- 4 Ocak 2013
- 1.160
- 741
- 158
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #14.861
kısssslar benim bir balkonum bile yok düşünün gerisini(((
inşallah yine hemen olur canım... bırakırsın kesin bu azimle eşin içiyormu canım yanında içen olmazsa daha kolay bırakılır..
hahah hahhh güldürdün hadi bakalım kimin tahmini tutacak
yazık bize yaww napalım herşeyden bi umut bekliyoruz inşallah kavuşacağız bebeklerimize
hee kız kalkamadım pc nin başından valla tv de ne varki bugün ben bakmadım ama gece beyaz var çok severim valla bazen gül gül ölüyom hele üniv öğrencilerine sorulan sorular varya onların cevapları çok komik insanın kafası dağlıyor izlerken... gerçekten mi devam etseydin keşke yaa ben hiç sevmem dantel işini ama örgü severim bende bebek için erken diye başlamak istemiyorum.. evin bahcesi varmı çok güzel yaaa ben çok severim öyle eşimde çok sever ama ne yazıkki apartmana mahkumuz benim de balkonumda sürüyle çiçek var daha dün topraklarını ne yeniledim eşimle.. bu gün hava hakketen kasvetli canım bunaltıcı yağmurdan dolayı
nasıl yani canım eve balkon mu yapmamışlar bazı tokilerde varda öyle
kısssslar benim bir balkonum bile yok düşünün gerisini(((
çiçeklerle aran iiise eğer evinin bi köşesine küçük bi köşe yap çok güzel olur cnm..
eskisi gibi dizilerde sarmıyor beni,önceden vakit geçsin diye dantel çok yapardım normalde boş durmayı sevmem kafamı dağıtıyodum ii geliyodu şimdi cnm istemiyo,bebek örgüleri bndede var örnek bnde erken oldunu düşünüyom şimdilik,evet cnm kocaman bi bahçemiz var bnde çok severim toprağı çiçeği evimde çiçekte bakarım,kayınvalideye gidince hep çalarım
burasıda yağmurlu ve sıkıcı...
ben çıkıyom size bol muhabbetler emi diğer kızlar görünce oku oku bitiremicekler wallaDD
Tatlım fransız balkon bir duvar tamamen camdan ve iki kapıdan oluşuyo kapıyı açınca parmaklık sadece saksı koyabiliyorum gayet sıkıcı...
ben çıkıyom size bol muhabbetler emi diğer kızlar görünce oku oku bitiremicekler wallaDD
canım ya ben de 22 nisanda kürtaj oldum ne zaman adet olcam ben ya?
günaydın cnm, benim kürtajdan sonra ilk adetim çok yoğun oldu ama 2,5 gün sürdü ve ardından 2 gün de çok az kahverengi lekelenme oldu.
çevremizden hamile haberleri almak bizide çok üzüyor. onlar adına tabiki seviniyoruz ama işte insan elinde olmadan biraz içerleniyor.
ama bu topikte hamile haberleri duymak sanki kendim hamileymişim gibi motive ediyor mutlu oluyorum:))
canim benim kurtaj sonrasi ilk adetim cok yogun oldu 1saatte bir ped degistirdim hic boyle olmamisti ama kurtaj oldugumda benim hic kanamam olmamisti ben ondan diye dusunmustum doktor normal cok gelmesi dedi seninkide normaldir zaten cok uzun surerse kork...
ben incir kuru yaptim ama bende ise yaramadi galiba adet belirtilerim basladi gibi sende adetliymissin basla istersen belki faydası olur. uzulme ayni seyleri yasiyoruz hep bende gecen gun duydum birini agladim bu bitmeyecekki disari cikiyorsun birsuru hamile bebek uzuluyorsun rabbim biliyorum bizede nasip etcek hepimize kendi cocuklarimizi sevmemizi nasip etsin
Ahh canım ya yapma lütfen üzülmiceksin bak tekrar denemeye başladın ne güzel en yakın zamanda gelicek bebeğin inşallah hiç merak etme sen.ama psikolojini toparla.benim korunma süresinde etrafımda benimle hamile kalan ama karnı burnunda kızlar vardı
insan etkileniyo ama en azından şu an yeniden şansını deniyorsun.ağlamak yok artık etkileme hormonlarını bak tamam mı?
