- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #14.801
merhaba kızlar ben de adet oldum 5.günüm bugün ama kürtaj öncesine göre çok yoğun oluyo iyi bir şey mi bu? sizlerin nasıl adet yoğunluğunuz?
offf adetim başladığında o kadar hayal kırıklığına uğradım ki ilk deneme ayımızda hemen olacakmış gibi hissediyordum farketmeden şartlamışım kendimi. ilk gebeliğim 7.ayda olmuştu şimdi ne kadar sürecek acaba ?herhangi bir kür falan da yaptığım yok
geçen gün çevremden 2 hamile haberi aldım eve geldim ağladım.....
allahım sen hepimize sağlıklı hamilelikler sağlıklı bebişler ver amiiiiiiiiiiin:)
merhaba kızlar ben de adet oldum 5.günüm bugün ama kürtaj öncesine göre çok yoğun oluyo iyi bir şey mi bu? sizlerin nasıl adet yoğunluğunuz?
offf adetim başladığında o kadar hayal kırıklığına uğradım ki ilk deneme ayımızda hemen olacakmış gibi hissediyordum farketmeden şartlamışım kendimi. ilk gebeliğim 7.ayda olmuştu şimdi ne kadar sürecek acaba ?herhangi bir kür falan da yaptığım yok
allahım sen hepimize sağlıklı hamilelikler sağlıklı bebişler ver amiiiiiiiiiiin:)
canım ya ben de 22 nisanda kürtaj oldum ne zaman adet olcam ben ya?
dikkat edelimde çarpışmasın trenler mağlum günlerimiz yakın bnm o kadar kaldı gibi,şu halimize bak cnm ya ne güzel azda olsa şaka yapmasını biliyoz,oda olmazsa hayat çekilmez yoksa nasıl geçer zmn dimi ama şekerim:)))bnmde bombalar acımaya başladı yakındır gelmesi,az daha sabır cnm ne kaldı şunun şurasında 1 hafta sonra kimin gecikirse testi yaparız,demek sen hala saklıyosun gebelik hatıralarını,ben resimleri attım sadece tahliller duruyo bnde canım sıkılınca deli gibi bakardım sonradan attım napıyım inşallah yenilerini saklarız:))))
canım ya ben de 22 nisanda kürtaj oldum ne zaman adet olcam ben ya?
Slm guller ne var ne yok
Su siralar mesgulum
Kizkardesim turkiyeye gitti istanbula
Tatile esiyle
bir hafta cocuklarina bakicam
En kucuk ikibucuk yasinda gunduz annesini
Aramiyor geceleri basliyor aglamaya insan ne yapicani sasiyor
Allahtan bni seviyor herisini bana yaptiriyor
Allah kimseyi ana babasindan ayirmasin
Boyunlari bukuk nede olsa
Pazar eve donucem insAllah
Buarada hala adet olmadim 35. Gun 40 gun dolunca dra giderim
Slm guller ne var ne yok
Su siralar mesgulum
Kizkardesim turkiyeye gitti istanbula
Tatile esiyle
bir hafta cocuklarina bakicam
En kucuk ikibucuk yasinda gunduz annesini
Aramiyor geceleri basliyor aglamaya insan ne yapicani sasiyor
Allahtan bni seviyor herisini bana yaptiriyor
Allah kimseyi ana babasindan ayirmasin
Boyunlari bukuk nede olsa
Pazar eve donucem insAllah
Buarada hala adet olmadim 35. Gun 40 gun dolunca dra giderim
hayirli cumalar canim
ayyy ne guzel ya benimde var yegenim ozledim sipayi..
kafani dagitirsin en azindan birsure cocuklarla kosusturmaktan ayyy hep geceleri ariyorlar yegenimde kardesim ev tasiyordu anneme birakmisti gunduz tik yok gece kalkti annee diye agladi annem sut ne isidip verdi sonra uyudu)) stresten gecikiyor heralde belki bu arada olursun cocuklarla ugrasirken
Ne stres ama bit gorsen gezmeye
Gittik ya emanet olunca cok farkli uzerlerine titriyorsun resmen
Seni sefiyom deyip duruyo fistik ya kiz bide cok nazli
Buarada cok akintim var bi bakuyom adet oldum saniyom yok ya hic bole olmamisti
Beklicem haftaya giderim
Yada kizlar gelmesinimi beklemem lazim ne dersiniz
Merhabalar ve hayırlı Cumalar,
birbirimizin dilinden en güzel bizler anlıyoruz acı paylaştıkça azalır derler ya hani bende yazıyım o zaman dedim, 10 ay içinde 2 kimyasal gebelik yaşadım masal gibi bebişlerim bir vardılar bir yoktular en çokta bu üzücü olan, zaten son gebelikten sonra genetik testlerimiz ve kan pıhtılaşması ile tahlillerim yapıldı sonuçlar normal ve dr dediği tek yol bir daha hamile kalacaksın... işte korku burada başlıyor ya gene aynısını yaşarsam benim gibi bu durumu yaşayan arkadaşlarım var ise bana yol gösterebilirlermi....
kızlar cevaplarınız için teşekkür ederim,malesef değerim her geçen gün düşmeye devam ediyor,doktor bir hatfaya kadar regli olursun dedi,geç buldum erken kaybettim bebeğimi,kısmet değilmiş,merak ettiğim bir şey var ben hamile olduğumu öğrendiğimde çok hastadım,ateşim yüksetti,akşamları uyurken çok terledim,acaba ateş gelişimine etki etmişmidir,
Zeynepcim hosgeldin
Kist ufaksa gider adetle atilir
Valla sogan kurunu tavsiye eden bir dr
Sahsen kendimde yaptim kistler gitti
Adet duzene girdi bitkisel hic bir sey zararli degildir dozu guzel ayarlanirsa
Folik asidi iki senedir ictim ve simdi biraktim
Septum var dendi rahim de
Bi tedavi oluyim ondan sonra insAllah baslarim ahudtosu bulur
Ôlmezde sag kalirsam
Allahim herkese nasip etsin insAllah bebek
gecmis olsu canim bizi biz anliyoruz hakkaten aci paylastikca azaliyor benim 9haftalikti kaybettigimde burda sagolsun kizlar hep teselli verdi simdi eskiye gore daha iyiyim ama unutulmuyor...
neguzel dua et teslerin temiz cikmis tekrar hamis kalacaksin insallah korkma bidaha yasamazsin rabbim cumlemize yardim etsin bak neslee cok korktu artik tehlikeli zamani gecti masallah essela korkuyordu bebegi saglikli masallah minikkelebek yeni hamis vee kalp atisini duydu masallah hamilelikleri saglikli rabbim korusun onlari ve bebeklerini bunlar umut bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?