- 2 Aralık 2012
- 1.278
- 679
- 248
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #14.441
kızz 8 buçuk aycık var 9 diilzaten herşeyin yolunda olacağını bilsem beklemek bişey değil de görebilecek miyim diye korkuyorum ben 8 haftayı hiç geçemedim.sanki hep bişeyler olacak gibi
valla bu takvim testi günü gününe bildişu an içerde iki kabarcık var artık eminim
ihihihi başlasın çalışmalargezin canım ohh ii yapmışınız
ben kan sonucunu aldım netleşti çok şükür durumumuz
erken gebelik testine de 5 para vermem artık,sözde yumurtadan 5 gün sonra gebeliği belli ediyomuş heheeeeyyt
bata 4 gün kala tanesi 1 TL lik strip dandirik testte belli oldu.para tuzağı bu testler
yanlış çıkarmasına da diyecek şey bulamıyorum heralde tarihi geçmiş testleri satıyolar
benimde genelde az sürüyordu bu sefer biraz uzun oldu sanki ve kahverengi geliyr sinir oluyorum bitti diyorum geliyor demekki normal ozaman sendede olduğuna göre,,,
canım hadi bakalım sıra bizde bizde bu ay bekleyecez batları insallah hamiş oluruz benim bat 15 mayıs seninki ne zaman
cnm kahve lekelerin gelmesi iyiymiş için temizlenirmiş,bnm daha çok var tatlım be adete,gecikme olmazsa senden 1 hafta sonra kafadan hesaplarsak,yok yok tmm 17 gibi inşallah olmayızda,ben geçen ay ballı tarçın yemiştim,bu ay ne yesemki acaba varmı bildiğin bi şey,acaba incir kürünemi başlasak?
oylemi bende bu kahve leke niye gecmiyor diyorum aman iyi temizlensin bu ay hamis kalalim)))
ee yakin gunlerimiz zaten benimki hep gecikmeli oluyor insallah hamile oluruzda gecikir.
ben basladim incir kurune sende basla ben gunde 1bardak iciyorum kist ne yapar diye korkudan benim yumurtalar biraz tembellerde videosunu izledim saracoglunun 1,5 bardak yeterli gunde diyordu.
abartmamak kaydiyla 1tatli kasigida bal tarcin corekotu karisimi aliyorum kist olur diye korkuyorum insallah bisey olmaz benim btç karisimi midemi cok agritiyor azcik yememe ragmen sendede oldumu hiç gerçi 12 gun yeniliyormus.
yiyoruz iciyoruz bi ise yarar insallah sende hemen basla incire...
sevmedigim seyleri yiyorum o bebek bi olsun dogsun onu yemem bunu yemem diye burun kivirsin agzina tepecemm yeee diye ben seni yaparken babanla neler yedik senin yemem deme luksun yok diyecem))))))
arkadaslar kasim 2012de daha iki haftalikken hamile oldugumu ögrendim. cok sevindik, agladik ve ne yapacagimizi sasirdik. evliligimdeki tüm sorunlar yok oldu. birbirimize iyice kenetlendik. 7 haftalik olunca doktora birlikte gittik, kalp atislarini duyacaktik ama malesef kalbi atmadi bebegimincok üzüldük agladik. yine de bir umut bir kac hafta bekledik. 1inci ayin basinda kürtajla bebegimi almak zorunda kaldilar cünkü hic bir yasam belirtisi yoktu. hamile kalmadan önce yillarca dogum kontrol hapi ictim (hormon bozuklugu icin) ve biraktiktan 3 ay sonra hamile kaldim. simdi kürtajdan sonra 2 hafta süren bir kanamam oldu. ondan sonra 2 ay adet görmedim. mart'in sonunda tekrar adet oldum ve simdi önümüzdeki hafta yine olacak mi acaba diye bekliyorum. tekrar bir bebegimizin olmasini ikimiz de cok istiyoruz. bunlari yasayanlar bilir. sizde ne kadar sürdü tekrar hamile kalmaniz? o kadar cok sayfa var ki bu konuda, hangisini okuyacagimi bilemedim :) umarim bir kac cevap alirim sizlerden ve icim rahatlar. doktorum hemen tekrar hamile kalma sansin var dedi ama ne bilim aradan 3 ay gecti, sadece bir kere adet oldum ve ya tekrar olmazsa yada cok uzun sürerse diye icimde bir endise var...