ben de korunmayı bıraktığım ilk ay belirtiler yaşadım ama olmadı.acaba kürtajdan mı dedim korktum ama şimdi durumum malum.
kanamanın çok olması yapışıklık olmadığını gösterir rahim toparlanır toparlanmaz da hamile kalacaksın allahın izniyle
canım benim ya o kadar işin arasında bide herkese ayrıntılı ayrıntılı açıklamalar yapıyosun ya moraller veriyosun ya bayılıyorum sana:)
aslında psikolojim çok iyi herkes öyle söylüyo mesela ablam sen çok güçlüsün bana göre maşallah diyo ben senin yerinde olsam vs vs diyo ama ne kadar güçlü olursan ol bi yerde film kopuyo galiba :) neyse ki geçti hemen iyiyim allah şükür
sizin güzel haberleriniz bize moral veriyo umut veriyo
siz iyi olun ki biz de iyi olalım olur mu:)
canım kimyasaldı galiba yaşadığın, sağlık olsun inşallah en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırızkızlar cevaplarınız için teşekkür ederim,malesef değerim her geçen gün düşmeye devam ediyor,doktor bir hatfaya kadar regli olursun dedi,geç buldum erken kaybettim bebeğimi,kısmet değilmiş,merak ettiğim bir şey var ben hamile olduğumu öğrendiğimde çok hastadım,ateşim yüksetti,akşamları uyurken çok terledim,acaba ateş gelişimine etki etmişmidir,
aynısını mı yaşarım diye düşünmekten vazgeç canım çok zor insan aklını alamıyor ama olumlu düşünmeye çalışMerhabalar ve hayırlı Cumalar,
birbirimizin dilinden en güzel bizler anlıyoruz acı paylaştıkça azalır derler ya hani bende yazıyım o zaman dedim, 10 ay içinde 2 kimyasal gebelik yaşadım masal gibi bebişlerim bir vardılar bir yoktular en çokta bu üzücü olan, zaten son gebelikten sonra genetik testlerimiz ve kan pıhtılaşması ile tahlillerim yapıldı sonuçlar normal ve dr dediği tek yol bir daha hamile kalacaksın... işte korku burada başlıyor ya gene aynısını yaşarsam benim gibi bu durumu yaşayan arkadaşlarım var ise bana yol gösterebilirlermi....
canım iyi olmuş dr.a gittiğin, sonuçlar da güzel ohh maşallah. dualar müşterek. inşallah teker teker gelcek güzel haberler.Merhaba canlar,
Öncelikle düşük yapan arkadaşlara çok çok geçmiş olsun rabbim tekrarından korusun kucaklarınızı boş burakmasın inş. Hamilelik haberini alan canlarıma da tebriklerimi iletiyorum. Rabbim sağlıkla kucaklarına almalarını nasip etsin bizlere de o mutluluğu yaşatsın inş.:)
Gelelim kendime:) tanıyan arkadaşlar hatırlar 20 ocakta 7 haftalık bebeğim doğal yolla düşmüştü kalp atışı vs duymamıştım hiç. Neyse ondan sonra düzenli reglimi gördüm hep. Doktora da gitmedim. Son reglim bir tuhaf oldu, 28 günde bir olurdum olacağım günler ağrım çok olurdu. 22 nisanda olmam gerekirken 24 nisanda oldum bu sefer ve 10 gün öncesinden inanılmaz ağrılar çektim, kasıklarıma sanki iyneler batırılıyodu şişkinlik bulantı ama çok fazla ağrı. Ve ayın 24ü geldiğinde birden kesildi o ağrılar ve regli oldum tuhaf kısmı ise herzman çok olan ben bu sefer son günleri gibi az gelen bi kanama yaşadım. Eşim sağlıkçı o yüzden birazda hassasız bazı konularda. Onun hastenesine yeni gelen bir prof. olduğunu söyledi. Bende bir gideyim bakayım ne var ne yok diye düşündüm randevu aldım.
