Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Ahh canım ya yapma lütfen üzülmiceksin bak tekrar denemeye başladın ne güzel en yakın zamanda gelicek bebeğin inşallah hiç merak etme sen.ama psikolojini toparla.benim korunma süresinde etrafımda benimle hamile kalan ama karnı burnunda kızlar vardı
insan etkileniyo ama en azından şu an yeniden şansını deniyorsun.ağlamak yok artık etkileme hormonlarını bak tamam mı?
ben de korunmayı bıraktığım ilk ay belirtiler yaşadım ama olmadı.acaba kürtajdan mı dedim korktum ama şimdi durumum malum.
kanamanın çok olması yapışıklık olmadığını gösterir rahim toparlanır toparlanmaz da hamile kalacaksın allahın izniyle

kızz dur şimdiden heyecan yaptırma bana bu ay kesinlikle söz veriyorum kendime erkenden elham yapmak yok beklicem..
bu arada sen iyisin dimi,iğneler tam gaz devam azıcıkta olsa alışmışındır:))
ay ne bilim valla ben de güzel haberler için heycanla bekliyom kuzum ya,kendini rahat bırak olacak bu iş allahın izniyle
iğnelere alıştım ama ilacı yakıyo bazen de iğneyi sokmakta zorlanıyorum.
bikaç yeri morarttım damara geldi sanırım

amin canım inşallaaah
valla ekrana da sürünürüm haa yaparım bilirsin
hizmette sınır yok
ben ultrasonları çekmeceme atmıştım bakıyodum bazen
şimdi de çıkardım bakıyorum ilk bebeğime,kolları falan görünüyomuş sanki iki yanında açmış kenara doğru ahh ahh
allahım tekrar yaşatmasın o acıyı :2:

canım bende bazen bakıyorum ilk bebeğin ulrason görüntülerine sen kaçıncı haftada kayıp yaşamıştınki öle kolları fakan belli olmuşmuyduki bide canım lekelenmelerin ne oldu kesildi dimi bende bu ayın sonunda umarım güzel haber verebilirim :)

hayırlı cumalar canım çok geçmiş olsun tahlillerin güzel çıkmış inşallah tekrar aynı şeyi yaşamadan mutlu sona kavuşursun.
o korku hiç geçmiyor ama dua ediyoruz elden başka da bişey gelmiyor maalesef
çok üzüldüm canım hastalıkla ilgisi olabilir mi bilmiyorum
ben düşük yaptığımda doktor üşütme çok dikkat et demişti
gerçi ilaç kullanmamak için de söylemiş olabilir.kimyasal gebelikse korunmaya gerek yok
yine güzel haberler verirsin inşallah
hayırlı cumalar canım senin evde şimdi kaç çocuk var vay vay vay
ben 35. gün olmuştum
eli kulağındadır gelir zaten bi kanama olmuştu senin değil mi?

canım hoşgeldin bak testler iyi çıkmış şükür
inşallah yakın zamanda hamile kalırsın
doktor kendinden çok emin bilgili biri gibi
ama folik asit ve soğan konusunda söyledikleri bana da mantıklı gelmedi
biçok kişi denemiş yani o soğan olayını basbaya söküyo insanın içini

arkadaşlar, bir yerde şöyle bir şey okudum. bebeği 8 haftalık düşmüş ve gözlerini unutamıyorum falan yazılmış, başka bir yerde de kollarını gördüm falan yazmışlar.
benim de 11 haftalıkken düştü 8+3 te karnımda ölmüş. ve dr düşen parçaları bana gösterdi hiç bişeyi belli değildi, yani bildiğin pıhtı idi.

canım hoşgeldin bak testler iyi çıkmış şükür
inşallah yakın zamanda hamile kalırsın
doktor kendinden çok emin bilgili biri gibi
ama folik asit ve soğan konusunda söyledikleri bana da mantıklı gelmedi
biçok kişi denemiş yani o soğan olayını basbaya söküyo insanın içini [/QUOTE]

hoşbulduk canım:) doktoru baya araştırdım gitmeden sebebsiz kısırlık konusun da ve riskli gebeliklerde makaleleri olan iyi bir profösör. Bilimsel olmayan hiç birşeye inanmaz bunlar bilirsin soğan kürü de onlar için koca karı ilacı ama biz inanıyoruz:)) Folic asid in ihtiyacı olmayan hastalar dışında faydasının kanıtlanmadığını söyledi. Ben de zaten bırakmıştım çok kilo aldım yahu:) Gerçi şimdi verdiği orgametril de aldıracak gibi. Bakalım hayırlısı rabbim gönlümüze göre versin hepimizin. Yeğenime iyi bak amannn:)

kızz yoksa silikonmu yaptırdın ayol:))) önümüzdeki hafta gelicek gibi bnde azıcık göğüs ağrısı var.
eski resimlerini koy bi kenara bakıp durma cnm aklından çıkmaz hiç.
eşin yokmu yanında.

