- 13 Aralık 2011
- 1.623
- 30
- 108
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #14.761
Arkadaşlar benim de son adet tarihim 14 Nisan dı. Fakat bir haftadır kasık ağrısı yaşıyorum. Hamile miyim diye meraktan ölücektim gittim kan tahlili yaptırdım. HCG 4,69 çıktı.. Hamile değilim dimi ?
Günaydın canlarım
Bugün size 1 kötü,1 iyi haberle geldim.
Dün akşam pembe akıntılarım oldu ve sancım başladı.
İyi haber ise sabah doktora gittim ve kalp atışını gördüm şükürler olsun.
Doktor iğne verdi yaptırdım akıntım devam ederse haftaya da 1 tane olucam.
Allahım yardım etsin :26: mutluyum ve korkuyorum
sağol canım benim allah her isteyene yaşatsın en önemlisi sağlıkla tabi ki.
ah keşke elimde olsa da korkmasam ama olmuyor
ultrasona bakarken içimden neler geçiyodu bi bilsen,zaten karından gözükmeyince bi korktum
doktor alttan bakalım dedi de gördük sıpayı
canım biz de sizi öpüyoz sağol duaların için de
canım ben de belirtilere çok takıldım hamile kalmadan önceki ay sana yemin ediyorum nerdeyse emin oldum
ama adet gördüm ve hamile kaldığım ay hiçbi belirti yoktu biraz göğüs şişti o da zaten adet belirtisi.
adetine daha 1 hafta var şu an belirtin olmaz canım
tabi ki her ihtimali gözönünde tutmak lazım ama hamile olmadığını söleme olabilir ve inşallah da olur.
ben bu ay hamile kalmadığıma emindim aynen senin gibi
amin canım haberler şimdilik iyi,inşallah da hepimiz yaşadıklarımızı unutucaz
ay ağlicam ben :26:
oy yavrum nası da yatmış,yoksa ben mi yanlış görüyorum
maşallah minik kuzumuza
kılar bişey soracam kaybettiğiniz bebeklerinizin ilk idrar testini kan testlerini ultrasyon görüntülerini saklıyormusunuz ben hala saklıyorum bir türlü atamadım yaa sanki atınca ona ihanet edecekmişim gibi geliyor kutuya koyup kaldırmıştım evi yavaş yavaş toparlayacağım gördüm üzüldüm ağladım yineeee
bence butür şeyler ihmal edilmemeli bi özel hastaneye yada üniv hastanesine git çünkü yeşil akıntı normal değil
Arkadaşlar benim de son adet tarihim 14 Nisan dı. Fakat bir haftadır kasık ağrısı yaşıyorum. Hamile miyim diye meraktan ölücektim gittim kan tahlili yaptırdım. HCG 4,69 çıktı.. Hamile değilim dimi ?
kızlar tümör vs olamaz değil mi? çünkü 1 ay önce smear testi yapıldı ve sadece ağır enfeksiyon çıktı
amin canım sağol, haklısın belki karamsar olmakta ama hiç belli olmaz allahım ol derse olur, bence her ilişkide inanarak ve pozitif düşünerek geçir zamanını. benim çalışmalar sırasında çok canım sıkkın olup ta sırf yımırta günleri diye kendimi mecburi hissederek geçenler negatif sonuçlandı. çünkü psikolojim olumsuz düşünürken oluyordu resmen! sonra o zaman da demiştim unutmuşundur belki amaan dedim salladım coraspini de folikasidi de. haa iyimi yaptım hayır ilaç alcan tabi ama iç iç ne bu kadar kimyasal yüklüyom bişey de olmuyo gibi düşünüp boşlamıştım iyice. hatta 2haftalığına yurtdışına gidip gelmiştik iş sebebiyle yanımda götürmedim ilaçları da. son adetten sonra pek düşünmeyerek sırf isteyince yaşamıştım ilişkiyi de.sağol canım benim hayırlısı artık inşallah kafamız oraya adaptasyonla bilmem neyle uğraşırken bebişimiz gelir rabbim nasip ederse valla başka yermiş ne umrumda olmayacak
rabbim seni ve bebeğini korusun ben hep dua ediyorum allah ım bebek isteyen tüm herkese nasip et kucaklarını boş bırakma hamile kalan arkadaşlarında bebeğini koru sağlıkla kucaklarına alsınlar diye dua ediyorum rabbim kabul eder inşallah doğrusun insan unutamıyor ben bazen o masaya yattığım aklıma gelince tüylerim diken diken oluyor ama bebeğiniz sizinle korkmayın bebeğinizi üzmeyin rabbim nasip ettiyse hiçççç bişeycikkk olmayacak korkmaaaa tatlım zaten büyüdü artık
canım anladım enfeksiyon geçmedimi acaba bilemedim ki :44:essela ,gebelik belirtileri midir diye sormuşsun eşimin yanından geldiğim gün yolda hatta adet oldum.hem de günümdü zaten ve gününde bitti.bitiikten sonra başladı anlattığım belirtiler.dr.a gittiğimde idrar tahilili yapıldı negatif çıktı... ben de anlamış değilim ya ...:44:
bir de başında da affedersiniz yeşilimsi akıntım vardı geçti bir ara bugün yine...
ayyy hayırlı olsun canım çok sevindim, sancı benim hala ara ara oluyo yerleşme sancılarıdır onlar yine de ii yapmışın Dr.a gitmekle çok şükür pıtpıtlar göründü, sağlıkla hayırlısıyla tamamına erdirsin allahımGünaydın canlarım
Bugün size 1 kötü,1 iyi haberle geldim.
