Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

aynen cnm ya ölesine yapmıştım ikisidemi yanlış anlamadım,ee bide adette geçilince tmm dedik kesin var bişeyler,testlerin tuzağına düştük neyse cnm senin kanda çıktı ya bu süper bi hbr işte bizim içn dua edin olurmu cnm...

cnm kahve lekelerin gelmesi iyiymiş için temizlenirmiş,bnm daha çok var tatlım be adete,gecikme olmazsa senden 1 hafta sonra kafadan hesaplarsak,yok yok tmm 17 gibi inşallah olmayızda,ben geçen ay ballı tarçın yemiştim,bu ay ne yesemki acaba varmı bildiğin bi şey,acaba incir kürünemi başlasak?

oylemi bende bu kahve leke niye gecmiyor diyorum aman iyi temizlensin bu ay hamis kalalim )))
ee yakin gunlerimiz zaten benimki hep gecikmeli oluyor insallah hamile oluruzda gecikir.
ben basladim incir kurune sende basla ben gunde 1bardak iciyorum kist ne yapar diye korkudan benim yumurtalar biraz tembellerde videosunu izledim saracoglunun 1,5 bardak yeterli gunde diyordu.
abartmamak kaydiyla 1tatli kasigida bal tarcin corekotu karisimi aliyorum kist olur diye korkuyorum insallah bisey olmaz benim btç karisimi midemi cok agritiyor azcik yememe ragmen sendede oldumu hiç gerçi 12 gun yeniliyormus.
yiyoruz iciyoruz bi ise yarar insallah sende hemen basla incire...
sevmedigim seyleri yiyorum o bebek bi olsun dogsun onu yemem bunu yemem diye burun kivirsin agzina tepecemm yeee diye ben seni yaparken babanla neler yedik senin yemem deme luksun yok diyecem ))))))

Kuzum hamilesin olleyy beeee cok sevindim masallah masallah insallah bu sefer sagliklica tutunsun tatli bebisko.. Darisi basima diyicem ama bu aydan cok cok umitsizim yumurtladigimi sandigim gunden beri seffaf akinti devam ediyor benimki heralde gec yumurtladim ben neyse gelecek aya artik...

Ayy ayy kizlar bugun laboratuarda fare yumurtaliklarini ve spermlerini analize ettik tamda yeni yumurtlamis bi yumurtalik gercekten hayretler icinde kaldim mikroskopta bakarken. Bu arada bilginize sperm 5-6 gun yasiyormus ve kocasinin sperm sayisi dusuk olan hanimlar eslerine boxer tarzi ic camasiri giydirsin cunku spermlerin dusuk olma sebebi IsI yuksekligi. bir iki derece serin durursa dhaa cok sayi artiyormus.

Valla ben bilgilendikce sizlerede burdan haber ediyim ben galiba alanimi degistirip embroyoloji yapicam cok enteresan. Hadi bakalim kizlar calismalara devamm Allaha emanet

arkadaslar kasim 2012de daha iki haftalikken hamile oldugumu ögrendim. cok sevindik, agladik ve ne yapacagimizi sasirdik. evliligimdeki tüm sorunlar yok oldu. birbirimize iyice kenetlendik. 7 haftalik olunca doktora birlikte gittik, kalp atislarini duyacaktik ama malesef kalbi atmadi bebegimin cok üzüldük agladik. yine de bir umut bir kac hafta bekledik. 1inci ayin basinda kürtajla bebegimi almak zorunda kaldilar cünkü hic bir yasam belirtisi yoktu. hamile kalmadan önce yillarca dogum kontrol hapi ictim (hormon bozuklugu icin) ve biraktiktan 3 ay sonra hamile kaldim. simdi kürtajdan sonra 2 hafta süren bir kanamam oldu. ondan sonra 2 ay adet görmedim. mart'in sonunda tekrar adet oldum ve simdi önümüzdeki hafta yine olacak mi acaba diye bekliyorum. tekrar bir bebegimizin olmasini ikimiz de cok istiyoruz. bunlari yasayanlar bilir. sizde ne kadar sürdü tekrar hamile kalmaniz? o kadar cok sayfa var ki bu konuda, hangisini okuyacagimi bilemedim :) umarim bir kac cevap alirim sizlerden ve icim rahatlar. doktorum hemen tekrar hamile kalma sansin var dedi ama ne bilim aradan 3 ay gecti, sadece bir kere adet oldum ve ya tekrar olmazsa yada cok uzun sürerse diye icimde bir endise var...

