Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

kızlar çok soru soruyorum farkındayım cevap verenler hakkını helal etsin allah razı olsun bende kürtaj sonrası bide kalp sıkışması gibi nefes almakta zorlanıyorum az yürüyüm nefes nefese kalıyorum yürümek iskence gibi geliyor şuan bana.. ev işi yapamıyorum tuvalete gidip geliyorum nefes nefese sanki koşmuş gibi sürekli başım dönüyor bayılacak gibi oluyorum sanki tansiyonum düşmüş gibi halsizlik oluştu vee sürekli uyuyorum yataktan kalmak istemiyorum yaaaa bana ne oldu yaaa allah ım yardım et

Canım yeni gördüm.Senin gebeliğinde mi düşükle sonuçlandı benim gibi?Rabbim tekrar hayırlı,sağlıklı hamilelikler nasip etsin inşaAllah cümlemize.
Ekim 2013 annelerine bir umutla yazıyorduk ama aynı kaderi paylaştık seninle.
Bende 23 Şubatta düşük yaptım.Başıma gelmeyen kalmadı 1 aydır.Düşük yapmama rağmen değerlerim az az yükseliyordu,doktorum dış gebelik olabilir dedi ve araştırma hastanesine yönlendirdi.2 güne bir hastaneye gidip kan verdim.Tahlil sonuçlarında dış gebelik olmadığı ama içimde parça kaldığı anlaşıldı.Kürtaj yapalım dediler bende kürtaj olmak istemedim.1 ay kanama yaşadım ama çok şükür kalan parçaları azar azar düşürdüm.Şimdi kanamam nerdeyse bitti,çok açık pembe renk akıntılarım oluyor.
Rabbim bir daha böyle acılar yaşatmasın kimselere,amin.

Bende bugün öğrendim hcg azalıyordu bugün 238 olmuş 724 tü Perşembe günü doktor usg ile kontrol etti umudunu kes bu bebekten gençsin ilk seferde düşük sık rastlanıyo dedi doyamadım 6 haftalık olacaktı

Geçmiş olsun canım,Rabbim hayırlı,sağlıklı gebelikler yaşatsın tekrardan inşaAllah.

slm kızlar....adetim bitti,2 gün sonra kahve lekeler gelmeye başladı,bel ağrım,kasık ağrım hala devam ediyo,bu ay bi anormal geçti adetim 3 gün erken geldi bitti ve sonrasında bunlar devam ediyo,biliyom şimdi dra git diceksiniz de bende drdan önce size bi sorayım dedim burda 1 hafta önceden gidemiyoz mağlum randevulu sistem geç oluyo ondan sorayım dedim....

bugun dra gittim hafta sonu karnim agridi
dr vajinal ultrasonda bebegin yolk sac kesesini gösterdi ok hamilesin dedi
bnm gec döllenme oldugu icin hersey gec görünüyor hersey simdilik guzel dedi beta hcg ye bakmak icin yine kan aldi yarin sonucu alcam insAllah tam kac haftalik ona bakacak adetle uyusmadigi icin su haftada diyemiyor tahmini 6 haftalik
persembe yeniden gidicem ALLAHIM HEPIMIZIN YUZUNU GULDURSUN HEP DUA EDIYORUM HEPIMIZE

ha bide karin agrisi icin magnesyum verdi dr

mahtuana bende senin gibi şuan hala düşük aşamasındayım arkadaşım kendi kendine oldu diyemiyorum hala olmaya çalışıyor çünkü acayip bişekilde salı günü sancım oldu bekliyordum zaten daha öncede yaşamadığım için bukadar sancı olacağını hiç tahmin etmemiştim.velhasıl dün doktora gittim içerde hala parça var diyerek 2tane hapverdi birini vajinadan diğerinide ağızdan alın dedi dün gece için aşırı kanama ateş vs olacak ama builaç sayesinde atacaksınız dedi.şuan hala çok kananam var ben kürtaj olmadım ama bendede inanılmaz başdönmesi oluyor senin gibi ama ben hala devam eden kanamaya bağlıyorum.rabbim yardımcımız olsunda atlatalım şusüreci inş.

