Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

nasıl yani canım eve balkon mu yapmamışlar bazı tokilerde varda öyle

Tatlım fransız balkon bir duvar tamamen camdan ve iki kapıdan oluşuyo kapıyı açınca parmaklık sadece saksı koyabiliyorum gayet sıkıcı...

80 ler varya tek saran dizi o benide zaten hepsi fasa fiso valla bende sürüyle gazeteden alınma örnek dergiler var onları yapacamda hamile kalayım ondan sonra...
bahçe gibisi varmı yaa sabah kahvaltısı yapacaksın ohhh mis gibi sonra ilkindi hava serinleyince eline çayını kitabını alıp oturacaksın bende çiçek hastasıyım valla artık kimse çiçek yetiştirmiyorki ben çalamıyorum ben gidip yapı marketlerden alıyorum )
burasıda yağmurlu ve sıkıcı

Tatlım fransız balkon bir duvar tamamen camdan ve iki kapıdan oluşuyo kapıyı açınca parmaklık sadece saksı koyabiliyorum gayet sıkıcı...

hımmmm anladım canım aayy ben öyle evleri hiç sevmiyorum yaa modern ama kullanışı iyi değil sende evde bakarsın artık canım

ben çıkıyom size bol muhabbetler emi diğer kızlar görünce oku oku bitiremicekler wallaDD

hadi iyi geceler kızlar aynen bende çıkıyorum valla oku oku bitmeyecek

canım bu benim 2. adetim ama azz olmasındansa çok olması daha iyi galiba sana da geçmiş olsun

ya sorma buradaki arkadaşlara nesleye minikelebeğe çok seviniyoruz tabi bize umut oluyorlar dediğin gibi motive ediyorlar en kısa zamanda yeni hamile haberleri eklenir inşallah onlara:) başka topiklere de bakarız artık :)

sağol canım ilkinde normal karşıladım da ikinci adette çok yoğun olunca korktum biraz
off ne biliyim sanki işe yaramaz gibime geliyo ya da üşeniyorum incir kürünü yapmaya:)evet evet kesinlikle üşeniyorum:)
ya iki arkadaş ta 1 senedir uğraşıyorlardı hatta benm hamileliğimde hayırlı olsun diye aradıklarında ben onlara moral veriyodum sizin de yakında olacak diye nerdeeen nereeye ama onlar için tabiki çok sevidim sadece kendi yaşadıklarım aklıma geldi ondan ağladım allah hiçbirimizi bir daha ağlatmasın canım:)

canım kimyasaldı galiba yaşadığın, sağlık olsun inşallah en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız

aynısını mı yaşarım diye düşünmekten vazgeç canım çok zor insan aklını alamıyor ama olumlu düşünmeye çalış
allahım beterinden korusun inşallah hepimizi sağlıkla bebeklerimize kavuştursun.... (aminnn)

canım iyi olmuş dr.a gittiğin, sonuçlar da güzel ohh maşallah. dualar müşterek. inşallah teker teker gelcek güzel haberler.
hay diii gelsin bu ayın talihlisi

canım naber yaa ii yeğenlerle geçsin azcık zaman inşallah gelir kırmızılar da dr.a gitmene gerek kalmaz. çok acele etme canım biliyosun 50gün olmayanlar var kürtajdan sonra...

dondurma sezonu açıldı

Orkide köşem var canım 7 tane hanım hanımcık kızım onlarla avunuyorum zaten
oh iyi yapıyosun
benim de var bi pembe orkidem eşim almıştı geçen sene doğumgünümde, seviyorum ama konuşuyorum falan baya
yeni evliyken annem de kayınvaldem de çiçek deyince aman aman sağolun gerek yok derdim şimdi 5 saksım var
geçen eşim salonda orkideye bakmış, sizi unuttu mu anneniz, bebişi olcak ta sizle konuşmuyo mu artık diyoo
hayırrr onlar benim tatlım dedim
iyi geliyomuş aslında evde kendini yalnız hissetmiyosun. tuhaf bi gün bunları söyliceğimi düşünmezdim ama öyle

Rabbin bebeğini kucağına sağlıkla almayı nasip etsin, seviyorum ben kızlarımı renk renkler onlarla uğraştıkça zaman geçiyor mutlu oluyorum :)

Kızlar nasılsınız neyttiniz siz böle
zaten bilgisayarım yavaş çalışıyo zar zor okuyabildim
Neyse iyi kaynatmışsınız ohh :124:
Benim akıntım devam ediyo böyle krem rengi açıık sütlü kahve gibi
Bi de afedersiniz koku oluyo.Sabah hem iğne yazdırdım doktora hem de onu sordum
koku varsa enfeksiyondur dedi fitil verdi.inşallah bu akıntı tehlikeli olmaz
ağrım da var yatıyorum,yine stresliyiz anlicanız :26:
inşallah canım inşallah çok güzel olur
lekeler azalmıştı ama yine başladı,bu hafta da progesteron iğnesi yaptırıcam gibi görünüyo
benim ilk bebeğim 8 haftalıkken düşmüştü canım,7 haftada falan bi ultrasonu var sağda solda çıkıntılar var
fotosunu koyabilirsem bi ara gösteririm canım
canım ben ultrasonda son görüntülerinde görmüştüm ama düşen parçaları hiç görmedim
muhtemelen düşen parçalarda o haftada anlaşılmaz 1 cm falandır yani seçilmeyebilir
tabi ben görmediğim için bilmiyo da olabilirim

