Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

canım idrar tahlili yapıldı dün tertemiz çıktı sonuçlarım ve negatif :44:

az önce de yürümekte zorluk çektim.sanki uzuun bir yol yürümüşüm de yorulmuşum gibi hala ağrım var (romatizmadan da olabilr ama )

Son düzenleme:
Arkadaşlar benim de son adet tarihim 14 Nisan dı. Fakat bir haftadır kasık ağrısı yaşıyorum. Hamile miyim diye meraktan ölücektim gittim kan tahlili yaptırdım. HCG 4,69 çıktı.. Hamile değilim dimi ?

Arkadaşlar benim de son adet tarihim 14 Nisan dı. Fakat bir haftadır kasık ağrısı yaşıyorum. Hamile miyim diye meraktan ölücektim gittim kan tahlili yaptırdım. HCG 4,69 çıktı.. Hamile değilim dimi ?

cnm kan tahlilin çok düşük yok gibi,her hastane kan tahlili sonuçları farklı oluyo kimi sıfırla başlar kimide 5le,bnde bunu yeni öğrendim sen yinede gebelik testi yap evde varsa çıkar ama ne biliyim sonucunda değişik..

ah cnm bnm çok dolmuşun belli kıyamam,bi test yap bakalım sabah ilk idrarınla adete 1 haftan varmış varsa gebelik çıkar ztn:)))
bende bu ay çok umutsuzum((yumurtlama oldumu olmadımı bilmiyom ama son bi kaç gündür dikkat ettim akıntı var koyu gibi beyaz ama kötü olmadığını anlıyom,ben geçen ay geç adet oldum bu ay nasıl olur bilmem normalde 1 haftam var gibi bakalım bekliyom bnde kara haberleri.
cnm bu arada eşin ne iş yapıyı tayinimiz çıktı dedin ya ondan sordum..

Allah yardimcin olsun canim. Bizim kasim topiginde kipkirmizi parcali parcali kanayanlar oldu hem de gunlerce, bebekleri gayet saglam yerinde. Ondan cok germemeye calis kendini, bol su icerekten dua ederek dinlen.

karindan gozukmeyebilir senin haftanda cook normal

saol teyzesi :)) evet yatmis eli de kafasinda :vay anam vayyy diyor hehehe :)))

ben butun fotograflari bilgisayarda sildim, ilgili tum mailleri sildim, ultrason goruntusunu de anneme verdim Turkiye'de, "al sen ne yapacaksan yap" dedim. kalbimiz dayanamiyordu cunku esimle.

canim genelde 5'in ustune hamilelik olasi diyorlar, 25 mi 50 mi ne onun ustune de kesin var diyorlar. cok arada kaldiysan 2 gun sonra tekrardan yaptirt testi.

kızlaarr ya ben ne yapacağımı bilemiyorum..şehir dışına çıkmam zor şimdilik çünkü küçük bir yerdeyim.acaba durumum kötü mü ?

benimkine benzer şeyler yaşayan yok mu kızlar

Son düzenleme:
kızlar tümör vs olamaz değil mi? çünkü 1 ay önce smear testi yapıldı ve sadece ağır enfeksiyon çıktı

kızlar tümör vs olamaz değil mi? çünkü 1 ay önce smear testi yapıldı ve sadece ağır enfeksiyon çıktı

ay Allah korusun dusunme oyle seyler. enfeksiyondandir iste yesil akinti enfeksiyon derler hep,gecmemistir tam. ben yasamadigim icin tam bilmiyorum okuduklarimdan ve duyduklarimdan bilgi verebiliyorum sadece.

amin canım sağol, haklısın belki karamsar olmakta ama hiç belli olmaz allahım ol derse olur, bence her ilişkide inanarak ve pozitif düşünerek geçir zamanını. benim çalışmalar sırasında çok canım sıkkın olup ta sırf yımırta günleri diye kendimi mecburi hissederek geçenler negatif sonuçlandı. çünkü psikolojim olumsuz düşünürken oluyordu resmen! sonra o zaman da demiştim unutmuşundur belki amaan dedim salladım coraspini de folikasidi de. haa iyimi yaptım hayır ilaç alcan tabi ama iç iç ne bu kadar kimyasal yüklüyom bişey de olmuyo gibi düşünüp boşlamıştım iyice. hatta 2haftalığına yurtdışına gidip gelmiştik iş sebebiyle yanımda götürmedim ilaçları da. son adetten sonra pek düşünmeyerek sırf isteyince yaşamıştım ilişkiyi de.
demem o ki gerçekten nasip kısmet bu işler, geçenlerde yrn le minikkelebeğe de bu ay kesin yok diyip diyip durmayın olumlu düşünün diyodum şimdi de senle ewpat yok kesin diyosunuz! gerçi minik kesin olmadı derken geliverdi bebişi inşallah darısı başınıza
bence yapmamız gerekenleri yapıp bi dahaki adeti bekleyelim daha doğrusu akışına bırakalım azıcık ta olsa kafamızda rafa kaldıralım o düşünce yumağını. sonra birden sürpriz olsun inşallah.
ayy çok uzattım kafa şişirdim valla