Ayın 7sinde gittim doktora. Gayet güler yüzlü biri.Önce dinledi herşeyi ailemde şeker tansiyon olanları sordu. ablam ve kız kardeşlerimde hamileliklerinde gizli şeker çıkmıştı onları anlattım. sonra alttan muayene etti dediki dikkatli olman çok güzel bak son reglinde ufacık bi kisin oluşmuş kanaman ondan farklı olmuş ama korkma önemli birşey değil ilaçla halledicez onu. Sonra da birsürü test istedi. O arada biraz kızdı nasıl hemen kürtaj der doktorlar ya da düşüğü beklerler sana neden hemen testler yapılmadı belki sende o an bir hormon yükselişi vardı bu ne sorumsuzluk belki farklı olurdu şimdi dedi. Bilmiyorum hocam dedim.
Neyse sonra testleri yaptırdım tam kan sayımı ,tsh, şeker yüklemesi vs vs bi dolu şey.5 tüp kan aldılar. sonuçları alıp girdim yanına baktı hepsine. Gayet iyisin herşeyin beklediğimden de çok iyi geldi dedi. kisti sorun yapma düşer gider o dedi. orgametril diye bir hap verdi bunu kullan bir ay sonra gel bu arada gebelik oluşmassa kontrolümde hamilelik için start alıcaz dedi. Birde çok dikkat et gebelik oluşursa bunu en erken sürede öğrenmemiz lazım farklılıklar hissettiğin an testini yaptır ve eb geç 3 gün içinde yanımda ol dedi. Bakalım hayırlısı inş.
Bu arada sorduğum 2 soru var kendisine;
1- Soğan kürü için ne düşünüyorsunuz ? Cevap: 'Bu tarz şeylere inananlara şaşırıyorum o işleri yapanlara gitsinler ozaman faydasına da inanmıyorum' .( ama şahsen ben inanıyorum:) )
2- Folic asit vermişti doktorlar sakın bırakma demişlerdi. Ama bende aşırı kilo yaptı ve mide bulantısı bende bıraktım tekrar başlamam gerekiyor mu? Cevap: 'Ben bu işi anlamıyorum. Doktor arkadaşlarımızda bi folic asittir gidiyor bebek diyene veriyorlar ya birkere hiç bir geçerliliği olduğu ispatlanmadı. Tamam düşmanı değilim ama ihtiyacı olana verilir bunun içinde alırsın hastanın tahlilerini eline bide bakarsın yüzüne buna lazım mı değilmi ona göre verirsin. Ben hiç bir hastama vermem gerekli değilse ve çoğunuza da gerek yok sakın içme'dedi.
Şimdi sadece orgametrili içiyorum 1 ay sonrada kontrole gidicem. Rabbim hiç birimize evlat hasreti çektirmesin. Dualarınız da beni de unutmayın. :)
canım naber yaa ii yeğenlerle geçsin azcık zaman inşallah gelir kırmızılar da dr.a gitmene gerek kalmaz. çok acele etme canım biliyosun 50gün olmayanlar var kürtajdan sonra...Ne stres ama bit gorsen gezmeye
Gittik ya emanet olunca cok farkli uzerlerine titriyorsun resmen
Seni sefiyom deyip duruyo fistik ya kiz bide cok nazli
Buarada cok akintim var bi bakuyom adet oldum saniyom yok ya hic bole olmamisti
Beklicem haftaya giderim
Yada kizlar gelmesinimi beklemem lazim ne dersiniz
dondurma sezonu açıldısağol canım amin inşallah kucaklarımız boş bırakmasın başkalarının çocuklarını seviyoruz rabbim kendi çocuğumuzu sevmeyi nasip etsin inşalaahhh.. o endişe muhakkak olacak ama bence sağlıklı olacağı bile insanın içine azda olsa içine doğar kötü birşeyler olacağıda ben hamile kaldım sürekli bişey olacak korkusu vardı bulantılarım 7 haftada kesildi herkes normal dedi doktora sordum normal dedi ama ben hissediyordum normal degildi hatta küçük yeğenim var 4 yaşında ona hamiyeyim sana arkadaş gelecek dedim elini koy karnıma dedim yok koymam bebek yaşamıyorki dedi o an içim bi tuaf oldu bu bişey oldu bebeğime diye düşünüyordumki gece sancılandım acile gittim kanama başlamıştı sonra progestan felan kanama durdu ama zaten bebeğin gelişimi durmuştu şimdide yiğenime soruyorum nezaman arkadaş gelecek sana diye oooo çokk zaman var dondurma zamanı olacak diyor)) bakalım benim adet 14 yada 15 gibi olacak bakalım hayırlısı inşallah hazirana kalmayızzz
