Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

valla bende söz veriyorum canım ahada bende yazdım şuraya bende adet günüm geçince bakacam ayyy yazarken bile bi tuaf oldum sözümü tutamayacam gibi geliyor ama yok yok yapcam bu sefer yeter tak ettti canıma valla eczaneler zengin oldu ben hep eczane degiştirdim ankaranın çeşitli eczanelerinden aldım şekerim az aldım ama hep göbüşe aldım oda kolay kolay erimiyor ki napcaksam tatlıyı azalt canım hamiş kalmaya sakla bol bol yersin ozaman nasılsa hamişim diye
ben başladım bakalım ne olcak sonuç benim gibi ümütsiz vakkaya hayır ederse herkese eder bu kür özellikle adeti 35 günden fazla sürenler için iyi bir kür diyor bakalım inşallah faydası olur sende başla şekerim zamanı önemli degil zaten 21 gün içecegiz

nesleecim valla boy ve kilodan muzdarip bi sen degilsin 162 boy 58 kilo oldum haaahhhh bodur tavuk gibi azcık kiloda boy kısalıyor arkadaşımla uzun zamandır görüşmüyorduk 4 aydır geçen gün görüştük kızz sen kısalmışsın çektin mi dedi sanırım kilo aldım ondan galiba hamile kalsam 9. ayda beni top gibi yuvarlarlar doğumhaneye

tam kızzzz sözmü?hemncik test yapmak yok sözünden cayan ne olsun koca popolu bi pinokyo olsun:)))))ben söz veriyom beklicez bu ay,evt cnm bugünden itibaren son çikolatımı yedim daha yok acık deilde bayağı kısmam lazım şimdiden hamile sanıcaklar dedikoducu yani tanıyanlar,hiç bi şey ümitsiz deil karamsar olmak yok,sen elinden geleni yap gebelik için kimler hamile kaldı doğurdu bile bizim valide hanımın bile 5 sene olmamış,şimdi ben ve başka çocukları var,bnm adet biteli 2 gün oldu malzemem yok yarın alıyımda başlayım bari
kızzzzz biz seninle iyi kanka olduk heeeeee:)))))

söz yapmayacaz anammm koca popo mu onu dedinya tamam yapmam artık cancazım beni hamile sanıyorlar göbekten herkes soruyor hamilemisin diye valla bazen okadar karamsar oluyorum ki sanki hiç olmayacak gibi ya benimle beraber evlenen sonradan evlenen herkes doğurdu hatta kızkardesim bile doğurdu bi ben kaldım temmuzda 3 yıl olacak evleneli 28 yaşıma girdim... inşallah bizimde olcak bi bebeğimiz inançla destekle.. al al başla sende geç degil yapalım bakalım vesile olur belki önümüzdeki ayy hamiş kalırız
ayyy evet yaa günlerimizde yakın kanka olduk valla tanımadan seviyor insan bebeklerde aynı anda olurlarsa onlarda kanka olur belki

ben simdiden cok komik oldum arkadasim ilerleyen aylarda halimi dusunemiyorum

yaa kızlar ben çok mu pimpirikliyim bilmiyorum ama taktım işte kafaya şöle ki bugün eşim söylemesi ayıp mangalda tavuk yaptı bi güzel yedik ama bazılarının içi tam pişmemişti????? hamile değilim korkmak için çok erken ortada fol yok yumurta yok ama korunmayı bıraktığımız için dikkat etmek lazım her şeye ne biliyim tahminime göre bugünler yumurtlama günleri şimdi yesem bile bir zararı olur mu acaba bu ay hamile kalacağımı varsayarsak, ne dersiniz ?
hamilelikte yediklerime karşı çok takıntılıydım da ordan kalma bu hal

ben simdiden cok komik oldum arkadasim ilerleyen aylarda halimi dusunemiyorum

ben iki ayda hemen kilo almıştım kilom normal aslında boyum da 1.68
hala o tontişlik devam ediyo yalnız :)ideal kilom57 şimdi 61 olmuşum:) trabzonlu eşimin buna tepkisi ooooooo 61 heyoooo yupppiiii :):) nedir bu trabzonluların 61 takıntısı:)

canım kızkardeşim 3 hafta önce doğum yaptı, onun bebeğine ördüm. haklısın olsunda öyle ya bencede, bende inş. olunca yapacağım olmadan elim varmaz