lekeler normal cnm içini ferah tut sen,evet tatlım adetlerimiz çok yakın,bnde inşallah olmayız her ay boşuna test almak boşuna ümitlenmekten içim çürüdü ayol,ben geçen ay ballı tarçın yedim tadı güzeldi ben tatlıyı acayip severim günde bi kavonoz yerim valla tatlıyı sevdiğim için heralde tadı güzel geldi ama kilo aldım,geçen ay biraz yediklerime dikkat ediyim dedim normalde verirdim ama abartmışım kilo bile yapmış bnde inciride çok severim geçen ay arada incirde yiyodum aslında korkuyom cnm ya dahada kilo alırım diye evet evet bi olsun topaçlar biraz büyüsünler dediğin gibi sıra bizde inşallah cnm olsunlarda hayali bile güzel....inciri nasıl yapıyon?

hoş geldin cnm aramıza,tam yerine geldin bizlerde malasef ki düşük yaptık,herkezin bünyesi farklı kimi düşükten hemen sonra kimide aylar sonra gebe kalıyo,elimizde olan bişey olsa bnde hemen düşük sonrası ilk ay hiç beklemeden isterdim,malasef olmuyo,kendini şartlandırma bunun için,bi problemin yoksa zamana bırakıcan cnm,bnimde 3 ay oldu her ay umutla bekliyom geçen ay adetim gecikti test yaptım silik 2 çizgi ama kanda negatif bide akşamında adetim geldi 8 gün gecikmeli oldu,bnmde her ay düzenliydi sanırım çok stres yaptım o yüzden cnm hiç ama hiç kafana takma rahat ol,dök içini biz dinleriz....

senin için hemşire de olurus naapalım
kız yok yaw şindi kan tutar bayılırsın falan
dün kan alan kız kasıma kadar batırdı iğneyi hala ağrıyo yaa
ondan daha iyi hemşire olursun kesin :111:
sen bal kabağına dönüşürsen bebeğin ne olur kabak çekirdeği
gün gün içinde degişiklik gösterecek
heee inşallah kabak gibi de kafası olur keltoş bebekleri çok seviyorum
benim bebekken kafamda saç çıkmamış aylarca,sonra sarı sarı tüyler çıkmış
kendimi civciv gibi hissettim bi an sarı tüyler falan
Daha yenı farkettim ben 01.01.2014 te dogum gunumu kutlayıp gunumu gun ederken teyzesının mınnosu cıkmak ıcın senı tekmeleyecek olayabak o gun geldıgınde bız kutlama yapcaz yıgenımle
yaa sende mi yılbaşında doğdun kız asi
tamam yılbaşını ve doğum gününü kutlar öyle gideriz doğuma
dikkat et de sen hamile olursan kıçını yerinden vinçle kaldırmayalım o vakitler görürsün kutlamayı
minikkelebek çoook sevindim canım ya allah sağlıkla kıcağına almayı nasip etsin inşallah sorunsuz geçer hamileliğin :)
ayyy darısı başımıza yaaa
çalışmalara başladık bizde ehehe :)
teşekkür ederiz municim inşallah öyle olur
en kısa zamanda senin de güzel haberini alırız kuzuu çok çalış dersini aksatma
Ohhh hadi hayirlisi canim Allah tamamina erdirsin cok sevindim masallah ❤
amin nesleem sağol