canım anladım enfeksiyon geçmedimi acaba bilemedim ki :44:

ayyy hayırlı olsun canım çok sevindim, sancı benim hala ara ara oluyo yerleşme sancılarıdır onlar yine de ii yapmışın Dr.a gitmekle çok şükür pıtpıtlar göründü, sağlıkla hayırlısıyla tamamına erdirsin allahım

benim de duruyordu Dr.a gidince götürmüştüm ilk bebeğimi kaybettim diye anlatınca baktı hani belki bi bilgi edinilir diye. şuanda da duruyo öyle. ama bakıp bakıp ağlayacaksan olmaz öyle

canım daha erken değilmi test yapmak için? belli olmaz gerçi ama bence adet gününü bekle olmazsan tekrar edersin

ALLAH KORUSUNN! öyle düşünme kuzum içini ferah tut olmadı yine git dr.a

Son düzenleme:
kızlar yalvarırım bir yardım edin,reglim 1 gün geçti hemen idrar testi yaptım ,1 dk içinde pozitif çıktı,2 gün sonra kan testinde 238 çıktı doktor hemen bakalım dedi,alttan muayene etti kese burda dedi,daha 4 haftalık dedi,2 gün sonraya tekrar test yapalım dedi,bugün yaptırdım ve değerim 68 düşmüş,bu nedemek sizce ,bebeğimi kaybediyorum demi..6 yıl sonra mucizem kendiliğinden geldi ,ama ben onu kaybediyorum,lütfen bir akıl verin bana

ozaman enfeksiyon olabilir canım enfeksiyondada yürürken nefes nefese kalıyorsun çabuk yoruluyorsun idrar yolu enfeksiyonu geçirmiştim bende ondan biliyorum..

güldürdünnnn kızzzz hani adet günü geçince yapacaktıkya söz vermiştik unuttun mu yok kız gebelik kesin eminim adet belirtilerim başladı az az karın ağrısı felan gelcek yolda....aynı zamanlarımız kara tren gecikir belki hiçç gelmezzz )) 9 ay boyunca
sende belirti varmı peki şekerimmm
eşim polis memuru canım

allah korusun canım değildir yeşil akıntı genelde enfeksiyonda oluyor nette hep öyle yazıyor nerdesin peki çok mu uzak hastane canım

nedemek kafa şişirme ne güzel şeyler diyorsun evet doğrusun akıldan çıkarmak lazım ilişkiler hep zoraki oluyor istemeyerek bile girdiğim oluyor ilişkiye bebek için benim ilk hamileliğimdede doktor yumurtan gelişmemiş bu ay hamile kalamazsın diye önümüzdeki aya gel diye randevu vermişti hatta ne ağlamıştım olmayacak bu ay diye sonra nasıl olsa olmuyor diye ilişkiye düzenli girmedim hiç ama tutmuştu kısmet dediğin gibi nasipte varsa olacak zorlamayla olmuyor mantığım alıyor beynim birtürlü kabul etmiyor haklısın senle neslee çeşnici başı oldu teselli vere vere miniğimiz hamiş kaldı inşallah topikteki tüm kızlar hamiş kalır ayy napalım bahar geldi bahar depresyonu başladı umutsuzluk oluyor...
rafa kaldırma işini naparız bilmiyorum insan kendini alamıyor bu düşünceden bağımlılık oldu canım yaa
bende bugün itibariyle atacağım çöpe gördükçe aklıma geliyor aslında saklamak istiyorum bi yandan karar veremedim daha

ben butun fotograflari bilgisayarda sildim, ilgili tum mailleri sildim, ultrason goruntusunu de anneme verdim Turkiye'de, "al sen ne yapacaksan yap" dedim. kalbimiz dayanamiyordu cunku esimle.

bende atacamda elim varmıyor birtürlü baktıkçada üzülüyorum bendemi anneme bıraksamki yaa en azından yanımda olmaz aynen eşimde üzülüyor

çok geçmiş olsun ne diyeceğimi bilemiyorum böyle bir durumda inşallah tekrar yükselir sakin ol kanaman ne varmı peki 2 gün sonra testi tekrar et ozaman anlaşılır korkma hemen rabbim onu sana bağışlayacaksa hiçbişe engel olamıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…