benim düşük oldu canım kalan parçalar için de kürtaj oldum sen sancı çekerek bekliyormusun bende keşke banada ilaç verseydi demiştim ama doktor enfeksiyon kapma riskine karşı kürtaj dedi kananam hiç olmadı beni çok anormal gibi geldi bana ama doktor normal dedi benimde içeride kanama var ama gelmiyor neden anlamadım kanamam olmadığı halde sanki çok kanama geçirmiş gibi bünyem.. amin allah ım yarıdm etsin cümlemize sağlıkla ilk adetimiz bi gelseydi merakla onu bekliyorum

tabi ki cvplar helal olsun cnm:))))kürtaj sonrası normaldir,bende düşük yaptım,kendimi bi tuhaf hissediyodum,yalnız.duygusal,karamsar ve ot gibi evet aynen öyleydi,neyse ki atlattım zaman içinde,biraz da fazla uyku tembelleştirir bünyeni...müzik dinle seversen tabi,

normal mi canım yaa ben kendimdeki bu değişiklikleri ilk kez olunca anormal karşılıyorum korkuyorum bişeler oluyor bana diye uyku çok fena eşim kaldırmasa 2ye 3e kadar yatarım yani o derece yatmak istemiyorum ama kafamı yataktan kaldıramıyorum bukadar uyumazdım ben hiç.. severim müzik felan zaten sabah açıyorum müzik kanallarını akşama kadar

canım sen çok stres yapıyosun bence sıkntıların o yüzdenbiraz rahatlamaya çalış kafanı dağıtmaya çalış
kürtajdan sonra da hamilelik hormonlarının düşene kadar belki ağrılar normal
bende de adet sancısı ve bel ağrısı olmuştu

evet stres var zaten bundan sonraki süreçi düşünmek heleki sorma canım
hamilelik hormonu adetten sonra mı düşüyor aceba ben hiç baktırmadım testlerde aceba benim düştümüki onun yüzünden mi aceba bu değişik haller...adet olacam gibi sanki belirtiler ama bigün oluyor diğer gün olmuyor ahhh bu hormonlar ahhh

canim benim de kurtajdan sonra ilk reglidme kasiklarim ozellikle sol kasigim cok agrimisti :( biz de korkup doktora gitmistik ama bir sey yoktu,icin rahat etmezse doktora gorunuver bir kontrol de etmis olur

bi adet günüm yaklaşsın onu bekliyorum aslında ama aradada korkuyorum yoksa enfeksiyon mu kaptım diye çünkü sarı akıntı gelmeye başladı ama kokulu değil fazlada değil bilmiyorum beden sanki benim değil gibi canım doktora gitmeye korkuyorum vajinall bakacak o yuzden gidesim gelmiyor

Canım yeni gördüm.Senin gebeliğinde mi düşükle sonuçlandı benim gibi?Rabbim tekrar hayırlı,sağlıklı hamilelikler nasip etsin inşaAllah cümlemize.
Ekim 2013 annelerine bir umutla yazıyorduk ama aynı kaderi paylaştık seninle.
Bende 23 Şubatta düşük yaptım.Başıma gelmeyen kalmadı 1 aydır.Düşük yapmama rağmen değerlerim az az yükseliyordu,doktorum dış gebelik olabilir dedi ve araştırma hastanesine yönlendirdi.2 güne bir hastaneye gidip kan verdim.Tahlil sonuçlarında dış gebelik olmadığı ama içimde parça kaldığı anlaşıldı.Kürtaj yapalım dediler bende kürtaj olmak istemedim.1 ay kanama yaşadım ama çok şükür kalan parçaları azar azar düşürdüm.Şimdi kanamam nerdeyse bitti,çok açık pembe renk akıntılarım oluyor.
Rabbim bir daha böyle acılar yaşatmasın kimselere,amin.