kızzz nerde şu takvim,ben niye göremiyom yahu:)))))))))
canım altıma bak altımda çıkıyo ya şu kadar kaldı öyle oldu böyle oldu
sende görünmüyomuki acep
dua ediyorum canım aklımdasınız hep benimle aynı şeyleri yaşamış herkese dua ediyorum
sevmedigim seyleri yiyorum o bebek bi olsun dogsun onu yemem bunu yemem diye burun kivirsin agzina tepecemm yeee diye ben seni yaparken babanla neler yedik senin yemem deme luksun yok diyecem ))))))
eehheeee kız çocuğa keçi boynuzu yedirip adaçayı da içirirsin sen
evet bence de bu ebeveynlerin hakkı ödenmez ya baksana adamlar da biz de neler çektik
yok rahim toparlasın yok yumurta olgunlaşsın...
sağol doktorum benim çok teşiikkür ederiz bak bu ay ben de yine olmadı diyodum hiç belirtim yoktu ama birden sabah uyanır uyanmaz hayatım değişti önce göğüslerim bomba gibi olmuş gördüm şaşırdım test yaptım çıktı falan yani beklemiyodum ne kasık ağrısı ne bişey,halbuki geçen ay ne kadar belirti yaşadım ama hepsi boş çıktı
zaten süpermen 72 saat kadar yaşıyosa sen de nasibini almışsındır.hayırlısıyla olsun inşallah canım benim.
bu arada adamların toplar o yüzden dışardaymış rabbim ona göre yaratmış
sıcakta olmamaları lazım bi de sıcak duş falan da almasınlar,ilişkiden 2 saat kadar önce sert bi kahve
bildiklerim bunlar

çok geçmiş olsun arkadaşım şu an korunmuyor musun?
tekrar denediniz mi neden olmaz diye düşünüyorsun ki?aklından böyle şeyler geçirme şimdi
yıllarca doğum kontrol hapı kullanmana rağmen çok beklemeden hamile kalmışsın
kürtajdan sonra daha kolay hamile kalındığını duymuştum.adetin düzensizse ovulasyon testiyle yumurtlama günlerini öğrenebilirsin.
böylece riskli günleri değerlendirip şansını artırırsın canım

Son düzenleme:

adetine 2 gün kala 48 olması çok iyi bir rakam, maşaallah, nazar değmesin. şu süreci tatlı tatlı geçir inş. canım.

25-26 nisan gibi bekliyorum adeti, hiççç bir belirti yok ve yine rüyamda gördüm regl olduğumu, nezaman görsem olurum çünkü.
mayısta olur inş.

yrn3, canım inş. hamilesindir.
bende bu aydan çokk çok ümitsizim, hamile olsamda supriz olmaz zaten, canım sıkıldı artık bu bekleyişten, kendimi örgüye vurdum :))

al bndende o kadar cnm ya....sıkıntıdan ne yapıcamı şaşırdım,örgü kolik oldum yawww,varsa güzel örnekler bakalım,mağlum yeğenler yolda....boş durmayalım faydamız olsun...

canımın içi ben göremiyom bnde yok takvim,neyse cnm gebelik sürpriz oldu,bi kaçgündür yoktum anam bi baktım senin gebelik haberlerin yazıyo,bomba gibi oldun çokta iyi oldu,e yaz baklm nasıl oldu,biz meraklıları aydınlatırsan seviniriz tatlım bnm...varmı önmli bi formül?dr a ne zmn gidcen.

bugün lekeler geçti şükür sorma valla ya her ay her ay test yapmaktan kendimi alamıyordum buayda öyle olacak galiba yapmayım diyorum ama dayanımıyorum yaa bağımlı gibi ben bal sevmem yememde tarçın severim ama midem bulanıyor bal tarçın çörek otu karışımından valla bende buay abur cubur yedim sıkıntıdan 1 kilo aldım onuda vermem lazım yaz geldi bende göbek kaldı nasıl verecem iincir vs bilemiyorum sen seviyormuşsun ben inciride hiç sevmem ayyy içim dışıma çıktı sevmediğim seyleri yiyorum ama kızz boşver kilo alda hamiş kal hem suyu pek kilo aldırmaz heralde,,,,
inciri ben saraçoğlunun videosunu izledim özellikle kendi ağzından duyayim diye 8-9 inciri yarım litre suya atıp 15 dak kaynatıyorsun ayrı bir kapta 1 tane havuçu yarım litre suda 20 dak kaynatıyorsun ılıdıktan sonra ikisini birleştirip 1 bardak veya 1,5 bardak günlük içecen suyu 2 gün buzdolabında saklayabiliyormuşsun yani 2 güne bir yapılıyor günlük olmadığı içinde zorlamıyor