kız yok yaw şindi kan tutar bayılırsın falansenin için hemşire de olurus naapalım
heee inşallah kabak gibi de kafası olur keltoş bebekleri çok seviyorumsen bal kabağına dönüşürsen bebeğin ne olur kabak çekirdeği
gün gün içinde degişiklik gösterecek
yaa sende mi yılbaşında doğdun kız asiDaha yenı farkettim ben 01.01.2014 te dogum gunumu kutlayıp gunumu gun ederken teyzesının mınnosu cıkmak ıcın senı tekmeleyecekolayabak o gun geldıgınde bız kutlama yapcaz yıgenımle
teşekkür ederiz municim inşallah öyle olurminikkelebek çoook sevindim canım ya allah sağlıkla kıcağına almayı nasip etsin inşallah sorunsuz geçer hamileliğin :)
ayyy darısı başımıza yaaa
çalışmalara başladık bizde ehehe :)
amin nesleem sağolOhhh hadi hayirlisi canim Allah tamamina erdirsin cok sevindim masallah ❤
aynen cnm ya ölesine yapmıştım ikisidemi yanlış anlamadım,ee bide adette geçilince tmm dedik kesin var bişeyler,testlerin tuzağına düştük neyse cnm senin kanda çıktı ya bu süper bi hbr işte bizim içn dua edin olurmu cnm...
canım altıma bak altımda çıkıyo ya şu kadar kaldı öyle oldu böyle oldukızzz nerde şu takvim,ben niye göremiyom yahu:)))))))))
eehheeee kız çocuğa keçi boynuzu yedirip adaçayı da içirirsin sensevmedigim seyleri yiyorum o bebek bi olsun dogsun onu yemem bunu yemem diye burun kivirsin agzina tepecemm yeee diye ben seni yaparken babanla neler yedik senin yemem deme luksun yok diyecem))))))
sağol doktorum benim çok teşiikkür ederiz bak bu ay ben de yine olmadı diyodum hiç belirtim yoktu ama birden sabah uyanır uyanmaz hayatım değişti önce göğüslerim bomba gibi olmuş gördüm şaşırdım test yaptım çıktı falan yani beklemiyodum ne kasık ağrısı ne bişey,halbuki geçen ay ne kadar belirti yaşadım ama hepsi boş çıktıKuzum hamilesin olleyy beeee cok sevindim masallah masallah insallah bu sefer sagliklica tutunsun tatli bebisko.. Darisi basima diyicem ama bu aydan cok cok umitsizim yumurtladigimi sandigim gunden beri seffaf akinti devam ediyor benimki heralde gec yumurtladim benneyse gelecek aya artik...
Ayy ayy kizlar bugun laboratuarda fare yumurtaliklarini ve spermlerini analize ettik tamda yeni yumurtlamis bi yumurtalik gercekten hayretler icinde kaldim mikroskopta bakarken. Bu arada bilginize sperm 5-6 gun yasiyormus ve kocasinin sperm sayisi dusuk olan hanimlar eslerine boxer tarzi ic camasiri giydirsin cunku spermlerin dusuk olma sebebi IsI yuksekligi. bir iki derece serin durursa dhaa cok sayi artiyormus.
Valla ben bilgilendikce sizlerede burdan haber ediyim ben galiba alanimi degistirip embroyoloji yapicam cok enteresan. Hadi bakalim kizlar calismalara devamm Allaha emanet
arkadaslar kasim 2012de daha iki haftalikken hamile oldugumu ögrendim. cok sevindik, agladik ve ne yapacagimizi sasirdik. evliligimdeki tüm sorunlar yok oldu. birbirimize iyice kenetlendik. 7 haftalik olunca doktora birlikte gittik, kalp atislarini duyacaktik ama malesef kalbi atmadi bebegimincok üzüldük agladik. yine de bir umut bir kac hafta bekledik. 1inci ayin basinda kürtajla bebegimi almak zorunda kaldilar cünkü hic bir yasam belirtisi yoktu. hamile kalmadan önce yillarca dogum kontrol hapi ictim (hormon bozuklugu icin) ve biraktiktan 3 ay sonra hamile kaldim. simdi kürtajdan sonra 2 hafta süren bir kanamam oldu. ondan sonra 2 ay adet görmedim. mart'in sonunda tekrar adet oldum ve simdi önümüzdeki hafta yine olacak mi acaba diye bekliyorum. tekrar bir bebegimizin olmasini ikimiz de cok istiyoruz. bunlari yasayanlar bilir. sizde ne kadar sürdü tekrar hamile kalmaniz? o kadar cok sayfa var ki bu konuda, hangisini okuyacagimi bilemedim :) umarim bir kac cevap alirim sizlerden ve icim rahatlar. doktorum hemen tekrar hamile kalma sansin var dedi ama ne bilim aradan 3 ay gecti, sadece bir kere adet oldum ve ya tekrar olmazsa yada cok uzun sürerse diye icimde bir endise var...
kızlar sonucu aldım 48 çıkmış
adetime 2 gün var.inşallah normaldir.çarşamba kendi doktoruma randevu aldım
bundan sonrası hayırlısıyla güzel olsun inşallah
şimdi kafayı yastığa koyup dua edicem hepimiz için de güzel şeyler isticem
haydin iii geceleröptüüm hepicinizii
Kuzum hamilesin olleyy beeee cok sevindim masallah masallah insallah bu sefer sagliklica tutunsun tatli bebisko.. Darisi basima diyicem ama bu aydan cok cok umitsizim yumurtladigimi sandigim gunden beri seffaf akinti devam ediyor benimki heralde gec yumurtladim benneyse gelecek aya artik...
