- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #15.701
canımm ben kürtaj olmadımm 5 haftalıkken bebeğimm düşük yaptımm.. doktor gerek görmedii tüm parçaları vucudumm kendi attı ve 16 temmuzda kanamam dahil herşey bitti.. ve bu aralar kendimde değişiklik hissediyorumm acabaa tekrar hamile kalmış olabilir miyim yada hamile kalabilirmiyim ki korunmuyoruzz ben daha adet görmedimm gerçekten hamilee kalabilir miyimm ki ne zaman adet göreceğimide bilmiyorumm ama içimde bi umut var sankii hamile kalabilecekmişim gibi geliyo bu mümkünmüdür acaba???...
hayırlı olsun bebişim biz de seni öpüyoruzslm güzellikler nasılsınız bakalım benimm yoğun vee yorucu zamandan sonra sonunda yerleşebildim evime ayy ev taşımak ne zormuş yaa kızlar öyle yorgunum ki anlatamam kaç gündür evi temizle yerleştir bi yandanda ramazan okadar zorladıki valla kaç gün sahura kalkmadım yorgunluktan şimdide anca vakit buldum yeyip yatacağım eşim evde yok işte... bu ay bu yoğunluk ve yorgunluktan eşimle koca 1 ayda 4 kez ilişkiye girdikoda yumurlama gününe denk gelirmi bilemiyorum 5 gün kaldı günüme 28 haziran ama ben hiçbir belirti hissetmiyorum hamile olsam hissederdim kesin ilk hamileliğimde çok ilginç şeyler olmuştu göğüslerim batımdan 5 gün önceden şişmişti nescafe içecektim bi anda midem bulanmıştı içememiştim halada içemiyorum tiksindim çok severdim rüyamda hamişler var söylemeyim canları çekmesin bi yiyeceği sürekli görüyordum illede o olacak diye eşimin başının etini yemiştim oda sana ne oluyor böyle demişti :26: daha böyle ufak tefek şeyler vardı şimdi onlar giibi belirti bekliyorum yine aynısı gibi olur diye ama yok maalesef demekki bu ayda olmadı kist için bi doktora gitcem bakalım adet olunca ama burada nereye gitcem daha bilemiyorum bakalım....hamişler nasılsınız bakalım bebiş bekleyenlerde biran önce gelsin hepimizin inşallahhhh kızlar hepinizi öpüyorum yanaktan bebişi olanların bebişlerininde gıdılarından öpüyorum ohhh miss gibii
merhaba canım kürtaj sonrası benim de lekelerim oldu tam bitti derken adet gibi geldi sonra kesildi falanŞimdi canlarım durum şöyle ki,
31 mayısta kürtaj oldum. Kürtajdan sonra kontrole gittiğimde kist oluşmuş demişti doktorum. Perşembe günü lekelenme oldu. Cuma akşamıda oldu. Cumartesi doktora gittim kistlerden dolayı olabileceğini 1 hafta kadar devam edebileceğini söyledi. Malum Ramazan ayındayız ve oruç tutuyorum. Doktorum bu kanamanın adet kanı olmadığı için özür sayıldığını söyledi. İnternettende araştırdım fetva sayfalarında baktım herhangi bir rahatsızlıktan dolayı gelen böyle kanamalar özür olarak kabul ediliyormuş ve orucumu engellemiyormuş. Ben o günden beri bırakmadan orucuma devam ettim. Doktorum 1 hafta leke leke olup sonrasında adetimin gelebileceğini söylemişti ancak cumartesi gününden beri lekelenme gibi değilde baya kanama gibi geliyor. Rengi önceleri kahveyken iki gündür kırmızıya döndü. En son 30 haziranda adet olmuştum. Şimdi acaba bu kanama hala kist kanamasımı yoksa adetim mi geldi. İyice kafam karıştı kızlar. Orucumu tutuyorum ama eğer adet olduysam o zaman tutsamda kaza yapmam gerekecek. Varmı bana yardımcı olabilecek birileri. Bu arada doktorumu aradım bugün ancak ulaşamadım. Yardımlarınızı bekliyorum canlarımmmm...
