- 3 Ocak 2011
- 1.394
- 300
- 123
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #14.781
çok geçmiş olsun ne diyeceğimi bilemiyorum böyle bir durumda inşallah tekrar yükselir sakin ol kanaman ne varmı peki 2 gün sonra testi tekrar et ozaman anlaşılır korkma hemen rabbim onu sana bağışlayacaksa hiçbişe engel olamıyor...
yok regli filan olmadım daha ,meleğim beni bırakma...
iyi ozaman canım korkma daha kanaman ne olmamış... çok kötü oldum yaa sanki yaşadıklarım aklıma geldi ne olur üzülme inşlaaahhh melegin gitmez seninnle kalır daha hiçbirşey belli değil ki bi test daha yaptır bakalım tekrar yükselir belki
çok kötüyüm mahtuana,hiç benim gibi değeri düşüp yükselen oldumu,ümit işte ,meleğimi geç buldum erken kaybettim
kızlar yalvarırım bir yardım edin,reglim 1 gün geçti hemen idrar testi yaptım ,1 dk içinde pozitif çıktı,2 gün sonra kan testinde 238 çıktı doktor hemen bakalım dedi,alttan muayene etti kese burda dedi,daha 4 haftalık dedi,2 gün sonraya tekrar test yapalım dedi,bugün yaptırdım ve değerim 68 düşmüş,bu nedemek sizce ,bebeğimi kaybediyorum demi..6 yıl sonra mucizem kendiliğinden geldi ,ama ben onu kaybediyorum,lütfen bir akıl verin bana
ay şekerim walla unutmuşum beraber söz verdik ah kafam ah akılmı kaldı ayol,şu bebek işinden:))))
inşallah belirtilerin adet belirtisi değildir cnm,hemen hemen 1 haftam kaldı gibi evet seninle aynı olucak eğer kara tren gelirse:)))
bu lakapta amma oldu(kara tren)kızzz biz kafayı sıyırıyoz heralde şarkılar,türküler ne iş bilmem
bende adet belirtisi yok daha sanırım aniden baskına uğrıcaz,neyse ben unutmuştum tekrar hatırlattın,sözümü yenileyim (adet bitmeden test yok)ama onun dışında kürler bedava dimi cnm:))))))
hmm demek eşin polis.
bende atacamda elim varmıyor birtürlü baktıkçada üzülüyorum bendemi anneme bıraksamki yaa en azından yanımda olmaz aynen eşimde üzülüyor
çok kötüyüm mahtuana,hiç benim gibi değeri düşüp yükselen oldumu,ümit işte ,meleğimi geç buldum erken kaybettim
zaten kafa kalmadıki napalım canım allah sonumuzu hayır etsininşallah değildir diyorum ama kendim bile inanmıyorum
hee bundan sonra adetin adı kara tren olsun...belki sen hamiş kaldın kııızzzz belirtilerin yoksa...
kürlersiz olmaz zaten benim 21 günlük incir kürü bitti bakalım fayda edecekmi
kılar bişey soracam kaybettiğiniz bebeklerinizin ilk idrar testini kan testlerini ultrasyon görüntülerini saklıyormusunuz ben hala saklıyorum bir türlü atamadım yaa sanki atınca ona ihanet edecekmişim gibi geliyor kutuya koyup kaldırmıştım evi yavaş yavaş toparlayacağım gördüm üzüldüm ağladım yineeee
canım benimkiler duruyo ama sadece ultrasonlar.ben de üzülüyorum bakınca ama ne kadar kaçsam o kadar benimle geliyolaryerim ben onu minik bir kelebek olacak
ayy evet yaa hcg ni ölçmüş gibi oldumm güldürdün benibundan sonra topik hgc ye para vermeyecek bedava hamile olduğunu söylüyorum ama içime doğmuş hepte dedim minik kelebek başı çekecek sonra herkes arkasından hamile kalacak diye benim başlıyor canım geçen adetimde 1 hafta önceden hafif karın ağrılarıyla gelmişti...
aminnn amiinnn inşallah nasip eder 9 ay görmeyim inşallaahhhh
tüm burdaki hamilelik bekleyen kızların hepsi görmesin 9 ay adet
canım bi git istersen,enfeksiyondur öyle abidik gubidik şeyler söyleme kötü bişey değildir ooff yaaa .... özel bir hastaneye mi gitsem ...
sağol canım dikkat ediyorumcanım zaten aspirin kullanıyorsan kesinlikle ondandır lekelenme sen yinede kendini çok yorma inşallah haftaya cumartesi bebeği tam şekliyle görürsün rahatlarsın tatlım çok sevindim böyle güzel haber vermene :)
canım 2 gün sonra tekrarla istersen.5 üstü diyolar ama artabilir seninki daha çok erken çünküArkadaşlar benim de son adet tarihim 14 Nisan dı. Fakat bir haftadır kasık ağrısı yaşıyorum. Hamile miyim diye meraktan ölücektim gittim kan tahlili yaptırdım. HCG 4,69 çıktı.. Hamile değilim dimi ?