TŞKederim miniiikkelebek hamilelerin duası çabuk kabul olur bizim için dualarını esirgeme....
hepinize her isteyene diye dua ediyorum canım,tıp bi yere kadar faydalı
kısmetimizde ne varsa onu yaşıyoruz bol bol dua ediyorum
onlar yemek yapmadıkları için soğanla da haşır neşir olmamışlar onun kokusunu içlerine şöyle bi çekmemişler ki bilsinler
profesör olmuş ama bizim bildiklerimizi bilmiyo biz burda kendine aşılama yapanları bile gördük kendi kendimizin doktoru olmayı da biliriz heeey gidi hey canım iştah mı açıyo folik asit ben de kışın çok kilo aldım gerçi normalde de kışın alıyorum yazın veriyorum
yeğenine iyi bakmaya çalışıyorum ama o beni aç bırakıyo bulantıdan 1 haftada yarım kilo vermişim
tamam sözün söz o zaman :124:
iğneyi sokuyorum bakıyorum tam içeri girmiyo
burası olmadı deyip ordan çıkarıp başka yere saplıyorum iyice psikopata bağladım
buz tutuyorum arkasından morluk bikaç tane var onun dışındakiler nokta nokta alerji gibi izler var
ama korkma sana aynı işkenceyi yapmicam desen çalışmasında elim iyidir
ilkokulda el işi dersim hep 5 ti
sürürsün biliyorum deli kızzzzz senin hizmette sınır yok bilmezmiyizzz
ayyy canım benim yaa minicikler demi tüylerim diken diken oluyor böyle şeylerde rabbim birdaha kimseye o acıyı yaşatmasın çok zor
sürünürüm tuanacım bak aylardır yapamam dediğim herşeyi yapıyorum artık yüzüm yırtıldı herşey serbest
valla insan acılarla olgunlaşıyo şimdi eskiden kafaya taktığım biçok şey boş geliyo yani
insanlar üstüne başına giyecek şeyi dert ettiğinde ne basit şeylerle uğraşıyolar diye düşünüyorum
bu bi örnekti yani
teyzeye bak ne biliyosun zor olduğunu acıdığını teyze deseydin
o nasıı bi tepki titreme tepkisi he benim de korkudan midem bulanmaya başlardı
şimdi heryerim kevgir gibi oldu
ayy munisim sağol canım benim ama biliyosun burda birbirimizden destek alıyoruz iki kaynatıyoruz ağlayıp zırlıoruz da rahatlıyoruz
ben de bildiklerimi paylaşmayı severim,herşeyi araştırıyorum.hem kendime hem de aynı durumda olanları anladığım için yardım etmeye çalışıyorum.ben normalde güçlü değilimdir hep içime atarım ama dışardan görenler ne çabuk toparladın derler.
ama içimde olanlar öyle değil tabi.bazen çok umutlu oluyorum senin gibi bazen film kopuyo
inşallah güzel örnekler oluruz da artık hiçbişeyin kötü gitmeyeceğine bi umut olur
ben stresliyim ama genel olarak iyiyim canım çok sağol

essela canım senin kanaman kahverengi mi olmuştu kaç gün sürdü bi de ağrın oldu mu?
bi de son sorum doktorun ne verdi tedavi olarak?
benim bu akıntı enfeksiyon olur dedi ama yine de korkuyorum kahverengiye dönecek diye

sorma tatlım ya dün akşam muhteşem üçlü olduk kızlarla,iyi sardı muhabbet iyi döktürdükAllah bize çene vermiş :))
sıkıntıları bi kenara attık diziden,çiçekten ne bulduysak sohpet ettik
bnm eşim sağlıkçı iğnemi o yapar ondan bilirim,iğneni yapınca ıslak mendille bastır morarmasın.

merhaba arkadaşlar düşük yapan arkadaşlara çok geçmiş olsun bende geçtiğimiz ekim ayında o duyguları yasadım ama çok şükür suan 20 haftalık gebeyim:) darısı sizlerin basına inşallah hepimiz sağlıklı sıhhatli bebişler dünyaya getiririz ilk gebeliğimde bebeğimin kalp atışları görülmemişti çok üzülmüştüm kürtaj oldum dünyalar basıma yıkıldı sanki kurban bayramını acılı bi sekilde kutlamıştım neyseki 2 ay sonra gebe kaldım allahım hiçbirimize bidaha yasatması insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…