arı sokması deyince aklıma komik bi olay geldi yaaa şimdi bende iğne fobisi var vurulurken titreme ne başlıyor bayılacak gibi oluyorum engel olabildiğim birşey değil bigün hastanede igne vurulacam sıra bekliyrum ama iğnede omzumdan vurulacak ağrı dağıtmak içinmiş tabi ben başladım ağlamaya nasıl vurunacam ben bide omuzdan bilmem ne sırada bekleyen bi kadın yanıma yanaştı kızım ilk gecede o kocaman iğneyi yedinde korkmadında küçücük iğneden mi korkuyorsun ondan fazla acıtmaz eminol dedi vee gittii ben ağlamayı kesip bakakaldım tabi
oh iyi yapıyosunOrkide köşem var canım 7 tane hanım hanımcık kızım onlarla avunuyorum zaten
canım kimyasaldı galiba yaşadığın, sağlık olsun inşallah en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız
aynısını mı yaşarım diye düşünmekten vazgeç canım çok zor insan aklını alamıyor ama olumlu düşünmeye çalış
allahım beterinden korusun inşallah hepimizi sağlıkla bebeklerimize kavuştursun.... (aminnn)
canım iyi olmuş dr.a gittiğin, sonuçlar da güzel ohh maşallah. dualar müşterek. inşallah teker teker gelcek güzel haberler.
hay diii gelsin bu ayın talihlisi
canım naber yaa ii yeğenlerle geçsin azcık zaman inşallah gelir kırmızılar da dr.a gitmene gerek kalmaz. çok acele etme canım biliyosun 50gün olmayanlar var kürtajdan sonra...
dondurma sezonu açıldı
oh iyi yapıyosun
benim de var bi pembe orkidem eşim almıştı geçen sene doğumgünümde, seviyorum ama konuşuyorum falan baya
yeni evliyken annem de kayınvaldem de çiçek deyince aman aman sağolun gerek yok derdim şimdi 5 saksım var
geçen eşim salonda orkideye bakmış, sizi unuttu mu anneniz, bebişi olcak ta sizle konuşmuyo mu artık diyoo
hayırrr onlar benim tatlım dedim
iyi geliyomuş aslında evde kendini yalnız hissetmiyosun. tuhaf bi gün bunları söyliceğimi düşünmezdim ama öyle
inşallah canım inşallah çok güzel olurcanım bende bazen bakıyorum ilk bebeğin ulrason görüntülerine sen kaçıncı haftada kayıp yaşamıştınki öle kolları fakan belli olmuşmuyduki bide canım lekelenmelerin ne oldu kesildi dimi bende bu ayın sonunda umarım güzel haber verebilirim :)
canım ben ultrasonda son görüntülerinde görmüştüm ama düşen parçaları hiç görmedimarkadaşlar, bir yerde şöyle bir şey okudum. bebeği 8 haftalık düşmüş ve gözlerini unutamıyorum falan yazılmış, başka bir yerde de kollarını gördüm falan yazmışlar.
benim de 11 haftalıkken düştü 8+3 te karnımda ölmüş. ve dr düşen parçaları bana gösterdi hiç bişeyi belli değildi, yani bildiğin pıhtı idi.
hepinize her isteyene diye dua ediyorum canım,tıp bi yere kadar faydalıTŞKederim miniiikkelebek hamilelerin duası çabuk kabul olur bizim için dualarını esirgeme....
onlar yemek yapmadıkları için soğanla da haşır neşir olmamışlar onun kokusunu içlerine şöyle bi çekmemişler ki bilsinlerhoşbulduk canım:) doktoru baya araştırdım gitmeden sebebsiz kısırlık konusun da ve riskli gebeliklerde makaleleri olan iyi bir profösör. Bilimsel olmayan hiç birşeye inanmaz bunlar bilirsin soğan kürü de onlar için koca karı ilacı ama biz inanıyoruz:)) Folic asid in ihtiyacı olmayan hastalar dışında faydasının kanıtlanmadığını söyledi. Ben de zaten bırakmıştım çok kilo aldım yahu:) Gerçi şimdi verdiği orgametril de aldıracak gibi. Bakalım hayırlısı rabbim gönlümüze göre versin hepimizin. Yeğenime iyi bak amannn:)
tamam sözün söz o zaman :124:ah cnm bnde merkla bekliyom her ayı yani adet öncesini,bu ay biraz farklılık olsun dedik,mahtuana ve ben bu ay sözümüz var:)))
tatlım sende iğne öncesi derin derin nefes al ver,sonra yavaşça yap iğneni sonrada bastırki morarmasın...
