- 4 Ocak 2013
- 1.160
- 741
- 158
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #14.421
hu hu kızlar adetim geldi hemde dr dan geldiğim günün gecesi,işe bak bilseydim 1 gün daha beklerdim neyse iyide oldu kocacımla gezdik tozduk,tahlil sonuçlarını beklerken yoksa izin yapıcağı felan yok ,adetim bitti bile kızlar şimdi sırada çalışmalar bizi bekler,kızzzzz kelebek aldınmı testi?bnm 2 testimde 2 hafif çizgi çıktı sanırım ucuzdu ondandı,
hadi gözün aydın rahatlamışsındır canım bende doktoru arayacam zaman gelmişti herhalde bi rahatlama gelince geliyor bu adet,,,, adetin bittimi ne çabuk bitti yaa benim daha dün bitti benimki uzun mu sürdü aceba dahada kahverengi geliyor
kızlar sonucu aldım 48 çıkmış
adetime 2 gün var.inşallah normaldir.çarşamba kendi doktoruma randevu aldım
bundan sonrası hayırlısıyla güzel olsun inşallah
şimdi kafayı yastığa koyup dua edicem hepimiz için de güzel şeyler isticem
haydin iii geceleröptüüm hepicinizii
Kızlar kan verdim ama sonuca bakamıyorum yaa
e-sonuç sayfasında telefonunuza şifre gönderildi yazıyo ama gelen giden yok
ille adamı çatlatırlar telefonda da söylemezler ki şimdi :84:
aşkolsun canım ya yazıcam tabiki,varsa başka bi sorun her zaman cevaplarım
sen de beklemedeydin noldu varmı bi gelişme.belirtileri sorduğuna göre bat yakın
doğurmakla normal olunmuyo kaç kere sölücem sana normallik insanın özünde vardır bizde o yok
boş hayaller kurmayalım asi
canım kan sonucu muhtemelen çıktı ama ben alamıyorum.bana bi yardım eden olsa da baksak yaw :111:
kocana da bundan bahsetme adam seni başkasıyla evlendirdim sanacak
sizin inşaatı ne zaman bitiriyosun şimdi haftaya mı
sağol kuzum ya ağlamak yok ağlamak yokyeni yıla doğumhanede girmek nasip olsun inşallaaaaah
inşallah yaşadıklarımızı unutturucak güzel şeyler de olucak eskiyi okurken hey gidi hey dicez bi zamanlar neler konuşuyoduk
canım benim çoook teşekkür ederiz
şu sonucu alsam halaya durcam da alamıyorum kii
kızz 8 buçuk aycık var 9 diilhadi bakalım bekliyoruz heycanla kaç çıkacak aceba diye inşallah ikiz olurhadi ya pozitifi görürün dedi gördün sanki takvim ileri gibi geliyordu ama demekki doğruymuş
kesin doğrursun 1 ocakta okadar söyledik yılın ilk annesi diye kk nın 2014 teki ilk annesi olacan olsun uzak değil şunun şurasında ne kaldıkiii 9 aycık
hu hu kızlar adetim geldi hemde dr dan geldiğim günün gecesi,işe bak bilseydim 1 gün daha beklerdim neyse iyide oldu kocacımla gezdik tozduk,tahlil sonuçlarını beklerken yoksa izin yapıcağı felan yok ,adetim bitti bile kızlar şimdi sırada çalışmalar bizi bekler,kızzzzz kelebek aldınmı testi?bnm 2 testimde 2 hafif çizgi çıktı sanırım ucuzdu ondandı,
cnm bnm ki geldi bitti bile,genelde az sürüyo 3güncük neyseki rahatladım be cnm,bnmde düşükten sonra kahverengi geliyodu,ayyy sinir oluyodum.
kızz 8 buçuk aycık var 9 diilzaten herşeyin yolunda olacağını bilsem beklemek bişey değil de görebilecek miyim diye korkuyorum ben 8 haftayı hiç geçemedim.sanki hep bişeyler olacak gibi
valla bu takvim testi günü gününe bildişu an içerde iki kabarcık var artık eminim
kız burda dokuz doğurdum kelebek
mendil elimde bekliyom
basacam hastaneyi
sağol bidenemm az kaldı ben de basıyodum hastaneyi ki çıkmış sonuççokkk sevindim canım benim dualarım seninle ve tüm arkadaşlarımla
allah sağlıkla tamamına erdirsin
iğneleri düşünme emi, ben de gelir vururum çok hafiftir eliimmm :94:
öpüyorum kocaman...
sağol canım takip edicez yükselir inşallahcnm adetinden sonra yükselir merak etme,henüz erken hadi bakalım gözün aydın.....
terliğimin altına yazıyorum ve sürüye sürüye dolaşıyorumgözün aydın canım allah kucağına almanı nasip etsin adetine 2 gün var sonucun normal hadi hayırlı uğurlu olsun,,,,inşallah arkandan geliriz ayağını yere sür arkandan gelen çok olsun
hadi iyi geceler öpüldün
hehehe kanımda yaramazlık şımarıklık yüksek çıkıyoyok ben öyle bahsetmiyorum ama benim için imza kampanyası düzenlendi yanıma döndiye diyorum ajitasyon yapıyorum hala belli degıl ama bır donsun ofıs bıle actırmıycam evden ıdare ederız muhasebe tutarım sekreter olurum caycı olurum ev ofıs yaparız yeterkı bıdaha gıtmesın
Cnm 6 hfta dolmasi lazim 15 mayis falan onu bekliyorum
Cnm 3. Duskten sonrami meydana ciki kan pihtilasmasi
Heeeee olurrr cnm be gerekli testler yapildmi bende delu gibi ortaliklardayim biran once baslasak islemlere be yaww
ayy evet 8.5 ay uzatmayalım demi zaten sabırsızlıkla bekliyorsuninşallah bu sefer iyi olacak bilinçlisin artık iğnelerini ne yaptıracaksın sorunsuz geçecek inşallah allah ın izniyle üzülme tadını çıkart en mutlu günün,,,,
şuan kabarcıkların amiyonik kese kordon felan olmuş kızzz saat 00 itibariyle
senin için hemşire de olurus naapalımsağol bidenemm az kaldı ben de basıyodum hastaneyi ki çıkmış sonuç
maili açana kadar elim ayağıma dolandı
iğne konusunda da sana hayır demicem gel vur
Kız sen hemşire neyin misin yoksa
ahahahhaaaa deli kızz
bal kabağına dönüşecem yarın saat 12 de ben de
geçmiş olsun allah birdaha yaşatmasın benim tek sorunum stres ne yazıkki birde sigara kesinlikle ben en son 8+2 oldugumu dusunurken bebegın kalbı 5+5 te durmus gelısmemıscnm yaa bende 4 tane düşürdüm sen kaçıncı haftalarda düşürdün birde sorunun ne biliyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?