Allah yardimcin olsun canim. Bizim kasim topiginde kipkirmizi parcali parcali kanayanlar oldu hem de gunlerce, bebekleri gayet saglam yerinde. Ondan cok germemeye calis kendini, bol su icerekten dua ederek dinlen.
karindan gozukmeyebilir senin haftanda cook normal
sağol canım bol su içiyorum,doktor da karından görmek için erken dedi alttan baktı o yüzdensaol teyzesi :)) evet yatmis eli de kafasinda :vay anam vayyy diyor hehehe :)))
sağol canım benim çok korktum sabah hastaneyi ben açtımamin canım sağol, haklısın belki karamsar olmakta ama hiç belli olmaz allahım ol derse olur, bence her ilişkide inanarak ve pozitif düşünerek geçir zamanını. benim çalışmalar sırasında çok canım sıkkın olup ta sırf yımırta günleri diye kendimi mecburi hissederek geçenler negatif sonuçlandı. çünkü psikolojim olumsuz düşünürken oluyordu resmen! sonra o zaman da demiştim unutmuşundur belki amaan dedim salladım coraspini de folikasidi de. haa iyimi yaptım hayır ilaç alcan tabi ama iç iç ne bu kadar kimyasal yüklüyom bişey de olmuyo gibi düşünüp boşlamıştım iyice. hatta 2haftalığına yurtdışına gidip gelmiştik iş sebebiyle yanımda götürmedim ilaçları da. son adetten sonra pek düşünmeyerek sırf isteyince yaşamıştım ilişkiyi de.
demem o ki gerçekten nasip kısmet bu işler, geçenlerde yrn le minikkelebeğe de bu ay kesin yok diyip diyip durmayın olumlu düşünün diyodum şimdi de senle ewpat yok kesin diyosunuz! gerçi minik kesin olmadı derken geliverdi bebişiinşallah darısı başınıza
bence yapmamız gerekenleri yapıp bi dahaki adeti bekleyelim daha doğrusu akışına bırakalım azıcık ta olsa kafamızda rafa kaldıralım o düşünce yumağını. sonra birden sürpriz olsun inşallah.
ayy çok uzattım kafa şişirdim valla
canım anladım enfeksiyon geçmedimi acaba bilemedim ki :44:
ayyy hayırlı olsun canım çok sevindim, sancı benim hala ara ara oluyo yerleşme sancılarıdır onlar yine de ii yapmışın Dr.a gitmekle çok şükür pıtpıtlar göründü, sağlıkla hayırlısıyla tamamına erdirsin allahım
benim de duruyordu Dr.a gidince götürmüştüm ilk bebeğimi kaybettim diye anlatınca baktı hani belki bi bilgi edinilir diye. şuanda da duruyo öyle. ama bakıp bakıp ağlayacaksan olmaz öyle
canım daha erken değilmi test yapmak için? belli olmaz gerçi ama bence adet gününü bekle olmazsan tekrar edersin
ALLAH KORUSUNN! öyle düşünme kuzum içini ferah tut olmadı yine git dr.a
tmm cnm yeni şifremiz kara tren hayırlı olsun diyorum:)))Allah bize akıl versin nerden uyduruyoruz bilmem..