sonra ben sana nasıl dövme yaptırıyım dimi ama :))))
sürünürüm tuanacım bak aylardır yapamam dediğim herşeyi yapıyorum artık yüzüm yırtıldı herşey serbestsürürsün biliyorum deli kızzzzz senin hizmette sınır yok bilmezmiyizzz
ayyy canım benim yaa minicikler demi tüylerim diken diken oluyor böyle şeylerde rabbim birdaha kimseye o acıyı yaşatmasın çok zor
arı sokması deyince aklıma komik bi olay geldi yaaa şimdi bende iğne fobisi var vurulurken titreme ne başlıyor bayılacak gibi oluyorum engel olabildiğim birşey değil bigün hastanede igne vurulacam sıra bekliyrum ama iğnede omzumdan vurulacak ağrı dağıtmak içinmiş tabi ben başladım ağlamaya nasıl vurunacam ben bide omuzdan bilmem ne sırada bekleyen bi kadın yanıma yanaştı kızım ilk gecede o kocaman iğneyi yedinde korkmadında küçücük iğneden mi korkuyorsun ondan fazla acıtmaz eminol dedi vee gittii ben ağlamayı kesip bakakaldım tabi
ayy munisim sağol canım benim ama biliyosun burda birbirimizden destek alıyoruz iki kaynatıyoruz ağlayıp zırlıoruz da rahatlıyoruzcanım benim ya o kadar işin arasında bide herkese ayrıntılı ayrıntılı açıklamalar yapıyosun ya moraller veriyosun ya bayılıyorum sana:)
aslında psikolojim çok iyi herkes öyle söylüyo mesela ablam sen çok güçlüsün bana göre maşallah diyo ben senin yerinde olsam vs vs diyo ama ne kadar güçlü olursan ol bi yerde film kopuyo galiba :) neyse ki geçti hemen iyiyim allah şükür
sizin güzel haberleriniz bize moral veriyo umut veriyo
siz iyi olun ki biz de iyi olalım olur mu:)
canım kimyasaldı galiba yaşadığın, sağlık olsun inşallah en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız
aynısını mı yaşarım diye düşünmekten vazgeç canım çok zor insan aklını alamıyor ama olumlu düşünmeye çalış
allahım beterinden korusun inşallah hepimizi sağlıkla bebeklerimize kavuştursun.... (aminnn)
canım iyi olmuş dr.a gittiğin, sonuçlar da güzel ohh maşallah. dualar müşterek. inşallah teker teker gelcek güzel haberler.
hay diii gelsin bu ayın talihlisi
canım naber yaa ii yeğenlerle geçsin azcık zaman inşallah gelir kırmızılar da dr.a gitmene gerek kalmaz. çok acele etme canım biliyosun 50gün olmayanlar var kürtajdan sonra...