evet canım malesef düşükle sonuçlandı.. amin canım tüm herkese nasip etsin başkalarının bebeklerini sevmek yerine kendi bebeğini kucağına versin rabbim cümlemize...
evet Ekim enneleri ne bi umutla bulunduk mucizelerimizle ama malesef kaybettik benim 7 martta kürtaj oldum canım...
gerçekten mi bunlardan da benim haberim yok canım yaa çok geçmiş olsun neler gelmiş başına 6 sı kontrolüm vardı doktor baktı bebek gelişmemiş düşük olacak pazartesiyi bekle istersen dedi yada alalım yarın gece sancın ne başlar yada içerde parça kalır enfeksiyon ne olur dedi bende tamam ozaman yarın yatayım dedim o gün eve geldim yavaş yavaş kanama başladı gece sabaha kadar uyuyamadın ağrıdan sabah ezanı okunuyordu kalktım kasılma gelmişti wc ye gittim parça parca bişeyler geldi bi anda ağrım kesildi dedim düşürdüm sabah doktora söyledim tamam düşük başlamış biz içeriyi temizleyelim hem daha içerde parça kalmasın dedi öyle alındı kanamam olmadı ondan sonra ilk gün azcık geldi bi ped kadar sonra azaldı kahverengiye döndü sonra kesildi 8 günlük bişeydi doktora gittim içerde az kanama alanı var oda gelecek dedi ama hala ne gelen var ne giden canım inşallah bende bi etkisi olmaz o kanamanın ben hiç değerlerime baktırmadım inşallah bi sorun yoktur böyle okuyunca korkuyorum vallaa...

canım iyi cesaret etmişsin ben edemedim içerde parça kalır diye kürtajı kabul ettim benimde beklesem yavaş yavaş düşerdi belki çünkü rahim ağzına toplanmış dedi doktor ama uzun sürerdi belki.. doktor kontrolune gittin mi bidaha ben gittim koruma dedi ama bende yumurtlama sorunu var 3 ay kendiniz deneyin sonra tedaviye başlarız tekrardan dedi offff offfff valla canım sana çok büyük geçmiş olsun allah bidaha yaşatmasın bizlere bu günleri rabbim kucağımızı tekrar doldursun umutla gelmelerini bekliyoruz inşallaahhhh tekrardan hamiş oluruzzz

merhaba arkadaşlar nasılsınız ben yoğun bir haftasonu geçirdim hatta size cumartesi moralimi bozan bi olayı anlatıcam eşimin akrabalaıyla ayda bir toplanıyoruz cumartesi toplandık yine daha dk 1 gol bi1 görümcem '' ay canım nasılsııın şimdi senin içini mi kazıdılaaaar ''dedi ben ne olduğumu şaşırdım ''yok vakumla şey kem küm '' konuşamadım bile bi garip oldum sora oturuyorz durup durp çok sessizsin niye böle duruyosun diyolar ben zaten öyle çok konuşan biri değilim malum daha 10 gün olmuş bide öyle bi psikoloji vardır ya insanlar niye böyle sessiz duruyosun derler sen daha bi kapatırsın kendini neyse sonra zekattan konu açıldı ben de bizimde artık vermemiz lazım bir yılı geçti hatta hesapladım ne kadar olduğunu deemeye kalmadın büyük görümcemm ''aaaa siz daha vermediniz mi belkide o yüzden olmuştur başınıza gelen bela o yüzdendir'' dedi başımdan aşağıya kaynar sular döküldü
ya varsayalım öyle tamam insan zekatını vermezse parası bereketsiz olur kat be kat çıkar ama direk buna bağlaması pat diye söylemesi boğazıma yumruk oturdu resmen hiç yorum yapmayın daha iyi:( ayrıca ben iyiyim gerçekten iyiyim yeter ki çevremizden böyle kötü yorumlar olmasın
sizce abartıyo muyum yoksa gerçekten sinirlenmekte haklı mıyım?