Ayy ayy kizlar bugun laboratuarda fare yumurtaliklarini ve spermlerini analize ettik tamda yeni yumurtlamis bi yumurtalik gercekten hayretler icinde kaldim mikroskopta bakarken. Bu arada bilginize sperm 5-6 gun yasiyormus ve kocasinin sperm sayisi dusuk olan hanimlar eslerine boxer tarzi ic camasiri giydirsin cunku spermlerin dusuk olma sebebi IsI yuksekligi. bir iki derece serin durursa dhaa cok sayi artiyormus.
Valla ben bilgilendikce sizlerede burdan haber ediyim ben galiba alanimi degistirip embroyoloji yapicam cok enteresan. Hadi bakalim kizlar calismalara devamm Allaha emanet
adetine 2 gün kala 48 olması çok iyi bir rakam, maşaallah, nazar değmesin. şu süreci tatlı tatlı geçir inş. canım.
25-26 nisan gibi bekliyorum adeti, hiççç bir belirti yok ve yine rüyamda gördüm regl olduğumu, nezaman görsem olurum çünkü.
mayısta olur inş.
yrn3, canım inş. hamilesindir.
bende bu aydan çokk çok ümitsizim, hamile olsamda supriz olmaz zaten, canım sıkıldı artık bu bekleyişten, kendimi örgüye vurdum :))
lekeler normal cnm içini ferah tut sen,evet tatlım adetlerimiz çok yakın,bnde inşallah olmayız her ay boşuna test almak boşuna ümitlenmekten içim çürüdü ayol,ben geçen ay ballı tarçın yedim tadı güzeldi ben tatlıyı acayip severim günde bi kavonoz yerim valla tatlıyı sevdiğim için heralde tadı güzel geldi ama kilo aldım,geçen ay biraz yediklerime dikkat ediyim dedim normalde verirdim ama abartmışım kilo bile yapmış bnde inciride çok severim geçen ay arada incirde yiyodum aslında korkuyom cnm ya dahada kilo alırım diye evet evet bi olsun topaçlar biraz büyüsünler dediğin gibi sıra bizde inşallah cnm olsunlarda hayali bile güzel....inciri nasıl yapıyon?
heee inşallah kabak gibi de kafası olur keltoş bebekleri çok seviyorum
benim bebekken kafamda saç çıkmamış aylarca,sonra sarı sarı tüyler çıkmış
kendimi civciv gibi hissettim bi an sarı tüyler falan
eehheeee kız çocuğa keçi boynuzu yedirip adaçayı da içirirsin sen
evet bence de bu ebeveynlerin hakkı ödenmez ya baksana adamlar da biz de neler çektik
yok rahim toparlasın yok yumurta olgunlaşsın.
bugün lekeler geçti şükür sorma valla ya her ay her ay test yapmaktan kendimi alamıyordum buayda öyle olacak galiba yapmayım diyorum ama dayanımıyorum yaa bağımlı gibiben bal sevmem yememde tarçın severim ama midem bulanıyor bal tarçın çörek otu karışımından valla bende buay abur cubur yedim sıkıntıdan 1 kilo aldım onuda vermem lazım yaz geldi bende göbek kaldı nasıl verecem iincir vs bilemiyorum sen seviyormuşsun ben inciride hiç sevmem ayyy içim dışıma çıktı sevmediğim seyleri yiyorum ama kızz boşver kilo alda hamiş kal hem suyu pek kilo aldırmaz heralde,,,,
inciri ben saraçoğlunun videosunu izledim özellikle kendi ağzından duyayim diye 8-9 inciri yarım litre suya atıp 15 dak kaynatıyorsun ayrı bir kapta 1 tane havuçu yarım litre suda 20 dak kaynatıyorsun ılıdıktan sonra ikisini birleştirip 1 bardak veya 1,5 bardak günlük içecen suyu 2 gün buzdolabında saklayabiliyormuşsun yani 2 güne bir yapılıyor günlük olmadığı içinde zorlamıyor
Dalga gecmeya zagten boyum kısa top gıbı bısey olucam piskolojimi bozmaaslında 31 aralık ta aksam dogmusumda ıste yıl olarak buyuk olmasın dıye 1ocak yazmıslar bos ver sen vınc felan ben yıgenımle partı yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?