merhaba cnm ben seni hatırlıyom,başka bi topikten gezinirken görmüştüm, sonuçların iyi çıktığına göre boş sıkıntı yapma cnm.

hoşbulduk canım:) doktoru baya araştırdım gitmeden sebebsiz kısırlık konusun da ve riskli gebeliklerde makaleleri olan iyi bir profösör. Bilimsel olmayan hiç birşeye inanmaz bunlar bilirsin soğan kürü de onlar için koca karı ilacı ama biz inanıyoruz:)) Folic asid in ihtiyacı olmayan hastalar dışında faydasının kanıtlanmadığını söyledi. Ben de zaten bırakmıştım çok kilo aldım yahu:) Gerçi şimdi verdiği orgametril de aldıracak gibi. Bakalım hayırlısı rabbim gönlümüze göre versin hepimizin. Yeğenime iyi bak amannn:)[/QUOTE]

merhaba cnm gebelil öncesi dra görünmen iyi olmuş,tabi her drun düşüncesi farklı saygı duymaktan başka çaremiz yok:)
bnde düşükten sonra vitaminlere devam ettim sonrasında aman Yarabbim dedim ne oluyo bana iyice kilo almıştım,bnde bıraktım şimdi kilo almıyorum ama aldıklarımı vermem gerekti spor ve diyetle destekliyorum bayağı faydası oldu,tavsiye ederim cnm..

ah cnm bnde merkla bekliyom her ayı yani adet öncesini,bu ay biraz farklılık olsun dedik,mahtuana ve ben bu ay sözümüz var:)))
tatlım sende iğne öncesi derin derin nefes al ver,sonra yavaşça yap iğneni sonrada bastırki morarmasın...
sonra ben sana nasıl dövme yaptırıyım dimi ama :))))

merhaba cnm ben seni hatırlıyom,başka bi topikten gezinirken görmüştüm, sonuçların iyi çıktığına göre boş sıkıntı yapma cnm.

Merhaba güzelim kızlardan fikir almak için topik topik geziyorum,o kadar evham yaptım ki anlatamam kardeşim sen bu düşünce ile 1-0 malup başlıyorsun zaten diyor sen nasılsın?

Merhaba güzelim kızlardan fikir almak için topik topik geziyorum,o kadar evham yaptım ki anlatamam kardeşim sen bu düşünce ile 1-0 malup başlıyorsun zaten diyor sen nasılsın?

tşk ederim cnm,eşim ve evliliğim çok iyi gidiyo bu durumdan çok memnunum şükürler olsun ki sağlık problemimde yok bunlar için rahatım:))) ama diğer taraftan gebelik için pekte iyi sayılmam(( bnde bi düşük yaptım bnmde kendiliğinden düştü kürtaj istemedim aradan 4 ay geçti hala beklemekteyim her ne kadar günlerimi dolu dolu yaşasamda aklıma getirmesemde bi şekilde aklımdan çıkmıyor cnm...

sağol canım amin inşallah kucaklarımız boş bırakmasın başkalarının çocuklarını seviyoruz rabbim kendi çocuğumuzu sevmeyi nasip etsin inşalaahhh.. o endişe muhakkak olacak ama bence sağlıklı olacağı bile insanın içine azda olsa içine doğar kötü birşeyler olacağıda ben hamile kaldım sürekli bişey olacak korkusu vardı bulantılarım 7 haftada kesildi herkes normal dedi doktora sordum normal dedi ama ben hissediyordum normal degildi hatta küçük yeğenim var 4 yaşında ona hamiyeyim sana arkadaş gelecek dedim elini koy karnıma dedim yok koymam bebek yaşamıyorki dedi o an içim bi tuaf oldu bu bişey oldu bebeğime diye düşünüyordumki gece sancılandım acile gittim kanama başlamıştı sonra progestan felan kanama durdu ama zaten bebeğin gelişimi durmuştu şimdide yiğenime soruyorum nezaman arkadaş gelecek sana diye oooo çokk zaman var dondurma zamanı olacak diyor )) bakalım benim adet 14 yada 15 gibi olacak bakalım hayırlısı inşallah hazirana kalmayızzz

