- 4 Ocak 2013
- 1.160
- 741
- 158
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #14.841
hmm bnmde ilk hamileliğimin başında uçuk çıkmıştı kocaman,kendimizi dinleyerek hemen hamile süsü veriyoruz düşükten sonra bnm vücudum acaip tavan yapmıştı,her ay test yapmadan içim rahatlamıyodu,neyse bu ay boşuna testlere para vermicezpara bahane tabi,annene vermekle iii yaparsın tatlım görmemiş olursun...
yukarı bak cnmçene yarıştıyom seninle
evet cnm bnmkide 3 ay vermişti korunma süresi,en son geçen ay gittim dra gebelik istedimi söledim tahlil felan yaptı ve bişey demedi erken diye düşündü heralde,arı sokmasına alerjim varda:)))yemesine deil bu ay reglimi bekleyimde sonrası denerim neden olmasın
haaaa haaa cevap yazıyormuşsunanacım napalım vücutta bize belirti veriyor ama buay tek uçuk çıktı başka belirti yok sanırsam test yapmayacağız dedikya ondan galiba valla ya tesler hem maddi hem manevi yönden bizi etkiliyrdu manevi yönü daha ağır tabi ben bu çok şaşkınım valla nasıl dayanıyorum diye iyiki karşılaştık kız senle söz vermesek ben kesin bi 3 test yapmıştım şuana kadar annem diyorki test yaptınmı yok hiç yapmadım buay dedim ona allah allah nasıl yapmadan dayandın dedi beni biilir ben her ay 4 5 tane yapıp sonuçlarına söylerdim negatif diye dedimki bu ay bi arkadaşla söz verdik yapmayacam anne sende ayın 15 ini bekle adetim gelmezse dedim
arı sokması deyince aklıma komik bi olay geldi yaaa şimdi bende iğne fobisi var vurulurken titreme ne başlıyor bayılacak gibi oluyorum engel olabildiğim birşey değil bigün hastanede igne vurulacam sıra bekliyrum ama iğnede omzumdan vurulacak ağrı dağıtmak içinmiş tabi ben başladım ağlamaya nasıl vurunacam ben bide omuzdan bilmem ne sırada bekleyen bi kadın yanıma yanaştı kızım ilk gecede o kocaman iğneyi yedinde korkmadında küçücük iğneden mi korkuyorsun ondan fazla acıtmaz eminol dedi vee gittii ben ağlamayı kesip bakakaldım tabi
sözüm olmasa bnde bugun yarın yapmıştımsonuçlar mağlumdu tabi ama ben senin gibi cesur olamıyodum bu konuda yanıma arkadaş olsun diye kızlarla almaya giderdim dönüşte sıkı sıkı tembihlerdim:))kimseye sölemeyin diye,sende kadıncağızın psiklojisi bozmuşun ondan soruyodur,bnm erken test yapmamın sebebi sigara içiyom cnm ondan...
evet cnm bnmkide 3 ay vermişti korunma süresi,en son geçen ay gittim dra gebelik istedimi söledim tahlil felan yaptı ve bişey demedi erken diye düşündü heralde,arı sokmasına alerjim varda:)))yemesine deil bu ay reglimi bekleyimde sonrası denerim neden olmasın
aman böyle iyi oldu canım ya hem strese girmiyruz aceba erkenmiydi test yapmak için belki yarın belilli olur felan... zavallı kadın napsın...
hımmm ahh şu sigara yokmu bırakamıyormusun canım ya hamile kalsanda vucüdündan atılmıyor belli bir süre
inş regl olmazsında canım benim denemene gerek kalmaz .... bende de tik oluştu acaba hamilemiyim diye idrarımdaki tortuya bakıyorum 2.hamilelikte bayağa tortuluydu ,hay allahım sen bana akıl fikir ver
hem şaka hem testleri erteleme iyi gelsin diye yapıyoz cnm,evlendikten sonra 1 hafta içinde bıraktım o ay hamile kaldım ztn gebelik için bırakmıştım son 1 aydır yine başladım,hiç iii bişey yapmıyorum biliyom ama şimdi bırakamıyom cnm...
allah ım neydi o günler bende tortumu aramadım kokumu ayy sormaaa ama hepsi fıs çıktı ilkkez bu ay pek umursamadım hiçbir şeye bakmadım bakalım sonuç ne olacak
allah ım neydi o günler bende tortumu aramadım kokumu ayy sormaaa ama hepsi fıs çıktı ilkkez bu ay pek umursamadım hiçbir şeye bakmadım bakalım sonuç ne olacak
inşallah cnm içimden bi ses yok gibi geliyor,gebelikte tortulu olması ilk belirti olunca bizlerde hemen idrarımıza bakıyoz:)))
geçen aylarda bnde aynısını yaptım,bide eşime sölüyodum...