Dün akşam pembe akıntılarım oldu ve sancım başladı.
İyi haber ise sabah doktora gittim ve kalp atışını gördüm şükürler olsun.
Doktor iğne verdi yaptırdım akıntım devam ederse haftaya da 1 tane olucam.
Allahım yardım etsin :26: mutluyum ve korkuyorum
benim de duruyordu Dr.a gidince götürmüştüm ilk bebeğimi kaybettim diye anlatınca baktı hani belki bi bilgi edinilir diye. şuanda da duruyo öyle. ama bakıp bakıp ağlayacaksan olmaz öylekılar bişey soracam kaybettiğiniz bebeklerinizin ilk idrar testini kan testlerini ultrasyon görüntülerini saklıyormusunuz ben hala saklıyorum bir türlü atamadım yaa sanki atınca ona ihanet edecekmişim gibi geliyor kutuya koyup kaldırmıştım evi yavaş yavaş toparlayacağım gördüm üzüldüm ağladım yineeee
canım daha erken değilmi test yapmak için? belli olmaz gerçi ama bence adet gününü bekle olmazsan tekrar edersinArkadaşlar benim de son adet tarihim 14 Nisan dı. Fakat bir haftadır kasık ağrısı yaşıyorum. Hamile miyim diye meraktan ölücektim gittim kan tahlili yaptırdım. HCG 4,69 çıktı.. Hamile değilim dimi ?
ALLAH KORUSUNN! öyle düşünme kuzum içini ferah tut olmadı yine git dr.akızlar tümör vs olamaz değil mi? çünkü 1 ay önce smear testi yapıldı ve sadece ağır enfeksiyon çıktı
canım idrar tahlili yapıldı dün tertemiz çıktı sonuçlarım ve negatif :44:
az önce de yürümekte zorluk çektim.sanki uzuun bir yol yürümüşüm de yorulmuşum gibi hala ağrım var (romatizmadan da olabilr ama )
ah cnm bnm çok dolmuşun belli kıyamam,bi test yap bakalım sabah ilk idrarınla adete 1 haftan varmış varsa gebelik çıkar ztn:)))
bende bu ay çok umutsuzum((yumurtlama oldumu olmadımı bilmiyom ama son bi kaç gündür dikkat ettim akıntı var koyu gibi beyaz ama kötü olmadığını anlıyom,ben geçen ay geç adet oldum bu ay nasıl olur bilmem normalde 1 haftam var gibi bakalım bekliyom bnde kara haberleri.
cnm bu arada eşin ne iş yapıyı tayinimiz çıktı dedin ya ondan sordum..
kızlar tümör vs olamaz değil mi? çünkü 1 ay önce smear testi yapıldı ve sadece ağır enfeksiyon çıktı
amin canım sağol, haklısın belki karamsar olmakta ama hiç belli olmaz allahım ol derse olur, bence her ilişkide inanarak ve pozitif düşünerek geçir zamanını. benim çalışmalar sırasında çok canım sıkkın olup ta sırf yımırta günleri diye kendimi mecburi hissederek geçenler negatif sonuçlandı. çünkü psikolojim olumsuz düşünürken oluyordu resmen! sonra o zaman da demiştim unutmuşundur belki amaan dedim salladım coraspini de folikasidi de. haa iyimi yaptım hayır ilaç alcan tabi ama iç iç ne bu kadar kimyasal yüklüyom bişey de olmuyo gibi düşünüp boşlamıştım iyice. hatta 2haftalığına yurtdışına gidip gelmiştik iş sebebiyle yanımda götürmedim ilaçları da. son adetten sonra pek düşünmeyerek sırf isteyince yaşamıştım ilişkiyi de.
demem o ki gerçekten nasip kısmet bu işler, geçenlerde yrn le minikkelebeğe de bu ay kesin yok diyip diyip durmayın olumlu düşünün diyodum şimdi de senle ewpat yok kesin diyosunuz! gerçi minik kesin olmadı derken geliverdi bebişiinşallah darısı başınıza
bence yapmamız gerekenleri yapıp bi dahaki adeti bekleyelim daha doğrusu akışına bırakalım azıcık ta olsa kafamızda rafa kaldıralım o düşünce yumağını. sonra birden sürpriz olsun inşallah.
ayy çok uzattım kafa şişirdim valla
benim de duruyordu Dr.a gidince götürmüştüm ilk bebeğimi kaybettim diye anlatınca baktı hani belki bi bilgi edinilir diye. şuanda da duruyo öyle. ama bakıp bakıp ağlayacaksan olmaz öyle
ben butun fotograflari bilgisayarda sildim, ilgili tum mailleri sildim, ultrason goruntusunu de anneme verdim Turkiye'de, "al sen ne yapacaksan yap" dedim. kalbimiz dayanamiyordu cunku esimle.
kızlar yalvarırım bir yardım edin,reglim 1 gün geçti hemen idrar testi yaptım ,1 dk içinde pozitif çıktı,2 gün sonra kan testinde 238 çıktı doktor hemen bakalım dedi,alttan muayene etti kese burda dedi,daha 4 haftalık dedi,2 gün sonraya tekrar test yapalım dedi,bugün yaptırdım ve değerim 68 düşmüş,bu nedemek sizce ,bebeğimi kaybediyorum demi..6 yıl sonra mucizem kendiliğinden geldi ,ama ben onu kaybediyorum,lütfen bir akıl verin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?