Merhaba,
son zamanlarda duyduğum düşük haberleri çok fazla. daha önce hiç duymazdım yada algıda seçicilik midir nedir bilemiyorum.
yediğimiz içtiğimizden mi, radyasyondan mı nedeni nedir bilemiyorum ama sonuçta acıyı yaşayan biz olduk Allah bir daha yaşatmasın inş....
ben kürtajdan sonra adet düzenim iyice bozuldu, ilk adetim 30. gün.
ikinci adetim , 45. gün
üçüncü adetim 35. gün bugün ama haala tık yok. iyice düzenim bozuldu (gerçi zaten 35-40 günde olurdum)
offff off...
bir de önceden ben adet olmadan göğüslerim çok şişerdi ama artık oda olmuyor. neden acaba?
Günaydın kızlar nasılsınız
biz işe başladık iğrenç nefret ediyorumhiç sevmiyorum.
gerçi evde de sıkılmıştım artık
hayırlı olsun bebişim biz de seni öpüyoruz
belirtilere hiç takılma ben korunmayı bıraktığım ay hamileyim sandım bütün oklar pozitif gösteriyodu
ama kan tahlili aynı şeyi söylemedi
sonra hiçbi belirtim yok diyodum size de bu ay da olmadı diyodum ama meğer hamileymişim
yani hiiiç belli olmaz şekerim,hayırlısı olsun
Merhaba, bende pco var ve aşılama ile ikinci denememizde hamile kaldım ama 5 haftalıkken 10 gün önce düşük yaptımbenimde doktorum kürtajı gerekli görmedi vücudum kendisi attı, bayramdan sonra tekrar iğneye başlayacağım. bende pco oldugu için yumurtalarım büyümüyor acaba benimde düşükten sonra kendiliğimden hamile kalma şansım varmıdır?
Merhaba, bende pco var ve aşılama ile ikinci denememizde hamile kaldım ama 5 haftalıkken 10 gün önce düşük yaptımbenimde doktorum kürtajı gerekli görmedi vücudum kendisi attı, bayramdan sonra tekrar iğneye başlayacağım. bende pco oldugu için yumurtalarım büyümüyor acaba benimde düşükten sonra kendiliğimden hamile kalma şansım varmıdır?
geçmiş olsun allah sabır versin sanslısın vücudun kendi atmış çabuk toparlarsın ilk adetten sonrada hemen başlarsın çalışmalara.. pcolu olup hamiş olan çok kişi var benim bi akrabamın eşi almanyada oturuyorlar türkiyeye geldi bebek olmuyor diye pco teşhisi koydular tedavi ol çocuğun olmaz dediler oda zamanımız az kaldı dedi gitti 15 gün sonra haberi geldi hamile diye şimdi nur topu gibi bi oğluşu var yani pco da olsa allah isterse veriyor inşallah olur ben klomen tedavisi görürken 2 ay yumurtalarım çok güzeldi hamiş kalamadım ama 3. ay kullandım yumurtam 12.günde 11 mm idi doktor olmaz hamişlik dedi ama kalmıştım tabi düşükle sonuçlandı ama yinede nasip bende pco ama bendede yumurtlama tembelliği var çatlama olmuyor hayırlısı herşey için inşallah kalırsın hamiş Allahtan ümit kesilmez
çalış canım sıkılmazsın hiç değilse evde olmak daha çok sıkıyor en azından kafan dağılır ;-) sağol şekerim... ayy ne bileyim aslında haklısın belirti pek belli olmaz ama ne bileyim benim ki olsa mucize olurgece rüyamda bebeklerim olmuş hemde ikiz olmuş ayy ne tatlılardı yaa keşke rüya olmasaydı uyandım tekrar görmek için geri yattım yastığa başımı koydum annem aradı kızım sabah sabah dayanamayıp aradım rüya gördüm anne 2 aylık hamileyim diyordun günün geldimi kızım test nezaman yapacaksın diye heycanlanlandım aradım dedi ikimiz aynı anda rüya görmüşüz hayırlısı bakalım bu ay umudum pek yok ama gelecek ay inşallah gelir rüyalardaki bebeşlerim minik kızz senin pipili kocaman olmuş 3. aya giriyorsun inşallah riskli dönemi atlatıyorsun... ayy bizim kızlar nerde aceba nesle essela ewpat munişkedi tepeler yrn nerdesinizz yaw heralde ewpat ve yrn ev taşıyorlar sanırım öyle birşeyler vardı
