle ben en son 8+2 oldugumu dusunurken bebegın kalbı 5+5 te durmus gelısmemıs ama ınsallah bukez bısey olmaz :) tabı hamıle kala bılırsem ne zaman hamıle kalsam mutlaka kotu bısey oluyo uzuluyorum ve bebeklerıme bısey oluyo hıc 9. Haftayı gormedım

minikkelebek çoook sevindim canım ya allah sağlıkla kıcağına almayı nasip etsin inşallah sorunsuz geçer hamileliğin :)
ayyy darısı başımıza yaaa
çalışmalara başladık bizde ehehe :)

Ohhh hadi hayirlisi canim Allah tamamina erdirsin cok sevindim masallah ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…