anaa evlendikten sonra hemenmi hamiş kaldın ne güzel ben 6 ay korundum keşke korunmasaydım zaten olmuyormuş... yine istersen bırakırsın bak sigarada düşüğe sebebmiş canım allah korusun hem kendine zarar hem olacak bebeğine bence bırak sen hemen hamile kalacan benden söylemesi
:)))) eşin ne tepki verdi :)) ben söylesem benimkinin bakışını düşünebiliyorum zavallı zaten deneme tahtası oldu e vitaminleri keçiboynuzu pekmezi çakşır suyu ne duyuyorsam yapıyorum :))
Ah ah zavallı biz hemen hemen herşeyden umutlanabiliyoruz korkularıma rağmen eminimki bizde kavuşacağız yavrularımıza :)
takılı kaldık bu akşam burayaDD tvde sarmıyor artık,dün dantel başladım oda sarmadı attım çöpe,netten ne güzel bebek yelekleri kaydettim onlara bakıp duruyom gebelik olmadan yapmakta içimden gelmiyor ((( boş boş gezip duruyom evin içinde havada yağmurlu,bahçemiz var oda sarmıyor ne tuhafım anlamadım yawwww.
az daha sabır bekle cnm bak yalnız deiliz,bu ay dinleme vücudunu en azından sıkıntı yapmıcaz uzmanlarda öle diyo..
eşimin tepkisi tabiki mağlum saf saf yüzüme bakıyodu ve sen kuruntu yapıyon diyodu dediği tek laf(sen kırıkmısın):))) o işin şakasına bakıyodu moral vermek içinmiş öle diyodu kendisi,bnde pekmez felan aldım 2 kaşık içti gerisinin yüzüne bile bakmadı kavonozu ben bitirdim:)))
evet cnm ilk ay hamile kaldım daha yeni evliyim cnm eşimle,belirtilerimde çok erken başlamıştı o zmnlar adetlerim ve yumurtlamam iyiymiş dr demişti,geçen ay gittim drada erken dedi şimdilik eşimde aynısını diyo,bekleyelim olucak elbette diyo,biz hiç korunmadık cnm hemende oldu ve gitti(( olsun bunada şükür evet haklısın içmemem gerek kendime eşimede söz verdim en yakın zamanda bırakıcam diye,inşallah cnm sende hamile kalıcan bu bnden sana
yazık bize yaww napalım herşeyden bi umut bekliyoruz inşallah kavuşacağız bebeklerimize
İnş İnş sağlıklı eli ayağa düzgün olsunda rabbim hayırlısını versin...
hee kız kalkamadım pc nin başından valla tv de ne varki bugün ben bakmadım ama gece beyaz var çok severim valla bazen gül gül ölüyom hele üniv öğrencilerine sorulan sorular varya onların cevapları çok komik insanın kafası dağlıyor izlerken... gerçekten mi devam etseydin keşke yaa ben hiç sevmem dantel işini ama örgü severim bende bebek için erken diye başlamak istemiyorum.. evin bahcesi varmı çok güzel yaaa ben çok severim öyle eşimde çok sever ama ne yazıkki apartmana mahkumuz benim de balkonumda sürüyle çiçek var daha dün topraklarını ne yeniledim eşimle.. bu gün hava hakketen kasvetli canım bunaltıcı yağmurdan dolayı
yazık bize yaww napalım herşeyden bi umut bekliyoruz inşallah kavuşacağız bebeklerimize
hee kız kalkamadım pc nin başından valla tv de ne varki bugün ben bakmadım ama gece beyaz var çok severim valla bazen gül gül ölüyom hele üniv öğrencilerine sorulan sorular varya onların cevapları çok komik insanın kafası dağlıyor izlerken... gerçekten mi devam etseydin keşke yaa ben hiç sevmem dantel işini ama örgü severim bende bebek için erken diye başlamak istemiyorum.. evin bahcesi varmı çok güzel yaaa ben çok severim öyle eşimde çok sever ama ne yazıkki apartmana mahkumuz benim de balkonumda sürüyle çiçek var daha dün topraklarını ne yeniledim eşimle.. bu gün hava hakketen kasvetli canım bunaltıcı yağmurdan dolayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?