Selam minikkelebek, nasilsin umarim hersey yolunda gidiyodur, sana sorum olucakti senin bu igneleri kullanma nedenin neydi ? Benim de bu yasadigim olaydan sonra bütün testlerimiz yapildi biliyosun hamileligin yarisini atlatmistim kaybettim bebegimi . nedeni plazenta damarlarinda tikanma olmasi simdi kan tahlillerime bakildi ve banada eger yeniden hamile kalirsam su trombosit ignelerinden öneriyolar. Kan tahlillerimde birseyler yaziyo ama tam anlamadim. 6agustosda tam detayli ögrencem yani bir yerde görüsmemiz var bakalim .görüsürüz
Allah sabır versin arkadaşım,çok geçmiş olsun.benim de 2 kaybım var maalesef seni çok iyi anlıyorumMerhaba arkadaşlar,
Ben de geçen cuma kontrol için gittiğimde bebeğimin kalbinin durmuş olduğunu öğrendim,düşük olmadı ve bebeğin kalbi duralı 10 gün falan olmuştu,8 haftalık hamileydim ve hiçbir belirtisi olmadığı için şok oldum,kürtajla bebeğimi aldılar hala kendime gelemedim.Her zaman şükrediyorum Allah beterinden korusun ama çok zor hiç aklımdan çıkmıyor.Ben öğrendiğimde çok küçüktü kandaylen öğrendim ve bu nedenle de çok uzun zamandır hamileymişim gibi geliyordu şu anda bu duruma alışamıyorum.doktor 2 ay sonra tekrar hamile kalabilirsin dedi ama şu an değil 2 ay 1 yıl bile yeniden cesaret edebileceğimi sanmıyorum.Burada sizlerin yazdıklarınızı okuyunca biraz moralim düzeldi düşükten sonra sorunsuz hamilelik yaşandığına inancım arttı allah kimseye yaşatmasın çok zor ve inşallah isteyen herkese Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin...
ilk kez düşük yapan yada bebeği ölenler pıhtılaşma testleri felan yaptırdımı acaba? yoksa direkt yine hamile kalıpta sorunsuz devam eden varmı arkadaşlar? nolur yardımcı olun, ben ilk gebeliğimdi 8 haftalıkken kalbi durmuş kürtaj oldm test yaptırmayı çok istiyorum ama yapan yer bulamıyoruz ya aylar sonraya randevu veriyor yada sonuçları yanlış çıkıyormuş , direkt yaptırmadan kalsam yine yaşarmyıım diye korkuyorum , ağustosta inş. tekrar denemeye başlamak istiyorum 3. ayım olcak ağustosta.[/QUO
düsük yaptım ama drum ilk gebeliklerde normal kabul ediyoruz .. 2 yada 3. düsüklerde arastırılmasını tavsıye ediyoruz dedi.. ama bnm içimde rahat degil.. yasadıgım yer kücük sehir .. testler baska sehirde yapılıyormus.. yinde karunmuyorum Allahımdan umut kesilmez diye
ilk kez düşük yapan yada bebeği ölenler pıhtılaşma testleri felan yaptırdımı acaba? yoksa direkt yine hamile kalıpta sorunsuz devam eden varmı arkadaşlar? nolur yardımcı olun, ben ilk gebeliğimdi 8 haftalıkken kalbi durmuş kürtaj oldm test yaptırmayı çok istiyorum ama yapan yer bulamıyoruz ya aylar sonraya randevu veriyor yada sonuçları yanlış çıkıyormuş , direkt yaptırmadan kalsam yine yaşarmyıım diye korkuyorum , ağustosta inş. tekrar denemeye başlamak istiyorum 3. ayım olcak ağustosta.[/QUO