şimdi hesapladım bnm kara trenide bu ay geçen ayki gibi gecikme olmazsa eğer şafak:6 diyorum ben deli kafa.
kızzz belki sen hamiş kaldın kelebeğede dedin ne güzel hamile çıktı,evet cnm belirtim yok sadece akıntı var ıslaklık gibi o kadar başkada tık yok...
inşallah hemen olur canım hayırlı zamanında gelsin inşallahcanım hastalandım yenii bitti başladık şimdiden hemen olurmu bilmiyorum ama bir dahaki adetime 5 gün kala test yapıcam kan testi pozitif olursa iğneye erken başlayacağım doktor öle dedi..çok korku heyecan panik içindeyim eşim bıktı artık benden inşallah iyi haberler veririm....
kızlar birşey kalmadı 7 mayısa kadar sürdü belirtilerim ve geçti.( yeşilimsi akıntıyı abartmış da olabilirmi.kardeşim gördü değil dedi ... ) benim bariz ağrılarım bel ve kasık ağrısıydı buraya yazdığımda da yumurtlama dediniz kızlar.forumda takvimi hesapladığımda 1-7 mayıs arası yüksek ovulasyon yazıyordu... eşim bugün geliyor ve ben bebek çalışmalarını ertlemek istemiyorum.sonuçta her dr.a gittiğimde evlendiğimden beri hep idrar yolu enfeksiyonun vr derdi dr.ama şimdi tertemiz çıktı bunu değerlendirmezsem bir daha zor olur gibi...
ne dersinizi ben kafama taktığım ve korktuğumdan abartmış olailir miyim :26:
kızlar birşey kalmadı 7 mayısa kadar sürdü belirtilerim ve geçti.( yeşilimsi akıntıyı abartmış da olabilirmi.kardeşim gördü değil dedi ... ) benim bariz ağrılarım bel ve kasık ağrısıydı buraya yazdığımda da yumurtlama dediniz kızlar.forumda takvimi hesapladığımda 1-7 mayıs arası yüksek ovulasyon yazıyordu... eşim bugün geliyor ve ben bebek çalışmalarını ertlemek istemiyorum.sonuçta her dr.a gittiğimde evlendiğimden beri hep idrar yolu enfeksiyonun vr derdi dr.ama şimdi tertemiz çıktı bunu değerlendirmezsem bir daha zor olur gibi...
bence annene birak canim, yeni bir bebek dusunebilmek icin o icindeki huznu mumkun oldugu kadar asmalisin ki yeni bebege o uzuntun gecmesin onun da bir gunahi yok. hem resmi vermek demek digerini unuttun demek degil, bu sadece esin ve senin icin daha iyi konsantre olabilmeniz icin lazim olan bir sey.
canım benimkiler duruyo ama sadece ultrasonlar.ben de üzülüyorum bakınca ama ne kadar kaçsam o kadar benimle geliyolar
o yüzden arada bakıyodum,ben de ağlıyodum ama bakmasam da zaten aklımdan çıkan bişey değil ki..
istersen sakla çıkarıp bakmamaya çalış
inşallah peşime gelirsiniz çok dua ediyorum zaten sabah ezanında hep ayaktayım akşam 9 da yatıp gecenin bi yarısı uyanıyorum
allahım hepimizin yüzünü güldürsün hayırlısıyla
tmm cnm yeni şifremiz kara tren hayırlı olsun diyorum:)))Allah bize akıl versin nerden uyduruyoruz bilmem..
şimdi hesapladım bnm kara trenide bu ay geçen ayki gibi gecikme olmazsa eğer şafak:6 diyorum ben deli kafa.
kızzz belki sen hamiş kaldın kelebeğede dedin ne güzel hamile çıktı,evet cnm belirtim yok sadece akıntı var ıslaklık gibi o kadar başkada tık yok...
haklısın anneme bırakacağım kesin yoksa aklıma geliyor hep o testte pozitifi gördügümde ellerim titremişti
senindemi duruyor canım ya benim tesler felanda duruyor ama neslee gibi bende anneme bırakacam çünkü hep bi bakasım geliyor oyüzden üzülüyorum,,,,
inşallah canım ya peşinden başlar ayaklarını ekrana sürürsen belkim bizide peşinden sürükleyebilirsinallahtan hayırlısı bakalım hamişlerimizin bebeklerini korusun olmayanada nabip etsin
hee kırmızı kart out karatren in oldu artıkbenimkinede 5 yada 6 gür var normal olarak olursa bende sabırsızlıkla 15 ini bekliyorum test yapacam kendimi zor tutuyorum ayy aynı bağımlılık gibi birşeymiş bu yapmamak için dayanıyorum söz verdim diye.. inşallah kız hamiş kalalım bebek doğum tarihlerimiz de yakın olacak ozaman kelebeğin yanını gideriz 2014 ocak anneleri tüm topik gidelim inşallahhhh...valla benim bi karın ağrım var hafif hafif gögüsler acımaya başladı azcık herhalde benim tren geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?