dondurma sezonu açıldı
oh iyi yapıyosun
benim de var bi pembe orkidem eşim almıştı geçen sene doğumgünümde, seviyorum ama konuşuyorum falan baya
yeni evliyken annem de kayınvaldem de çiçek deyince aman aman sağolun gerek yok derdim şimdi 5 saksım var
geçen eşim salonda orkideye bakmış, sizi unuttu mu anneniz, bebişi olcak ta sizle konuşmuyo mu artık diyoo
hayırrr onlar benim tatlım dedim
iyi geliyomuş aslında evde kendini yalnız hissetmiyosun. tuhaf bi gün bunları söyliceğimi düşünmezdim ama öyle
Kızlar nasılsınızneyttiniz siz böle
zaten bilgisayarım yavaş çalışıyo zar zor okuyabildim
Neyse iyi kaynatmışsınız ohh :124:
Benim akıntım devam ediyo böyle krem rengi açıık sütlü kahve gibi
Bi de afedersiniz koku oluyo.Sabah hem iğne yazdırdım doktora hem de onu sordum
koku varsa enfeksiyondur dedi fitil verdi.inşallah bu akıntı tehlikeli olmaz
ağrım da var yatıyorum,yine stresliyiz anlicanız :26:
inşallah canım inşallah çok güzel olur
lekeler azalmıştı ama yine başladı,bu hafta da progesteron iğnesi yaptırıcam gibi görünüyo
benim ilk bebeğim 8 haftalıkken düşmüştü canım,7 haftada falan bi ultrasonu var sağda solda çıkıntılar var
fotosunu koyabilirsem bi ara gösteririm canım
canım ben ultrasonda son görüntülerinde görmüştüm ama düşen parçaları hiç görmedim
muhtemelen düşen parçalarda o haftada anlaşılmaz 1 cm falandır yani seçilmeyebilir
tabi ben görmediğim için bilmiyo da olabilirim
hepinize her isteyene diye dua ediyorum canım,tıp bi yere kadar faydalı
kısmetimizde ne varsa onu yaşıyoruz bol bol dua ediyorum
onlar yemek yapmadıkları için soğanla da haşır neşir olmamışlar onun kokusunu içlerine şöyle bi çekmemişler ki bilsinler
profesör olmuş ama bizim bildiklerimizi bilmiyo biz burda kendine aşılama yapanları bile gördük kendi kendimizin doktoru olmayı da biliriz heeey gidi heycanım iştah mı açıyo folik asit ben de kışın çok kilo aldım gerçi normalde de kışın alıyorum yazın veriyorum
yeğenine iyi bakmaya çalışıyorum ama o beni aç bırakıyo bulantıdan 1 haftada yarım kilo vermişim
tamam sözün söz o zaman :124:
iğneyi sokuyorum bakıyorum tam içeri girmiyo
burası olmadı deyip ordan çıkarıp başka yere saplıyorum iyice psikopata bağladım
buz tutuyorum arkasından morluk bikaç tane var onun dışındakiler nokta nokta alerji gibi izler var
ama korkma sana aynı işkenceyi yapmicam desen çalışmasında elim iyidir
ilkokulda el işi dersim hep 5 ti
sürünürüm tuanacım bak aylardır yapamam dediğim herşeyi yapıyorum artık yüzüm yırtıldı herşey serbest
valla insan acılarla olgunlaşıyo şimdi eskiden kafaya taktığım biçok şey boş geliyo yani
insanlar üstüne başına giyecek şeyi dert ettiğinde ne basit şeylerle uğraşıyolar diye düşünüyorum
bu bi örnekti yani
teyzeye bak ne biliyosun zor olduğunu acıdığını teyze deseydin
o nasıı bi tepki titreme tepkisi he benim de korkudan midem bulanmaya başlardı
şimdi heryerim kevgir gibi oldu
ayy munisim sağol canım benim ama biliyosun burda birbirimizden destek alıyoruz iki kaynatıyoruz ağlayıp zırlıoruz da rahatlıyoruz
ben de bildiklerimi paylaşmayı severim,herşeyi araştırıyorum.hem kendime hem de aynı durumda olanları anladığım için yardım etmeye çalışıyorum.ben normalde güçlü değilimdir hep içime atarım ama dışardan görenler ne çabuk toparladın derler.
ama içimde olanlar öyle değil tabi.bazen çok umutlu oluyorum senin gibi bazen film kopuyo
inşallah güzel örnekler oluruz da artık hiçbişeyin kötü gitmeyeceğine bi umut olur
ben stresliyim ama genel olarak iyiyim canım çok sağol
essela canım senin kanaman kahverengi mi olmuştu kaç gün sürdü bi de ağrın oldu mu?
bi de son sorum doktorun ne verdi tedavi olarak?
benim bu akıntı enfeksiyon olur dedi ama yine de korkuyorum kahverengiye dönecek diye
Orkide köşem var canım 7 tane hanım hanımcık kızım onlarla avunuyorum zaten
bnmde bi sürü menekşem var renk renk çok iii geliyor bakması,kafam dağılıyor bnde bi türlü orkide alamadım ilk fırsatta alyım bari çok nazlı diyolar ondanD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?