düsük yaptım ama drum ilk gebeliklerde normal kabul ediyoruz .. 2 yada 3. düsüklerde arastırılmasını tavsıye ediyoruz dedi.. ama bnm içimde rahat degil.. yasadıgım yer kücük sehir .. testler baska sehirde yapılıyormus.. yinde karunmuyorum Allahımdan umut kesilmez diye
dr ların hiç bişy umrunda değil ki zaten, gidiosun bunun içinmi geldin diyolar , gitmiosun erken teşhis önemli deye yırtınıyorlar , hepsinden nefret ediyorum , ben şuan adanadayım küçük te değil 3 milyon nüfusu var ama son derece tembel herkes, yiyim içiyim yatıyım derdinde ler, burasıda farksız pasaklı bi üni si var orayada bi gidiosn 9 ay sonraya gün verio muayene için zaten testleri de yapmıyormuş , bi de özel bi yer var oraya da bayram sonrasına anca gün veriyor yapıp yapmayacağı da belirsiz onu bile 2,5 saat telde uğraş uğraş anca ulaştım , onun da sonuçlarına yanlış çıkıyor dediler burda, ben de şaşırdım ne yapcagımı , izine gittiğimde denicem şansımı ama 3 hafta içinde git muayene ol test yaptır sonuç al imkansız yani . dediğim gibi hepsinden nefret ettim ağzınla ısrarla diye diye talep etceksinde öyle bakcaklar tedavine yoksa salla başını al maaşına bağlamış hepsi
ilk kez düşük yapan yada bebeği ölenler pıhtılaşma testleri felan yaptırdımı acaba? yoksa direkt yine hamile kalıpta sorunsuz devam eden varmı arkadaşlar? nolur yardımcı olun, ben ilk gebeliğimdi 8 haftalıkken kalbi durmuş kürtaj oldm test yaptırmayı çok istiyorum ama yapan yer bulamıyoruz ya aylar sonraya randevu veriyor yada sonuçları yanlış çıkıyormuş , direkt yaptırmadan kalsam yine yaşarmyıım diye korkuyorum , ağustosta inş. tekrar denemeye başlamak istiyorum 3. ayım olcak ağustosta.
trombofili ve kromozom testinden bahsediyorum, kan pıhtılaşması ve kromozom testi, kan pıhtılaşması varsa az bile olsa bebek beslenemiyor plesantaya giden damar tıkanıyor ve bebek herşey yolunda olsa bile ölüyor , test yapılmadan bilinmiyor nedeni, sorun yok görünüyor, kromozom testi de eşinle beraber sana da yapılıyor bir yumurtayı 2 sperm birlikte döllüyorsa kromozom sayısı 2 ye katlanıyor 23 çift kromozom olması gerekirken 2 katı rakam çıkıyor ve çocukta genetik problem oluyor anne baba sağlıklıysa bile döllenme sırasında genetik sorun çıkıyor ve bebek yine ölüyor, bu testlerle bunu öğrenip tedbirini alabiliyorsun yoksa işi şansa bırakıp defalarca düşük yapabilme yada ölü doğum , erken doğum ihtimaliyle savaşıyorsun , bu testleri yaptırmadan coraspin yada iğne kullanırsan da tahlil yapılmadan kafasına göre veren doktorlar var benim kürtajımı yapan aptal doktorumun önerdiği gibi, pıhtılaşman yoksa yine düşürüyorsun çünki kan cıvıtıyor bu ilaçlar bebekte tutunamayıp yine düşüyor, yada en ufak darbe bile alsan kaza geçirsen hastanelerde doktorlarda kabul etmiyor seni çünki kanamayı durduramayacakları için riske girmiyorlar, ölüm riskin artıyor. gayet ciddi bir konu ama doktorlar her hastayı kobay olarak gördüğü için , deneme yanılma yöntemiyle iş görüyorlar, burda bi arkadaş tam 3 kez hamile kalmış ve 3 ün de de 5-6 aylıkken ölü doğum yapmış normal yoldan zoraki olarak, şimdi yine hamile ama eli yüreğinde hiç kolay olmayan bi durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?