merhaba arkadaşlar nasılsınız ben yoğun bir haftasonu geçirdim hatta size cumartesi moralimi bozan bi olayı anlatıcam eşimin akrabalaıyla ayda bir toplanıyoruz cumartesi toplandık yine daha dk 1 gol bi1 görümcem '' ay canım nasılsııın şimdi senin içini mi kazıdılaaaar ''dedi ben ne olduğumu şaşırdım ''yok vakumla şey kem küm '' konuşamadım bile bi garip oldum sora oturuyorz durup durp çok sessizsin niye böle duruyosun diyolar ben zaten öyle çok konuşan biri değilim malum daha 10 gün olmuş bide öyle bi psikoloji vardır ya insanlar niye böyle sessiz duruyosun derler sen daha bi kapatırsın kendini neyse sonra zekattan konu açıldı ben de bizimde artık vermemiz lazım bir yılı geçti hatta hesapladım ne kadar olduğunu deemeye kalmadın büyük görümcemm ''aaaa siz daha vermediniz mi belkide o yüzden olmuştur başınıza gelen bela o yüzdendir'' dedi başımdan aşağıya kaynar sular döküldü
ya varsayalım öyle tamam insan zekatını vermezse parası bereketsiz olur kat be kat çıkar ama direk buna bağlaması pat diye söylemesi boğazıma yumruk oturdu resmen hiç yorum yapmayın daha iyi:( ayrıca ben iyiyim gerçekten iyiyim yeter ki çevremizden böyle kötü yorumlar olmasın

patavatsizin birtiymis dengesiz sey adi ustunde gorumce iste bolelelride var malesef senin yiiyenin gitmis uzulecegine konustugu lafa bak

hakkaten çok patavatsızmış,
haklısın canım çok sinir bozucu ama maalesef var böyle insanlar...

inanmiyorum ya, Allah nasil bildiyse oyle yapsin onlari.. Kalpsiz,fesat insanlarmis kusura bakma :( Onlarin sana destek olmasi lazimken ne bu laflar?? Allah'a havale et,en iyisi bu.

sağolun kızlar ne yapalım her işimizi allaha bıraktığımız gibi bunu da öyle yaparız:)
cevaplarını verdim ama tabi kendimce ;
yani kimseyi kırmadan kırılma pahasına, kibar kibar:)hep böyle yapıyorum zaten o an istediklerimi tam olarak söylemiyorum aklıma da gelmiyor carlamak. eve gelince allahım bir cevaplar geliyor ki aklıma zeka patlaması resmen:)neyse üzerinde fazla durmam ama unutmam da onlar için tatlı canımı sıkamam di mi ama:)

canım seni anlyorum .bilyor musun ben senin yaşadıklarını yaşayacağımı mı düşündüm ne kimseye smylemedim konu komşuya yani..zaten eşimin ailesi baya uzak ..yani canımı sıkan olmadı ne yalan söyleyeyim ...ama sen de kendini üzem canım daha çok yeniymiş biraz zamn alacaktır toparlanman benim 5 ay oacak nerdeyse ama daha yeni toparlandım diyebilirim.(ama eşim yanımda olamdığı için diye düşünüyorum ben ) ...oluyor böyle şeyler hemen herkesin başına gelebilyor.yaşamayan bilemez derler

günaydınlar........ kızlar bugün hasta oldum ama geç oldu :17:24 günde bir oluyordum şimdi 28.günde oldu... o küçük kistler mi sebep oldu (ama iyiydi ve her kadında bulunuyordu o kistler ondan da olmayabilir ) neden acaba ya enfeksiyondan mı .... :26:

kızlar dün leke geldi, reglim başlicak sandım ama başlamadı
bugün yine az bi leke var
biraz beklediğimden de erken oldu
acaba yerleşme kanaması olabilir mi ki? :26:

ayy inşallah...