sürürsün biliyorum deli kızzzzz senin hizmette sınır yok bilmezmiyizzz
ayyy canım benim yaa minicikler demi tüylerim diken diken oluyor böyle şeylerde rabbim birdaha kimseye o acıyı yaşatmasın çok zor

bence tuaf gözleri oluşuyormu hem kürtajla parçanarak alınıyor 12 hafta üzeri suni sancı ile doğum yapıyor onlar görüyor çünkü doğum oluyor ama 8 hftalık parçalıdır nasıl gördüki ben görmedim parçasını bile kayınvalidem görmüş ben baygındım ama görmek istedim ilk zaman çöpemi attılar diye üzülmüştüm

benimki doğal silikon oldu kendi kendine şişti bakalım dudağımda uçuk çıktı bugün ayy hamilelik beliirtisi yok diyorum vücudum zorla beni birşeylere itiyor ilk hamileligimdede uçuk çıkmıştı adetten bi 6 gün önce kendimi aceba demekken alamıyorum sonrada yok yok sakın hamilemiyim deme kaptırma kendini diyorum karnım ağrıyor adet ağrısı belli amannnn umut fakirin ekmeği
bakmıyorum artık kutuya koydum anneme götürecem
eşim yanımda caınm

Bu hafta dr um dediki 3 ay dinlenme süresi veriyoruz yani aslında senin geçirdiğin süre normal bir süre, benim tesadüf başladığım sonradan da faydasını fark ettiğim arı sütü polen ve bal üçlüsü var tamamen hücre yeniliyor ve yumurtlamayı arttırıyor ( tabi arı alerjiniz yok ise) yumurtlama gününde akıntılarımın artması üzerine araştırdım ve tek birliktelikte hamile kaldım (kaza bebeği korunuyorduk) gerçi sonuç hüsranda olsa genede güzel bir duygu...ben denemeni tavsiye ederim.

sağol canım amin inşallah kucaklarımız boş bırakmasın başkalarının çocuklarını seviyoruz rabbim kendi çocuğumuzu sevmeyi nasip etsin inşalaahhh.. o endişe muhakkak olacak ama bence sağlıklı olacağı bile insanın içine azda olsa içine doğar kötü birşeyler olacağıda ben hamile kaldım sürekli bişey olacak korkusu vardı bulantılarım 7 haftada kesildi herkes normal dedi doktora sordum normal dedi ama ben hissediyordum normal degildi hatta küçük yeğenim var 4 yaşında ona hamiyeyim sana arkadaş gelecek dedim elini koy karnıma dedim yok koymam bebek yaşamıyorki dedi o an içim bi tuaf oldu bu bişey oldu bebeğime diye düşünüyordumki gece sancılandım acile gittim kanama başlamıştı sonra progestan felan kanama durdu ama zaten bebeğin gelişimi durmuştu şimdide yiğenime soruyorum nezaman arkadaş gelecek sana diye oooo çokk zaman var dondurma zamanı olacak diyor )) bakalım benim adet 14 yada 15 gibi olacak bakalım hayırlısı inşallah hazirana kalmayızzz

Aminnnnn canım benim amin ... Ağlattın beni İnş bu ay kırmızılar sana uğramaz teğet geçer haber ver ama merak ederiz...

Aminnnnn canım benim amin ... Ağlattın beni İnş bu ay kırmızılar sana uğramaz teğet geçer haber ver ama merak ederiz...

:-((( ağlama bende üzüldüm şimdi..
inşalah canm bu ay uğramaz teğet geçer pek umut yok ama hayırlısı olsun vermemmi ilk buraya yazacam halay çekerek

hmm bnmde ilk hamileliğimin başında uçuk çıkmıştı kocaman,kendimizi dinleyerek hemen hamile süsü veriyoruz düşükten sonra bnm vücudum acaip tavan yapmıştı,her ay test yapmadan içim rahatlamıyodu,neyse bu ay boşuna testlere para vermicez para bahane tabi,annene vermekle iii yaparsın tatlım görmemiş olursun...

evet cnm bnmkide 3 ay vermişti korunma süresi,en son geçen ay gittim dra gebelik istedimi söledim tahlil felan yaptı ve bişey demedi erken diye düşündü heralde,arı sokmasına alerjim varda:)))yemesine deil bu ay reglimi bekleyimde sonrası denerim neden olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…