öncelikle afiyet olsun şekerim yok korkma bişe olmaz daha çünkü adet geçikmesiyle zararı oluyormuş bazı şeylerin bebeğe çünkü adet gecikerek sana haber veriyor ben geliyorum dikkat et artık diye ama benim bildiğim tavuk eti tam pismeli dikkat et canım zehirler allah korusun ama daha korkma bebek için bişe olmaz

adet gecikene kadar bişe olmuyo demek sağol mahtuanacım içimi rahatlattın şekerim:)allahın her işinde bir hikmet var işte dediğin doğru ve çok mantıklı

adet gecikene kadar bişe olmuyo demek sağol mahtuanacım içimi rahatlattın şekerim:)allahın her işinde bir hikmet var işte dediğin doğru ve çok mantıklı

rahat ol canım düşünme böyle olumsuzlukları daha yumoşları değerlendirecen ben hamile kaldığımda onu yemedim bunu yemedim zararı var diye annem kızıyordu kızım bukadarda pinpirikli olunmazki diye valla benim kızkardeşim hiç düşünmedi tosun gibi oğlu var şuan

milletin hamile sanması göbekten değilde laf arıyolar cnm ondan, sizin orayı bilmemde bizim buralarda öle sanıyolar yani laf arıyolar oooo biz daha yolun başındayız ne varmış yaşımızda,küçük kankalar için daha çok çalışcaz,yarın başlıcam incire,koca popolu olmamak için testte yapmıcam,zate bnmki kocaman sonra kapıdan sığmaz,:)))))

canım kızkardeşim 3 hafta önce doğum yaptı, onun bebeğine ördüm. haklısın olsunda öyle ya bencede, bende inş. olunca yapacağım olmadan elim varmaz

hmm yeğen geldi demek,inşallah kendine yapmakta kısmet olur,ne güzel olmuş walla bebeğin olsun kim bilir neler yaparsın:)))

haaahhhaaa ayy güldürdün benimki kocaman diye bak ne kadar kendinle barışık aman sizin ora bizim ora yok valla geri kafalı insan her yerde aynı işte sanki çocuğumuz olsa sanki onlar bakacaklar olmadan önce sorarlar dururlar nezaman yapcan diye olur doğdumu derler doğar pırrr ortadan kaybolurlar biraz zaman geçer ikinci nezaman derler bizim bi tanıdık var beni nezaman görse bebek varmı ne bekliyon diyor bende kısmet diyorum yaa söyleyemiyom olmuyor diye ben istemiyorum diyorum kadını görünce konuşmasın diye ya görmezden geliyorum yada başka yöne çeviriyorum yolumu sanki bakkala kasaba borcum varmış gibi hissediyorum
ayy yaşım çok geç gelliyor bana sürekli canım ama küçük kankalar önümüzdeki ay gelecekk inşallahhh

bisi olmaz canim benim sen merak etme,ilerde dikkat et ama tum etler iyi pissin ozellikle toksoplazman negatif ciktiysa. benim kedim oldugu icin pozitif cikti ben biraz daha rahatim bu konuda.

aynen oyle canim ben ilk basta beklemedigimden sarap bile ictim biliyor musun..daha senin anlamadigin safhada bir sey olmazmis bebege doga korurmus onu. sen anladiktan sonra ise is sana kaliyor

canim bizim kasim topiginde 37 yasinda hamile de var 45 yasinda da :))) ben de 31 yasindayim annem mesela erkek kardesimi 33'unde dogurmus 10 yas ufaktir benden,turp gibi dogdu masallah. bir sey yok yasinda artik bu devirde gecti o yas hikayesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…