olabilirrrr hadi goreyim cnm seniiii insAllahhhh
dün öyle gelince üzüldüm
bugün de böyle duraklayınca umutlandım biranda
zaman durdu sanki, hızlıca geçsin bugün istiyorum
başlicak mı yoksa bitcek mi bu leke
bi de şehirdışındayız biz 10 gündür, acaba hava değişiminden mi böyle oldu...
dua edin kızlar inşallah hayırlısı olur

evet canım malesef düşükle sonuçlandı.. amin canım tüm herkese nasip etsin başkalarının bebeklerini sevmek yerine kendi bebeğini kucağına versin rabbim cümlemize...
evet Ekim enneleri ne bi umutla bulunduk mucizelerimizle ama malesef kaybettik benim 7 martta kürtaj oldum canım...
gerçekten mi bunlardan da benim haberim yok canım yaa çok geçmiş olsun neler gelmiş başına 6 sı kontrolüm vardı doktor baktı bebek gelişmemiş düşük olacak pazartesiyi bekle istersen dedi yada alalım yarın gece sancın ne başlar yada içerde parça kalır enfeksiyon ne olur dedi bende tamam ozaman yarın yatayım dedim o gün eve geldim yavaş yavaş kanama başladı gece sabaha kadar uyuyamadın ağrıdan sabah ezanı okunuyordu kalktım kasılma gelmişti wc ye gittim parça parca bişeyler geldi bi anda ağrım kesildi dedim düşürdüm sabah doktora söyledim tamam düşük başlamış biz içeriyi temizleyelim hem daha içerde parça kalmasın dedi öyle alındı kanamam olmadı ondan sonra ilk gün azcık geldi bi ped kadar sonra azaldı kahverengiye döndü sonra kesildi 8 günlük bişeydi doktora gittim içerde az kanama alanı var oda gelecek dedi ama hala ne gelen var ne giden canım inşallah bende bi etkisi olmaz o kanamanın ben hiç değerlerime baktırmadım inşallah bi sorun yoktur böyle okuyunca korkuyorum vallaa...

canım iyi cesaret etmişsin ben edemedim içerde parça kalır diye kürtajı kabul ettim benimde beklesem yavaş yavaş düşerdi belki çünkü rahim ağzına toplanmış dedi doktor ama uzun sürerdi belki.. doktor kontrolune gittin mi bidaha ben gittim koruma dedi ama bende yumurtlama sorunu var 3 ay kendiniz deneyin sonra tedaviye başlarız tekrardan dedi offff offfff valla canım sana çok büyük geçmiş olsun allah bidaha yaşatmasın bizlere bu günleri rabbim kucağımızı tekrar doldursun umutla gelmelerini bekliyoruz inşallaahhhh tekrardan hamiş oluruzzz

Canım çok teşekkür ederim,amin.Senle ben aynıyız.Bende de yumurtlama sorunu var.Ben incir kürü yaparak hamile kaldım.Tedavi olmadan önce bitkileri deneyeyeim olmazsa son çare tedavi olurum dedim ama çok şükür hamile kalabildim.
Kürtaj meselesine gelince,henüz kalbi atmamış ve oluşmamış bebek için kürtaj olmak istemedim.Doktorlar biraz işin kolayına kaçıp hemen kürtaj yapıyorlar ve rahmin şeklini bozuyorlar.Uzman doktorlar 8 haftadan az olan düşüklerde kürtajı fazla önermiyorlar.İğne ve ilaçla düşüremezsek en son çare kürtaj yapıyorlar.Ben beklemeyi seçtim ve çok şükür düşürdüm hatta kanamam bitti sayılır.Rabbim bir daha yaşatmasın hiçbirimize,amin.

Back
X