haaaahaahh kız iyiki çıkmış saçların civciv kelebek,,,ayyyy ne güzel bende bayılırım civciv gibi bebeklere yumuşacık pamuk gibi saçlar benimde eşim öyleymiş kabak gibi kafası sonradan çıkmış saçları limon gibi sapsarı resimlerine bakıp gülerim

içirecem anacım erkek olursa keçi boynuzuna hemen başlayacam ilerde zorluk çekmesin diye kız olursada incir yedirecem .... sorma canım ya ne çektiler ya adamlar öönceden bilmedikleri şeyleri öğrendi yok yumurtlama bilmem ne yazık onlarada yaa bugün azcık eşime yanaştım adamcağız direk aşkım yumurtlama günün mü bugün dedi bende yok aşkım değil ben kendimiz için istiyorum dedim.. aslında çok üzüldüm onlarında psikolojisi bozulmuş robot gibi olmuşuz düşünsene akıntı var yumurtlamamı aceba deyip gir ilişkiye her akıntıda bide benim yumurtlamam belli olmadığı için her akıntıyı yumurtlama sanıyoruz amann be canım bitmedi derdimiz

canim gecmis olsun. bence gecmis sayfalari oku hepimizin tecrubeleri an be an yaziyor o sayfalarda. ben 31 aralikta kurtaj oldum, subat icinde hamile kaldim. insallah Allah tamamina erdirir. insallah Allah sizin de gonlunuze gore verir. endise etmemeye calis cunku endise ettikce yumurtlamani ve regl olmani da etkileyeceksin.

al bndende o kadar cnm ya....sıkıntıdan ne yapıcamı şaşırdım,örgü kolik oldum yawww,varsa güzel örnekler bakalım,mağlum yeğenler yolda....boş durmayalım faydamız olsun...

hemen yükleyeyim bir iki tanesini. bilseydim hepsinin resmini çekerdim :) bulabilirsem diğerlerinide eklerim sonra :))

ben bu kendime söz verdim(ahada tee şuraya yazıyom)adetimden önce ve en az adetim 2 3 gün geçince test yapıcam,ezcaneleri zengin ettik kızzzz,utanıyom her ay yada diğerinden test almaya,onlara kalsa ben her ay hamileyim,sen yine 1 kg almışın kuzum bi kaç güne verirsin benmki almış başına gidiyo,evet ben pek severim tatlıyı şekeri,bnde baktım videoya bu ay kullanmayıp öbür aya başlayım diyom,sende başla bence inşallah olur faydası.

bunlar senin eserinmi?pek güzel olmuş cnm ellerine sağlık bayağı zora benziyo bndede varda henüz bebek işi yapmadım elim varmıyor,olsunda öle yaparım diyom ama seninkiler çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk güzeller çokkkkkk,bi göz atıyım inşallah yaparım..

Dalga gecmeya zagten boyum kısa top gıbı bısey olucam piskolojimi bozma aslında 31 aralık ta aksam dogmusumda ıste yıl olarak buyuk olmasın dıye 1ocak yazmıslar bos ver sen vınc felan ben yıgenımle partı yapıcam

benim de boy kisaaaa :) 1.58im ben hehehe :))) 31 yasindayim ama gecen sene bile burda icki icin kimlik sorarlardi bana top gibi olmak ayri dert ama 1-2 kilo bile cok farkediyor bizde, 1,5 kilo almisim hamilelik basindan beri ve simdiden farketti halim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…