- 26 Mart 2011
- 4.183
- 1.605
- 448
- Konu Sahibi minik_kelebek
- #13.921
kızlar çok soru soruyorum farkındayım cevap verenler hakkını helal etsin allah razı olsun bende kürtaj sonrası bide kalp sıkışması gibi nefes almakta zorlanıyorum az yürüyüm nefes nefese kalıyorum yürümek iskence gibi geliyor şuan bana.. ev işi yapamıyorum tuvalete gidip geliyorum nefes nefese sanki koşmuş gibi sürekli başım dönüyor bayılacak gibi oluyorum sanki tansiyonum düşmüş gibi halsizlik oluştu vee sürekli uyuyorum yataktan kalmak istemiyorum yaaaa bana ne oldu yaaa allah ım yardım et
Canım yeni gördüm.Senin gebeliğinde mi düşükle sonuçlandı benim gibi?Rabbim tekrar hayırlı,sağlıklı hamilelikler nasip etsin inşaAllah cümlemize.
Ekim 2013 annelerine bir umutla yazıyorduk ama aynı kaderi paylaştık seninle.
Bende 23 Şubatta düşük yaptım.Başıma gelmeyen kalmadı 1 aydır.Düşük yapmama rağmen değerlerim az az yükseliyordu,doktorum dış gebelik olabilir dedi ve araştırma hastanesine yönlendirdi.2 güne bir hastaneye gidip kan verdim.Tahlil sonuçlarında dış gebelik olmadığı ama içimde parça kaldığı anlaşıldı.Kürtaj yapalım dediler bende kürtaj olmak istemedim.1 ay kanama yaşadım ama çok şükür kalan parçaları azar azar düşürdüm.Şimdi kanamam nerdeyse bitti,çok açık pembe renk akıntılarım oluyor.
Rabbim bir daha böyle acılar yaşatmasın kimselere,amin.